Popüler Konu Sevgili günlük...

Kk'da kendime yeni bi sayfa açtım günlük..
5 yıllık üyeliğimden necburi sebeplerden dolayı vazgeçmek zorunda kaldım.
Ama bi yandan yeni evliyken açmıştım o hesabı.. Hep o ex'ten bahsetmiştim. Evle ilgili konular falan.
Belki bu da bir adımdır yeni hayatım için atacağım..
Hem de o hesabı ex biliyodu. Merak ettikçe bakıyodu belkide zaten o sebepten rahat edemedim ya.
Dökemiyorum içimi o okumasın diye..
Oh artık içimi dökerim ben buralara. Yazmak bana iyi geliyor.
Seni seviyorum kk. En Büyük KK:KK36:
Kocamı bıraktım seni bırakmıcam :KK70:

İyi geceler sevgili günlük
Başımdaki tümör küçülecek mi? Tedavim işe yarayacak mı? Kadın hastalıkları ile uğraşırken bu tümör de nerden çıktı anlamadım. Çocuğum olcak mı görebilcek miyim o günleri? Galiba çok ağır bi imtihandan geçiyorum. Sabır, sabır, sabır... Sabrin sonu selamet olcak inşaallah.

Günlük ya, bazen diyorum neden bu kadar atarlıyım. Bazende diyorum iyiki de atarlısın.Mesela bugun, bi beyaz esyacıya girdim.Adam bana sen diyo.Gerizekalı sensin sen.Müsteri ben. Ok. Uslup yok.Ama ben ona yarın göstericem.Gelişmeleri yazıcam günluk.İşte yeni seyler kesfediyorum bu sekilde.Hoscakal:KK24:

Günlük yine ben.Şu an icimde oyle bi enerji hissediyorum ki, dagları del deseler delicem.Bu halımi cok seviyorum.Sebep olanları da cok seviyorum.İşte onun içn diyorum iyiki atarlıyım, iyi ki ben benim.Kendimi öptüm.Bu aksam cok seye karar verdim.Diyete basladım, spora basladım, is kombinlerimi hazırlamaya basladım.Ve artık kendim gibi giyincem.Kim ne dersin.Hayır canım sen paspalsın diye bende paspal olamam.Bende güzel seyler görmek istiyorum.Sende benım sayeme azıcık kendine ceki düzen verirsinde, parfüm falan kullanırsın.Bakarsan bak napıyım, bende olmasam, için kurucak.Gözlerin 2-3 güzel sey göruyo.He rahatsız olabilirsin topuklarımdan.1 hafta dayan alısırsın.

Bazen sabah olmasın yataktan çıkmayayım diyorum yorganın altında kalmak... Ne kimse görsün ne ben kimseyi göreyim... Öyle bir uyusam kalktığımda yıllar geçmiş dertler bitmiş olsa... Bazen tüm dünya çöküyor üstüme nefes bile alamıyorum hiç bir işe yaramıyor um elim kolum bağlı kalıyor.. Sonra tek umudum tek kapım Rabbim kurban olduğum bir umut yolluyor bana bahar geliyor içime karanlıklar aralanıyor derin nefesler alıyorum herşey yoluna girecek diye umut ediyorum.. Keşke hep öyle kalsam umutlu mutlu.... Öyle çok özledim ki seni sadece sabah akşamı akşam sabahı bekliyorum gel lütfen kapalı yollar açılsın neler gel....

Yine bir haftasonu aksamini zehir ettin. Tebrikler. Yanlis bir secim miydin, anlayamiyorum. Tam cocuk fikrine isinmaya basliyordum... Yok, senden cocuk falan yapilmaz.

O kadar kırgın, o kadar kızgın,o kadar yanlızım ki.
Kendime bile tahammülüm yok.Önceden kafam bozuk olduğunda alışveriş yapar biraz olsun başka şeyler düşünürdüm.Şimdi ne çalışmak ,ne yerimden kalkmak,ne biriyle konuşmak istiyorum.Kendimi kandırılmış,oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi çaresiz hissediyorum.
En çok da bu kadar güvendiğim için kendime kızgınım.
Ben yıkılmam,kalkarım herşeyin altından diyorum ama tüm bunlar bana enayiymişim gibi hissettiriyor.
Artık alkol almadan uykuya dalamıyorum,kabussuz uyku uyuyamıyorum.Bunalımdamıyım,herşey normalmi,hiç bir şey bilmiyorum

