Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük...
Sıkıştım kaldım bu kutu gibi dünyada. Ve bir sır gunlukcugum : benim klostrofobi mi neyse ondan var. Boguluyor gibiyim. Mutsuz degilim mutlu degilim huzursuz degilim huzurlu degilim herneysem bi o kadar da degilim. Uyumsuzum ben. Dogaya uyum saglayamayan bitkiler canlılar bile ölüyor. İnsanlar icin bir çözüm yok. Sabır dua ve bolca iman gücü. Hic bir kaba sigamadim . Bu kadar kap kalip kilif sifat yanlis olacak degil ya belli ki ben yanlışım

Sevgili günlük bebeğim olmuyor.ben anne olamayacağım galiba günlük? O misss kokuyu içime cekemeyecegim

Sevgili günlük bebeğim olmuyor.ben anne olamayacağım galiba günlük? O misss kokuyu içime cekemeyecegim

Gözümü kapatinca kediler icinde görüyorum kendimi. Aklima yi yavrum biyigini yerim diye kedisine mama yedire kadin videosu geliyor . Evet gelecekte o benim. Gunluk yaziniza da daldim cok ozur diliyorum

gerçekten tükendim artık..
ben hayatımda böyle bir yerde çalışmadım..
kurtulamıyorum , başka iş bulamıyorum , tıkandım kaldım lanet olsun..
nasıl böyle insanlarla çalışır hale geldim ben. nasıl bu kadar vicdansız , bu kadar adaletsiz bir yere geldim..
bin pişmanım.. :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

çok mutsuzum son zamanlarda.evdeki gerginlik çok yordu beni.kendimi tanımlarken hiç tereddütsüz ilk kullandığım kelime ''sabır'' olurdu. olur(du) diyorum çünkü artık oda tükendi.tek iyi gelen şey sensin.seni görünce bütün sıkıntılarım uçup gidiyor.herşeyi unutuyorum o saatlerde.bugünüm yine sayende 2-3 saatliğine güzelleşti.ve şu an deli gibi özlüyorum...

Uzgunum,mutsuzum aglayacak gibi oluyorum o istedigim ortami gorunce kendi acizligime agliyorum .Cok goruldu hersey hicbirseyde hayir yokmus meger.İcim de kaldi hayallerim umutlarim bitti artik .

Bugunde geçti sevgili gunluk umutlarım var beklediğim haberler olumlu olursa beni uzunn zamandır olmadığım kadar sevindreek evet bu aralar şansımı çok zorluyorum belki farkındayım ii konusunda elimden gelenin fazlasını yapıyorum aslında tutunabilmek kafamı dağıtmak yorgun gelip o hele uyumak özlediğim şeyler bunlar onayına ben kendimi yoruyorum çünkü şimdilik beklemeye aldım kendimi pazartesi harekete geçecegim bu iş olsun çalışayım artıkkkk

Günlük, evdeki iletişsizlikten bıktım artık. Baba yok başımızda malesef var ama yok :/ . Bir baba düşün günlük çocuklarının eşinin kendi tarafıyla olan bütün bağını bitiren, bir baba düşün günlük evimizde ne konuşsak ne olsa anasına gidip söyleyen, bir baba düşün çocuklarının maddi ihtiyaçlarını karşıladığında babalık görevi bitti sanan, bir baba düşün çocuğu karısı hastayken bile onlarla doktora gelmeyip evde tv izleyen..... anlatmakla bitiremem günlük bitiremem. Annem gariban bir kadın napsın da çocuklarını iş güç sahibi etsin napsın da çocuklarını evlendirsin yuvalarını kursun offf çok kızgınım günlük çok babama o kadar kızgınım ki nefret ediyorum ondan onun akrabalarından, kardeşlerinden yeğenlerinden hepsinden hepsinden nefret ediyorum...hastaneye gittim günlük bişeyim yok (çok şükür) ama yinede bir tahlil verdim, cildiyeye gitmiştim bir kozmetik krem yazdı onları aldım eve geçtim annem baban gelmeden kaldır o kremleri ortadan, hastaneye gittiğini de söyleme dedi , niye biliyor musun? Çünkü babaneme gidip söyleyecek ela doktora gitmiş krem yazmış doktor falan falan falan ..... gereği yok artık ona bişey söylemeye ne konuşsak evimizde onlara anlatıyor söylemiyoruz artık ona hicbiseyimizi, bu yüzden Böyleyiz biz günlük evdeki iletişimsizlik yüzünden başımızda baba!!!! Olmadığı için. ..

bugün gerçekten kara bir gün gibi.. Yağmur , soğuk..:kahve:
O kadar zor geldim ki işe.Gerçekten artık bu metrobüsü , yürürken ıslanmayı falan çekmek istemiyorum.
İş olarak içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.cuma ya bugün..normalde iş yerleri daha bi serbest olur cuma günleri..
ama bizde öyle değil.ne kadar saçmalık , ne kadar küsürat varsa hepsi bugün çıkar.:KK12:
ben artık vergi,mutabakat,kdv kelimelerini hayatımdan çıkarıyorum.yapmak istediğim iş bu değil zaten..
şimdi en zor zaman bekleme zamanı.tamam olumlu ama ne olacak ? ihbar süremi başlattıktan sonra zor 1 ay beni bekliyor.. :kahve:

Bir haftanın daha sonuna geldik, para sorunumuz devam ediyor, hakkımızda hayırlısı bakalım

işte böle , böle ilerleyeceğiz sevgili günlük.. kim ne kadar değer veriosa o kadar verecez, fazlası israfa girer ; zira sevgi de de israf etmemek gerekir, zaten demiyor muydu iki cihan serveri 'sevdiğini ölçülü sev ' diye... yola devam günlük 'hayatın rüzgarıyla, güneşi bulutuyla ' yola devam :deli::deli:

Sevgili günlük
Kendimi b*k gibi hissettigim b*k gibi bigün daha hergün aynı şey degişen tek şey tarih oğlum olmasa camdan atlıcam bezdim artık

X