Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük dün resmen felekten bir gece çaldık.
Arkadaş aradı HayyaL hadi dedi alıyorum seni, 19.15 te beni arabayla almış Fenerbahçe'ye yol almıştık.
Gittik güzelce yemeğimizi yedik keyif yaptık...
opuyorumnanaktan
Sonra arkadaşın üstündeki kırmızı triko dikkatimi çekti nereden aldın çok güzelmiş dedim.
Nautilus'ten dedi, hadi hopppppppp Nautilus'e gittik aldım ben de aynısından kırmızı kırmızı giyeceğiz naniknanik
İçine de gümüş renginde straplez bulursam şayet dehşet olacağım... :jeyyar:
Onu aldık çıktık neyse indirim de varmış yararlanmış oldum... a.s
Sonra oradan ver elini Bağdat Caddesi... opuyorumnanaktan
Kahve Dünyası'na gittik, Türk kahvelerimizi içtik, falımızı baktık birbirimize...
Gerçi o benimkini epeyce salladı :roflol:
Kısa kesti ayrıca :kızgın:
Dedim düzgün bak göremiyorum diyor, sanki hakkaten bişey görecek heee... :eek:klava:
Bana lise 1 zamanında çok sevdiğim bir erkek arkadaşımızı anlattı, marifetlerini yani...
Midem bulandı o çocuktan halbuki ne saf temiz biriydi...
Şimdi sapığın biri olmuş! :dilcikar:
Bugün de kısmetse Caddebostan sahiline gidip çekirdeklerimizi çıtlayıp, bira keyfi yapacağız...
:içelim:
Sapıklar umarım bizi rahat bırakır! sırnaşık şey
Böyle işte günlük...
Onun dışında babam Almanya'ya gitti iş gezisine, annem de Erzincan'da çok özledim anneciğimi...
:1hug:
Kardeşimle tek kaldık, ona da pek baskı yapmıyorum rahat rahat takılıyo kendi çapında :dance:
Gelse de öpsem şekerparemi, güllü lokumumu...
Gene bağırsa çağırsa ama yanımızda olsa...
Onsuz evin ruhu yok ya...
:kedi:

Kisa Ve Oz...

Tatilden Yoruldum Yaa!! Evimi Istiyorum Artik!!! akannehir

Gunluk,
Kendımı ıyı hıssetmıyorum bugun.
Sıkayetım var hayattan!
Bu yuku alsın omuzlarımızdan,
dayanamıyorum, dayanamıyor!
Ve korkuyorum, bırbırımızı severken,
saygımız var ıken zorluklara yenılmekten korkuyorum!
Dun eve geldı, henuz kapıyı actıgımda anladım, keyfı yoktu.
'Neyın var?' dıye sordum, tersledı benı, ıyı olmadıgını anladım.
Bır sure bekledım, sonra yıne sordum.
Yıne aynı tepkı!
Soyle gunluk, bılmeye hakkım yok mu benım de!
Uzgun oldugunun farkındayım, ıcınde savastıgının da.
Sırf uzulmeyesın dıye soylemıyorum sozlerı tatmın etmıyor artık benı.
Onu oyle gordukce bende kahroluyorum.
Gece sureklı ofladı, defalarca uyandı, kalktı sıgara ıctı.
Fark etmedım sanıyor!
Sabah yıne sordum ' canını sıkan ne?'
Yıne tersledı.
Bende dayanamadım artık,
'oyleyse bana yansıtma, derdınle kavrul' dedım.
Dısarı cıktık, elını tutmadım, o tuttu, ayrılana dek konusmadık.
Ayrılırken esprı yaptı, ılgılenmedım.
Anlasın o da benı gunluk!!
Sankı bır sıkıntıyı ceken o!
Bende nıce sıkıntılarla bogusuyorum.
Kımı zaman ıs yerımde, kımı zaman aılesı ıle ılgılı.
O benım moralsız oldugumu fark ettıgınde, mutlaka anlatmamı beklıyor.
Pekı ya ben! Benımde bılmek hakkım degıl mı?
Sankı soylemıyor da ben anlamıyor muyum?
Bılıyorum ıste, yıne odeme sıkıntımız var.
Soylemedı dıye anlamadım mı sankı!
Ya da uzulmedım mı o benı tersleyınce!
Cok bunaldım bılıyor musun?
Bugun ayakkabıma gozum ılıstı, altı acılmıs.
Kac aydır yenısını alacagım, aladım.
Yarın yegenlerımın sunnetı var, takıcak bır seyım yok.
Yenı bır gıysı bıle alamadım kendıme.
Ablam yıne bugun 'takıyı dert etme, ben ayarladım' dedı.
Ama bu benım gururuma o kadar dokunuyor kı!
Gecen aradım hatta, dıyecektım 'abla borc olsun,
bayrama kadar verırım' dıye, utandım, hal hatır sordum ):
Cok bunaldım gunluk!
Bız bunca sıkıntıyı yasarken, onun aılesı keyıf yapıyor ya,
Allah a havale edıyorum onları.
Bılhassa babasını!

