Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben sana ne zaman güzel haberlerden bahsedecegim ve sitem etmekten vazgececegim. S1k1ldim bu hayatan. Icimden hicbirsey yapmak gelmiyor. BEn bile biktim bu halimden etrafimdakiler mi bikmasin. Gerci dogru dürüst kimsecikler bilmezki derdimi icimdekileri, kendimle verdigim savasi.

Kimseyle konusmak istemiyorum, kimseyi görmek duyamak istemiyorum cünkü korkuyorum onu bana soracaklar yine gözyasarima yenilecegim diye. Konusurken kimsenin gözlerine bakamiyorum. Icim, yüregim karanlik ve birtürlü girmiyor penceremden bekledigim aydinlik.

Basaramiyorum kendime inanmak güvenmek istiyorum. Ama hep ebeleniyorum, her seferinde oyunu ben kaybediyorum, icimdeki sorular, sorgular hep daha güclü benden.

Hayal kurmak artik aci veriyor bana. BAzen bu kadar aciz, caresiz oldugum icin kendime kiziyor ve hatta aciyorum.

Söylesene insan hic ayni sey icin hem iyiki hem keske dermi??? Ben diyorum iste.
Sanirim ben artik kendimi sevmiyorum....

Hani sana iki gün önce artik umutlu ve daha optimist olucagim, onume bakacagim demistim ya günlügüm unut sen o satirlar hepsi yalanmis. Ben yine kendimi kandirmisim.
Simdi koskaca ev bana kaldi, yalnizlik daha bir kötü yapti beni. Ev o kadar sesiz ki icimdeki kafamdaki sesi daha bir net duyuyorum daha dogrusu onu duymamazliktan gelemiyorum. Dayanamiyorum. Bak bunlari yazarken bile gözyaslarima engel olamiyorum, olmiyacagimda zaten.

Ben yalniz kalmak istemiyorum, daraliyorum, nefes alamiyorum. Sabahlar olmuyor, geceleri uykularim kaciyor. BAna neler oluyor bilmiyorum. Az önce babamla konustum ve o kadar iyi geldiki sesini duymak.

Düse kalka yürüyorum, öyle yaralar aldimki artik hicbir ilac melhem olmuyor yarama. Söylesene bana ben ne zaman görücegim gecenin ardindaki sabahi. Hep beni es geciyor. Ugramiyor bana, gecemi dunyami aydinlatmiyor iste.

Disariya karsi ne kadar neseli, mutlu olmaya calissamda icim kan aliyor. Hep dalip dalip gidiyorum. BAzen calisirken gözyaslarima zor engel oluyor, kimi zamansa duvarlar öyle üzerime üzerime geliyorki kendimi bürodan zor atiyorum disari.

Birde yazin ortasinda tatile gitmeden bir hafta önce hasta oldum. Bogazim nasil agriyor bir bilsen, bir yandan gözyaslarimi tutugum icin bogazim nasil aciyor, bir yandan nezleyle ugarsiyorum. Dedim ya sana ben kendimi sevmiyorum artik diye, bakmiyorum dikkat etmiyorum kendime, zaten vucut direncim öyle yüksek degil, hemen hasta oluyorum. Birde istemeden kilo verip duruyorum. Kuzen diyorki bugün etiyopyali kizlar gibi olmussun...

Annem cok kiziyor cok üzülüyor bu halime. Ama ne yapiyim yemek gelmiyor icimden.

ASlinda dün o kadar kararli, umutluydumki niye bilmiyorum ama bugün yine bu haldeyim gördügün gibi. Dün birde bi hamaratligim tutuki sorma 5 tepsi cesit cesit kurabiye yaptim. Hamurla ugrasmak cok iyi geliyor bana, anliyorum ben bu isten ya...Aslinda pastaci olacak kizmisimda...neyse

Bugun isyerine götürdüm yaptiklarimi cok begendiler. Hatta arkadasim "Kiz seni alan yasadi" sarkisini söyledi....Ah birde kiymetimiz bilinse..

Neyse bosver be günlükcüm hersey olucagina varir...Bana sadece rabbime bana dogru yollu göstermesi icin dua ederim. Hem ne demis Mevlana ÜZÜLME ..! İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR. . . ! !

BAk suanda cok daha iyiyim, aslinda bana duygularimi kagitlara dökmek, biriyle dertlesmek o kadar iyi geliyor ki ama gel görki ben bunu yapmaktan cekiniyor, korkuyorum....Parmaklarim hep kaciyor, bazen basliyorum yazmaya sonra birakiyorum anca 2 3 gün sonra bitiriyorum. Yani anlayacagin erteliyorum...

