ben nerde hata yaptım ??? bir yerde yaptım sanırım...ama nerde??? sen yalan konusuyorsun dedi bir sene doğruyu anlatmaya çalıştım..dürüst oldum..yok sen adım gibi eminim yalan konuşuyorsun dedi..adım gibi eminim o telefondaki sendin sevinç değildi dedi..sevincime bir kere söyleyebildim oda dumur oldu boşver istediğine inansın dedi,ama ilişkiyi yaşayan benim boşver diyemiyorum..olmadı eylülle dertleştim oda aynısını dedi demekki bu adam doğruyu haketmiyor adamı hakkat sinir ediyor buna doğru söylemiycen dedi harbiden doğruydu...gene bir gün o sen değildin,bana doğruları söylemediğin için ben bir senedir rahat değilim içkiye veriyorum kendimi doğruyu söylede beni rahatlat deyince aaaaaaaa yeter he bendim tamam oldumu rahatladınmı deyiverdim
ne yapayım artık burama kadar geldi günlük
yapmamalıydım ama ben onun kötü olmasını istemiyorum madem ben yaptım deyince rahatlayacak diye he ben yaptım dedim..önce durdu sonra ben biliyordum zaten sendin o ,ben anlamıştım zaten demeye başladı..BEN SANA NE YAPTIM bana niye yalan konustu dedı..sen bu ilişkiyi bitirdin dedi..daha neler neler..bir anlık bunalma buralara geldi..sonrada geri adım atmadım açıkcası..belkide hata buydu hemen söylemeliydim..hayır şu da vardı günlük yüreğimdekini söyleyeyim..oda bana yalan konuştu hemde kalbimin tam orta yerinden vurdu..ankara istanbul arası mekik dokudu özür dilemek için..çiçekler yolladı..bir sürü şey
ben ona yalan konuştum diyelim KÖTÜ NİYET OLMAKSIZIN..onunda anlayışla karşılayıp yüreğimi bilmesini istedim..canan bu yanlış bak bidaha olmasın..üzdün beni demesini bekledim..gerçekte hata yapmasam bile böyle davranmasını beklediğim için konuşmadım
hata ettim sanırım
sonra bu olayın gerçeğini bilen iki kişiden biri sevincimede diyyemedim gerçeği ozana söylermisin diye
kızın babası kemaoteraPı radyoterapi görüyor ben bunumu söyleyeceğim
...böyle gelişti herşey...ve ELİM KOLUM BAĞLI OLANLARI İZLİYORUM
çok düşünüyorum..ama cevapları onda olan şeyleri
gerçekten dayımın dediği gibi benden alabileceğini alınca benden hevesi gitti ve sıkıldımı:::::::::
(((((((((( ben bana aşık sanıyordum
gerçek nedir
bunu hiçbirzaman öğrenemiycek miyim