şu kızın yaptığı tiriplere bak sanki isteyerek hasta oldum sinir şey alsanaalsanasmile
aman neyse gerçi hiçte umrumda değil ya o kendine baksın

bugünde bayağ bi gökhanla konuştuk yine msndede teldede beni kaybetmemek için çabalıyo kendini ispatlamaya çalışıyo bende bi taraftan onu kırmadan tanımaya çalışıyorum bakalım zaman ne göstericek

ayh yarın güzel bi gün olcak günlük ... :kedi: :asigim:

anladın sen onu demi :jeyyar:

allaaahhhh :teytey:

çağırmadılar günlük, bekledim bekledim umdum, diledim, ama ağız ucuyla söyledi, sakın gelme der gibi, o söylerken kendimi zor tuttum ağlamamak için.. bi salıverseydim kim tutabilirdi ki beni.

her şey çok bambaşka olabilirdi... bambaşka...

çok yoruldum çokkk...

Püffff çok sıcak be günlük
Ne çalışmak istiyorum ne sokakda..en güzeli evimm
bugün ösledim evimi,akşam az temizlik yapayım,kızartma yapayım bugün,kahvaltı falan.
tatile gidebilcekmiyim acaba? buzz gibii soğuk sularaa atmak istiyorum fücudumu
kumlarda yanmak istiyorum...
2günde olsa gidicem valla.deniz aşkım kıpraştı

eski aybur olabilcemmi günnük
evde duramıyan ben kazadan sonra eve kapanır oldu
hala olayın etkisi üzerimde
canım hiç bir şey yapmak istemiyo

