Artık hiç bir anlamı olmadığını anladım,herşeyin yalan olduğunu,oyun olduğunu. İnsanların gözünün içine bakarak nasıl numara yaptığını ve seni nasıl hiçe saydığını..
Bu yüzden artık asla sıkıntıları kendime yük etmeme kararı aldım.Bugünden itibaren yürüyüşe başlıycam, kendime daha fazla zaman ayırıcam,en kısa zamanda da tekrardan spora başlıycam.Babamlar gidene kadar araba kullanmayı öğrenmem gerek,e tabi bir de şu mevzu çözülsün başka bir şey istemiyorum.Bana bunları yapan insana ait en ufak bir parça taşımak istemiyorum içimde.Olursa da bunda da bir hayır var derim.Artık eskisi kadar umursamıyorum zaten yediğim kazıkları.Zerre kadar değmezmiş görüyorum her gün nispetlerini.Güya ikisi birlik olmuş,yakışır harbi,daha fazlasını görsem şaşırmam.Ne yanlış tanımışım ne aptalmışım diye hayıflanmaları bırakıyorum artık. Ben kendimi yiyip bitiripte alem keyfine bakacak,enayilik yeter. Bundan sonra cümle bile kurmuycam ve eski neşeli günlerime en kısa sürede dönücem.Bana ne iyi geliyorsa onu yapıcam herkes ne yaparsa yapsın