Iyi ki KK var, iyi ki burda derdimi dinleyen bana yardimci olan güzel, samimi dostlar var...

Son düzenleme:
Günlükcanım ağzı olan konuşuyor bari ağzından çıkanı kulağı duysa

Ahh cicimm tekrar geldimm. hihoyyyt

Kendime süper bir mp3 cd yarattım. lülülülülülü

Harika şarkılar buldum. Yepyeni, kıpır kıpır. zemuszemus

Ama hüzün de var biraz. :))

Bir de rock ı ne kadar özlemişim yaa.. Attırdım içine az buçuk.

Karman çorman bir şey oldu. :)) Tek yönlü değil.

Bir ara sadece metal vardı. Aşk girince hayatıma acıklı melodiler geldi ardından.

Şimdi sıra danstaa..zemuszemus

Yeni kapılar açmaya kararlıyım kendim için.

Bundan sonra böyle. şakkıdı

Haa metalin, rock ın yeri apayrı. O tartışılmaz. )
Kalbimde onlarr sonsuza dek. :)))

cok sıcak gunluk
allah calısanlara yardım etsın
evden cıkılcak gıbı degıl
yarın sabah kahvaltıya davetloyıs
aksamda hande yener konserı varmıs ayarlarsak oraya gıdıcem
pazarda gunum var kızlarla
ama evden cıkmaya cok usenıorum
dus al yıne aynı bı ıse yaradıgı yok

para bırıktırmeye basladım gunlukcum,seneye nasıp olursa karadenıs turu yapmak ıstıoruz arkadaslarla
ılk altını aldım koydum kenara
sımdı yarın babam maastan harclıgımı verır yıne alırım
her ay bı tane alsam baya para yaparım ıns
cok ayakkabıya kıyafete para verdım bu yaz 6ayakkabı ıkıde nıke spor ayakkabı aldım
hepsıne canta kıyafet ,
cok ac gozluyum ya cok kızıorum kendıme
fuzulu para harcıyorum bazen
takıya tokayada dayanamıom
hele corababı corap dısoun pantolon corabı on mılyon ..ama cok guzeldı dayanamdım ya
ufak seyler daha cok para tutuo,gozukmuo ama ole

benım ev vardıya kıracı cıktı,komusnun ogluı evlencek ekımde
bugun o baktı tutucak galıba
ıcım kotu oldu ya
o ev benım ıcın alındı
ılk aldıgımızda ıcınde kıracı vardı,sımdı yenı bırısının gırmesı tuhafıma gttı
yenı gelın gırıcek bıde,bıgun ben otrcakmıyım orda acaba
ben otrcam dıe bakım yaptrmadık,kotu degıl ama ben otrsam yaptrcaz ıns
cok begnerek ıstedgım yerde kendım buludum o evı,cok ıcıme sınmıstı
herseyın hayrlısı bakalım,bos durcagın akıracı olsun tabı dımı ama
su bızım evlerde daha baslamadı,ben buraları bırakıp gtmem gunluk ya
babam cok ıstıo ama annemde bnde ıstemıorum,onun ıcınde hayrlısı dıyelım

ay cok uykum geldı galıba benım
sabah erken kalkmak lazım anca hazrlanırım
ne gıycmede karar vremıom
hadı gıdıom ben çüs başbaş:)

Sevgili günlük yatmam lazım beni yatağıma götürsenemirmirmirmir

Cok mutluyum,cok mutluyuuummmm!!
Arkadasımla barıstık.İnanabiliyormusun.
Hatta yavastan mesajlasmaya basladık.
Cok özlemisim onu ya canımın ici bitanem,kızıl böcügüm beniim hihoyyyt
Benden mutlusu yok artık..:sm_cool:

