Sevgili KK'nün güzel ve zeki kadınları! Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ya siz o batirsin ben temizlerim hayalim bu gibi yansitmissiniz ondan oldu. Bence daha önceden hic tek yaşamadıysa 1-2 ay tek yasasin her seyi öğrensin. Aile evi iskence biliyorum ama ailenize rest çekemiyorsanız krizi fırsata çevirin. Korona bahanesiyle kendi isini görmeyi öğrensin

Bazen gerçekten insanların her şeyi fazla ciddiye alıp laf sokuşturma ve kendini evet dur geçirmeliyim tarzı hareketlerini hayretle izliyorum.

Kız napcan eşinin sebep oldugu tuvaleti temizleyip .zaten yıllarca temizkeyeceksin boşver .nikah kıyılmış dahi olsa malasef örf ve adete göre düğün olmadan evlenmiş sayılmıyor büyüklere göre

Bazen gerçekten insanların her şeyi fazla ciddiye alıp laf sokuşturma ve kendini evet dur geçirmeliyim tarzı hareketlerini hayretle izliyorum.
Ay madem ironi, yazaydın parantez içinde (wc temizliği tarzı ev işleri yapma hayalleri ironidir) diye
Bence tepki aldığın için çeviriyorsun ama hadi neyse

Beklemeniz veya evinize bir an önce gitmeniz hususunda bir şey diyemem ama annenizin resmi nikahı geçersiz görmesi dikkatimi çekti. Dinen de resmen de evlisiniz. Evliliğin geçerli olması için iki şahit önünde eş adaylarının kabul etmesi ve bunun açıkça duyurulması nikahı geçerli yapar.
Annenizi bu konuda fetvalara ve ilmihallere yönlendirerek ikna edebilirsiniz .

Ay madem ironi, yazaydın parantez içinde (wc temizliği tarzı ev işleri yapma hayalleri ironidir) diye
Bence tepki aldığın için çeviriyorsun ama hadi neyse

fazlasıyla salaş biriyim hergün haldır haldır birinin götünü toplayacak sonra ona tapacak kadar kafayı yemedim elbet öyle pembe rüyalara dalan gelinlerden olamadım hiç ama insan bi zaman sonra yapamıyor aileyle olmuyor.

Evet araştırdım resmi nikah olan çiftler Allah katında evli oldukları fakat dini nikahın mihir gibi gerekliliği olduğu için kıyılmasının gerekli olduğunu görmüştüm söylediğimde kabullenmiyor malesef :)

Kıyın bir hoca nikahı olsun bitsin bu iş, giy gelinliğini çık evden istersen şart koş bu virüs meselesi tamamen kalkınca düğün yapalım dış çekim yapalım vs. diye zaten gerçek düğün tarihiniz bugünlermiş.

eşim dedi dün zaten niye üzülüyorsun gerekirse ben sana yaparım eğlence giyersin paşalar gibi gelinliğini diye

beyimiz niye bekar evi gibi yayıldı eve kullanıyo?ayrıca adam daha anne bakımına muhtaç sanırım şimdi de karısını bekliyo kendisine baksın hizmet etsin diye?tuvalet eğitimini tamamlamış mı? Koca adam eli ayağı tuttuğu halde evi çekip çeviremiyosa anasının evinde kalsaymış.
tam bi sunumcu yeni gelin havası aldım sizden üzülerek, bunlara mı heves ediyosunuz gerçekten?aile eviniz öcü , kocanızın yanı toz pembe geliyo sanırım size şu an gerçek hiç de öyle değil.Bu günlerinizin kıymetini bilin.
Dini nikah eskiden kadınları korumak için önemliydi resmi nikahın olmadığı zamanlarda ancak şu an esas kıyılması gereken resmi nikah.

eşim dedi dün zaten niye üzülüyorsun gerekirse ben sana yaparım eğlence giyersin paşalar gibi gelinliğini diye
Oh süper işte daha ne elalem ne der durumları inşallah ileri ki kuşakta olmayacak yani bizler kaynana olacağımız zaman çocuklar nasıl istiyorsa diyicez eli karıştırmıcaz çorabımıza konuşsun el âlem

Simdi mayistaki tarihi bekleyince ne olucak? Ben anlamadim.
Dugun olmuyor ama tarihi geldi artik gidebilirsin mi diyecekler?

ah bi bilsem içim rahat onların ihtiyaçlarını gideriyorum ama zorlanıyorum alt katta abim oturuyor çocuklar hep bizde sürekli ses gürültü çocuklar sözümü dinliyor ama babam onları niye bu kadar kısıtlıyorsun diye kavga ediyor benimle. kendi yaşantıma başlamak istiyorum.

daha önce de yazdım şimdide yazayım eşim polis, yemek yapmayı falan biliyor tabi fakat ani görevler geldiği için yeri geliyor erken gidip geç geliyor yorgunluktan hazırlayamıyor haliyle. annesi ve babasıyla yaşamamasının sebebi de sürekli dışarda olduğu için virüs kaparsa ailesi yaşlı bulaştırmaktan korkuyor. ne yer ne içer hizmet etmeliyim mantığında değilim elbet fakat artık kendi kendime kalmak istiyorum. Aile tapılası varlıklar Elhamdülillah varlıklarına hamdolsun tabiki onlar için canımı veririm. her halükarda ben yarın onlardan ayrılmış evime geçmiş olacaktım zaten. benim yazdıklarımı hizmet olarak algılamanız toz pembe gördüğümü düşünmeniz size göre doğru olabilir ama ben öyle düşünmüyorum.

malesef mayısta annen babandan başka kimse gelmez düğününe imam nikahını kıydır evine geç bence.. vakalar azalsada bu durumlar topluluk bir araya gelebilmek yıllar sürer...

malesef mayısta annen babandan başka kimse gelmez düğününe imam nikahını kıydır evine geç bence.. vakalar azalsada bu durumlar topluluk bir araya gelebilmek yıllar sürer...

ben bile gitmem ki kimseden böyle bir fedakarlığı bekleyemiyorum bu durumda düğün diye ağlamak bencilce gideyim diyorum ama annem onu ezdiğimi öne sürerek bana vicdan yaptırıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…