bu olanlar ,,gördüklerim...inanamıyorum::KK43:( o görecek mi....bilmiyorum..:KK43: bende düşünüyorum, adam beni seviyor ya..ben hele onu çok seviyorum tüm kalbimle..adama ihanet etmedim etmemde..adama büyük yalanlar söylemedim..aksine aşırı dürüst oldum geri tepti aksi yönde etrafında duyduklarına yada kafasında kurduklarına inandı sen yalan konuşuyorsun dedi..yapacağı tek şey ailesiyle buluşturup konuşturmaktı..herşeyi gösterirdim kimsenin arası kötü olmazdı..tek yapılacak denge kurmaktı sevdiklerin arasında köprü kurmaktı..ki ben kimseyi suçla demedim bende suçlamadım bazı şeyler bariz olsada....adama kötülük etmedim parasını puluna göz koymadım...ne mevkisine baktım ne başka şeye...
bulunduğu ilde yaşamak istememe rağmen onun için yaşamayı göze aldım..,
onun hakkında biri kötü konuşsa haberi olmasada onu savundum tek laf söyleyene bu benim öz dayımda olsa karşı çıktım..onun kendini geliştirmesini istedim hep..okuması için hep yanındaydım.kimse inanamadı ona..hatta onun haberi yok o ozan okuyamaz şuaraya yazıyorum dedi..sen öyle san dedim..ozanda dayın sanki benle dalga geçiyor deyince..ozanın gene haberi yok dayımı sert bir şekilde uyardım..kimse kimsenin hayalleri idealleriyle dalga geçemez..
adam için hep eniyisini istedim..bir kişi sevdiği insanın elbisellerini ütülediğini hayal edermi..salakaça gelebilir ama..geceleri o uyuyunca ben ütülerim onun herşeyini aynı fedakar annecim gibi..5 parasızlıgı paylasmayı ıstemek genc işi maceraperestlık gıb ı gelebılır herkese ama ben bu yola girmeye hazırdım ve hayatım boyunca verdıgım kararlar bana aitse pişmanlık duymayacagımı bılıyorum..
ne arkasından konustum,ne birilerini onun yanında çekiştirdim..ailesi hakkında tek yorum yapmadım..o benim ailem hakkında yapsa bile...
bizim birlikteligimizi bilmeden onun hakkında biri kötü konussa yada düşünüyorsa onu o0 kısı hakkında uyarmak ıstedım..kötüye gelmesin diye..ama herzaman yüzüne gülen insanların gercek niyetlerini gördü diye bana kızdı :S
durup duruken tartısıyoruz biz cok tartısıyoruz gıbı hıssetmesı,ama her aradıgında be4n sadece "a" desem bile bundan bısey cıkartıp kavgaya donusturmesı , bana bunaltılar gelıyor,,her lafın bana batmaya basladı bende anlamıyorum,,senle konusurken bana bıseyler oluyor sinirleniyorum hemen..anlamıyorum demeleri...
düşünüyorum düşünüyorum..bulamıyorum:KK43:

Son düzenleme:
Haksızlık etmişim yau. Dayımların gelmesi öyle iyi geldi ki.
Onların tazecik, gencecik beyinleriyle yaptığı konuşmalar beni kendime getirdi.
Sohbet etmek ilaç gibi oldu.
3. sınıfla beraber kariyerim için paçaları sıvamam gerektiğini hatırladım.
Yapılacak çok şey var.
Çok çalışam gerek çookk. boshayallersmile
Umuyorum ki hepsini tek tek hayırlısıyla halledeceğim.
Önümde güzel günler var inanıyorum. boshayallersmile
Sevgili kuzenime sordum: 'Ankara'yı da tercih edeceksin di mi?' diye.
'Malesef hayır. Puanlar acayip yüksek. Yazmadım.' dedi.
Ee yani cicim başka ne bekliyordu ki. benneyaptımki
Hayırlısı olsun, buna da şükür dedik. En azından diğer yıllar gibi kötü değil sonucu.
İstanbul, Ankara, İzmir olmasın varsın. :))
Hem dedik ki yeni şehir keşfetmiş oluruz, birbirimizi ziyaret ederiz. :)

Sabırsızlanıyorum yeniden o minik gezintiler için.
Arkadaşım da Amerika'dan bir gelsin, yine atlayıp gideriz şehirden şehre.:Saruboceq:

Keyfim yerine geldi ya çok mutluyum günlüğüm. :)

Evet gerçekten de yapacak çok işim var, uzun bir yolum var daha.
Umut var. Umutt..

