Severek nişan attım ?

Yanlışı sadece o mu yapmış size?

Yani ailelerimiz eşek başı mı biz niye kafamıza göre salon tutuyoruz demediniz mi yahu?
Farkındayım benımde yanlışlarım oldu ona karşı ben ailesine sormasını danışmadıgı icin kızmıyordum istediğimiz yerde tarih tükenmek uzereydı ve fiyatlar artıyordu erkenden halledıp bu sekılde daha karlı olur dıye düşündük ama babası zaten dugunu kendı istediği yerde yapmak istediği için bunu söylemek istemedi . Ben nikahtan sonra soyleyecegım dedi

Nikahtan sonra mı söyleyecekti 😱 daha neler artık.

İnsanların maddi yardımda bulunmaması düğün tarihi konusunda söz haklarının olmadığı anlamına gelmez.

Sizin yerinizde olan normal bir insan “hayır ailenin haberi ve onayı olmadan salon tutulmaz” der geçerdi.
Haklısınız benım de yanlışlarım vardı ben zaten ailesini sevmedıgım ıcın bu sekılde yapması benım ısteklerime önem veriyor diye düşünüyordu benı ama yanlışmış işte

Yahu nişanlım çok kıskançti yazmış bunu bile sevgi sanıyor arkadaş. Evlenecek sonra sevgiliyken böyle değildi versiyonu başlayacak.
Teeee konunun en başında yazdım ya bazı insanlar yaşadıkları hayatları hak ediyorlar çünkü kendileri tercih ediyorlar. Böyle bir ilişkiyi beş para etmez bir adamla evliliğe taşımaya çalışmak, buna zorlamak konu sahibinin kendi tercihi. Evlilik sonrası mutsuzluk da hak edişi... Adam yine bir tık daha akıllı çıkmış, zorlamıyor.

Bunun yanlış olduğunu söyledim o bana sorun olmayacağını nikahtan sonra soyleyecegın söyledi . Ailem biliyordu söylemesini çok istedik ama yapmadı . Zaten ailesi hiçbir destekte bulunmadıkları icin kendımız karar veririz modundaydı o
Hanımefendi kaç yaşında insanlarsınız. Nasıl bu kadar saçma fikirlere sahip olabildiniz. İsterlerse 5 kuruş yardım yapmasınlar düğün o insanların çocuğunun düğünü. Tabi ki davetlileri olacak tabi ki tarih onlara da uygun bir tarih olacak. Ne demek destek olmayacaklar tarihe karışmasınlar.

O zaman söze nişana da gelmesinler silsin atsın beyefendi tamamen yapabildi mi? Hayır.

Yani siz bir alem adam bir alem her mesajınıza ağzım ayrı açık kalıyor.

Haklısınız benım de yanlışlarım vardı ben zaten ailesini sevmedıgım ıcın bu sekılde yapması benım ısteklerime önem veriyor diye düşünüyordu benı ama yanlışmış işte
Benim de yanlışlarım vardı değil, toptan yanlışlar silsilesiyiz demeniz gerek.

Hanımefendi kaç yaşında insanlarsınız. Nasıl bu kadar saçma fikirlere sahip olabildiniz. İsterlerse 5 kuruş yardım yapmasınlar düğün o insanların çocuğunun düğünü. Tabi ki davetlileri olacak tabi ki tarih onlara da uygun bir tarih olacak. Ne demek destek olmayacaklar tarihe karışmasınlar.

O zaman söze nişana da gelmesinler silsin atsın beyefendi tamamen yapabildi mi? Hayır.

Yani siz bir alem adam bir alem her mesajınıza ağzım ayrı açık kalıyor.
Haklısınız da iş arkadaşlarım tatile gidicek o günde yapma ne demek bunu düşünürmüşsünüz lütfen ve ayrıca dalga gecer gibi ekimde kasımda yap ne var diyen bir adam var karşımda

Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım
Bu mu emek ?
Derhal saçmalıkların adını emek koymaktan vazgeçin.