Üstteki bayan gibi bende bir zamanlar yakın arkadaşım olan kızla barıştım,ama soğudum ondan.Yok yakışıklı günlük eskisi gibi olmaz bizim aramız..Birde artık tamamen evrim geçirdiğimi kabul ettim,te şimdi dışarda öten yarasalar (yarasalar öter mi?) gibi oldum bende.Sabah uyu akşam 7de kalk sempatiksalakcinni Vallahi pazar gününden beri dışarı çıkmıyorum,ama her sabah saat 7gibi uyumaya giderken camdan dışarı kafamı uzatıp temiz havayı içime çekiyorum düzenli olarak :)

günlük hala çok hastayım ya boğazlarım acıyo ateş çıkıyo resmen :sinifsinif: hiç halim yok
ne güzel denize gidicektik nerden çıktı bu hastalık :sinifsinif:

neyse sağlık olsun öğlen gökhanla buluşucaz dün ortak yolu zor bulduk neymiş bende geliyim doktora
yaw ne doktoru epilasyona gidiyom ama gelde anlat kaydirigubbakcemile3 neyse ama yine sonunda benim dediğim oldu aklinialirimsmile

bakalım nasıl geçicek bugün geliyim anlatırım sana şekerim :hulya:

günlük disari cikip yiyecek birseyler almam gerek evde hicbirsey yok ama ben yataktan cikmak istemiyorum.

Gercekten cok yalnizim günlügum, hani sadece evde benden baska kimse olmadigi icin degil, kendimi cokta yalniz hissediyorum. Bakmasam bile bütün gün acik tv evde ses duydugum icin icim rahat ediyor böyle. Cünkü bu sesisliz beni cildirtiyor.

Söylesene bana ben ne zaman gözlerim bugulu dolu dolu gezmekten kurtulacagim. Bak yine agliyorum simdi...

Küskunum, kizginim herkeze, hayata ama en cokta kendime....

Allah sen bana yardimci ol yarrabim....

Gidip birseyler yiyim bari, midem yine deli gibi yanmaya basladi. Zaten sirf bu yüzden yemek yiyioyrum ya...

Son düzenleme:
Biraz sabırlı olmak lazımmış sadece.
sıkıntılar azalıyor,hayat bambaşka bir hale gelip güzelliklerle dolu olabiliyormuş.
ayrık otları ayıklanıp,yerlerine faydalı şeyler gelebiliyormuşç
oh diyormuş insan.
şükrediyor ve daha güzeli için umutlanıyormuş.....

çookkkk mutluyum pembik sayfa hemde cokk :teytey:eşim bundan snra Ankarada olacak
eşim ben gideyim ortam iyiy olursa ev kurarız orda diyo , haftada eşimi görebiliriz cok ıyı olur bizim içinde:)))

Son düzenleme:
günnüşşşşş
sınavdan geldik şimdik
direksiyon sınavıda geçti
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Ben sabah girdiğim için sonuçlar alındı
veeeeeeee 92 ile geçtiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
Betüşüm kankam canım dostum da geçti ama henüz puanı belli değil
ama onu çok beğendiler ki geri sürüş bile istemedilerrr
Şimdi sıra ehliyeti cüzdana koymaya geldiiiiiiiiiiiii
sonrası malumgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Açın yolları ben geliyorum
Artık rahat rahat araba bakabilirim
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

şimdi ben kaçar günnüş
Bu arada evi bugün yarın taşıyoruz offf
yorulucam hemde çok

Selam şekercim pembişim günlükcüm
Bugün yalnızları oynayacağım akşama kadar
Birazdan çıkıcam bizim tarafa giden birisini bulursam
doooğru eve evde bi sürü iş var
Bugün leylama gidecektik eda ve bambikle ama kısmet olmadı çok özlemiştim onları halbuki mafoldumben
Tatile az kaldı hafta içi pek bir şey yapamıyorum bugün ve yarın yavaştan toparlanmak zorundayız yoksa yetişmez hiç bir şey
Eğer ctesi izin alabilirsem inşallah cuma gecesi yola çıkacağız o yüzden bu tatilden önceki son hafta sonumuz
acilen toparlanmak gerek eksikleri tamamlamak gerek
İnşallah bi aksilik çıkmaz günlük yaaa çok heveslendik kocişle korkuyorum son anda bi aksilik çıkmasından
çünkü biz neye heveslensek olmuyor :gitme:
annemlerde salı çıkacaklarmış yola
pazardı pazartesi olmuştu şimdide salı :gitme:
üff çok özledim annişimi ya :asigim:
çocukluğumdan beri babamın görevi gereği bi kaç aylığına sık sık başka şehirlere gidiyor olmasına alışkınım
ama annemden bu kadar uzak kalmaya alışkın değilim
üniversite zamanı da çok zor olmuştu onlardan ayrı bambaşka bir yerde tek başına yaşamak
o zamanda çok özlüyordum her telefon konuşmasından sonra dayanamayıp ağlıyordum
ama evlendikten sonra daha farklı oluyor, insan anneciğinin kıymetini daha iyi anlıyor :kedi:
onlar gelecek üç gün sonra biz gideceğiz neyseki biz bi kaç gün sonra döneceğiz hihoyyyt
bugün nasıl akşam olucak yaa :sinifsinif:
kociş olmayınca kardeşim gelirdi yada ben giderdim annemlere şimdi yalnız kaldım
hemen kafamda yaptım programımı eve gider gitmez makineyi çalıştırırım
sonra biraz ayaklarımı uzatır müzik dinlerim :dance:
sonrasında işler beni bekler ev savaş alanı gibi
inşallah kocişim çok geç kalmaz da akşam beraber bişiler yaparız zemuszemus

