• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük ,
bugün oğlumla oyun grubundan geldik. Su sıra tek sosyallestiğimiz yer olabilir 😅tabi bir de marketler :)
Yavrucanım artık şunu al diye diretmiyor bana . Daha keyifli oldu market gezmek. Vay be bir zamanlar anneannesine bırakıp markete giderdim şimdi o ağlamaları o yorgunluğu göze alamadığım günleri aşmışız.
Öyle günlere gelmişiz ki şeker gibi. Gece on kez kalktığım on sekiz ay sonunda , bir nebze daha az kalktığı için daha dinç olabilmişim.
Çiçekler acıyormuş günlük , hava güneşli olabiliyormuş yeniden.
Oyun grubunda öğretmenimiz yanıma yaklaşıp bana , oğlunuzla çok güzel bir diyaloğunuz var. Göz temasınız bile farklı. Çok dikkatimi çekiyor ki burada velileri gözlemleme imkanımız da oluyor , sizin konuşmanızdan bakışınıza kadar aranızdaki diyaloğu çok beğeniyorum dedi. Bilmiyorum belki sadece iltifattı ancak cok mutlu oldum be günlük. İçimdeki o , yeterince anneliğim iyi mi ? Ne kadar yanlışım var acaba? Başka annesi olsa daha iyi olur muydu acaba seslerine cok iyi geldi.
Bir kalbe dokunup bir gönül insa etmek bu kadar kıymetli.

Bugün çok güzel bir gün. İstediğim şeyi oturduğum yerden yapmak çok hoş. Hemde karşı çıkanlara rağmen. 🥹😅

Başımın ağrıdığı kafamın şiştiği bir günden daha merhaba. Başkaları yapmaları gerekenleri yapmıyorlar diye her şeyi takip etmek zorunda olmaktan, haksızken haklı çıkmaya çalışan çirkefe bağlayan öğrenci ve velilerden bıktım. Dersimizi yapıp ödevimizi verdiğimiz, herkesin sorumluluğunu bildiği günler olacak mı bu meslekte? Eğitim öğretimi ayağa düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın.

Günlük merhaba diye mi başlanır,
Ben de merhaba diyim o zaman, herkes 2010 yılında yazmış en son, ohhh mis giib 2010 yılları.
Şuan zor geçiniyoruz bir değil birkaç işle meşgülüz.
,,,
yazarken hevesim kaçtı öyle bir çağdayız.

Bugün yılın ilk karı düştü :) karın altında yürüdüm biraz, bembeyaz ne kadar güzel..keşke yanımda olsaydın sende...hala haber yok olmasını beklemek saçma zaten, ayrıldık daha doğrusu terk ettin...geçen ilk kez msnde gördüm seni tek bir laf etmedin.etmeni beklemem zaten salaklık...boşverrr be günlük kar çok güzel, işim iyi napim kalbim yoksa :sm_confused:
çocuklaaa barıştınız mı :D

Sevgili gunlük,
Az biraz yalnizlik cekiyorum ama artık herkesle de tanışmak, arkadaş olmak istemiyorum.
Yaşıyla birlikte huyu da olgun olan, güzel ahlaklı kişilerle muhabbet kurmak istiyorum. Umarım yakın zamanda böyle birkaç kişi denk gelir.

Senden uzakta hep birseyler eksik
Gönlümde derman yok inan bir nefeslik
Ne bir avuntu nede biraz ümit
Ne yaptin bana nedir bu sessizlik?
Icimde bir sey aciyor sen gelince aklima, herseyim…
Yerine sevemem yerine sevemem
Raziyim yapayalniz tükensin yillarim ama
Yerine sevemem yerine sevemem olmuyor, denedim yinede sevemedim herseyim…

🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Hani böyle bağırmak istersin, içindekileri haykırmak... Herkese gereken cevabı vermek... Ama aynı zamanda susmak zorundasın, çünkü karşındaki kişilerin seni anlamayacağını veya anlamak istemeyeceğini bilirsin. Susmak zorundasın çünkü karşındaki kişinin kavga etmek, ortalığı bulandırmak, huzuru kaçırmak istediğini bilirsin. Sustuğun için pişman olmazsın çünkü kazanan sen olursun. Ama içindeki o sesi sustamazsın. Bağır der sana, bağır ki rahatlıyayım der. İçim çok buruk, değersiz hissettim çünkü. Hani baktığında umrumda olmacak birisi ama yinede yaşananlar hoş değildi. Bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünemiyorum. İçimdeki sesi susturamıyorum. Kişiliğimle çelişiyor, kendimden uzaklaşıyorum. Boğuluyorum☹️🥺

Ben artık her şeyden çok yoruldum sözlük. Sürekli sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan çok yoruldum. Bıktım. Bıktım. Artık çok yoruldum her şeyden

Yirmili yaşlardan kırklı yaşlara.. Zamanın nasıl hoyratça geçtiğini ya da nereden nereye dedirtecek türden tam da burada olmak. eskiye dönüp yazdıklarımı okuyunca çocukmuşum gibi hissediyorum.

Selam günlük,
Son 10 yılı ı geri verseler yeniden dizayn etsem hayatımı , boğazımda düğümleniyor her şey yutkunamıyorum, yaşadığım haksızlıklar, çok güvendiğim insanların beni salak yerine koyup hayatımı mahvetmeleri, ben çok yara aldım nasıl iyileşeceğim bilmiyorum , son günlerde nefes lamkata zorlanıyorum artık her şeyin farkına vardığı için sanırım daha çok acıyor canım, bu varoluş sancısı mı ? Travmalarım her gece uyutmuyor akşamları yalnızım ve eve sığamıyorum iç sıkıntısından, şükretmem gereken çok şey var farkındayım ama yaşadıklarımı atlatamıyorum, çok hassaslaştım gün içinde nasıl davranacağımı ne tepki vereceğimi bilmiyorum öyle geçiyor günler, müdahale edemiyorum içimde patlamayı bekleyen bomba var, nasıl patlayacak bilmiyorum, ailem beni malesef anlamıyor aslında sığınmak için onlara gidiyorum ama farkında değiller o sıcaklığı hissettirmiyorlar, benim amacım kalmadı bu dünyada hep hayallerime tutunuyordum ama hiç hayalim yok el birliğiyle o güzel şeyleri de öldürdüler...

Sevgili günlük,
Hayatımda beni kırmış ne kadar insan varsa hayatımdan çıkardım.Şimdi kalbim çok ferah.Meğer ne safmışım.Bana uygun olmayan insanlarla arkadaşlık yapmaya kendimi neden zorladım ki.Artık sadece ailem ve bir tane arkadaşım dışında kimseye günahımı bile vermeyeceğim...Büyük konuşmayayım belki günahımı verebilirim🤔

Bizim 4. sınıf bebesi ergenliğe giriyor.
Allah'ım kızım büyüyor, sana çok şükür ama bu süreci kolay eyle lütfen 🤲🏻
Hepimizi sağlıklı eyle ❤️

Kimseye tahammülüm yok bu ara. Hiçkimseyle konuşmadığım günler geçirmek istiyorum.

Back
X