Popüler Konu Sevgili günlük...

Kardeşim yarım saat önce İstanbul'a doğru yola çıktı. :bbo:
2 dkda karar alındı, uygulandı. :bbo:
Kıskanmadım desem yalan olur. :1closedeyes:
Ama biraz kafamızı dinleyeceğimizi düşününce, daha doğrusu kafamı, iyi oldu diyorum.
En az 1 hafta gelmesin mümkünse. sempatiksalakcinni

Dün Şizofren Aşka Mektup'u bitirdim. Zaten incecik, akıcı.. 2 günde bitti.
Uzun zamandır uzağında kaldığım 'aşk'ı bu kitabın satırlarında hissedebileceğimi düşünerek almıştım.
Evet her satırdan sevgi, aşk, tutku akıyor ama ben hissedemiyorum. :KK43:((
Olmadı. :KK43:( İşe yaramadı. :KK43:(
Hayatımda olmayınca, kitaptan alamadım o tadı işte. :KK43:((
O yaralı dönemimde okumuş olsaydım zır zır zırlardım kesin. sempatiksalakcinni
Ya da kitabın tarzından kaynaklı bir hissizlikti; emin değilim.

Yapacak bir şey yok.
Mutluyum şükürler olsun.:Saruboceq:

Günlüküm, Tospkimi ben çok seviyorum...olumunekankayizsmile

Aslında o farkında olmasa da, dünyanın en güçlü kadınlarından biri...

Hayat hepimize her zaman istediğimiz gibi davranmıyor...Ama Tospikim ne zaman 'şimdi yıkılmak üzereyim' dese, kısa zaman sonra ayağa kalkmayı başarıyor.

Ve bu asla son olmayacak, çünkü o güçlü ve özel bir Tospik! :KK1:

Hayata bakışı, değerleri, umutları, hayalleri, hüzünleriyle, gerçek bir kadın...:kahve:

Belki henüz aradığı aşkı bulmadı (bulamadı demiyorum, çünkü bu bir eksiklik değil)
Ama o, belki biraz da bunun sayesinde kendi ayakları üzerine daha sağlam basar oldu...

Hayatı sevmediğini söylese de, buna inanmıyorum. Çünkü kendi için, kariyeri için, mutluluğu için ne çok çabaladığını yakınen biliyorum...

O yüzden de umutsuz olmamalı diyorum...Henüz çok erken. 30 yıl nedir ki ?

Daha karşısına, birlikte yaşlanmayı seçeceği kaç kişi çıkacak kim bilir...

Tospikomu seviyorum Günlük, canım arkadaşıma en güzelinden bir hayat diliyorum...

Şeniz Şeniz Şeniz

Sanal için yalan derler günnük ..
Ama KK çok farklı.
Ağladığım delirdiğim günlerde burası teselli etti beni.
arzum ne çok dinledi beni
tatlıgacım teselli etti
aprilimse cümleleriyle hep iyi hissettirdi bana.
sanırım bunun için KK'ya kocaman teşekkür borçluyum
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr

Birinin evet dediğine öteki hayır diyor. :sinifsinif:
Kafa karıştırıcı olsa da yapmalıyım.
Üzülsem de yapmalıyım.
Gerçeklerle yüzleş Tryamour. Yüzleş!!

senağlama

Offf yaaa onca sıkıntının üstüne birde tekrar iş aramaya başlamak zor geliyor..halbuki alışmıştım ben şuan ki işyerime..keşke taşınmasaydı günlük işyerim...hadi bakalım nerde kısmetim acaba..ararsam bulurmuyum yoksa issizler ordusunamı katılırım..ayyy düşünmek bile yoruyor beni:KK43:

