Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük;

Hiç bir zaman bilmeyecek sakallarına yazdığım şiirleri. Hiç bir zaman ne kadar sevildiğini öğrenemeyecek. Varsın olsun, bilmesin ama onu sevmek o kadar güzel ki günlük...

Sevgili gunluk hep sana icimdekileri dokmeyi dusundum ama bosver yasadigim uzuntulerin zamanin gecmis sayfalarinda kaybolmasini tercih etdim lutfen Allahim bundan sonra hayatima bol saglik hakketdigim mutlulugu huzuru ver soz gunluk bunlari yasamaya basladigimda sana ugruycam Ama simdilik uzmeyeyim opuldun

Sevgili günlük, takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum, saçma olduğunu biliyorum ama düşünmeden edemiyorum. Umarım bunu yenerim.Çünkü beni sebepsiz bir biçimde mutsuz ediyor.

Sevgili günlük uyumadım uyuyamadım....
Canım çok sıkkın. Belki birgün benimde isteklerim önemsenir kimbilir..
Neyse seninde canını sıkmayayım, iyi geceler

Canim cok sıkkın.. Bitkinim.. Takaatim kalmadi..

Herseyi anlatiyor bu cumleler bana böyle dolu dolu konulari animsatiyor...

26 yasima 24 saatten az kaldi 25 24 23 yasimdan hicbi farki yok yalniz hala istdikleri olmamis bir kiz bu saatte yine sacma sapan biri yuzunden agladim ve uyuyamadim aslinda bende herseyi demeyi biliyorum sadece bi ailem olsun istedigim icin alttan almistim malesef dogru kisi o da degil

Artık hiç bir anlamı olmadığını anladım,herşeyin yalan olduğunu,oyun olduğunu. İnsanların gözünün içine bakarak nasıl numara yaptığını ve seni nasıl hiçe saydığını..
Bu yüzden artık asla sıkıntıları kendime yük etmeme kararı aldım.Bugünden itibaren yürüyüşe başlıycam, kendime daha fazla zaman ayırıcam,en kısa zamanda da tekrardan spora başlıycam.Babamlar gidene kadar araba kullanmayı öğrenmem gerek,e tabi bir de şu mevzu çözülsün başka bir şey istemiyorum.Bana bunları yapan insana ait en ufak bir parça taşımak istemiyorum içimde.Olursa da bunda da bir hayır var derim.Artık eskisi kadar umursamıyorum zaten yediğim kazıkları.Zerre kadar değmezmiş görüyorum her gün nispetlerini.Güya ikisi birlik olmuş,yakışır harbi,daha fazlasını görsem şaşırmam.Ne yanlış tanımışım ne aptalmışım diye hayıflanmaları bırakıyorum artık. Ben kendimi yiyip bitiripte alem keyfine bakacak,enayilik yeter. Bundan sonra cümle bile kurmuycam ve eski neşeli günlerime en kısa sürede dönücem.Bana ne iyi geliyorsa onu yapıcam herkes ne yaparsa yapsın

KK'nın desteğiyle instagramı bıraktım. Uygulamayı sildim girersem tarayıcı üzerinden giriyorum. Nadiren. Fake hesabı açmıcam artık ne halt yerse yesin. Böyle daha iyi hissediyorum kendimi. Oh be

Acaba o hesap kimin? Kafamı çok kurcalıyor bu fake hesaplar. O olmasını istiyorum günlük. İçten içe o olsun istiyorum. Bu aralar tuhafım yine. Eski halimden çok daha iyiyim ama kendime hala kızıyorum. Neden toparlanmam yıllarımı almak zorunda? Aylarımı alsa da yeter ama yıllarımı götürüyor. Tek avantajım yaşımın genç olması.

Canım çok yanmasın istiyorum sadece.. Canım yanmasın
En son bunları yazmışım günlük buraya. Artık bu da önemli değil benim için biliyor musun? Yani her geçen gün bir öncekinden daha çok eksiliyorum. Artık iyileşeyim bu rahatsızlık bitsin ve bu iş olsun istiyorum. Keşke çoçukken, günahsızken ölseydim günlük.

Kalp ağrısı
Git geller
Çocuk özlemi

Kiraz ağacımızın altında hamilelikle ve sis karınla...
Bebeğimin üstünde elim... Ve gülümserken ben...
Hayalim...

Saçlarımı açık hayal ettim başımda kırmızı bandajım. Doğrusunu bilsemde yazmam. Çocukken onun adı bandajdı.

Ama bu kez kıpkırmızı.

Yoksa bebek kız mı?
Fark etmez.

Hayalimde saçlarım omuzlarımı çoktan geçmiş.
Ne kadar güzelim.

Obez bir hamile değilim.

Ve çok mutluyum.

O kiraz ağacı
Eğer ekilirse
Ve
eğer büyürse bahcemizde

O zaman onun altında fotoğraf hayalim var artık

...

"Bitti.." dedikten sonra iki nokta koymuştum. Al bu da üçüncü noktam.

Bitti...

Ben bittim o da bitsin günlük. Ama hesaplar kapanmadı!

7 Nisan.. İlk celse.. Allah'ım yardım et..

Edit: 35 gün kaldı.

Uyuyamıyorumm günlük zorla uykuya dalıyorum hep yorgun hissediyorum kendimi, kafam o kadar dolu ki düşünceleri silip atamıyorum o yüzden de Uyuyamıyorum. Gece 03.30'da uyudum sabah 7'de uyandım uyanır uyanmaz sanki kafam düşüncelerle doluyor bir ağırlık var üstümde, anlayacağın kötüyüm günlük bu aralar. Bişeyler olsun istiyorum güzel şeyler yüzümde gülümseme oluşturacak şeyler, belki birgün bende mutluyum günlük çok mutluyum diye mutlulugumu yazarım buraya ha ne dersin....

Pencereden bakiyorum hayata tek basimayim kalabalik icinde bile varim ama yokum kimse gormuyor ,duymuyor . Bazilari beni dusunurken kimilerinin umrunda bile degilim iki kelimeyi bile cok goruyorlar evet alismis ve unutmustum herseyi ama tekrar hatirlattilar yalnizligimi .Gunlerimi sayiyorum ,mevsimleri sayiyorum daha kac kis gececek yalniz diye icim diyor bir omur peki ben dayanirmiyim zoruma gidiyor sokaklarda kimsesiz yorgun mutsuz umutsuz dolasmak .Kosturan cocuklar anne diyen bebeler esiyle dostuyla gezenler ben de varim beni de alin diyesim var var ama susuyorum sesizligim de boguluyorum .Ayni yerde calisan insanlar bile yanimdan yokmusum gibi gecip gidiyor cok mu zordu bir selam .Hayat acimasiz .

İş istiyorum... Kendimi idare edebilmek çok güzel bir duygu ve bunu yaşamam için senden yardım diliyorum Rabbim.. Lütfen...

Boğuluyorum günlük her gecen gün daha çok parçalanıyorum. Neden bu kadar abartılır ki herşey mükemmel olmak zorundamiyim benimde kalbim var bende sevebilirim illa onlarin istedikleri gibi mi olacak .mutlu olamamki o zaman . Allahim bana bir kolaylik sagla kalplerini yumusat.

X