Severek nişan attım ?

O adamın bana yaşattıklarını bilseydınız emın olun bunları düşünecek durumunuz olmazdı emin olun
E bunları bile bile hala bu adamın gelini olma isteğinizi de biz anlayamıyoruz kusura bakmayın.

Çok değişik bir kafanız var ve değişecek gibi durmuyor.

Konuya son mesajıdır. İyi günler dilerim.

3 ay veriyorum. 3 ay sonra geri döner.
Kısmetinse zaten olacak.. Aklini kullan alttan alma haklı olduğun konularda. Olacaksa olması gerektiği gibi olsun.. senin olmazlarini bilip ona göre gelsinler. Tedbiri önden alırsan evlensen de kimse seni bunaltamaz

Tabi tipik gelin kaynana muhabbetleri vs olur. Olmayan yok . Nasıl olaylara karşı davrandığın önemli olan.

İnsanların öleceği gün, evleneceği kişi ve doğacağı gün belli dır. Sen nasıl yol izleyeceğini belirle..olmaya çalıştırma
Yalvarıp olacağına, kendini bil, duruşunu bil, kendini ezdirme. Yalvaran o olsun.
Teşekkür ederim yalvardığım yok zaten ona . Sadece yaptığı şey zoruma gidiyor . O kadar 3 ay sonra geri döneri neye göre dediniz

Tatil üç ay sürmüyordur sanırım, bir şekilde herkese uygun tarih ayarlanırdı iletişim kurmayı seçseydiniz.
İşte problem buydu zaten hiçbir sekılde ailesi iletişim kurmayı seçmediler nişanda bile ailem neden bu kadar iletişimsizlik var dediler . Yanı o kadar uzaktılar ki sonra biz karar verincede yorum yagmurumoluyor işte sözümbile benım ailem gelin böyle böyle yapalım dedim

İşte problem buydu zaten hiçbir sekılde ailesi iletişim kurmayı seçmediler nişanda bile ailem neden bu kadar iletişimsizlik var dediler . Yanı o kadar uzaktılar ki sonra biz karar verincede yorum yagmurumoluyor işte sözümbile benım ailem gelin böyle böyle yapalım dedim
Sona doğru kafa karışmış, felç geçirmiş alırıza bey gibi olmuş, anlamadım o yüzden.

Eminim siz ve aileniz iletişim kurmak için elinizden geleni yapmışsınızdır karşı taraf iletişim engellidir. Bu %100 doğru olsa bile böyle bir ailenin içine gelin olarak girmek için bu kadar hevesli olmak akıl alır bir şey değil.

Sona doğru kafa karışmış, felç geçirmiş alırıza bey gibi olmuş, anlamadım o yüzden.

Eminim siz ve aileniz iletişim kurmak için elinizden geleni yapmışsınızdır karşı taraf iletişim engellidir. Bu %100 doğru olsa bile böyle bir ailenin içine gelin olarak girmek için bu kadar hevesli olmak akıl alır bir şey değil.
Ama öyle deme ortada emek vardı, çok seviyordu.
Aynı evin içine girince o kurdugu hayalleri suya düşecek haberi yok :)
Arabesk yaşıyor kızımız.
Olmazları olduralım gel demiş.
1994 dogumlu birisi için bu jenerasyona göre fazla arabesk dinlemiştir desem, acaba dinlemiş midir ki :)

Teşekkür ederim yalvardığım yok zaten ona . Sadece yaptığı şey zoruma gidiyor . O kadar 3 ay sonra geri döneri neye göre dediniz

Valla bana kahkaha attırdıniz ya Allah da sizi guldursun. Umarım 3 gün içinde barisirsiniz ben sizi çok uyumlu gördüm. Gelecek vadeden bir evlilik olacak belli.

Yani seviyorsa geri döner demek istedim. Genelde 3.ay pişman olduklarını okumuştum ona binaen dedim.
Sen artık düşünmemeye çalış hayata dön arkadaşlarınla zaman gecir. Odak noktan bu olmasın.
Kendine bu süreçte değer ve ona göre davran.
Gelse hemen herseye tamam diyecek gibisin. Gelse olacaksa bile beni kazan çabala de.
Çok üzüldüğünü hayal kırıklığınin farkındayım ama üzülerek geçmez zaman..

Ama öyle deme ortada emek vardı, çok seviyordu.
Aynı evin içine girince o kurdugu hayalleri suya düşecek haberi yok :)
Arabesk yaşıyor kızımız.
Olmazları olduralım gel demiş.
1994 dogumlu birisi için bu jenerasyona göre fazla arabesk dinlemiştir desem, acaba dinlemiş midir ki :)
Dizilerden böyle oldu yeni nesil bence. Dizilerde aşkı için bütün engelleri aşan çiftleri izleyip kendilerini de dizi karakteri sanıyorlar bir yerden sonra.

