Ben ailesine dayanamadım artık yoruldum ve çok sinirlendım orda tamamen ailesine yaptığım birseydı ve ben sevdiğim adam bırakmaz dedim belki böylece ailesi artık herseyın ciddiyetini bırakır sandım ama olmadı işte
E sonuç olarak sen de bırakmışsin.
Ne düşündüğünün ne önemi var ki?
Bıraktın mi, bıraktın.
'bu kız seni bırakir' diyen aile üyelerine 'hakliymisim' dedirttin mi,dedirttin.
Yani oyunbozan sensin.
Bence çocuk en iyisini yapmis. Ben de ilk sevgilimi tamamen ilgi bağımlısı, kezban kezban hareketlerle terk etmiştim bir gece. Sabah uyandım, baktım telefona ne mesaj var ne çağrı
bekle bekle, hiç bri şey yok:) sonra ben de çark etmiştim. Ama Allah razı olsun çocuktan, 19 yaşında bana blöfün sacmaligini, insan gibi iletişimin önemini, yüzde yüz ayrılmaya niyetim yoksa ayrılik cümlesi kurmamam gerektiğini öğrendim. En azından sonraki iliskilerimde yapmadım bu hayatı.
Siz de bu vesileyle öğrenmiş oldunuz. Kk'da ne insanlar var evli hamile haliyle blöf için anne evine gidip kocası 'tamam' diyip kendisini almadığı için bin pişman olan. Yine onlardan iyi durumdasınız...
Bu arada bende sizin adam en iyisini yapmış. Çünkü blofunuzu yiyip üstünüze dusseydi siz avantajlı konuma geçecektiniz. Her olayda aynı ayrılık tehdidini savuracaktiniz. Oysa adam sizin blofunuzu yemedi ve iki haftadır,tabiri caizse köpek oldunuz. Şimdi o avantajlı konuma geldi. Bu saatten sonra barissaniz da dengeler kolay kolay değişmez, adam ne derse o olur