Popüler Konu Sevgili günlük...

Canım son zamanlarda çok sıkkın. Çok mutsuzum. Çok yalnızım be günlük kimseye anlatamadığım bir dert var içimde beni yakıyor bitiyor keşke benim derdim olsaydı tek annemde bitiyor be günlük eriyor gözümün önünde. Hiç huzurum yok. Bazen gittiğim yolda bir uçurum var ordan mı atlasam diyorum. Bu sorunlarımı çözmeyecek biliyorum. Herşey gene üst üste geldi ailem ,iş,aşk herşeyi yitirdim. Bir şeydense yüzüm gulmuyorki. Biktim gerçekten biktimmmm. Gitmek istiyorum gidebileceğim en son noktaya gitmek istiyorum sıkıldım artık kimseyi görmek istemiyorum. Düşünmekte...

Sahip olamadiklarim ,istedigim hayatlar bugun gene bir ah cekiyorum .Himm bakisina ve bakmaya hasret kaldigim ey cocuk icimdeki hasreti bir bilsen ve gelsen.

Neden böyle? Neden bu kadar ümitsizlik var? Kendimi hissedemiyorum ben.

Hayatımın hiç bir döneminde kendimi böyle yapayalnız hissetmemiştim, ne korkutucu bir duyguymuş bu.

Sevgili günlük, dusundum ve insallah uygulayabilirim ki enerjimi calan tipleri hayatimdan cikarmaliyim. Ust komsuma kapiyi vugun de acmayacagim. 4 ayda beni nasil bu kadar yorsu bıktırdı anlatamam. Keske hayatına birileri girse de dusse yakamdan

Canım bebeğim o kadar küçükki bu serumları iğneleri yemek için kuzum benim işşallah düzelirsinde bu günümüzde geride kalır yarını daha güzel umutlarla karşılarız işşallah..

Sevgili günlük küçük bir kafesin içinde sıkışmısım gıbıyım benı seven bı adam mı var karsımda yoksa yorulmus bıkmıs mı bılemıyorum ve kendımı cok kotu hıssedıyorum..

Aklim cok karisik salak gibi eski msjlara baktim ve aklim karisti duzgun birine benziyor bir tanisaydim ne olurdu firsati mi kacirdim yoksa iyimi yaptim yada ne yapacagimi bilmedigim den mi bosluktayim sanirim sanki yuz yuze taniyabilecegim cok zor yol mesafe ,is tanimaya tanimaya sacma bir yola girebilirim.En iyisi kaderinse gelirdi israr ederdi ama arkasini bile getirmedi sadece sansini denemis .

Yapayalnız oldugum gunlerden sadece biri bugunde yine tum gun yorulup eve grlip yatmak icin saat saydim dusunmemek ve sorgulamadan yasamak en iyisi tum sosyal hesaplarimi kapattim biraz izole olmak istiyorum haftada sadece 3 gunum bos kaldi onlarida doldurursam robot olarak yasamaya tam uygun olucam yaz gelsin istemiyorum

Günlük bir gün gidecek. Ben her ne kadar bunu bilsem de alıştıramadım kendimi sanırım. Hayatımda ilk defa mı böyle oldu bilmiyorum. Hani yükseğe çıkarsın ya, en yükseğe sonra oradan düşersin. Benim düşmeme az kaldı sanırım.. İnsan unutuyor zamanla. Ama o zamanı yaşamak.. Yaşamak? Günlük uyandığımda her şey düzelmiş olsun derdim bir zamanlar..

Yeni bir güne gözlerimi açtığım şu ana şükürler olsun şu an fena bir boğaz ağrısıyla ve evdeki gibi huzurlu olamamanın sıkıntısını çekiyorum ama bunada şükür işşallah bu günüm dünümden daha güzel geçer

Sevgili günlük,
Çok zor geçiyor günler. Oğullarım benimle konuşmuyor, hep dışarda arkadaşlarıylalar eve uğramıyorlar çağırmasak. Kız desen o da ergenlikte. Ne yapacağımı şaşırdım. Uzman yardımı alalım diyorum ona da yanaşmıyorlar. Aile içi iletişimimiz sıfır. Çocukları aslında daha faydalı uğraşları olan bir şeylere yönlerndirmek istiyorum ki sokaklarda gezmekten vazgeçsinler.
Eşim yanımda bu süreçte neyse ki. Ailemi çok seviyorum. Bu soruna bir çözüm bulmalıyım.

Uyudun uyumak uykusuz kalmak
Anlamsız halim
Duvarları boyasam annem kızarmı
Renksizmi düşünüyorum
Pembe simlimi hayal işte yarın başka renk hayal edeyim

Günlük ben hiç hayatıma almadim, o girdi, konuştu, inandirdi, hayal ettirdi, aşık etti. Kaybetmekten çok korkuyorum dedim ya kaybediyorum simdide.. Canım çok yanmasın istiyorum sadece.. Canım yanmasın

Bugün çok gerginim çok çok...
Kötü şeyler olmasın nolur.. O kadar yoruldum o kadar yoruldum ki nefes almaya gücüm yok sanki
Allahım sen şu sıkıntılarımızdan kurtar bizi nolursun rabbim

02.02.17-perşembe: eskiden defterlerim vardı. Hala saklarım... Olaylar farklı, kişiler farklı, konular farklı, aynı olan tek şey ben hep kendimi kötü hissettiğim de günlüğe yazarım. Günlüğüm kötü gün dostum olmuş benim. Belki de bu yüzden sorunlarımı konuşmayı sevmem... Sıkıntım var ise, en çok kafamla konuşurum ben zaten. Tat vermez birilerinin beni iyi hissettirmeye çalışan uzun cümleler kurması. O yüzden günlükleri severim ben. Kafamla konuşmak gibi.. merhaba günlük, geldiğime göre yine iyi değilim demek ki. Stres yoğun, bunaldım. Bir de bebek işi var. Stres arttıkça bebek ihtimali azalıyormuş biliyor musun? Desene yandık. Yarında akşam olacak biliyorum. Hatta mevcut doktor korkumla haftaya cumada gelecek geçecek... özlemişim seni.

Muayenemi olmalıyım, sonuçlardan korkmamalıyım. Bu doktor korkusu beni yedi bitirdi günlük.Belki de her gittiğimde ağlayarak çıkmamdandır.

Günlük; o fotoğrafı görmeseydim keşke insanlara inancım kalmadı hiç artık.
keşke kimseyi sevmeseydim güvenmeseydim içimi bu kadar dökmeseydim hislerimi insanlara anlatmasaydım. bir zamanlar sırtımı okşayan arkadaşlarım şimdi sırtımdan bıçakladı beni.
günlük bu günler de geçsin artık.
yenilenmek istiyorum unutmak istiyorum.

Sevgili günlük ne kadar çabuk geçiyor zaman artık yorulduğunu hissediyorum çok şükür huzurluyum mutluyum ama bedenen yoruldum ve ruhende.Zamanı dolu dolu yaşayamıyorum ona üzülüyorum geçen zaman benden birşeyler götürüyor onu hissediyorum yani kısacası bitkinim..

X