Uzun zamandir hayatimda olan , ama bir o kadar da olmayan, ne onunla ne onsuz olduğum ,öyle yormayan ,gerilemeyen ama ileriye de gitmeyen bir flörtüm var
Bu kisi tam bir gizli kıskanç. Hatta öyle ki 'kiskanç' kelimesinin (eşanlamli kelimenin) icinde onun isminin bütün harfler var.
Seyehat ettigi yerden bana attigi resimlerden birinde elinde yirtici kuş olan ,cirkince bir adam vardi. O gün de benim profil resmimde elimde kuş olan bir resmim vardi. Ben de sirf espri amaciyla o kuscu adamla benim kuslu resmimi kalp icine aldim ve cocuga 'sana itiraf etmem gereken birsey var' dedim.
Ortamın iyice gerilmesini bekledikten sonra 'sanirim hayatimin askini buldum,ve maalesef bu sen değilsin' yazdim.
O da böyle birsey bekledigini, bana kizmadigini ve görüşmesek daha iyi olacagini falan yazdi.
Ben de haklisin dedim. Sonra kalp icindeki resmi gönderip 'sanirim ona ilk goruste asik oldum' yazdim
Ulan yazim gitti...resim bir turlu gitmiyo!
Soğuk terler bosandim, bu resim niye gitmiyo
Hayir adam beni engelledi engelleyecek, lanet olasica resim yine gitmedigi gibi 'whatsapp durdu' uyarisi geldi,telefonu yeniden acip kapatmam gerekti.
Bu panik de bana yetti :)