Günlük, evdeki iletişsizlikten bıktım artık. Baba yok başımızda malesef var ama yok :/ . Bir baba düşün günlük çocuklarının eşinin kendi tarafıyla olan bütün bağını bitiren, bir baba düşün günlük evimizde ne konuşsak ne olsa anasına gidip söyleyen, bir baba düşün çocuklarının maddi ihtiyaçlarını karşıladığında babalık görevi bitti sanan, bir baba düşün çocuğu karısı hastayken bile onlarla doktora gelmeyip evde tv izleyen..... anlatmakla bitiremem günlük bitiremem. Annem gariban bir kadın napsın da çocuklarını iş güç sahibi etsin napsın da çocuklarını evlendirsin yuvalarını kursun offf çok kızgınım günlük çok babama o kadar kızgınım ki nefret ediyorum ondan onun akrabalarından, kardeşlerinden yeğenlerinden hepsinden hepsinden nefret ediyorum...hastaneye gittim günlük bişeyim yok (çok şükür) ama yinede bir tahlil verdim, cildiyeye gitmiştim bir kozmetik krem yazdı onları aldım eve geçtim annem baban gelmeden kaldır o kremleri ortadan, hastaneye gittiğini de söyleme dedi , niye biliyor musun? Çünkü babaneme gidip söyleyecek ela doktora gitmiş krem yazmış doktor falan falan falan ..... gereği yok artık ona bişey söylemeye ne konuşsak evimizde onlara anlatıyor söylemiyoruz artık ona hicbiseyimizi, bu yüzden Böyleyiz biz günlük evdeki iletişimsizlik yüzünden başımızda baba!!!! Olmadığı için. ..