Yani seviyorsa geri döner demek istedim. Genelde 3.ay pişman olduklarını okumuştum ona binaen dedim.
Sen artık düşünmemeye çalış hayata dön arkadaşlarınla zaman gecir. Odak noktan bu olmasın.
Kendine bu süreçte değer ve ona göre davran.
Gelse hemen herseye tamam diyecek gibisin. Gelse olacaksa bile beni kazan çabala de.
Çok üzüldüğünü hayal kırıklığınin farkındayım ama üzülerek geçmez zaman..
Haklısınız benim kafamı dinlemem gerekiyor günlerdir düşün düşün sacmaladıgım çok şeyler oluyor ama ınanın yaşamayan bilemez

Haklısınız benim kafamı dinlemem gerekiyor günlerdir düşün düşün sacmaladıgım çok şeyler oluyor ama ınanın yaşamayan bilemez
Anan mı öldü baban mı öldü ?
Kucagında bebeginle sokaga mı atıldın ?
Kafanı gözünü mü yardılar ?
Saçını başını mı yoldular ?

Neden kolay kolay dönmez dediniz ki anlamadım yani gerçekten çok sevıyordu aklım almıyor ilk defa böyle bisey yaptı . Bir anda sildi attı sevsekte olmaz demiş ben çok acı cekıyorum o hemen nasıl kabullendi
Sevgi her şeyi çözmüyor görmüşsünüz işte. Eski nişanlınız gerçeği anlamış ve bitirmiş. Nişanı atmakla kalmayıp tüm takıları hediyeleri göndermişsiniz. Bak 20 yıl önce aynı senin yerinde duruyordum. Nasıl olur, bizi hiçbir şey ayıramaz, kaç yıldır beraberiz, ben bıraksam o bırakmaz...Eski nişanlım da ailelerimiz nedeniyle anlaşamayacağımıza karar verdi ve bitirdi. Biz de hemen gönderdik takıları hediyeleri. Ağlamaktan konuşamadım bile kaç gün. Hep aileleri suçladım onların yüzünden dedim ama sonra sonra fark ettimki biz evlensek de mutlu olamazmışız. Çünkü onun ailesi kendi memleketlerinden bir gelin istiyordu, benim ailem de nişanlımı kaba, saygısız ve dediğim dedik buluyordu. Ben kıskançlıklarını ve üzerimde hakimiyet kurmasını beni seviyor esirgiyor sanmışım mesela.

Fazla detaya gerek yok, aileler az çok ilerisini görebiliyor ve haklılarmış. Yıllar sonra uzakta yaşıyor olmasına rağmen ben bu kişiyi sokakta gördüm ve geçip gittim yanından. İnan kırgınlık bile hissetmedim, hiç bir şey olmadı bende. Sokaktaki sıradan bir adamdı. Zaman en iyi ilaç buna inan. Evlendim çocuklarım oldu ve eşimi dünyanın en... bilmem ne adamına bile değişmem kaldı ki eski nişanlım. İnsan içine çıkamam, herkes beni konuşuyor, herkese cevap vermek açıklama yapmak zorundayım diyorsan, ailen yardım edecek orada sana. Susturacak meraklıları ve dedikoducuları.

Sevgi her şeyi çözmüyor görmüşsünüz işte. Eski nişanlınız gerçeği anlamış ve bitirmiş. Nişanı atmakla kalmayıp tüm takıları hediyeleri göndermişsiniz. Bak 20 yıl önce aynı senin yerinde duruyordum. Nasıl olur, bizi hiçbir şey ayıramaz, kaç yıldır beraberiz, ben bıraksam o bırakmaz...Eski nişanlım da ailelerimiz nedeniyle anlaşamayacağımıza karar verdi ve bitirdi. Biz de hemen gönderdik takıları hediyeleri. Ağlamaktan konuşamadım bile kaç gün. Hep aileleri suçladım onların yüzünden dedim ama sonra sonra fark ettimki biz evlensek de mutlu olamazmışız. Çünkü onun ailesi kendi memleketlerinden bir gelin istiyordu, benim ailem de nişanlımı kaba, saygısız ve dediğim dedik buluyordu. Ben kıskançlıklarını ve üzerimde hakimiyet kurmasını beni seviyor esirgiyor sanmışım mesela.

