Popüler Konu Sevgili günlük...

Mutsuzum kabul ediyorum artık. Huyumu suyumu sevmiyorum hiç. Yapılanları unutamıyorum, yaşatılan acıları unutamıyorum. Gamsız olmak istiyorum.

Mahkemeye 19 gün kaldı günlük..
Avukatım güzel haberlerle gelecek inşallah..
Çünkü sabretmesi o kadar zor ki.

Günlük yıllar sona sevdim, ama keşke sevmeseydim. Hiç sevmeseydim. Sevmek bana göre değil. Ben hep imkansızı seviyorum. Hep olmayacak bir şeyi istiyorum. Hayatımda hep olmazları buluyorum. Unutmam ne kadar sürer? Onun unutması ne kadar sürer? Onun gerçek düşüncesi ne? Günlük inan artık o kadar yoruldum ki, başım dönüyor. Her şeyden sıkıldım. Uzun cümle kuramayacak kadar .... 03:28 20.03.17

Bi ayda hersey cok degisti derdim kariyerken boşuna evlat için bekedimi farkettim her serde hayır varmış şimdi bu çocuğum olsun için deli oluyorum dün tek eşimle çok kötü tartıştık niye pat diye işini bıraktın evimizi bosalttin izmir e niye geri dondun diye anlatanadim tek diyebildigim yoruldum ve evlat istediğim iş güç kariyer mevki umrumda değil an be olmak istiyorum. Ev aldık canım kaynanam ve abi lerin sayesinde istediğim evden biraz küçük olsun eşim dönene kadar kiraya vereceğim . Sanırım eşimi çok incittim bi cilginlik yapip yanına dubaiye gidebilirim ve karnında kucuk bi mucizeyle donebilirim noldu bana anlamiyorum bebek bebek diyo beynim☺ bekle beni canım eşim kalbini kirmami telafi edeceğim supriz baskına hazır olur bi kaç gün içinde

Bu siteyi çok sevdim herşeyle ilgili fazlaca bilgi var şu eşimin gönlünü alıp geleyim belki annelik sayfasında kendime yer açarım şimdilik elveda günlük valiz hazirlamaliyim aska yolculuk var .eşimeşimin gönlünü almalıyım mevki makam hepsi olur daha fazla yarım geçmeden anne olmaliyim

Onu hatırlamak istemiyorum, tamamen unutmayi, sevmemeyi o kadar çok istiyorum ki

Bu siteyi çok sevdim herşeyle ilgili fazlaca bilgi var şu eşimin gönlünü alıp geleyim belki annelik sayfasında kendime yer açarım şimdilik elveda günlük valiz hazirlamaliyim eşimeşimin gönlünü almalıyım mevki makam hepsi olur daha fazla yarım geçmeden anne olmaliyim

Ay günlük herkes hediye istiyor daha yeni ev aldık para yok napicagim ben bittik biz dubaiye gitme sen mi eşimin gelse 40kişi nerdeyse hediye isteyen offff

Sabaha kabusla uyandık kuzenim kalp krizi gecirdi cümbür cemaat yanına daha çok genç kariyeri güzel kendini güzel nasıl oldu neolucak bilmiyorum allahım herkese şifa versin sevdiklerimizi bize bagislasin

Porselen bebek gibi kuzenim nazar mi ne allahım sen şifa ver cümlemize sevdiklerimizi bize bizi sevdiklerinize bagisla valisi eşim için hazırlamıştım çok kotuyum cok

Dün gece çok ağladım günlük, ara ara böyle oluyorum ağlamama engel olamıyorum. Günlük bir düşün 35 yaşında abim o bekar işsiz üstelik, ben 33 yaşındayım ve bekarım, kardeşim 28 yaşında o bekar ben aglamayayım da napayım. Niye olmuyor evlilik anlamıyorum Aklım almıyor inan almıyor, korkuyorum gelecekten hemde çok korkuyorum.
RABBİM sana sığınıyorum , kurda kuşa bile nasip ettiğin yuvayı benden kardeşlerimden ve bütün bekarlardan mahrum etme. Bütün kapılar kapandı yüzüme karanlıkta senin kapındayım ALLAH'ım, sığınacağım kimse yok sığınağım sensin, derdimi anlatacağım kimsem yok sırdaşım sensin , beni benden iyi bilensin bana bir eş ver, hem dunya'da hem ahirette gozaydınlığı olacak bir eş ver, sana karşı Şükrümü artıracak bir eş ver , sana sığınıyorum ÂLEMLERİN RABBİ ALLAH'ım....

Bugünkü hamilelik günlüğü bilgisinden alıntı:
"Sırt ve pelvik ağrılara ek olarak, relaxin karpal tüneli denilen bilek alanından işaret parmağınıza giden sinirlerde de değişikliğe sebep olabilir. Baş parmağınızda, işaret parmağınızda ve orta parmağınızda karıncalanma, uyuşma ve/veya acı başlıca belirtileridir"

Bu elimin üstünde tam ortadaki acı ağrı bundan mı ya.. ilaç da içemiyorummm.. ufff

Üzülme, hayırlısı olsun de.
Evlilik çok da marifet bişey değil ki.
Ben de geç evlendim. Üstelik abin ve kardeşin var. Yalnız değilsin, yalnız kalmıycaksınız da eğer birbirinize hep destek olursanız. Gelecekten neden korkuyosun. Birlik beraberlik içinde olduktan sonra Allahın izniyle güçlü olursunuz.

Yürümek alabildiğine ayaklarım kaynayana kadar yürümek denizin esintisi güneş ışığının denize vurduğu anda özgürlüğün en güzel hâlini yaşamak anladım ki yürümek insanı özgürleştirir.. Keşke düşüncelerim kadar özgür olsa yaşadığım hayat sadece yürümeyi istemek kadar masum nefes almak kadar tat verse herkese hayat ne kadar da mutlu olurduk..

Istesem, olur Hemen ama suan bekledigim baska birsey var günlük.

Allah'ım, ileride çocuğuma bir birey gibi davranmayacaksam, onu kıracaksam, annem gibi olacaksam olmasın çocuğum. Ya da psikolog, pedagog imkanlarım olsun.
Severim, isterim biliyorum ama bazen davranış olarak anneme benzemekten çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…