Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugüm pikniğe gidiyoruz günlük
Mangal yapmaya cokacimcoook
Abim eşi ve çocuklarla birlikte :ecrin_bebek:
Duruma göre annemde gelebilir aklinialirimsmile
Piknik yapmayı pek sevmesemde ( börtü böcek yüzünden ) sempatiksalakcinni
Ama mangalla dayanamıyorum :lepi:

Dün dirksiyon sınavı sonucumu öğrendim günlük delikafadulden
90 almışım sempatiksalakcinni
Ben 95 ten yukarı bekliyodum
Çünki çok beğüendikleirni söylemişlerdi mirmirmirmir
Hiç bi müdahele yada bi uyarı olmadı şakkıdı
Eşim "kimseye çok yüksek vermiyolar" diyo
:1closedeyes:
Acaba varmı ki alan CADIARZU
Neyse geçtim ya
delikafadulden

Hadi ben kaçar kahvaltı hazırlıycimm cokacimcoook
Sonrada eşimle gidip mangal et felan alıcaz sempatiksalakcinni

:1rolleyes:

pek muhterem gunlukcuum
sabah bı karın agrısıyla uyandım regl olmusum sewınclıyım cunku gıdene kadar bıtıcek we rahatca yuzebılceem:icecream:farkında mıısn cok az kaldıı bı heycanlandım sankıı.
kız gunluk ıkı gundur annecıgımle azcık bozuktuk bnle konusmaması ıcıme o kadar dokunuodu kı allahım ne zoruma gıdıodu hep agladım yaa cok sewıyorum ben onuu ara sıra bozusuoz ama her anne kızda olur sanırım yada tek ben deılımdır umarım:umursamaz:
askımda dk bası msj atıodu bıtanem sole yap belkı barısır bole dene kesın konusur o annemı cok sewıo annemde onu tabı.oda aradı annemı barıstırmak ıcın annem cık olmaz demıs.sonraa dun barıstık gonlunu aldım annemın opuyorumnanaktansonra gezmeye cıktık bı yorulduk bı yorulduk ayaklarımıza kara sular ındı resmen.bısuru sey aldık.ohaoldumsmile ee askımlada aram ıı onunlada 2 3 gundur gorusmuoruz belkım bugun bulusuruz.konser war gıdebılırız aksam.tabı karnım agrımazsa.kafamçokkarıştı
neysee ben gıdım bı kahwaltı hazırlım en guzelındeen kız benı lafa tutma :mymeka:
hadı gorusmek uzeree sekerrıım:umursamaz:

Canım çok sıkkın bugün.
Birazdan hazırlanıp dışarı çıkacağım.
Duş alıp bir güzel makyaj da yaparım.
Ooooffffff!!!

Hava da çok sıcak ayrıca.

Ve ağlamak istiyorum. mafoldumben

Uykuların kaçar geceleri,
bir türlü sabah olmayı bilmez,
Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya,
Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında
Ne çarşaf halden anlar ne yastık.
Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık.
Onun unutamadığın hayali,
Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine.
Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın.
Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
B]

Son düzenleme:
hello günlük:)
balayıda bitiii:)
hayat nsl hızlı geçiyorrr:)
söz nsl olcak nişan düğün nsl olcak derkennnnnnn bak balayı bile bitti:)
çok şükür allahımaaa herkesin gönlüne göre versin saglıkk önecelikle sonra huzur ve mutluluk:)
öyle işte günlükkkk kimse üzülmesin istiyourm iki günlük dünyaaaaa nsl geçiyorrrr anlamıyorus inş hergünn bi önceki günden daha güzel olur:)

Pazar günlerinden nefret ediyorum her zaman çok sıkıcı geçiyo offf ne bitmez bi gün bu

Günlüük, sempatiksalakcinni
Bugün yine ablacığımın yanına gittim, bana gene ciciler aldı...:lepi:
Artık alacak bir şeyim kalmadı sanırım, sıkıldım alışveriş yapmaktan bile...akannehir

4 gün kaldı 4 güüüüüünnnnnn! delikafadulden
İnanamıyorum...kaydirigubbakcemile2

Umarım herşey yolunda gider de, son günlerimizi stressiz geçirmiş oluruz Günlük...boshayallersmile

Şimdilik hoşçakal...

