• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

bağyanlar az önce 2 kocaman dilim helvayı götürdüm miğdeme.
Çünkü psikolojim fena bozuk şuan.
Kaderime şansıma ne diyim ben bilmiyorum ki.
Sinirden yanaklarım kızardı.
Valla koysalar önüme bi tepsi baklavayı götürcek durumdayım:14::14:

aaaa tatlim ne olduuuu??:26::26:

peki canım kız senin zaten saçın simsiyah gözüküyor neresini boyucan kırmızı rujda çok yakışır sana bende çok severim favorimdir:1:

ne olduki neye sinirlendin yoksa atamalarla ilgilimi yada sınavlarlamı

tatlim saclarim koyu kahve rengi, siyah boyatinca farkk ediniyor:1: daha cok koyu oluyorlar:1:

Off kızlar hiç sormayın!
Yine kendi saflığımdan oldu ne olduysa.
Tam bu sefer olacak dedim. Yine yalancının biri çıktı.
Bundan sonra aşka sevgiye hatta insanlara güvenmeyeceğim...:14:

anaaaaam umutsuz romantiğim biricik şapşalım benim yaaa:1::1::1::1: yerim seni kız sıpaaa:1::1::1:
nedir bu çektiğimiz bilmem ki:1::1::1::1:

ben o defteri coktan kapattim, ask diye bisey yok :(
her defasinda üzülüyorsun sadece hic huzur yok :(

:43::43::43: ah bu erkekler hep böyleler
ne yalan söylemiş çok özel değilse paylaşırmısın canım

Ben kalbimi sadece bir kişiye açtım. Oda yıllar önceydi.
Beni kiloluyum diye istemedi. Ondan sonra gururum çok kırıldı.
Zaten olursa bir sevgilim sadece aşık olduğum insan olmalı diyordum.
Derken bikaç ay önce bu kişiyle tanıştım.
Çok iyi kalpli sevecen biriydi. Hoşlandığını falan söyledi. Bende 2 gündür düşünüyordum acaba denesem mi diye.
Ki beni istemeyi bile aklından geçirip söylemiş insan.
Bugün Rabbime şükür ne mal olduğunu öğrendim.
Ortada kesin birşey olmamasına rağmen zoruma gitti.
Bana bu cümleleri sarfederken başkalarıyla tanısıp gezmiş olması.
Hayatta hiçbir erkeğe güvenmiyordum şimdi gerçekten isimlerini dahi duymak istemiyorum.
Zayıflayıp memur olmayı diliyorum Rabbimden varsın aşksız meşksiz bir hayatım olsun!
:14:

Son düzenleme:

Çok iyi kalpli sevecen biriydi. Hoşlandığını falan söyledi. Bende 2 gündür düşünüyordum acaba denesem mi diye.
Hayatta hiçbir erkeğe güvenmiyordum şimdi gerçekten isimlerini dahi duymak istemiyorum.
Zayıflayıp memur olmayı diliyorum Rabbimden varsın aşksız meşksiz bir hayatım olsun!

vay domuz herif yaa!

erkek milleti gidip gezip tozmasa bile güzel bi bayan görsünler gözleri ile yiyorlar onları
vallahi ben 2buçuk senelik evliyim ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle evlenmezdim gerçekdende bekarlık sultanlık hele bide memur olup kendi paranı kendin kazanınca tamamenn sultanlık gez toz ye iç giy süslenn her istediğini yapp ama evlenince hele bide çalışmıyorsan eşinin eline bakıyosn

vay domuz herif yaa!

tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum amaaaa bi süre sora amaaaannnnnnnnnnn boşveerrr demeyi öğrenirsin....

çok çok kötü bişe yaşamış değilsin insanlar neler duyuyo neler yaşıyo daha aranızda bişe bile yokmuşşşşşş...

üzme tatlı canınııııı... not: aşka da küsme bi adam için karşına eminim doğru biri çakar..

sana sezen aksu da geçerr geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmediki yine düşer deli divane gönül aşkaaaaaa şarkısını armağan ediyorum canım:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

erkek milleti gidip gezip tozmasa bile güzel bi bayan görsünler gözleri ile yiyorlar onları
vallahi ben 2buçuk senelik evliyim ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle evlenmezdim gerçekdende bekarlık sultanlık hele bide memur olup kendi paranı kendin kazanınca tamamenn sultanlık gez toz ye iç giy süslenn her istediğini yapp ama evlenince hele bide çalışmıyorsan eşinin eline bakıyosn

tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum amaaaa bi süre sora amaaaannnnnnnnnnn boşveerrr demeyi öğrenirsin....

çok çok kötü bişe yaşamış değilsin insanlar neler duyuyo neler yaşıyo daha aranızda bişe bile yokmuşşşşşş...

üzme tatlı canınııııı... not: aşka da küsme bi adam için karşına eminim doğru biri çakar..

sana sezen aksu da geçerr geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmediki yine düşer deli divane gönül aşkaaaaaa şarkısını armağan ediyorum canım:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Üzüntüm onunla olamamak veya başka birşey değil.
Sadece aptal yerine konmak canımı sıktı.
Neden yalan söyleme gereği duydu ki?
İnsanlar çok fesat ve riyakar olmuşlar gerçekten.
bu ara da 22 yaşındayım ve şarkı için tenk yu :17:

puhahahahaha allah seni davul etmesin meleğim ya :D:D:D:D:D:D yaşlanıyoz demiş:D
sen burda olcaktın var yaaaa.. of ne biçim kızlar gecesi yapıp gırgır şamata dedikodu geyik yapardık süper olurdu süper:D

Kız etti etti etmez olur mu hemde ne güzel davul oldu benden bir zurnam eksik :D:DD:
Davuldan beterim aslında pilates topu olur benden :9::9:

kızlaaaaaaaar erkekler için üzülmüyoruz artık. neden mi?
çünkü yaza kadar fıstık gibi hatunlar olup ne kaçırdıklarını göstericez onlara :)))
sonra karşılarına geçip kah kah kah gülücez.

biri de çok yaktı benim canımı.
bu konuda yaram var benim de yani.
ben de 23 yaşındayım bu arada.

Back