Severek nişan attım ?

Önce yalvar sonra ağla döner belki.
Gerçekten dalga geçmenizi anlamıyorum size gerçekten yardım amaçlı sordum . Ben biliyorum ne yaşadığımı onun benı nasıl sevdiğini sadece bu son yaşananlarda bu kadar çabuk kabullenmesı olmaz deyip kestirip atmasını anlayamıyorum kabullenemıyorum .

Neden kolay kolay dönmez dediniz ki anlamadım yani gerçekten çok sevıyordu aklım almıyor ilk defa böyle bisey yaptı . Bir anda sildi attı sevsekte olmaz demiş ben çok acı cekıyorum o hemen nasıl kabullendi
O kadar şey yazıldı çizildi sana. Sadece “dönmez” yazanlar dikkatini çekiyor. Seni uyaranları görmüyorsun bile. Bu kafayla zaten o hanzoyla barışmasan bile yine onun gibi birisini bulursun. dert etme onun gibisinden bol bir şey yok rahat rahat bulursun

O kadar şey yazıldı çizildi sana. Sadece “dönmez” yazanlar dikkatini çekiyor. Seni uyarınları görmüyorsun bile. Bu kafayla zaten o hanzoyla barışmasan bile yine onun gibi birisini bulursun. dert etme onun gibisinden bol bir şey yok rahat rahat bulursun
Ben farkındayım herseyıde görüyorum ama keske sizde benımyerinize koyabilseniz bir emek verdiğim çabaladığım ilişki ve çok sevıyorum belki yanlış evet haklısınız ama sevdiğin insanın bir anda senı rafa kaldırması sizin için sanırım yaşayacağınızda çok kolay atlatacağınız bir konu olurdu

Neden kolay kolay dönmez dediniz ki anlamadım yani gerçekten çok sevıyordu aklım almıyor ilk defa böyle bisey yaptı . Bir anda sildi attı sevsekte olmaz demiş ben çok acı cekıyorum o hemen nasıl kabullendi
İlk defa mi böyle yaptı?
Normal insanlar zaten bir kere ayrılır bir ilişkide. O da hem ilk hem son olur.
Sizde de şöyle olmuş, sen silip atmissin, yüzüğü vermişsin altınları yollamissin.
Adam da tamam demiş.
Madem 'ask her şeyi affeder' diyorsun sen neden sevip de bunları yaptın??
Bu saatten sonra dönmek istiyorsan bu 'bu olanlara ve daha fazlasına razıyım,yeter ki ayrilmayalim' demek olur. Bunu bil,ona göre yap hamleni ya da kafanı dağıtmaya çalışacak şeylerle ugras

Ben farkındayım herseyıde görüyorum ama keske sizde benımyerinize koyabilseniz bir emek verdiğim çabaladığım ilişki ve çok sevıyorum belki yanlış evet haklısınız ama sevdiğin insanın bir anda senı rafa kaldırması sizin için sanırım yaşayacağınızda çok kolay atlatacağınız bir konu olurdu

Nasıl bir emek verdiniz mesela doğurup büyüttünüz mu? Evlendiniz boy boy çocuklarınız mi oldu? Şirket mi kurdunuz nedir yani?

Sevgi anlayışınızda ciddi sıkıntı var.

İlk defa mi böyle yaptı?
Normal insanlar zaten bir kere ayrılır bir ilişkide. O da hem ilk hem son olur.
Sizde de şöyle olmuş, sen silip atmissin, yüzüğü vermişsin altınları yollamissin.
Adam da tamam demiş.
Madem 'ask her şeyi affeder' diyorsun sen neden sevip de bunları yaptın??
Bu saatten sonra dönmek istiyorsan bu 'bu olanlara ve daha fazlasına razıyım,yeter ki ayrilmayalim' demek olur. Bunu bil,ona göre yap hamleni ya da kafanı dağıtmaya çalışacak şeylerle ugras
Ben ailesine dayanamadım artık yoruldum ve çok sinirlendım orda tamamen ailesine yaptığım birseydı ve ben sevdiğim adam bırakmaz dedim belki böylece ailesi artık herseyın ciddiyetini bırakır sandım ama olmadı işte

Nasıl bir emek verdiniz mesela doğurup büyüttünüz mu? Evlendiniz boy boy çocuklarınız mi oldu? Şirket mi kurdunuz nedir yani?

Sevgi anlayışınızda ciddi sıkıntı var.
Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım

Ben ailesine dayanamadım artık yoruldum ve çok sinirlendım orda tamamen ailesine yaptığım birseydı ve ben sevdiğim adam bırakmaz dedim belki böylece ailesi artık herseyın ciddiyetini bırakır sandım ama olmadı işte
Ailesiyle emek verdim dediğiniz adamı ayırmayın. O onların çocuğu. Ve aklı başında hiçbir insan çok büyük sebepler olmadıkça ailesini silmez.

Aile dediğinizin de ne mal olduğu ortada. Bu aileyle akraba olmakta ısrarınızı sevgi ve emek kelimeleri açıklamaya yetmez. Sizinki göz göre göre ateşe atlamak.

Ailesiyle emek verdim dediğiniz adamı ayırmayın. O onların çocuğu. Ve aklı başında hiçbir insan çok büyük sebepler olmadıkça ailesini silmez.