Fazla detaya gerek yok, aileler az çok ilerisini görebiliyor ve haklılarmış. Yıllar sonra uzakta yaşıyor olmasına rağmen ben bu kişiyi sokakta gördüm ve geçip gittim yanından. İnan kırgınlık bile hissetmedim, hiç bir şey olmadı bende. Sokaktaki sıradan bir adamdı. Zaman en iyi ilaç buna inan. Evlendim çocuklarım oldu ve eşimi dünyanın en... bilmem ne adamına bile değişmem kaldı ki eski nişanlım. İnsan içine çıkamam, herkes beni konuşuyor, herkese cevap vermek açıklama yapmak zorundayım diyorsan, ailen yardım edecek orada sana. Susturacak meraklıları ve dedikoducuları.

Teşekkür ederim yaşadıklarımı bir nebze anlıyor olmanız mutlu etti benı insanlar sureklı elestırıcı çünkü malesef ki . Suan sızın yıllar önceki durumuzu yaşıyorum umarım bende yıllar sonra sizin gibi hissedebilirim

Teşekkür ederim yaşadıklarımı bir nebze anlıyor olmanız mutlu etti benı insanlar sureklı elestırıcı çünkü malesef ki . Suan sızın yıllar önceki durumuzu yaşıyorum umarım bende yıllar sonra sizin gibi hissedebilirim

İnsanlar elestirmiyor sizin göremediğiniz doğruları göstermeye çalışıyorlar ama sizin sevginiz o kadar büyük ve yüce ki hepimiz size karşıyız sanıyorsunuz. Bence siz barisacaksiniz nişanlıniz size ailesinden özür diletecek ve barisacaksiniz film başlayacak. Ondan sonra bu sayfayı açıp açıp okuyun olur mu. Elestirmisler mi anlarsınız.

Ben ailesine dayanamadım artık yoruldum ve çok sinirlendım orda tamamen ailesine yaptığım birseydı ve ben sevdiğim adam bırakmaz dedim belki böylece ailesi artık herseyın ciddiyetini bırakır sandım ama olmadı işte

Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım

Benım niyetim hicbır zaman ayırmak olmadı ki zaten nişanlım ailesine bağlı bir insan değildi o hep sevmedıgını anlaşamadığını benı onlardan daha çok sevdıgını kendısı söylerdi benım böyle bır ısteğim asla olmadı benım onu yapmam sadece artık dayanamadığınız anlarlarsa belkı duzelırler hersey güzel olurdu ama malesef olmadı
Ailesine bağlı olmadığını, sizi onlardan çok sevdiğini söyleyen eski nişanlınıza yüzük atıp aldıklarını yollayarak blöf yapmışsınız, sanmışsınız ki sizi onlara tercih edecek ama olmamış.

Buradakilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz veya yorumlarını sert bulabilirsiniz ama size yazanların büyük kısmı evli ve tecrübeli kadınlar, hayat tecrübelerine dayanarak yazıyorlar, hiçbirimiz şu an olduğumuz yaşta dünyaya gelmedik, genç de olduk, aşık da olduk, aşk evliliği de yaptık.

Size yazılanları şimdi kulak ardı ediyor olabilirsiniz ama kafanızı biraz toparladığınızda herkesin ne kadar mantıklı yorum yaptığını anlayacaksınız, birini sevip evlenmek istediğinizde otomatikman ailelerle de akrabalık bağı kurulur, ne siz eşiniz için ailenizden vazgeçersiniz ne de eşiniz, ki zaten affedilmeyecek bir şey olmadıkça kimse ailesinden vazgeçmemeli lakin sizin göremediğinizi arkadaşlar yazmış, sorun eski nişanlınızın ailesinde değil, sizinle ailesi arasında denge kuramayan eski nişanlınızda.

Daha nişanlıyken sus pus olan bir erkek evlendiğinde eşini ezdirir, evlilik fragmanınızı görmüşsünüz ama ısrarla devam etmek istiyorsunuz, aşıksınız acı çekiyorsunuz ama eğer evlenirseniz 1,5 yılda neler çektim diye anlattıklarınızın daha beterini yaşarsınız ve evlilik nişan yüzüğüyle bohça gönderip bu iş bitti demeye benzemiyor, hem sadece kendinizi değil ailenizi de düşünün, onlara böyle bir aileyle dünür olmayı mı reva görüyorsunuz?

Nikahtan sonra mı söyleyecekti 😱 daha neler artık.

İnsanların maddi yardımda bulunmaması düğün tarihi konusunda söz haklarının olmadığı anlamına gelmez.

Sizin yerinizde olan normal bir insan “hayır ailenin haberi ve onayı olmadan salon tutulmaz” der geçerdi.
Valla adamin problemi o

X