Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Sevgili günlük...
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Günlük ,
bugün oğlumla oyun grubundan geldik. Su sıra tek sosyallestiğimiz yer olabilir tabi bir de marketler :)
Yavrucanım artık şunu al diye diretmiyor bana . Daha keyifli oldu market gezmek. Vay be bir zamanlar anneannesine bırakıp markete giderdim şimdi o ağlamaları o yorgunluğu göze alamadığım günleri aşmışız.
Öyle günlere gelmişiz ki şeker gibi. Gece on kez kalktığım on sekiz ay sonunda , bir nebze daha az kalktığı için daha dinç olabilmişim.
Çiçekler acıyormuş günlük , hava güneşli olabiliyormuş yeniden.
Oyun grubunda öğretmenimiz yanıma yaklaşıp bana , oğlunuzla çok güzel bir diyaloğunuz var. Göz temasınız bile farklı. Çok dikkatimi çekiyor ki burada velileri gözlemleme imkanımız da oluyor , sizin konuşmanızdan bakışınıza kadar aranızdaki diyaloğu çok beğeniyorum dedi. Bilmiyorum belki sadece iltifattı ancak cok mutlu oldum be günlük. İçimdeki o , yeterince anneliğim iyi mi ? Ne kadar yanlışım var acaba? Başka annesi olsa daha iyi olur muydu acaba seslerine cok iyi geldi.
Bir kalbe dokunup bir gönül insa etmek bu kadar kıymetli.
bugün oğlumla oyun grubundan geldik. Su sıra tek sosyallestiğimiz yer olabilir tabi bir de marketler :)
Yavrucanım artık şunu al diye diretmiyor bana . Daha keyifli oldu market gezmek. Vay be bir zamanlar anneannesine bırakıp markete giderdim şimdi o ağlamaları o yorgunluğu göze alamadığım günleri aşmışız.
Öyle günlere gelmişiz ki şeker gibi. Gece on kez kalktığım on sekiz ay sonunda , bir nebze daha az kalktığı için daha dinç olabilmişim.
Çiçekler acıyormuş günlük , hava güneşli olabiliyormuş yeniden.
Oyun grubunda öğretmenimiz yanıma yaklaşıp bana , oğlunuzla çok güzel bir diyaloğunuz var. Göz temasınız bile farklı. Çok dikkatimi çekiyor ki burada velileri gözlemleme imkanımız da oluyor , sizin konuşmanızdan bakışınıza kadar aranızdaki diyaloğu çok beğeniyorum dedi. Bilmiyorum belki sadece iltifattı ancak cok mutlu oldum be günlük. İçimdeki o , yeterince anneliğim iyi mi ? Ne kadar yanlışım var acaba? Başka annesi olsa daha iyi olur muydu acaba seslerine cok iyi geldi.
Bir kalbe dokunup bir gönül insa etmek bu kadar kıymetli.
- 4 Ekim 2012
- 16.353
- 31.941
- 798
Başımın ağrıdığı kafamın şiştiği bir günden daha merhaba. Başkaları yapmaları gerekenleri yapmıyorlar diye her şeyi takip etmek zorunda olmaktan, haksızken haklı çıkmaya çalışan çirkefe bağlayan öğrenci ve velilerden bıktım. Dersimizi yapıp ödevimizi verdiğimiz, herkesin sorumluluğunu bildiği günler olacak mı bu meslekte? Eğitim öğretimi ayağa düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın.
- 20 Kasım 2024
- 84
- 38
- 3
- 25
- 20 Kasım 2024
- 84
- 38
- 3
- 25
çocuklaaa barıştınız mıBugün yılın ilk karı düştü :) karın altında yürüdüm biraz, bembeyaz ne kadar güzel..keşke yanımda olsaydın sende...hala haber yok olmasını beklemek saçma zaten, ayrıldık daha doğrusu terk ettin...geçen ilk kez msnde gördüm seni tek bir laf etmedin.etmeni beklemem zaten salaklık...boşverrr be günlük kar çok güzel, işim iyi napim kalbim yoksa :sm_confused:
- 20 Eylül 2013
- 7.485
- 16.340
- 448
- 41
- 15 Mart 2019
- 1.276
- 4.070
- 133
Senden uzakta hep birseyler eksik
Gönlümde derman yok inan bir nefeslik
Ne bir avuntu nede biraz ümit
Ne yaptin bana nedir bu sessizlik?
Icimde bir sey aciyor sen gelince aklima, herseyim…
Yerine sevemem yerine sevemem
Raziyim yapayalniz tükensin yillarim ama
Yerine sevemem yerine sevemem olmuyor, denedim yinede sevemedim herseyim…
Gönlümde derman yok inan bir nefeslik
Ne bir avuntu nede biraz ümit
Ne yaptin bana nedir bu sessizlik?