Aile dediğinizin de ne mal olduğu ortada. Bu aileyle akraba olmakta ısrarınızı sevgi ve emek kelimeleri açıklamaya yetmez. Sizinki göz göre göre ateşe atlamak.
Benım niyetim hicbır zaman ayırmak olmadı ki zaten nişanlım ailesine bağlı bir insan değildi o hep sevmedıgını anlaşamadığını benı onlardan daha çok sevdıgını kendısı söylerdi benım böyle bır ısteğim asla olmadı benım onu yapmam sadece artık dayanamadığınız anlarlarsa belkı duzelırler hersey güzel olurdu ama malesef olmadı

Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım

Off konuda sormuşsunuz ya siz bence sabredin döner. kadın dediğin sabreder. kadın dediğin nişanlısının ailesi üzerine yürüse bile döner mi? sabretmelimiyim diye sorabilmeli. çünkü sevgi böyle bir şey. Mutluluklar dilerim.

E sonuç olarak sen de bırakmışsin.
Ne düşündüğünün ne önemi var ki?
Bıraktın mi, bıraktın.
'bu kız seni bırakir' diyen aile üyelerine 'hakliymisim' dedirttin mi,dedirttin.
Yani oyunbozan sensin.
Bence çocuk en iyisini yapmis. Ben de ilk sevgilimi tamamen ilgi bağımlısı, kezban kezban hareketlerle terk etmiştim bir gece. Sabah uyandım, baktım telefona ne mesaj var ne çağrı 😇 bekle bekle, hiç bri şey yok:) sonra ben de çark etmiştim. Ama Allah razı olsun çocuktan, 19 yaşında bana blöfün sacmaligini, insan gibi iletişimin önemini, yüzde yüz ayrılmaya niyetim yoksa ayrılik cümlesi kurmamam gerektiğini öğrendim. En azından sonraki iliskilerimde yapmadım bu hayatı.
Siz de bu vesileyle öğrenmiş oldunuz. Kk'da ne insanlar var evli hamile haliyle blöf için anne evine gidip kocası 'tamam' diyip kendisini almadığı için bin pişman olan. Yine onlardan iyi durumdasınız...
Bu arada bende sizin adam en iyisini yapmış. Çünkü blofunuzu yiyip üstünüze dusseydi siz avantajlı konuma geçecektiniz. Her olayda aynı ayrılık tehdidini savuracaktiniz. Oysa adam sizin blofunuzu yemedi ve iki haftadır,tabiri caizse köpek oldunuz. Şimdi o avantajlı konuma geldi. Bu saatten sonra barissaniz da dengeler kolay kolay değişmez, adam ne derse o olur

Sevgi, kıymet görmek, birlikte uyumlu-huzurlu vakit geçirebilmek için kendinizi yırttığınız bir ilişkiyi, sürekli ağlayıp durduğunuz, acılar çektiğiniz bir birlikteliği oldurmak için emek(!) vermek, aptallıktır. Sağlıklı ilişkilerde, taraflar kendilerini paralamazlar, zaten yolunda tıkırında gider, büyük büyük emekler(!)e gerek olmaz.

Gerçekten dalga geçmenizi anlamıyorum size gerçekten yardım amaçlı sordum . Ben biliyorum ne yaşadığımı onun benı nasıl sevdiğini sadece bu son yaşananlarda bu kadar çabuk kabullenmesı olmaz deyip kestirip atmasını anlayamıyorum kabullenemıyorum .
Onca yazılana rağmen hala aynı şeyleri söyleyen insanla bir yerden sonra dalga geçilir. Yapacak bir şey yok.

Bunlar benim gözümde emek değil, saçmalık. Aşkından ölsem kimse için şu muameleye katlanmam.

Bunca gözyaşı, bunca hüzün, bunca kavga mı emek dediğiniz?? İnsan mutlu olmak için evlenir, siz acıklı film çekmeye evlenmek istiyorsunuz heralde çünkü fragmaniniz hicran gözyaşı dolu

Benım niyetim hicbır zaman ayırmak olmadı ki zaten nişanlım ailesine bağlı bir insan değildi o hep sevmedıgını anlaşamadığını benı onlardan daha çok sevdıgını kendısı söylerdi benım böyle bır ısteğim asla olmadı benım onu yapmam sadece artık dayanamadığınız anlarlarsa belkı duzelırler hersey güzel olurdu ama malesef olmadı
Hiçbir zaman ayrılmak niyetiniz olmadıysa o yüzüğü çıkarmayacaktınız.

Ailemle anlaşamıyorum demesi o kişilerin ailesi oldukları gerçeğini değiştirmez. Öyle ya da böyle gireceklerdi hayatınıza. Ve girince de gördünüz ki normal insanlar değiller.

Böyle insanlarla nişanlınız melek olsa bile olmazdı yetmezdi. Tüm yorumları okudum herkes aslında kararınızın ne kadar doğru olduğundan bahsetmiş. Keşke aklı başında düşünerek elbet döner diye blöf yapmayarak çıkarmış olsaydınız yüzüğü. O zaman bu kadar canınız acımazdı.

Bunca gözyaşı, bunca hüzün, bunca kavga mı emek dediğiniz?? İnsan mutlu olmak için evlenir, siz acıklı film çekmeye evlenmek istiyorsunuz heralde çünkü fragmaniniz hicran gözyaşı dolu
Aşk nefret entrika, çok yakında sinemalarda 🙄

Türk filmi çekiyorlar sülalece.

Ya hani dersiniz ki ailem sevgilimi hiç tanımadan geçerli bir sebepleri olmadan olmaz dedi ama ben onları ikna etmek için uğraştım tanıdılar sevdiler evlendik. Evet bu emektir.

Ama ilişki yaşadığın kişiyle birlikteliği yürütmek için zorlamak emek vermek değildir bence.

X