Severek nişan attım ?

Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Lütfen önce kendinize saygılı olun , dönüp önce kendinize şefkat gösterin, önce siz kendinizi sevin.

Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Nişanlin seni sevmiyor ,seven bir erkek seviyorum ama bla bla demez.Bitirmiş seni üstüne sıçratmamak için seviyordum ama kısmet ayağına yatıyor

Senin üzerine yurumelerinin sebebini merak ettim...2 kişi ailelerinin egolarını yüzünden evlenemez

Sizce geri döner mi sinirleri yatışınca ben ne yapmalıyım bu aşamada aradım açmadı mesaj attım göremem seni sesini duymaya gücün yok diyor ailelerimiz yar etmedi diyor
Allah aşkına inanmayın bu arabesk laflara. Ailesi yar etmemişmiş:işsiz::işsiz: sesini duymaya gücüm yok demiş birde. Ne bu ergen falan mı?

Bu yaşananlar pişip pişip onüne gelecek.O üstüne yüruyen kardeşi dugünde de beyefendi ya da hanimefendiye dönusmeyecek.Gör bak ne laf sokmalar olacak.Sevginiz aile sorunlari ile savasmaktan bi bakıcaksin kevgire dönecek.Felaket tellalı gibi oldum ama 40 i gectik resmin bütününu ve diger sayfayı okuyabiliyor insan.Bunlari da yaz kenara.Süt liman olmayacak yani barisirsanilişkin.

Senin üzerine yurumelerinin sebebini merak ettim...2 kişi ailelerinin egolarını yüzünden evlenemez
Ortada büyük bir sebep yoktu nişanda kötü olaylar yaşandı sonra bunlar açılınca tartisma çıktı sonrasında bende uzgunlugumu dile getirdim bir anda ortam gerildi sen kimsin diye yürüdüler

Nişan sizin evde mi yapılıyordu ? Mutlu bir günde , aileniz yanınızda dururken ; ne oldu da müstakbel dünürler üzerinize yürüdü ?

Sevgilinizi ve onu ne kadar sevdiğinizi değil de , ne yaşandığına odaklansanız bu ruh halinden çıkabilirsiniz.
Söz kesme olayından oldu sözü istedikleri insan kesmedi diye

Ha blöfünüz tutmadı, peşinizden gelmedi diye mi bu arabesk, Yeşilcam dizisi tadında ailelerimiz yar etmedi demagojisi? Ne kadar rezil bir durum daha nişan aşamasında üstünüze yürümüşler, derdiniz geri dönmemesi mi? Bana böyle yapacaklar, senin de ailenin de diye dümdüz gider, cimcifleyerek terk ederdim. Ayrıca yuları ailesinin elinde yanılıyorsunuz, baktı bir cacık olmayacak işine gelmiştir, çok beklersiniz.

Hayır, iş ciddiye bindi. Sürekli kıymetli babasının önüne gerilmekten sıkıldı, belki garanti görmüştür, artık beni bırakmaz diye salıvermiştir, yorulmuştur özünden uzak davranışlar sergilemekten. Düşünmüştür, kaç gün koruyacağım ailemden, böyle de ben kötü oluyorum ailem ile diye.
👍Öteki tip adam olmak macera işi. Sürekli yapılacak şey değil tabi. Lastik gibi ne kadar gerdirirsen gerdir en son kendi haline dönüyor.

Öylemi düşünüyorsun gerçekten ben acı cekıyorum o cekmıyormudur ailesini dinleyen bir insan değildi ki çoğu kez yanlarında benı savunduğunu bilirim kendi yengesi söyledi bana çok kötü diye kendi de söyledi ben yaşayan ölüyüm diye ama bir anda benı sildi attı işte
Ailesine karşı sizi savunduğundan dolayı bundan cesaret alıp nişanı atmışsınız sanki. Her şeyde de sizi savunacağını beklediğiniz için belki de nişan atma elinizde patladı. Gurur da yapmıştır belki ve git geller sebebiyle bu işin olamayacağını görmüştür. Açıkçası nişanı karşı taraf atsa ve sevsem bile geri dönüşü kabul etmeyebilirim. Hem gurur yapabilirim hem de daha nişanlıyken bunlar yaşandıysa ben evlilikte daha neler yaşarım.

İkinizde de evlilik olgunluğu yokmuş gibi bir imaj oluşturdunuz bende. Yanılıyor da olabilirim.

Bende çok sevıyorum oda bir çok Zaman bırakmadı benı ben bazen çok yoruldum yapamayacağım dediğim de bile başka şehirde olmamıza rağmen çıktı çıktı geldı çok sevildim bunu biliyorum ailesine de her zaman korudu susturdu ama bu son olayda sanki ağzı bağlandı . Ve demiş yoruldum biz sevsekte asla olmaz artık ve asla 2 hafta oldu iletişime geçmiyor benımle bu kadar sevıp vazgeçmedikten sonra bir anda silip atması çok zorluyor benı . Sizce geri döner mi sinirleri yatışınca ben ne yapmalıyım bu aşamada aradım açmadı mesaj attım göremem seni sesini duymaya gücün yok diyor ailelerimiz yar etmedi diyor
Bakin eski nişanlınız büyük bir kararlılıkla dönmedikçe, ailesine dur demedikce kabul ederseniz siz yanacaksınız, biraz kendinizi düşünün bırakın eğer bitmesi gerekiyorsa bitsin ama eğer derse herkesi arkada bıraktım önemli olan biziz o zaman gözlemleyin ve bir karar verin ..

X