Son düzenleme:
günaydın günlükcan..
hasta gibiyim uyuşuk uyuşuk duruyorum..dün gece uykumdan aniden uyanıp gidip istifra ettim ohaoldumsmile ay ölüyom sandım ya cidden çok kötüydüm
o şaşkınlıkla bizimkine mesaj yazdım..sonra uyuyakalmışım telin sesi kapalıyken
o da deli olmuş aramış bi sürü mesaj yazmış..kızmış bi de bana niye kapalı bu telin sesi bi de bana kızıyosun diye..
neyse sabah açıklama yaptık..
saç uzatma sevdasına gece yatmadan mayalı süt içiyom 2 gecedir..dün de aç karna içip yattım sanırım ondan böyle oldu
bi daha içemem heralde çünkü cidden gece çok kötü oldum
adetliyim ya klasik bunalım hissediyorum yine..haliyle fazla ilgi bekliyorum ve herzamanki gibi beklediğim ilgiyi bulamayınca bizimkine sarıyorum
bu hep böyle oluyodu zaten hep bu yüzden kavga ediyoduk..ama artık değişme kararı aldım ya ben günlük böyle yapmamalıyım
niye bu kadar üstüne düştüğümü bi anlasam..niye bu kadar muhtaç hissediyorum ki kendimi ona..niye bu kadar çok sevsin beni ilgilensin benle istiyorum
yeni sevgili de değiliz..hadi doyamadım vs diyeyim..bu kişilğimle ilgili biliyorum
çok duygusalım ondan..ama böyle olmak istemiyorum..o benim peşimde koşsun istiyorum
karar alıyorum ama bi süre sonra yine bozuluyorum o niye benim onla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyo ki diye..
böyle olmaz ki günlük..yine böyle hissetmeye devam edersem eskiye döneriz..oysa biz bi karar aldık..kavga etmicez bu ilişkiyi toparlamak için uğraşçaz diye
aslında değişti o da daha ilgili daha sıcak ama bana yetmiyo işte..neden böyleyim ki..
değişmeliyim günlük..çok büyük yer veriyorum hayatımda ilişkime..bundan vazgeçmeliyim

hava da çok sıcak..laptop da kucağımda ya ısınıyo daha da bunaltıyo beni..çok sıkılıyo canım..şu dünyada en çok sevdiğim şeylerden biri film izlemek filme kaptırmak kendimi ama o bile zor geliyo
üzerimdeki şu uyuşukluğu atmalıyım..
ilişkimi de akışına bırakmalıyım..hep düşünüyorum nolcak zaman geçtikçe ne yönde gelişecek diye..memleketine döndüğünde nasıl davranacak yine umursamaz mı olacak..
yarın öbürgün verdiğimiz şu devam etme kararından pişman olmak istemiyorum
günlük o kadar büyük bi sevgi var ki içimde..şunu doya doya yaşamak istiyorum..acaba üstüne gidiyo muyum,o bu kadar üstüme düşmezken ben niye bu kadar şımartıyom diye kendimle hesaplaşmadan özgürce şu sevgimi yansıtabilmek ve aynı karşılığı görmek istiyorum...
böyle içime atıyorum çoğu zaman..o bu kadar sevgisini göztermezken ben niye gösteriyorum diye..
çok seviyom onu..o da seviyo biliyorum gördüm de barıştığımız gün..
ama bana niye yetmiyo hiçbişey..tatminsiz,memnuniyetsiz olmak istemiyorum
hep mutlu hissetmek istiyorum kendimi
bana bi yol göstersen günlük olmam mı

günlükcann bugün sabah kalktım direkk pcye oturdumm..aşkım nete gircekdi çünküü
oyle heycanlı oluyorki gırmesını beklemek..neyse geldii açtık webcamleri yüzümüz nasıl güldü görmen lazım..opuyorumnanaktan
biraz daha dayanma gücü buldum..
geçsin artık yaz bitsin ıstiyorumm onu görmek istiyorum..
4.yıldonumumuzde yanımda olucak:asigim:
günlükk be karnım çok aççbenneyaptımki
piizzaa istiyorummmmm