Ben farkındayım herseyıde görüyorum ama keske sizde benımyerinize koyabilseniz bir emek verdiğim çabaladığım ilişki ve çok sevıyorum belki yanlış evet haklısınız ama sevdiğin insanın bir anda senı rafa kaldırması sizin için sanırım yaşayacağınızda çok kolay atlatacağınız bir konu olurdu
Gencecik kadınsın, valla başkasına bu kadar uğraşmam. Emek memek bu işlerde geçer akçe değil. Sevgi saygı bitince insanın 20 yıllık evliliği bile pul olup gidiyor. Seviliyorsan her türlü sevilirsin, sevilmiyorsan melek ol yine farketmez. Sevgi sandıkların sevgi değil, evlilik böyle olmaz, böyle adamla oturup çay bile içilmez. Zorla yakacaksın kendini.
Bunlarmıdır emek yani sadece 1,5 yıl nelerle uğraştığımı gözyaşlarımı sevdiğim adamı destek aldırdığımı nisanda hüngür hüngür ağlamam rağmen sevıyorum diyebilmeyi . Yaşadığım acıları yeri geldıgınde aileme o benım sevdığım diyebilmeyi bunlar sizin gözünüzde emek değil sanırım
Emek değil. Deliricem, bunlar emek değil. Ölü yatırım. Kendine olan saygın, değerli zamanın, sıhhatin pahasına verdiğin emekler çöp olmaya mahkum er geç. Şimdi olmazsa devam ettiğin sürece ilerde olacak.

Gencecik kadınsın, valla başkasına bu kadar uğraşmam. Emek memek bu işlerde geçer akçe değil. Sevgi saygı bitince insanın 20 yıllık evliliği bile pul olup gidiyor. Seviliyorsan her türlü sevilirsin, sevilmiyorsan melek ol yine farketmez. Sevgi sandıkların sevgi değil, evlilik böyle olmaz, böyle adamla oturup çay bile içilmez. Zorla yakacaksın kendini.

Emek değil. Deliricem, bunlar emek değil. Ölü yatırım. Kendine olan saygın, değerli zamanın, sıhhatin pahasına verdiğin emekler çöp olmaya mahkum er geç. Şimdi olmazsa devam ettiğin sürece ilerde olacak.
Boş ver katip ya.
Dönerse evlensinler.
İkisinin de kafası pırıl pırıl çünkü.
Başka hayatları yakmayıp, kendileri çalıp, kendileri oynasınlar.
Her mesajı falso her mesajı.
Emek kelimesinden tiksindim yemin ederim.

Haklısınız da iş arkadaşlarım tatile gidicek o günde yapma ne demek bunu düşünürmüşsünüz lütfen ve ayrıca dalga gecer gibi ekimde kasımda yap ne var diyen bir adam var karşımda
Valla adamı dış kapının mandalı yerine koyup onunla dalga geçer gibi kafanıza göre salon tutmanız sorun değil de adamın yakın arkadaşlarını oğlunun düğününde istemesi mi sorun?

Teeee konunun en başında yazdım ya bazı insanlar yaşadıkları hayatları hak ediyorlar çünkü kendileri tercih ediyorlar. Böyle bir ilişkiyi beş para etmez bir adamla evliliğe taşımaya çalışmak, buna zorlamak konu sahibinin kendi tercihi. Evlilik sonrası mutsuzluk da hak edişi... Adam yine bir tık daha akıllı çıkmış, zorlamıyor.

Genelde son sayfadan başlıyorum okumaya çünkü konu netlesmis oluyor :) bu tip konulara hepimiz boşuna yazıyoruz çünkü adam bir adım atsa konu sahibi koşacak. Adamın akıllıligi da ailesi izin vermiyordur. profil net.

3 ay veriyorum. 3 ay sonra geri döner.
Kısmetinse zaten olacak.. Aklini kullan alttan alma haklı olduğun konularda. Olacaksa olması gerektiği gibi olsun.. senin olmazlarini bilip ona göre gelsinler. Tedbiri önden alırsan evlensen de kimse seni bunaltamaz

Tabi tipik gelin kaynana muhabbetleri vs olur. Olmayan yok . Nasıl olaylara karşı davrandığın önemli olan.

İnsanların öleceği gün, evleneceği kişi ve doğacağı gün belli dır. Sen nasıl yol izleyeceğini belirle..olmaya çalıştırma
Yalvarıp olacağına, kendini bil, duruşunu bil, kendini ezdirme. Yalvaran o olsun.

Valla adamı dış kapının mandalı yerine koyup onunla dalga geçer gibi kafanıza göre salon tutmanız sorun değil de adamın yakın arkadaşlarını oğlunun düğününde istemesi mi sorun?
O adamın bana yaşattıklarını bilseydınız emın olun bunları düşünecek durumunuz olmazdı emin olun

Ben farkındayım herseyıde görüyorum ama keske sizde benımyerinize koyabilseniz bir emek verdiğim çabaladığım ilişki ve çok sevıyorum belki yanlış evet haklısınız ama sevdiğin insanın bir anda senı rafa kaldırması sizin için sanırım yaşayacağınızda çok kolay atlatacağınız bir konu olurdu
Gurur kelimesinin manasını biliyor musunuz ?
Açıp okuyun biraz.

Tatil üç ay sürmüyordur sanırım, bir şekilde herkese uygun tarih ayarlanırdı iletişim kurmayı seçseydiniz.

X