• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

kızlaaaaaaaar erkekler için üzülmüyoruz artık. neden mi?
çünkü yaza kadar fıstık gibi hatunlar olup ne kaçırdıklarını göstericez onlara :)))
sonra karşılarına geçip kah kah kah gülücez.

biri de çok yaktı benim canımı.
bu konuda yaram var benim de yani.
ben de 23 yaşındayım bu arada.

valla bebişim ben olamıycam galiba.. dukana baslamıstım ben bu sabah. daha ilk günden öğlen bozdum:5::5::5::5::5::5::5::5:
midem bulandı çok fena oldum. hele yumurtadan tiksindim bi an neden öyle oldu anlamadım. iğrendim yahu yumurtadan:5::5::5::5::5:

çünkü yaza kadar fıstık gibi hatunlar olup ne kaçırdıklarını göstericez onlara :)))

evet bencede yaza kadar fistik olacaz ve ne kacirdiklarini görecekler :)
sevgimmm üzülme tatlim degmez, gerci üzülme demek kolay oluyor biliyorum :(

benimde bu konuda yaram var bi herifin yüzünden :(
bende 22 yasindayim:1:

valla bebişim ben olamıycam galiba.. dukana baslamıstım ben bu sabah. daha ilk günden öğlen bozdum:5::5::5::5::5::5::5::5:
midem bulandı çok fena oldum. hele yumurtadan tiksindim bi an neden öyle oldu anlamadım. iğrendim yahu yumurtadan:5::5::5::5::5:

yaa bebeğim bırak şu dukanları falan sen. ben çok daralıyorum öyle diyet listelerinden. her şeyden az az ye valla en güzeli. spor da yaptın mı tamamdır.

ahhh o herifler yok muuuu.. nasıl hırslanıyorum bi bilseniz. çok fena yapıcam ben de bi tanesini...

yaa bebeğim bırak şu dukanları falan sen. ben çok daralıyorum öyle diyet listelerinden. her şeyden az az ye valla en güzeli. spor da yaptın mı tamamdır.

ahhh o herifler yok muuuu.. nasıl hırslanıyorum bi bilseniz. çok fena yapıcam ben de bi tanesini...

bırakıyım di mi randomlife:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: az az yiyip spor yapmak lazım di mi:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

tamam o zaman yarın yeniden toparlanmış olarak her seye baslıyorum. dukan mı yapsam ne yapsam die düşünürken kararsızlıgın içinde bogulurken... çektin çıkardın beni saol:16::16::16:

ne demek yavrum rica ederim.
günlüğünü takibe alıyorum.
bekliyorum bakalım neler yapacaksın :))

tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum amaaaa bi süre sora amaaaannnnnnnnnnn boşveerrr demeyi öğrenirsin....

çok çok kötü bişe yaşamış değilsin insanlar neler duyuyo neler yaşıyo daha aranızda bişe bile yokmuşşşşşş...

üzme tatlı canınııııı... not: aşka da küsme bi adam için karşına eminim doğru biri çakar..

sana sezen aksu da geçerr geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmediki yine düşer deli divane gönül aşkaaaaaa şarkısını armağan ediyorum canım:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ah ah ahh....
burası tam kırık kalpler topiği olmuş...:1:
bnm de bir kalp kırıklığım var üstelik ugruna gunlerce değil aylarca değil yıllarca ağladıgım yolunu bir umut belki beni sever diye beklediğim sonunda birkaç ay önce evlenen...
ama inanın hayat öyle acılar yaşatıyor ki bu kalp kırıklığı yanında hiç kalıyor...
bana da zaman zaman bir daha sevemem gibi geliyor ama yok sevebilirim... bu kalp bende hala oldugu sürece, hala yaşıyorsam eğer, mutlaka o kalbin gerçek sahibi bir gün gelip beni bulacaktır... ben ki erkeklere hiç güvenmem, sadece 1 erkeğe güvenmişim o da bni kırmış... bnm hayatta babamdan sonra güvendiğim tek erkekti ama Allah var ki dürüst davrandı aldatmadı, yalan söylemedi... sadece ben onu içimde fazla buyutmuştum ama yine de arkadas sayılırız ve o evli artık o yuzden ben dedim ki Allah yolunu açık etsin... siz de oyle deyin, affedin görceksiniz yüreğiniz daha ferah olacak...
kırık kalplere karşılık, hayat size daha güzel şeylerle mukabele edecek o yuzden üzmeyin kendinizi ve umutla bakın yarına ben oyle yapıyorum affettim tüm bana acı verenleri... çünkü hayat herşeye ve herkese ragmen yaşamaya değer güzellikte... çünkü siz affetmesiniz bile bu kalp kırıklığından onların haberi olmayacak ve siz üzüldüğünüzle kalacaksınız... Rabbim daha kötü acılar yaşatmasın... sevgi ile....:16::16::16:

ah ah ahh....
bnm de bir kalp kırıklığım var üstelik ugruna gunlerce değil aylarca değil yıllarca ağladıgım yolunu bir umut belki beni sever diye beklediğim sonunda birkaç ay önce evlenen...
ama inanın hayat öyle acılar yaşatıyor ki bu kalp kırıklığı yanında hiç kalıyor...
bana da zaman zaman bir daha sevemem gibi geliyor ama yok sevebilirim... bu kalp bende hala oldugu sürece, hala yaşıyorsam eğer, mutlaka o kalbin gerçek sahibi bir gün gelip beni bulacaktır... ben ki erkeklere hiç güvenmem, sadece 1 erkeğe güvenmişim o da bni kırmış... bnm hayatta babamdan sonra güvendiğim tek erkekti ama Allah var ki dürüst davrandı aldatmadı, yalan söylemedi... sadece ben onu içimde fazla buyutmuştum ama yine de arkadas sayılırız ve o evli artık o yuzden ben dedim ki Allah yolunu açık etsin... siz de oyle deyin, affedin görceksiniz yüreğiniz daha ferah olacak...
kırık kalplere karşılık, hayat size daha güzel şeylerle mukabele edecek o yuzden üzmeyin kendinizi ve umutla bakın yarına ben oyle yapıyorum affettim tüm bana acı verenleri... çünkü hayat herşeye ve herkese ragmen yaşamaya değer güzellikte... çünkü siz affetmesiniz bile bu kalp kırıklığından onların haberi olmayacak ve siz üzüldüğünüzle kalacaksınız... Rabbim daha kötü acılar yaşatmasın... sevgi ile....:16::16::16:

Sen benim meleğimsin gız çok seviyom ben seni :38:

ah ah ahh....

erkeklerin hamurunda zaten bi ayilik var:1::1:
ayse hatun önal'da diyor ya zaten: ayilik var senin hamurunda:9::9:

neyse ama lilycim senin dedigin dogru kafaya takmamak lazim ama bazen olmuyor iste :(
zamanla gecer insallah :(

Sabah:
1 dilim börek :17:
Zeytin, peynir vs.
2 çay bardağı açık çay

Öğle:
5 yk kaşığı nesfit meyveli ( tadına bayıldım :16:)
sütünü ölçmedim üstünü geçmişti.

Ara:
1 Armut
1 mandalina

Akşama ezogelin çorba ve sarma var.
Ondan sonra yeşil çay ve aktivia yiyeceğim.
Sporumu bugün yapmalıyım artık cumartesiden beri salladım.
en az 1 saat yapmam gerek...

Back
X