bu olanlar ,,gördüklerim...inanamıyorum:
( o görecek mi....bilmiyorum..
bende düşünüyorum, adam beni seviyor ya..ben hele onu çok seviyorum tüm kalbimle..adama ihanet etmedim etmemde..adama büyük yalanlar söylemedim..aksine aşırı dürüst oldum geri tepti aksi yönde etrafında duyduklarına yada kafasında kurduklarına inandı sen yalan konuşuyorsun dedi..yapacağı tek şey ailesiyle buluşturup konuşturmaktı..herşeyi gösterirdim kimsenin arası kötü olmazdı..tek yapılacak denge kurmaktı sevdiklerin arasında köprü kurmaktı..ki ben kimseyi suçla demedim bende suçlamadım bazı şeyler bariz olsada....adama kötülük etmedim parasını puluna göz koymadım...ne mevkisine baktım ne başka şeye...
bulunduğu ilde yaşamak istememe rağmen onun için yaşamayı göze aldım..,
onun hakkında biri kötü konuşsa haberi olmasada onu savundum tek laf söyleyene bu benim öz dayımda olsa karşı çıktım..onun kendini geliştirmesini istedim hep..okuması için hep yanındaydım.kimse inanamadı ona..hatta onun haberi yok o ozan okuyamaz şuaraya yazıyorum dedi..sen öyle san dedim..ozanda dayın sanki benle dalga geçiyor deyince..ozanın gene haberi yok dayımı sert bir şekilde uyardım..kimse kimsenin hayalleri idealleriyle dalga geçemez..
adam için hep eniyisini istedim..bir kişi sevdiği insanın elbisellerini ütülediğini hayal edermi..salakaça gelebilir ama..geceleri o uyuyunca ben ütülerim onun herşeyini aynı fedakar annecim gibi..5 parasızlıgı paylasmayı ıstemek genc işi maceraperestlık gıb ı gelebılır herkese ama ben bu yola girmeye hazırdım ve hayatım boyunca verdıgım kararlar bana aitse pişmanlık duymayacagımı bılıyorum..
ne arkasından konustum,ne birilerini onun yanında çekiştirdim..ailesi hakkında tek yorum yapmadım..o benim ailem hakkında yapsa bile...
bizim birlikteligimizi bilmeden onun hakkında biri kötü konussa yada düşünüyorsa onu o0 kısı hakkında uyarmak ıstedım..kötüye gelmesin diye..ama herzaman yüzüne gülen insanların gercek niyetlerini gördü diye bana kızdı :S
durup duruken tartısıyoruz biz cok tartısıyoruz gıbı hıssetmesı,ama her aradıgında be4n sadece "a" desem bile bundan bısey cıkartıp kavgaya donusturmesı , bana bunaltılar gelıyor,,her lafın bana batmaya basladı bende anlamıyorum,,senle konusurken bana bıseyler oluyor sinirleniyorum hemen..anlamıyorum demeleri...
düşünüyorum düşünüyorum..bulamıyorum