Tryamour'dan kıskandım ben de şimdi gidiyorum pasta malzemesi almaya pratik bi pasta yapıvereyim :kedi:

herşey güzel olacakmış gibi geliyor.....
isteğim herşeyin yolunda gitmesi ve artık ailelerin tanışıp anlaşması
vee söz gününün tayin edilmesi.....
umarım bi terslik çıkmaz

aşk ne büyük bir duyguymuş bir kez daha anladım.ailemden km.lerce uzakta terörün stresin çaresizliğin yaşandığı dağ başında sırf sevdiğimin yanında olabilmek için karnımda bebişimle burdan gideceğimiz günü bekliyorum.bu kadar zor olacağını tahmin bile edemezdim.bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyormuş.erkenden gelen ve beni ürküten sancılarım ya erkenden dogarsa oğlum diye çektigim kaygılar (35 haftadan önce dogarsa burda yasama sansı yok ve su an bız 28haftalıgız)her gün acaba eşim eve sağsalim gelebilecek mi korkularım aileme duyduğum özlem taşınma stresi ne zaman gideceğimizin belirsizliği.... offfffff ne çok şey bunlar.güç ver allahım yardım et .bugun en yakın arkadasımı memleketıne ugurladım mınık prensesınıde 14gun sayılı gun ama ya ben gıdersem yenıden goremeden sımdı o olmadan buralar daha cekılmez olacak.
tekrar yazdıgımda buraya umarım tum sıkıntılarım gecmıs burdan gıtmıs oluruz hayırlısıyla

artik neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyorum...
hayirliyla hayirsizi ayirit edemez oldum...

Allahim sen bana dogru yollu göster yarrabim...

ARtik güzel seyler olsun istiyorum günlügüm...güzel seyler olsun....

Son düzenleme:
ahhhh günlüğüm gelmeye çalışacam bu hafta dedi. Gelebilecekmi acaba. Çoook özledim herşeyden çok. İçimde özlemi o kadar büyüdüki. Artık ondan gelen her güzel söze ağlar oldum. Aştan öte bişey olsa gerek bu

Bugün aradı. Yeniden var oluşumuz artık çok zor. Ne tuhaftır ki sesini duymak bile huzur verdi. Özledim .. Hemde çok ..

Günlük,
Ben bitmişim anlıyor musun, bitmişim. Tarih 15 Ağustos o tarihe kadar ben bittim...

Günnüşş
Çok özledimmm,bir yanımm var ki koşa koşaa ona gitmek istiyorumm...
hayır böyle olmamalıı..:sinifsinif:
Rabbim sen yardım ettt...

:lepi::lepi::lepi:Güzeldiiii güzeldiiii güzeldiiii ve çooook güzeldiiiiii... Bugün sabah erkenden kalktım bir güzel giyindim süslendim ve gelip beni aldııı polonezköyün yolları taştan misalii okadar eğlenceli bir yolculuk geçirdikkii çocuk gibiydik arabada kaydirigubbakcemile3 ben başladım bunu huylandırmaya gıdıklamaya ve buda daha dayanamadı çekti arabayı sağa yaktı dörtlüleri ay görmen lazımdı yaa
Neyse sonracığıma çok güzel eğlendik çok güzel yerler keşfettik inanılmaz harika yerler varyaa başbaşa sabahtan akşama kadar beraberdik düşün'ki az önce girdim eve yerimseniben hımmm ilk kez bukadar yakındık ilk kez bukadar delicesine eğlendik.. uyuz yaa biliyo benim 212 zaafım olduğunu çıkardı torpido gözünden 212 ve başladı hem kendine hem arabaya sıkmaya birde fanlara doğru sıktı üflesin dışarı doğru diee sonra nasıl olduysa müziğinde eşliğinde ben başımı onun omuzunda onunda ellerini saçlarımda buldum biranda kesin kalp atışlarımı duymuştur ve tabiki titrememide
yakınlaşmamızda budur, olsun acelemiz yok yavaş yavaş tadını çıkara çıkara herşey
velhasıl böyle bir gündü anlicağın ve herşey en mükemmelin üstündeydi yürüşler beraber bağıra bağıra şarkılar söylemeler çocuklar gibi gıdıklamalar,ve yine yine yine yeniden herdefasında birbirimize bakışlarımızı muzip gülüşlerimizi yakaladık çoğu kezyerimseniben
Neyse evdeyim işte birazdan kalkar annemle babamın valizlerini hazırlarım biliyorsun yarın 3'de gidiyorlar 10 gün yoklar :gitme: Neyse bugünün büyüsünü özelliğini ağlayarak mutsuz bir şekilde kapatmamalıyım, Bu arada laf aramızda kalsın sol kolum hala 212 kokuyorrr offf çok güzel kokuyor yaaa :asigim::asigim:

Herkesi çok çok seviyorum, kelebek gibiyim yaaa kelebek gbiyimm öylekiiiiiiiii beni üzenleri beni sinir edenleri uyuz olduklarımı bile seviyorummmmm hadi bi kıyak olsun benden onlara öpüyorum bile onları :içelim::içelim:
Ay çok konuştum gidiyorum ben valiz yapim ve yemek yiyimmm mutlu olunca yemeğe veriyorum kendimii ne acaip bi kızım dimi millet sıkıntıdan yer ben mutluluktann ye gamze ye kızım nasılsa kilo almıyorsun yiyebildiğin kadar yee dolap senin mutfak seninn kıtlıktan çıkmış gibi yeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hadi Beni Görürsen Selam Söyle Pai Paiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…