Severek nişan attım ?

Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?
Sizi cok sevecek gozunuzun icine bakacak yuzunuz dusmesin diye herseyi yapabilecek bi ton adam var sokakta. Kala kala kiskancliktan gozu donen hayati zindan eden ne cesaretle bilmiyorum kardesi ustunuze yurudugunde ses etmeyen adama mi kaldiniz? Kendinize gercekten reva gordugunuz hakettiginiz bu mu?

Evet haklısın babası cok otoriterdi hep kendi istedikleri olsun istedi hiç bizim fikirlerimizi sormadı zaten annesi hiç konuşmaz olaylara dahi müdahale etmezdi
bence sen etrafinda birileri ile daha konus, cok mantikli dusunemiyorsun. adam seni cok sevseydi zaten olaylari bu noktaya getirmezdi. ailesini idare edemeyen de evlenmesin.

Problemli bir aileden kurtulmuşsun.Evlenince düzeleceklerini, evlatlarından vazgececeklirini mi sanıyorsun. Bir şekilde senin yuvanın huzurunu bozacaklar. Cevapların sevgi üzerine, sevgi çok güzel bir duygu ama sevipte kavuşamayan tek sen değilsin. nasip değilmiş vardır bir hayır deyip yoluna bak bence.

bence sen etrafinda birileri ile daha konus, cok mantikli dusunemiyorsun. adam seni cok sevseydi zaten olaylari bu noktaya getirmezdi. ailesini idare edemeyen de evlenmesin.
Oda bana kızıyormuş işte ben hep alttan aldım yoruldum diye . Ona sabır er yanımda ol dedim olmadı diyormuş . Bense onun için herseye sustum . Emek verdim çabaladım ama o beni bir kalemde sildi herseyı anlıyorumda bunu anlayamıyorum işte

Evet haklısın babası cok otoriterdi hep kendi istedikleri olsun istedi hiç bizim fikirlerimizi sormadı zaten annesi hiç konuşmaz olaylara dahi müdahale etmezdi
Kusura bakma ama siz kimsiniz? Yanlış anlama, yani siz ikiniz onun ailesi olmadan ayakta durabilir miydiniz evlenseniz, hadi sen tamamsın ama nişanlının totosu yer miydi ailesinin kanadından çıkıp seninle 2 başına düzen kurup döndürmeye? Hal böyle iken zaten kendi oğullarına saygıları yok, sana mı olacak?

Oda bana kızıyormuş işte ben hep alttan aldım yoruldum diye . Ona sabır er yanımda ol dedim olmadı diyormuş . Bense onun için herseye sustum . Emek verdim çabaladım ama o beni bir kalemde sildi herseyı anlıyorumda bunu anlayamıyorum işte
Ya sabır nereye kadar? Düğün günü ailesi imana mı gelecekti?

Bende çok sevıyorum oda bir çok Zaman bırakmadı benı ben bazen çok yoruldum yapamayacağım dediğim de bile başka şehirde olmamıza rağmen çıktı çıktı geldı çok sevildim bunu biliyorum ailesine de her zaman korudu susturdu ama bu son olayda sanki ağzı bağlandı . Ve demiş yoruldum biz sevsekte asla olmaz artık ve asla 2 hafta oldu iletişime geçmiyor benımle bu kadar sevıp vazgeçmedikten sonra bir anda silip atması çok zorluyor benı . Sizce geri döner mi sinirleri yatışınca ben ne yapmalıyım bu aşamada aradım açmadı mesaj attım göremem seni sesini duymaya gücün yok diyor ailelerimiz yar etmedi diyor
Bazen olmayınca olmuyor. O da severek ayrılmış sonuçta.sürekli Arada kalarak bu evliliği yürütemeyeceğini düşünüyor demek. Yani böyle konularda senin yanında olamayacak. Denge kuramayıp seni ezdirecekse olmasın boşver. Zor olsa da bırak arama bence.

Kusura bakma ama siz kimsiniz? Yanlış anlama, yani siz ikiniz onun ailesi olmadan ayakta durabilir miydiniz evlenseniz, hadi sen tamamsın ama nişanlının totosu yer miydi ailesinin kanadından çıkıp seninle 2 başına düzen kurup döndürmeye? Hal böyle iken zaten kendi oğullarına saygıları yok, sana mı olacak?
Söyle ki babası bize zaten maddi anlamda hiçbir şey yapmadı ki biz ikimiz yapıyorduk herseyı ikimizde çalışıyorduk çok şükür onlardan öyle bir maddi bisey beklemedik zaten yapmadılar da . Biz ikimiz salonu dugun vs vs halletmeye çalıştık hepsını böyle olmasına rağmen hersey de söz sahibi olmak isteyen bir insandı