Icimde bir sey aciyor sen gelince aklima, herseyim…
Yerine sevemem yerine sevemem
Raziyim yapayalniz tükensin yillarim ama
Yerine sevemem yerine sevemem olmuyor, denedim yinede sevemedim herseyim…
Hani böyle bağırmak istersin, içindekileri haykırmak... Herkese gereken cevabı vermek... Ama aynı zamanda susmak zorundasın, çünkü karşındaki kişilerin seni anlamayacağını veya anlamak istemeyeceğini bilirsin. Susmak zorundasın çünkü karşındaki kişinin kavga etmek, ortalığı bulandırmak, huzuru kaçırmak istediğini bilirsin. Sustuğun için pişman olmazsın çünkü kazanan sen olursun. Ama içindeki o sesi sustamazsın. Bağır der sana, bağır ki rahatlıyayım der. İçim çok buruk, değersiz hissettim çünkü. Hani baktığında umrumda olmacak birisi ama yinede yaşananlar hoş değildi. Bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünemiyorum. İçimdeki sesi susturamıyorum. Kişiliğimle çelişiyor, kendimden uzaklaşıyorum. Boğuluyorum
- 16 Ağustos 2016
- 3.566
- 8.824
- 158
Selam günlük,
Son 10 yılı ı geri verseler yeniden dizayn etsem hayatımı , boğazımda düğümleniyor her şey yutkunamıyorum, yaşadığım haksızlıklar, çok güvendiğim insanların beni salak yerine koyup hayatımı mahvetmeleri, ben çok yara aldım nasıl iyileşeceğim bilmiyorum , son günlerde nefes lamkata zorlanıyorum artık her şeyin farkına vardığı için sanırım daha çok acıyor canım, bu varoluş sancısı mı ? Travmalarım her gece uyutmuyor akşamları yalnızım ve eve sığamıyorum iç sıkıntısından, şükretmem gereken çok şey var farkındayım ama yaşadıklarımı atlatamıyorum, çok hassaslaştım gün içinde nasıl davranacağımı ne tepki vereceğimi bilmiyorum öyle geçiyor günler, müdahale edemiyorum içimde patlamayı bekleyen bomba var, nasıl patlayacak bilmiyorum, ailem beni malesef anlamıyor aslında sığınmak için onlara gidiyorum ama farkında değiller o sıcaklığı hissettirmiyorlar, benim amacım kalmadı bu dünyada hep hayallerime tutunuyordum ama hiç hayalim yok el birliğiyle o güzel şeyleri de öldürdüler...
Son 10 yılı ı geri verseler yeniden dizayn etsem hayatımı , boğazımda düğümleniyor her şey yutkunamıyorum, yaşadığım haksızlıklar, çok güvendiğim insanların beni salak yerine koyup hayatımı mahvetmeleri, ben çok yara aldım nasıl iyileşeceğim bilmiyorum , son günlerde nefes lamkata zorlanıyorum artık her şeyin farkına vardığı için sanırım daha çok acıyor canım, bu varoluş sancısı mı ? Travmalarım her gece uyutmuyor akşamları yalnızım ve eve sığamıyorum iç sıkıntısından, şükretmem gereken çok şey var farkındayım ama yaşadıklarımı atlatamıyorum, çok hassaslaştım gün içinde nasıl davranacağımı ne tepki vereceğimi bilmiyorum öyle geçiyor günler, müdahale edemiyorum içimde patlamayı bekleyen bomba var, nasıl patlayacak bilmiyorum, ailem beni malesef anlamıyor aslında sığınmak için onlara gidiyorum ama farkında değiller o sıcaklığı hissettirmiyorlar, benim amacım kalmadı bu dünyada hep hayallerime tutunuyordum ama hiç hayalim yok el birliğiyle o güzel şeyleri de öldürdüler...
- 23 Temmuz 2024
- 162
- 58
- 13
Sevgili günlük,
Hayatımda beni kırmış ne kadar insan varsa hayatımdan çıkardım.Şimdi kalbim çok ferah.Meğer ne safmışım.Bana uygun olmayan insanlarla arkadaşlık yapmaya kendimi neden zorladım ki.Artık sadece ailem ve bir tane arkadaşım dışında kimseye günahımı bile vermeyeceğim...Büyük konuşmayayım belki günahımı verebilirim
Hayatımda beni kırmış ne kadar insan varsa hayatımdan çıkardım.Şimdi kalbim çok ferah.Meğer ne safmışım.Bana uygun olmayan insanlarla arkadaşlık yapmaya kendimi neden zorladım ki.Artık sadece ailem ve bir tane arkadaşım dışında kimseye günahımı bile vermeyeceğim...Büyük konuşmayayım belki günahımı verebilirim