Popüler Konu Sevgili günlük...

slm günnüş nasılsın bakalım
KK da 6000 ci mesajım olacak bu kıymetini bilkaydirigubbakcemile3
Çok yorgunum günnüş yahu
şu işler yetişse düğüne gidebilsek
sonrada tatile başka bişey istemiyoruuuuuuuuuuummmm
hayırlısı diyorum günnüş hayırlısııııııııııııı
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sonsuzluğun olduğu bir yer istiyorum bu gece...
herşey son olsun ilk önce...
herşeyden,herkesten en uzağa gitmek,kimsenin ne sesini nede yüzünü görmek istiyorum...
istemiyorum anlıyormusun,istemiyorummmmmmmmmmmm!!!
neden ben neden herşey bende bitiyor?
usandım,yoruldum,bıktım yaşam denen ne zaman sonlanacağı belli olmayan biçimden!
anlıyormusun?
ne olur bir mucize olsun ve gözümü kapatınca bir daha uyanmayayım uykumdan...
lütfen...
boğuluyorum,nefesim kesiliyor...
kalp atışlarımı hissetmiyorum,ruh gibiyim,takatim yok...
Allah'ım sen yol gösterensin,sen görensin.
ne olur banada yardım et,yol göster çıkar beni bu çıkmazlardan...
sancısı büyük olanların...
yapamıyorum bazen,sitemkar oluyorum....
elim titriyor,gözlerimde yağmurlar ve bir fırtına açık yaramı dokunuyor...
hayat bitse farkında olmayacağım...
gitsem,yolumu kaybedeceğim,ışıksızım.
ne olur kızma sana değil isyanım kendime,belkide ben beceremedim...
dizlerimin üzerindeyim sanki ıssız bir sokakta,hıçkıra hıçkıra ağlamak rahatlamaya yetmiyor...
istediklerimi ver ne olursun,onlar olmadan nefesim,gücüm tükeniyor...
yeterince üzülüp,acı çekmedimmi?
Senden hakkım olanı istiyorum,yalvarırım ver... mafoldumben

Bugün biraz buruğum günlük ama aynı zamanda da sevinçli
Kardeş olarak gördüğüm kuzenim evleniyo 1 yıldır sürekli birlikteydik çoğu zaman onda kalırdım şimdi o evleniyo.Neyse ki yine aynı şehirdeyiz uzakta değil sürekli görüşebileceğim enişte bey de beni o kadar benimsedi ki evlerinde bana oda hazırladılar :)) gel kal diye kaydirigubbakcemile3 2 aydır koşturuyoruz günlük nişan düğün hazırlığı zor işlermiş bunlar.Ama aynı zamanda da heyecanlı ve tatlı yorgunluklar. Bende çok özendim ona günlük, o yorgunluktan şikayet ettikçe günlerin yaklaşmasıyla onun stresi arttıkça bizde destek verdik hep ne mutlu ki sevdiğin adamla yollarını birleştiriyosun biraz sabret diye ama hakketen zor işler günlük.Bide yaşadığımız yer küçük alışveriş yaparken ev eşyası alırken genelde samsuna gittik geldik yorulduk gerçekten. Ama herşeye değdi evi de çok güzel oldu düğün de güzel olacak inşallah
düğün cumartesi beklerim seni günlük hadi iyi geceler yorgunluktan bitiyorum ben yine

Bazı kişiler vardır hakkında ne fikri nede zikri vardır eser gürler saçma sapan konuşurlar sonrada gelip başka türlü konuşur seni aptal yerine koymaya çalışırlar yani msn üzerinden sana canımlı cicimli konuşurlar varya işte o anda yanımda olsada şöyle bi yolsam diye can atıyorum o kişilik bozukluğu olan dengesiz ve densizleri kaydirigubbakcemile3

Bak Çooook Doğru Bir Söz Söylim Sana "BAZI İNSANLAR ÇAY POŞETİ GİBİDİR..SICAK SUYA ATILMADIKÇA GERÇEK RENKLERİNİ VERMEZLER... Bazılarıda Coffe Mate Gibi Kokusu Farklı Tadı Farklı !!! "

