- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi cileklidon
-
eşimin sebep olduğu tuvaletleri temizlemek
Niye WC temizlemeye bu kadar heveslisin ablacim
kim bakar ne yer içer diye ve ramazanda ne yiyecek kim yemeğini verecek diye düşünüyoru
annesi düşünecektiyse ben niye evlendim
eşimin sebep olduğu tuvaletleri temizlemek,
ay ne hevesi yahu tuvalet falan bunlar işin şakası anlatım biçimini sıkıcılıktan biraz olsun caydırmak maksat :)
Koskaca adam ne demek ne yer ne içer. Ayrıca ne bu temizlik merakınız. Ayrıca o sizin kocanız artık ne demek düğün yoksa evli değilsiniz gerçekten anlayamıyorum ha
istiyorum ki biri benim tuvaletimi temizlesin ama olmuyor ...Halbuki pis bırakılan wc karsı tarafa saygım yok davranısının ayan beyan halidir.
Bence bu kafayla hareket etmeyin. Yani tabi o sizin eşiniz destek olacaksiniz. Ama siz tüm sorumluluğu kendinize alıyorsunuz gibi geldi bana.yemek yapmayı falan biliyor tabi fakat ani görevler geldiği için yeri geliyor erken gidip geç geliyor yorgunluktan hazırlayamıyor haliyle annesi ve babasıyla yaşamamasının sebebi de polis olduğu için virüs kaparsa ailesi yaşlı bulaştırmaktan korkuyor.
istiyorum ki biri benim tuvaletimi temizlesin ama olmuyor ...
Bende sicratmadan tam deliğe gelecek şekilde bırakıyorum malımı...
ay ne hevesi yahu tuvalet falan bunlar işin şakası anlatım biçimini sıkıcılıktan biraz olsun caydırmak maksat :)
E oyle desene guzel arkadasım.ahaahhaah ilahiolay tuvalet yıkamak değil ki ya kimse beni anlamıyor deli dana gibi istediğim şekilde evimde dolaşmak istiyorum öf
Bence bu kafayla hareket etmeyin. Yani tabi o sizin eşiniz destek olacaksiniz. Ama siz tüm sorumluluğu kendinize alıyorsunuz gibi geldi bana.
Eşimin sebep olduğu tuvaletleri temizlemek nasıl bir anlatimdi yaa
Yahu gurban olduğum eve tikilmisiz işimiz yok en küçük lafı bile tabi dilimize dolayacaz ne sandınahaahhaah ilahiolay tuvalet yıkamak değil ki ya kimse beni anlamıyor deli dana gibi istediğim şekilde evimde dolaşmak istiyorum öf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?