Kendine iyi bak, yazanın bol olsun günnükcan

Son düzenleme:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ben geldimmmm delikafadulden
Çok mutluyum günlükk
Çooookkkkk :icecream:
Direksiyon sınavım çok iyi geçti
Başta heycan yaptım sıram yaklaştıkça ama heycanım kalırım korkusundan değil sevincimden disempatiksalakcinni
Knkim çok iyi bi puanla geçti olumunekankayizsmile alkisalkisalkis
Benimkide akşama doğru belli olur :lepi:
Ohh sanki gezmeye götüryorum, okadar rahattımki sınavda, hatta bi ara dönüp biizm gruba bi gülücük attım :roflol:
Hepsi çok gülmüş:roflol::roflol::roflol: kızdaki rahatlığa bak ya diye (kankim diyo):roflol:
90 nın üstünde bekliyorum notumu
Konsey beğendi "adayımız gayet iyi" dediler ,yani ordan biliyorum geçiceğimi sempatiksalakcinni

neyse ben şimdi biraz tıkınayım
sonra bloğumla ilgilenicem

Günlük....
Ben artık aşık olmak istiyorum...
İçimde kocamaaaaan bir sevgi var bunu vermek ve sevgi de görmek istiyorum...
Çok sıkıldım belirsizliklerden be günlük...
Birisi var günlük hiç ummadığım an karşıma çıkan, ama ona da güvenemiyorum işte akannehir
Güven olmadı mı olmuyor günlük ol-mu-yor!
Karşıma çıkan 'beni sevdiğini söyleyenleri' de ben istemiyorum günlük :1no2:
Yaşım olmuş 24 hala ne sevgi ne aşk gördüm hep yaşadığımı zannetmişim...
Çok sıkıldım artık gerçek bir aşk istiyorum gerçek bir sevgi istiyorum...
Yalana susamak gene de susuzluktan ölmek istiyorum of...!
:asigim:

Hayatım 180 Derece Tersine Dönebilir.. Kimsenin Bilmediği Bir Giz Var İçimde..
Kimselere Diyemediğim İçimi Kemiren Ve Beni Hergün Eriten.. Atlatacağımı Herşeyi Yeneceğimi Biliyorum..
Fakat Tek Korkum Sevdiğimi Ailemi Dostlarımı Arkada Bırakmak..
3 Gündür Aklıma Geldikçe Gözlerim Dolu Dolu Sadece Şunları Diyebiliyorum..
"Ama Ben Daha Çok Gencim..Hayallerim Var!!" :sinifsinif:

Merhaba günnük
Yazmıcam demiştim ya sana isyan etmicem artık.
Bir imkansızdan vazgeçtim günlük.
Canım yanıyor , yüreğimm acıyor.
Ve ben pes ediyorum günnük.
Artık aşkı aramayacağım, ruh eşimide. Kalbimi kapattım artık.
Paydos etti. 30 yılda o kadar çok yordum ki onu. O kadar çok kan revan içinde kaldı ki
Acıdım bugün ona. Nedir benden çektiğin dedim ve kapadım kapılarını.
Ama hayata karşı tavrım değişti.
Son defa ayağa kalkıyorum.
Kanayan dizlerime inat, tekrar yürümeye hatta koşmaya çalışacağım.
Bu sefer başka hakkım yokmuş gibi dikkatli olacağım.
Hayatı ve kendimi sevebilmek için elimden geleni yapacağım.
Kimlere sonsuz haklar vermedim ki ? niye kendime vermeyeyim dedim.
Aramızda kalsın günnük profesyonel yardım almayada başlayacağım.
Bunu kendime borçluyum son bi hakkı hak ediyorum.
Tabi ailem ve arkadaşlarım içinde verdim bu hakkı kendimi
Kimbilir bu sefer başarılı olurum ne dersin ?
Bana dua et olur mu?
Yeni bir başlangıç yapabileyim
Hoş(ça)kal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…