Neysee cicişim bugün bayağ yoruldum yahuu ablamla gezdik tozduk sonracığıma eve geldik ( yani annemlerin evine ) annem bir güzel mamalar yaptı bize ee dilimiz dışarda geldiğimiz için hemen mamalar yaptı karnımızı doyurdu opuyorumnanaktan sonra kuzişler geldi muhabbet falan derken kuzenimin tekine babam ölçü aldırdı biliyorsun kendi odamı değiştirmiştim komple oturma takımlarnıı falan atıp yerine deri hoş bir oturma grubuyla deri masalar aldım siyah tabiside , ımm boya badana yaptırcaz ramazandan sonra hayırlısıyla ve daha sonra değiştiririz dediğimiz tülleri babamın ani kararıyla bugün değiştirmeye karar verdik camların ölçüleri alındı ve fransız dantelinden yaptırıcam kuzenim fikir verdi gerçi yarın gel dükkana modelleri gösterim seç beğen dedi, babişte yarın git modellere bak istediğini seç dedi salona annemle ortak karar vericez fakat benim bulunduğum oda için ( orasını kedime ve arkadaşlarıma özel oda yaptırdım ) o odaya ben karar vericem.. kuzenime dedim oturma gruplarını göz önünde bulundur bak salonada şu şu takımlardan alıcaz ( katalogdan gösterdim) aklında bulunsun ona göre modeller göster bana yarın dedim tamam dedi :lepi: babamlar memleketteyken gelip takılcak perdeler ohh mis olucak ev ımmm büyük taşlardanda yapıcam perdeler için ayy süper olucak kesin eminim yanii:lepi:
Bu arada pazar günü polonezköye gitmeye karar verdik benim pisicikle yerimseniben bakalım nasıl geçicek :kedi: neyse şekercim sana bukadar yazmak yeter ben biraz faceye girim bakim ne var ne yok.. Hadi öpüyorum seni, Beni Görürsen Selam Söyle paii paii :dilcikar:

Son düzenleme:
Bugün benim icin tam bir kabustu..
Erkek arkadasımın evine giitik.Neyse buraya kadar hersey normal.
Babası aradı konusuyorlardı babası eger tatilin varsa gel dedi.Bu da demezmi 9 gün var diye.
Telefonu kapatır kapatmaz hadi askım sende hazırlan gidelim??
Yahu sen bana dememismiydin ben o kadar cok gitmek isterken,askım son zamanlarımız bir daha bu fırsatlar gecmez elimize diye..
Bende inadımdan ben gitmiyorum dedim.
Sen beni döndür ama babanın bir telefonuyla 180 derece döön!!
Valla telefonu kapattı 5 dk icinde topladı valizini gitti.
Tabi ben sok bir sekilde yurda dönüyorum..
Sonra mesajlar geliyor nabzımı ölcüyor.
Aynen dedim sen degilmiydin son zamanlarımız diyen ne oldu birden.
Babam cagırdı görmedin mi askım dedi..
Bende 10 gün bos desem benide cagırırlar dedim kızarak..
Sonra kalbini kırdıgım arkadasıma mektup yazdım sevdigimi,özledigimi,pismanlıgımı anlatan.
Birde güzel bir cicek aldım.Saat gece 23:00 olmasına ragmen düstüm yola.
Neyse elimde sadece acık adresi olmasına ragmen kısa sürede buldum evini.
Sürpriz ya baskasının ziline bastım.Hangi dairede oturduklarını ayakkabılarından ögrendim.
İceriden sesler geliyordu ev arkadasıda evdeydi demekki.Gülüsüyorlardı.
Cesaret edemedim zili calmaya.O sırada kapı acılmaz mı?? Heen vıııınn sokaga..
Oyalandım biraz sonra tekrar aynı zile bastım kadın beni görünce gene sasırdı.Niye veremedin dedi.
Arkadasları evde simdi cekindim dedim.
Aramızın bozulmasında parmagı olan kızda ordaydı.
Kapıya bırakıcam dedim.Gittim kapının önüne koydum cicegi mektubuda yapraklarının arasına sıkıstırdım.
Zile bastım acılınca kactım dogal olarak..
Bakalım ne olacak.İnsallah affeder be günnüüük.Elimden geleni yapmaya calısıyorum baksana.
Affetse daha neler yapacagım.:çok üzgünüm:

günaydın günlük

bugün çok şükür dünden daha iyiyim..dün neydi öyle ya ölüyodum az kalsın :sinifsinif:
dün hastaydım çok ter attım hapşurmaktanda fenalık geldi bi an önce iyileşsem :Saruboceq:

günlük

haftanın son iş günü olunca ben pek bi keyifli oluyorum ya kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
günlüğüm günaydın,,
şimdi uyumalıyım uyku zamanı akşam son iş gecem off sonra 15 gün tatil oğlumla canımla çok özledim onu yaramazım mis kkulum benimi bitanecik yavrum
bir an önce gece olsun sabah olsun yarın çabuk olsun..