ben nerde hata yaptım ??? bir yerde yaptım sanırım...ama nerde??? sen yalan konusuyorsun dedi bir sene doğruyu anlatmaya çalıştım..dürüst oldum..yok sen adım gibi eminim yalan konuşuyorsun dedi..adım gibi eminim o telefondaki sendin sevinç değildi dedi..sevincime bir kere söyleyebildim oda dumur oldu boşver istediğine inansın dedi,ama ilişkiyi yaşayan benim boşver diyemiyorum..olmadı eylülle dertleştim oda aynısını dedi demekki bu adam doğruyu haketmiyor adamı hakkat sinir ediyor buna doğru söylemiycen dedi harbiden doğruydu...gene bir gün o sen değildin,bana doğruları söylemediğin için ben bir senedir rahat değilim içkiye veriyorum kendimi doğruyu söylede beni rahatlat deyince aaaaaaaa yeter he bendim tamam oldumu rahatladınmı deyiverdim:KK43: ne yapayım artık burama kadar geldi günlük:KK43: yapmamalıydım ama ben onun kötü olmasını istemiyorum madem ben yaptım deyince rahatlayacak diye he ben yaptım dedim..önce durdu sonra ben biliyordum zaten sendin o ,ben anlamıştım zaten demeye başladı..BEN SANA NE YAPTIM bana niye yalan konustu dedı..sen bu ilişkiyi bitirdin dedi..daha neler neler..bir anlık bunalma buralara geldi..sonrada geri adım atmadım açıkcası..belkide hata buydu hemen söylemeliydim..hayır şu da vardı günlük yüreğimdekini söyleyeyim..oda bana yalan konuştu hemde kalbimin tam orta yerinden vurdu..ankara istanbul arası mekik dokudu özür dilemek için..çiçekler yolladı..bir sürü şey:KK43: ben ona yalan konuştum diyelim KÖTÜ NİYET OLMAKSIZIN..onunda anlayışla karşılayıp yüreğimi bilmesini istedim..canan bu yanlış bak bidaha olmasın..üzdün beni demesini bekledim..gerçekte hata yapmasam bile böyle davranmasını beklediğim için konuşmadım:KK43: hata ettim sanırım:KK43: sonra bu olayın gerçeğini bilen iki kişiden biri sevincimede diyyemedim gerçeği ozana söylermisin diye:KK43: kızın babası kemaoteraPı radyoterapi görüyor ben bunumu söyleyeceğim:KK43:...böyle gelişti herşey...ve ELİM KOLUM BAĞLI OLANLARI İZLİYORUM:KK43:

çok düşünüyorum..ama cevapları onda olan şeyleri:KK43: gerçekten dayımın dediği gibi benden alabileceğini alınca benden hevesi gitti ve sıkıldımı::::::::::KK43:(((((((((( ben bana aşık sanıyordum:KK43: gerçek nedir:KK43: bunu hiçbirzaman öğrenemiycek miyim:KK43:

Öğlen konuşmuştuk..Rahatsız olduğumu biliyodu hatta niye yemek yemiyosun diye kızmıştı doktora git diye ısrar etmişti
Üzerinden saatler geçti ama nasıl oldun daha iyi misin diye sormadı..Ve ben neden hala beklenti içindeyim anlamadım
Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum işte
Ama insan merak etmez mi?
Endişeliyim günlük..Yine beni 2. plana atıcak ilgilenmicek ve ben de sürekli şikayet edicem eskiye döncez diye endişeliyim
Tamam ders çalışıyo ama 2 dk insan aramaz mı nasıl oldun diye..Ya çok şey mi istiyorum çok şey mi bekliyorum
Neden aklına gelmiyo bu adamın beni aramak..Neden diye sorup durmak istemiyorum..
Yok değişmicek günlük..Ve ben yine kendi kendime beklenti içine giricem..Küsücem..
Hep ben mi arıcam onu?Hep ben mi iletişim kurmaya çalışçam..
Ya niye kendi akıl edemiyo ki..Böyle olmasını istemiyorum
Mızmızlanmak da istemiyorum..Kendi kendime salak salak kararlar almaktan da bıktım..
O aramadan sen arama kararları..Noluyo yine aramıyo yine dayanamayıp ben arıyom yine ben sızlanıyom niye aramıyosun diye
Aman yaa deyip kestirip atsam aramazsa aramasın desem..
Acaba ben de aramasam üstüne düşmesem sahi bu kız napıyo bi arayıp sorim diye aklına gelir mi..
Günlük bu adam benim tüm dengemi altüst ediyo..Liseli aşık kızlar gibi kafayı onla bozdum resmen
Allahım sen bana bi soğukkanlılık versen bi umursamamazlık versen..

bogazimda bir dügüm var,
canim skiliyor herseyden,,az önce sanki gidecekmis gibi italyaya bilet ararken buldum kendimi
off cok skiliyorum cok skiliyorum aglamak istiyorum

Sanırım sorunumuz çözülüyor Günlük...:lepi:
Çok şükür...:Saruboceq:

Az önce konuştuk sevdalımla, mutlu geliyordu sesi...hihoyyyt

Ve çok ta güzel bir haber aldım, çok mutluyum!
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :nazar:

Dün gece 'o'nun yurtdışında olmadığını öğrendiğimde çok mutlu olmuştum.
Hala da mutluyum bu konuda.
Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen aynı ülke topraklarında olmanın verdiği huzur ve güven duygusu nedeniyleydi bu büyük mutluluk...
1 yılı aşkın bir süredir görüşmüyor olmamıza rağmen böyle düşünmeme ben de hayretler içinde bir tepkiyle yaklaşıyorum.
E salak kızım, yıllardır görmedin bir herifi ne diye böyle sevmeye devam edersin?
Yüce yaratıcımıza sormak istediğim o kadar çok sorum var ki bununla alakalı.
Neden o? Neden o şehirde? Neden hala...? Neden olmayacak, zor bir işin içine düştüm?
Neden ben?
Ona en son okuduğum kitaptan bahsetmiştim.
Acaba o kitabı her görüşünde beni hatırlıyor mudur?

Aptalım.
Aptalın önde gideniyim biliyorum.
Eğer beni hatırlasa, aklına gelsem ve her şeyden önemlisi istese bir mail atmaz mıydı bunca zaman içinde? Atamaz mıydı?
Atmadı.
Bu yüzden şiddetle yeni bir aşk istiyorum. Ama öylesine bir kaçamak değil.
Eskiyi gömecek büyük bir aşk.
Allah'ım yalvarırım bir yardım et artık.:Saruboceq:

Her şeyin farkındayım. Ne istediğimi biliyorum. Azıcık ilahi güce ihtiyacım var bundan sonra. Atlattım. Kendime geldim.
Hazırım artık.

Neyysee...Hadi görüşürüz cicim.:gitme:

Cok canim yaniyor, kendi acilarim sancilarim icinde kavrulup duruyorum. Ic ceke ceke hickiriklara boguluyorum....

Yazdiklarimi bile dogru dürüst okuyamiyorum, aglamaktan...

Bitsin bu cile bitsin artik bu acilar....

Gelecegime, isime, okulama dair umudum var basaracagimi biliyorum güveniyorum kendime...ama askta hep kaybeden taraf ben oluyorum...

Küstüm hayata, kendime, aska...ama ona küsemiyorum iste.

Ne kadar sabrim tükenmis olsada onu sevmekten vazgecemiyorum....korkuyorum günlük...

Kendimi kaybetmekten, aydinliga ulasamamaktan korkuyorum....

O'nu anlattığım herkes taktik veriyor bana.

-Ağırdan sar kendini.

-Kolay olma.

-O arasın sen arama.

Taktik istemiyorum ki ben, onu istiyorum yalnızca. Dizlerimin bağı çözülüyor gördüğümde. Taktikleri almıyor beynim, hiçbirini uygulayamıyorum. Sadece onunla olmak istiyorum. Sadece onu istiyorum....

sen hic böyle sevdiiin mi
sen hic böyle olduuun muu?
baş eğdim yine aşka . .
ama gidiyor :KK43:
o da beni istiyor
ama gidiyor işte
lanet olsunn mesafeleer!!

neden insanlar bu kadar bencilki bende belki öyleyim bilmiyorum kafamda okadar şey varki aşkımın ameliyatı nasıl geçecek ufak ama olsun genede tedirginim işte biran önce bitse geçse kızımı tatile götürsem ramazan geliyor hazırlık yapmam gerek kardeşim gelen görücüye ne diyecek olursa ondan ayrılmak istemiyorum o benim tek sırdaşım onun mutlu olmasını istiyorum ama ayrılmak istemiyorum arada bir ağlıyorum galiba ama neden aşkım iyi olacak çünkü o bizi asla bıraklmaz kardeşim çok mutlu olacak yakında yada uzakta mafoldumbenartık uyumalıyım kızım eşim uyuyorlar ikisinide okadar çok seviyorumki onlar benim herşeyim RABBİM BİZİ HİÇ AYIRMASIN:Saruboceq::Saruboceq:

Sevgili Gunluk,
Cok sukur Allahima bana oyle bir evlat verdi ki.:nazar:.....onun sayesinde,onunla basim dik,gururla guzel gunlere yelken actim...

X