Bu aile sizi çiğ çiğ yer. Aşk gözünüzü kör etmiş, evlenince gözünüz açılır başınızı vuracak taş bulamazsiniz. Nişanda üzerinize yürüyen aile evlenince neler yapmaz. Oğlanı doldurur doldurur dövdürürler sizi yapmayan yok mu çok var. Açıp bdv karıştırın biraz kötü eş ailesi neler neler yapıyor boşanmak böyle cirkeflerden kurtulmak kolay mı? Nişanlınız hımbıl pısırığın teki olmasa ailesi zaten çıtını çıkaramaz. Tüm düğüm eşte çözülüyor hep böyledir. Nişan attığınıza yatıp kalkop şükredin. Dışarıda normal çok erkek ve erkek ailesi var. Ha bulamadınız mı bekar kalmak böyleleriyle uğraşmaktan daha iyidir. Yazık ya

Söyle ki babası bize zaten maddi anlamda hiçbir şey yapmadı ki biz ikimiz yapıyorduk herseyı ikimizde çalışıyorduk çok şükür onlardan öyle bir maddi bisey beklemedik zaten yapmadılar da . Biz ikimiz salonu dugun vs vs halletmeye çalıştık hepsını böyle olmasına rağmen hersey de söz sahibi olmak isteyen bir insandı
Aman ne güzel ne güzel. Paranla rezil olmak, paranla köle olmak gibisi de yok. Evet evet, böyle bir hayat sunacaktı sana o kıymetli eski nişanlın. Daha fazlası değil.

Merabalar arkadaşlar bundan iki hafta öncesinde bir sinir hali ile nişanı attım . Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı ama vazgeçmedi benden ama nişandan sonra ailesi ile sorunlar çoğaldı soyleki nişanlım ailesi ile çok anlaşan bir insan değildi özellikle babası ile bana yapılan haksızlıkları da biliyordu . Nişan günümde babasının takıntıları yüzünden ağladım ama ben sevgime hep sahip çıktım onun için direndim . Oda öyle bana sürekli sabretmemı söylerdi ve onun icin herseye sustum . En son aileler biz araya geldı ve tartışma çıktı . Ailesi üzerime yürüdü ve orda her zaman benı savunan adam Sessiz kaldı çok zoruma gitti attım yuzugu ama döner sandım . Affeder gelmedi . Sonra çok kısa da olsa konuşma fırsatım oldu sevdiğim adam gelirdi dedim bana umut vermedin ailen istemiyor artık dedi . Altınları göndermeseydın dönüşümüz olurdu dedi. Biliyorum sende benım gibi gel dıyorsun dedi . Yakınları ile konuştum çok kötüymüş oda ben gibi ne yemek yiyormuş ne su içiyormuş . Bizi ailelerimiz yar etmedi dedibana . En son yakını ile görüştüm biz birbirimizi sevsekte bizden olmaz demiş çok yoruldum yıprandım rabbim yazmamış demiş kestirmiş atmış . Gel dedim son kez ben seni son kez göremem dedi dayanamam dedi şimdi o başka şehirde ben başka şehirdeyim çok pişman oldum çok sevıyorum çok özlüyorum oda ben gibi severek ayrılmak çok zormuş . Sizce nişanlımın siniri geçince dönüş olur mu sabır etmem mı gerekıyor yoksa kafasında bitiren erkek ne kadar sevse de dönmez mi ?

Olayı arabeske bağlamayın severek ayrıldık ailelerimiz yar etmediler falan. En güzel olması gereken günlerinizde size bu stresi yaşatip hiçbir sekilde arkanızda durmayan kişiye nasıl bir ömür güvenip yuva kurmayı düşünüyorsunuz hala. Geri gelmemesi isabet olmuş zorlamayın bence

Farklı konu benzer bi adamla evliyim maalesef ki bende bekarken sessiz kalışlarını efendilikle ilişkilendiriyordum ama evlilik sanıldığı gibi hafife alınacak bişey değil şu an boşanma kararı almış durumdayım durumun vahimliğine bakın yani kısacası balık baştan kokar bilene…

Kardeşiydi yürüyen üstüme bunu ona söyledim ve arada kaldığını orda herkese durun dediğini belirtti bana . Çok sevıyorum onu . O beni çoğu kez ailesine karşı savundu korudu vazgeçmedi ama bu olayda anlamadım neden böyle olduğunu
kardeşi neden yürüdü? sizler kaç yaşındasınız, kardeşi kaç yaşında

X