selam gunlukk
dun bı gezmısız offff cok guzeldıı.ben sabah 7 gıbı kalktım namazı kılıp cıktım ewden
okula gıttım ıslerımı hallettım o yolu nasıl cekmısım ben yaa dun resmen oluodum bı yandan sıcak bı yanda yol uzun ınsanlar acaıp kokuo
cıkısta askıma soledım 1 gıbı mecıdıyekoyde bulustuk.ılk cewahıre gıttık hıcbıse bulamadım yaa.berska stradıwaryus fln kapalı zaten dıgerlerındede turladım hıcbıse alamadım sonuc olarak.bıkınılere baktık denedım ondada karar weremedım:umursamaz:
taksıme gectık orda yemek yedık ben gobısı deldırdım ama ordakılerı bıktım bısuru soru sordum korka korka gıttım we bıttıhihoyyyt cok guzeel olduu.cok tatlı duruo benım gıbı canı tatlı olan bırı yaptırdıysa herbıkes yaptırabılır sanırsaamzemuszemus
taksımden emınonune gectık ordan bıkac sey almam gerekıodu onu aldım kardesımede hedıye aldım ıcımden geldı ozel bıgun deıl yanıışakkıdı
sonra ewe geldık benım ayaklarım ıptal tabı bı yattım 9 gıbı yenı kalktımkaydirigubbakcemile2sabah sabah muzık dınlımde gune mutlu baslımm bugunde kadıkoye gıdıcez enerjı toplamam lazımhihoyyythihoyyyt
gunluk sukurler olsun hersey guzel gıdıo allahım bozmasın :Saruboceq:
ufaktan kacım ben gorusmek uzereee

Günaydın günlükcan..
Adetliyim karnım ağrıyo..Büroda yalnızım canım sıkılıyo..Höff cabuk geçsin şu gün yaaa..
Patron yok iş olmaz ne güzel diyodum ama aradı az önce..Bi müvekkil gelcekmiş de bilmemne..Ay hiç halim yok çalışasım yok..
Klima da benim yüzümden kafayı yicek..Bi açıyom 2 dk sonra kapatıyom..Açmazsam çok sıcak açınca da direkt bana geliyo hava üşüyom..
Neyse..
Sevgilim beyle konuştum az önce..Birazdan sınavı var okula gitti..Akşam da hep beraber ortak bi arkadaş vardı ona gideceklermiş..
Accık kıskandım..Ya kıskandım demeyelim de bozuldum..Ben de olmak isterdim..
Neyse gitsin hadi kafasını dağıtsın biraz haftasonu sınav yok nasılsa..
Herşey yolunda çok şükür..Birbirimize özenli davranıyoruz..Ben üstüne çok düşmemeye çalışıyom o da daha ilgili ve daha sıcak konuşuyo
Ama hala bişeyler eksik gibi hissediyorum..Rahat batıyo bence bana..
Ayrı şehirlerde olmak istemiyom ben artık...
Neyse napıyoduk artık pozitif okuyoduk hayırlısı diyip geçiyoduk herşeyi takmıyoduk..
Allah büyük :Saruboceq:

ah günlük ah şu dpğum bir olsaydı hayırlısı ile
sıcaklarda zaten cabası.bel ağrım hat safhada.karnımda patlayacak gibi:gitme:
allahım sen hayırlı doğum ver.ilk doğumum beni bu kadar endişelendirmemişti:tomato:
neyse ben kaçıyorum başa gelen çekilir.55 gün daha çekeceğim bu uçamayan balon durumunu ne yapalım:içelim:

nbr günlükcüm,

aslinda sana baska seyler yazmayi düsünüyordumda icimi kötü ve kara duygular kapladi..

belki sonra...

yok günlügüm yok benden adam olmaz. Kendime verdigim sözü tutmakta, aldigim kararlari uygulamakta cok ama cok zorlaniyorum. allahim sen büyüksün...

Bana dogru yollu göster yarrabim...

Bu kadar duygasal, kirilgan oldugum icin cok kiziyorum kendime..

Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bile bilmiyorum artik. Cikmazlardayim, umut dolu olucam önüme bakicam diyorum. Ama yine karamsar düsüncelerin beni sarip sarmalamasina izin veriyorum. Dengesiz oldugumu düsünecekler bunu okuyanlar...

Offf üzüntüden yine midem yaniyor cayir cayir bu kadar üzülerek en cok kendime zararim öldürecek birgün bu mide beni...

Son düzenleme:

merhaba günlük
hayırlı cumalar...

iyiyim ya şükür bu günede şükür...
dün aradı 2 gibi. acmadım bi arkadaşla konuşuyordumda:1closedeyes:
akşam aramış duymadım tabi
geri dönüşte yapmadım. yapmıcamda inadım inat kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ne hali varsa görsün bensiz!!! :mymeka::mymeka::mymeka:

evet dün cekilişteki hediyem geldi..Şu moralsizliğimin üzerine yada moralimi yüksek tutmaya calıştıgım şu zamanda cok iyi geldi.
Nilberam göndermiştim cok begendim cok hoşuma gittiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bir kez daha teşekkür ediyorum ona. kesesine bereket.
bende kurbanıma paketin cıkışını ya yarın yada pazartesi yaparım inşallah bi aksilik cımazsaolumunekankayizsmile
gene gec kaldım yaaa vveee tembelim ben tembelkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
napım anacım dag başında calışmak sucmu:smiley-cool:
hadi grş kactımmmm

mujukssssssssssss

Slm günlük

Hayırlı cumalar...a.s.

Bugün pek keyifliyim.Elhamdülillah :):Saruboceq:

Dün gece uzunn süredir düşündüğüm bloğumu açtım
Libyanamın yardımlarıyla (ajkum benim) :asigim: olumunekankayizsmile
Merak edenler rütbeme baksın bayanssulusmile
Gerçi çok bi paylaşımım yok şuan , ama vakit buldukça ekliyorum
Nemi var bloğumda ? her telden bişiler ekliycem iştesempatiksalakcinni

Yarın sabahj direksiyon sınavım var gamyoncuiremsu
Hiç heycanlı değilim .Hatta kendime acayip güveniyorum
Umarım yarın sınavdaykende böyle rahat olurum sempatiksalakcinni

neyse hadi ben gidip yusuf paşamı uyutayım
sonrada bloğuma el atarım sempatiksalakcinni

Slm gunlukcummm...Şeniz

Bu aralar cok sikintilyim yaw,:çok üzgünüm:
ev isi halloldu ama benim sikintilar basladi. :2:
Dun mutfak bakmaya gittik hepiside cok guzel,
ama ben bi turklu karar veremedim...:bbo:
Su paranin adi batsin. kötükedihüso
Yarin 4 tane randevumuz var bakalim ne olcek :Saruboceq:
insallah guzel seyler olur. :hulya:
tam 2 bucuk ay kaldi, sora kurtulyom burdan cok sukur. :lepi:
Bu sikinti yetmiyomus gibi hollandan misafir geliyo 1 hafta kalcaklar sempatiksalakcinni
ama olsun onlari cok sevyomm opuyorumnanaktan
Simdi hazirlik yapmak lazim pasta, borek, pogca akannehir
Neysem hadin gorusuruk bidenem

Bugün dışarı çıkacaktık ama dayım ve eşi geliyorlarmış. Belki kayınvalidesi de gelir.
Yine sıkıcı ve sıradan bir gün.

Geçmişte yazdıklarıma baktım da daha bir neşeli ve mutlu gibiymişim sanki. Daha canlı ve sıcak.benneyaptımki
Çok sıkıcı bir yaz geçiriyorum. Tatile gidip geldim ama hiç gitmemiş gibiyim.benneyaptımki
Hiçbir şey zevk vermiyor. Hadi onu bunu geçtim de bari dinlediğim müzikten haz alsam. ( O da yok.
Çıldıracak gibiyim. Bunalıyorum.
Çok bunalıyorum.

Bu arada bugün istemiyorum onu. Gelgitlerden de bıktım usandım yaaa...
Ooooofffff!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazırlanmam gerek ama çok zor geliyor.
Hazırlan saçını başını yap makyajını yap sonra bu sıcakta çık dışarı... Olucak iş mi bu ...
Dişçiye gitmem gerek tırsıyorum. Ne zamandır erteliyorum bu sefer gideyim bari...
Alışveriş yapmak istiyorum bu beni rahatalatıcak en güzel şey işte tabi kafama göre birşeyler bulabilirsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…