hippie4.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
günlük ben ne kadar pasaklı bi kız oldum.. içimden hiç bişey yapmak gelmiyo :eek:lmaz:
çook sıcakkk..ama kendıme gelmem lazımm toparlamam lazımm..malum yolculuk var haftaya..
bakım zamanıızemuszemus
moralım çok bozuk ya bu seene hıcbıyere yerleşemicem benn daha tercıhlerımı nerde yapcamı bıle bılmıyorum off yardım etseen bana olmazmıkıı

merhaba bugün sana içimi dökmek istiyorum aglamaklıyım nedenmi? hiç bir baltay sap olamıyom çünkü lise mezunuyum 3yıllık evliyim dünya tatlısı kızım var çokşükür mutluyum ama ne arkadaşım var 3senedir burda ne sosyal hayatım sıfıra sıfırım
eşime maddi destek le yardım etmeye çalışmak istiyom evde yapılcak iş bulamıyoprum
bebegim minik çalışamıyorum
bütüngün işe veriyom kendimi oyalanıyım
die hergün
aynı işi yapıyorum son biray da ögrendigim içimn kpssye hazırlanmaya çalışıyorum bebegimin ilgi dönemşi oldugundan daha kitabı elime alıyım aglıyo az çalışabiliyom umudum yok ondanda offffffffffffff

alt kattaki komşularla başım dertte :eek:klava:ya apartman hayatını öğrenecekler ya da ben öğreteceğim :eek:klava:
dün gece her zaman ki alt kattaki çoçuk 3-4 sap arkadaşı ile gecenin bir yarılarına kadar eğlendi hadi dedim liv sesi çıkartma gençler eğlensin sustum neyse aradan saatler geçti saat bilmem kaç oldu bunlar halen son ses müzik dinliyorlar zıvanadan çıktım artık kıyameti koparttım doğal olarak onca küfürü yedikten sonra ses seda çıkmadılar ama gene tekrarlarlarsa bu iş karakolda bitecek

Son düzenleme:
Günlük, dün hep evdeydim...
Bugünse fakülteden arkadaşlarımla buluştum...hihoyyyt

Uzun bir süre görüşemeyeceğiz çünkü...:gitme:
Güzel vakit geçirdik ama deli gibi sıcaktı hava! akannehir

Sevdiceğim sıkıntıda günlük. Son günlerini kötü geçiriyor askerde...mafoldumben
Aldığım bir haber moralimi bozdu. Aslında alışveriş yapacaktık kızlarla ama eve dönmek istedim. Ablam da bize gelmişti, onunla da vakit geçirmek istedim, erkenden döndüm eve...

Evde muhabbet, yemek derken, abluşum da gitti şimdi...

Belki haftaya ben gidene kadar tekrar görüşürüz. Pazar günü ben giderim ona büyük ihtimalle...

Hep diyordum da, kalan günleri düşündükçe heyecan-mutluluk karışımının yanında sebepsiz bir sıkıntım var diye, işte o sebepliymiş meğer...:gitme:

Oooooooffff! mafoldumben
Lütfen sorunsuz gelsin sevdalım be Günlük, yeter artık...:Saruboceq:

Arkadaşlarımdan iyi haberler almak beni sevindirdi ama...Üçü de çok iyi master programlarındalar Günlük, hepsiyle gurur duyuyorum. :lepi: Sınıflarını da geçtiler hayırlısıyla. Biri zaten bizim fakülte birincisi olarak mezun oldu yavrum benim be!:lepi: :içelim: Kardeşi de bu sene sınava girdi, tıbbı tutuyormuş puanı, çok sevindim. olumunekankayizsmile Diş hekimliği de yazabilirmiş, hayırlısı!...Umarım istediği, sevdiği bir mesleği olur...

Artık bizim de geleceğimiz yavaş yavaş belli olsa, ben de yüksek lisansa devam etsem çok iyi olacak...:Saruboceq: Ama aynı zamanda işe de girmem gerekiyor. Bir belli olsa herşey...

Hadi ben kaçar Günlük, hoşçakal.
:KK3:

sarmalar ellerimizden öptülerrr:) sonrada aşkla piştiler ve mideye indiler şifada olsunlar inşallah. güzel bir gündü bugün aşkım sayesinde. Allah heskesi sevdiğine bağışlasın ve sevgilerini karşılıklı arttırsın

X