Doktoramı bitirmem lazım artık. Ne komik dimi. Daha sadece üç beş makale okudum. Dördüncü senedeyim güya. Yazın yurtdışına gidicem. Çünkü tezim için araştırma yapmam lazım. Tabi yaza kadar da haliyle birşeyler yazmam lazım. Ama asıl ondan değil okul mecbur tutuyor da ondan. Neymiş üç ay yurtdışında çalışma yapmış olma ön şartı varmış yükselebilmek için.
Belki bu da iyidir ama araştırdıkça hoşuma gitmeye başladı. Üç ay tatil yapıcam. Ama kısa zamanda burs bulamadım. Bütün para bizden çıkacak. Eşimle beraber biriktirdiğimiz parayı ben gidip oralarda harcayacağım yani. İçim gidiyor öyle olunca. Ama o rahat, zaten parayı hiç önemsemez. Hani ben de önemsemem. Sadece bu kadarını değil bütün paramızı gidelim üç ay oralarda beraber harcayalım har vurup harman savuralım hoşuma gider yani. Ama tek başıma yapmak istemiyorum ki bunu. Öyle olunca da her kuruş gözüme batıyor.
Bir hocayla anlaştım. O da yavaş cevap gönderiyor. Yazışırken her an vazgeçecek diye korkuyorum. Ama çok iyi biri gibi. Hem yaz okulu tavsiye etti bana. Oraya da başvurdum.
Kendi hocalarım bir acayip. İkisinin de farklı farklı görüşleri var. Biri bir şehirde ısrarcı, diğeri o şehir olmasında neresi olursa olsun diyor. Ama bir tanesi sana şu konuda yardımcı olurum demiyor. Hiç faydaları yok. Kendi kendime referans mektubu yazdım onların adına, sadece imza atacaklar zor ulaşıyorum. Sadece mailleştiğim yabancı hoca bana orada çalışmak için oda bile ayarlamaya çalışıyor, yaz okulu için referans olacağını söyledi burs verme ihtimalleri var diye. Bizim hocalar böyle... Hem zenginler, hem de asistanlığın nasıl bir şey olduğunu çoktan unutmuşlar. Gerçi yine bu iki hocam bizim okulda olabilecek en iyi hocalar kesinlikle. O açıdan şanslıyım. Başkaları yurtdışına gidecekken orada bana şu kütüphaneden şu şu kaynakları getir diye sipariş veriyor hocaları benimkiler en azından sadece şehir meselesinden bahsediyor iş vermiyor. Şimdi ikisinin de hiç bahsetmediği bir şehre gidiyorum :KK70: Hiç alakası olmayan bir yer... İkna ederim herhalde bir şekilde...
Bu arada sınav kağıtları okuyordum. Bir hocamın çok fazla sorusu vardı. Birisi daha kolaydı. Bin civarı kağıt okudum bu dönem... Ve o kadar zor oldu ki... Ağlayasım geldi kaç kere. Kendimi masaya zincirlemek istedim kalkmayayım da bitsin diye. Bu arada o işlerle uğraştım.
Bütün bunlar olurken.... Bebek istiyorum ben :KK43: Yok olmuyor üç yıldır. Yurtdışından gelince tüp bebeğe başlayacağız büyük ihtimal... Sorunumuz yok, ama bebek de yok... Çok istiyorum :KK43:

Ben çok kırgınım be günlük insanlar beni çok kırıyorlar..hiç düşünmüyorlar..çok kırılıyorum of

Galiba yavaş da olsa onu tınlamamayı öğreniyorum. Aynı evde iki yabancı gibi takılıyoruz bakalım nereye kadar. Bunu o istedi bana göre hava hoş. Keyfime bakıcam

evlilikten korktuğum için geç evlendim. korktuğumdan da öte şeyler yaşadım. k.validem ve k.pederimin kendi egoları uğruna bunca insanı paramparça etmeleri ve HEP ONLARIN HAKLI OLMASI bardağı taşırdı. telefonda tartıştık üçümüz. babamda şahit oldu. o konuşmanın kaydını eşime dinletip teselli vermişler. görücü usulü evlenmemize vesile olan ablaya dinletmişler. oda demişki kaç yıllık tanıdığım kişiyi mi bana anlatmaya çalışıyorsunuz kapatın şu telefonu.sıkmasaydınız sizde kızı demiş. ama bu kezde bir yandan k.peder diğer yandan k.valide konuşmaya devam edince kadıncağım kaçmış oradan.

eşiim onlar konuşmayı dinlettiğinde yerin dibine girmiş benim yüzümden. halbuki 1.5 yıldır çeken benim. son nooktada saygımı bozdum ve asla pişman değilim.

tek korkum evladım. bunlar yüzsüz insanlar. torunumu göreceğim derler boğazlarına yapışmaktan korkuyorum. siz hamileyken sözlüyken evliyken burnumdan getirin yinede hak sahibi ilan edin kendinizi terbiyesizler.

eniştem eşimin yanında yaşadıklarımı dinleyince eşime dönüp bu kadar da hakka tecavüz olmaz dedi sayın eşim kapat oldu mu sana?

ama yok ailecek alınganlık tavandayken sizin ne halden ne insanlıktan anlarsınız. daha iki gelin alacaksınız.hadi onlarada batırdın bizi bittik bir bitirdiniz paramı deyin. hadi onlarında düğün paralarından kısmaya çalışın .bakalım onlar benim kadar taviz verecek mi.

intikam almıyorum beddua etmiyorum ama hakkımı asla helal etmiyorum. allaha havale ediyorum. susmak zor olsa da oturup izleyeceğim bencilliğinizi. yalancı egoistler

X