Popüler Konu Sevgili günlük...

Yeni bir gün, yeni bir hafta.
Hayırlı, mutlu ve huzurlu olsun.

Bir uçak penceremin önüne gelip beni alamaz. Ya da ben bir kuş olup uçamam. Çocukken düşlediğim şu bulutlar.. Aslında yumuşak birer yatak değil. Yada uzaktaki şu ışıklar.. Düşlediğim kadar güzel değil.

Büyüdüm sevgili günlük. Evlendim. Anne oldum. Oğlum herkesden daha neşeli. Bense artık büyüdüm..

o adama gicik kapiyorum o pis siritisi yok mu alay eder gibi icinden kim bilir neler geciriyor .Baktigi zaman boyle gidip ne bakiyorsun komik birsey mi var demek geliyor .Gercekten benimle dalga geciyor komikmiyim utaniyorum resmen ya.

Sevgili gunluk, bugun itibariyle ameliyata 1 hafta kaldi ve ben 3.5 atmaya devam ediyorum. :) Bir an once gelsin ve gecsin su gun. Aslinda korkunun yanisira heyecan ve sevinc de var. Dun gece "eee bunu olunca hayatimda boyle heyecanla bekledigim baska sey kalmiyoo" diye bir kucuk beyin tutulmasi bile yasadim, haha.

Annem bn seni hic üzmek istemedim hep bunun icin cabaladim didindim ama sen hic gormedin be annem.anne nolur hisset birazcik kalbimi gor yaptiklarimi gor icimin sesini duy annem dayanamiyorum nefes alamiyorum bazen sabrim kalmiyor korkuyorum cok korkuyorum..

boynumda yağmurdan bir kolye...
ıslak taşlara oturuyorum bugünlerde...
bir siyam kedisi ve ben...
pek çok şeyi geriye doğru unutuyoruz...

Günlük sabaha kadar ölüm çıksın şu evden, tek isteğim bu. Sabaha kadar ölmüş olmak.

uyuzum günlük...herşeye.özellikle işime.. yazacak gücüm bile yok bu aralar..

Bugün pek duygusalim izmir e dönüş seninbyoklugunu sahada hisse giriyor bu çılgınlık yapıp yanına mi gelsem yoksa sen mi gel sen kariyerin önemli olsada zaman geçiyor özlüyorum çok sanırım rejimde yakın annemi olsam annemi olsam diye geçiyor kafamdan anlamında etkisi buyuk

Burnumu sevdiğini şöyle şeyden bile ben hoşlanmıyorum senin an ben ve benim annem böyle konuştukça estetik yaptirabilirim sen kizicaksın mirim böyle seviyorum diye şu an cesaret edemem burnumu yaptırmaya hiç cesaret edemem gördüğünde şok olma burnumu

Sevgili günlük daha onceden çok günlük tuttum ama hiç sevgili günlük diye baslamamistimgünlük ya ne zaman anne ol cam ben.artık çok üzülüyorum..bu ay pek takmamaya çalıştım ama regl zamanı yaklaştıkça kafamda deli sorular Etrafımda bu kadar çok hamile varken nasıl takmayım ki.her gün dua ediyorum her gece yatmadan önce Ayetel kursi okuyup şu duayı yapıyorum.
"Allahım beni ailemi ve tüm sevdiklerimi tüm görünür görünmez kötülüklerden kazalardan belalardan koru.Allahım bana aileme ve tüm sevdiklerime sağlıklı mutlu uzun ömür ler nasip et ya Rabbim camiin" dedikten sonra "Allahım bana hayırlı sağlıklı bi doğumla birlikte sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip et diyorum."
Hiç bir zaman Allahım bana ille evlat nasip et demedim.Tamam çok istiyorum ama hep hayırlısı ni ver Allahım diyorum. Ve biliyorum ki o yüzden henüz olmadı.Allahım bana hayırlısı ni nasip edicek inşallah..AMİN..

uzun zamandır işsizliğin, ailenin yanında yaşamanın verdiği eziyet içinde kıvranıyorum.Biyoloğum ama bu ülkede biyolog olmak bi cacık etmiyor. 1 saat öncesinde bir olay yaşadım ve şu an çok canım yanıyor.ekonomik özgürlüğümün olmasını ve şu an uzak bir yerlere çekip gitmeyi çok isterdim. takılıverdiğim şeylerden kaçıp gitmek istedikçe sanırım daha çok yapışıyorum istenmeyene. değer görebilmek, kendini beğendirebilmek, kabul görebilmek adına göbeğimi çatlatmaktan yoruldum. uzaya fırlatılmak ve insansız yaşamak istiyorum.ağlayabilmek için bile sürekli tuvalete banyoya kaçmaktan yoruldum..sessizliğin kulağımda uğuldayan sesini özledim...

Asla pes etmeyeceksin her zaman bir umut ışığı vardır... Şu son birkaç günde bunu daha iyi anladım. Allah çok büyük yeter ki istemeyi bilelim..

Silemem zannetmiştim günlük çok erken sildim. Eziyet içindeymişim de acım dinmiş gibi rahatladım birde. Şimdi kendimi daha iyi tanıyorum ve kabul ediyorum ben kendimden başka kimseleri sevemiyorum. Hırsızın hiç mi suçu yok dersen öyle çok ki midem bulanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…