benimde bi ilişkim var 3 seneye yakın
sevgilim evlenelim diyor ben de senin dediğin gibi okul bitcek iş bulcam ev alcam anca diyorum
ve sonuç: her defa bana ben istiyorum sen istemiyorsun diyor
bazı erkekler gerçekten evlenmek istiyor
bi yuva kurmak,kendilerine ait evleri olması falan onlara cazip geliyor
bazıları evliliği sorun ve sorumluluk olarak algılıyor
Bilemiyorum ki... Aslında gerçekten evlilik benim için çok büyük anlamlar taşıyan bir şey değil, zaten seviyoruz birbirimizi ama karşı taraf da aynı şeyi düşününce beni sevmiyor mu acaba diye düşünüyorum nedense
Elbette seven erkek evlenmek ister.
Her an yanıbaşında olabilmek için..
Eskilerin deyimiyle hastalıkta,sağlıkta...
Ancak sağlam bir iş bulmadan,birikim yapmadan evlenmek de doğru değil tabii.
Evlilik düşüncesi güzel,yeter ki planlar o şekilde işlesin,sonucunda nasibinizde varsa evlenirsiniz.
öyle düşünüyor diye sevmiyor mu acabaya bağlama
diyorum ya her erkek farklıdır
Merhaba kızlar, kendime sorun ettiğim ufak bir problemim var. Benim dört senelik, iyi giden bir ilişkim var. Arada ufak tartışmalar yaşıyoruz tabii ama önemsiz şeyler. Ancak benim biraz problem ettiğim bir sorunum var. Şimdi kendimden bahsetmem gerekirse ben evlilik olayını önümüzdeki dört beş sene için düşünmüyorum. Zaten mezuniyet iş bulma falan iki sene edecek, sonrasında da kendi evimi tutup, işime gidip gelip kafa dinlemek istiyorum birkaç sene. Buraya kadar bir problem yok. Fakat sevgilimle evlilik muhabbeti yaptığımızda onun "30umuza falan gelince evleniriz, evlilik çok büyük bir sorumluluk, ikimiz de okul bitince hemen büyük bi sorumluluğun altına girmemeliyiz" demesi benim canımı sıkıyorYani aslında söylediği mantıklı bir şey, zira ikimizin fakültesi de oldukça ağır, bitirince biraz dinlenmeye ihtiyacımız var. Ve aslında yakın zamanda evlilik düşünmeyen ve kariyer planları yapan ben, o aynı şeyi dillendirince o kadar sinirlenip üzülüyorum ki tam bir evlilik meraklısı, başka derdi olmayan kız oluveriyorum onun gözünde Böyle olmasının sebebi de etrafımdaki insanların "Seven erkek sevdiğiyle hemen evlenmek ister, bir an önce onunla olmak ister" tarzında yorumları.
Sizce seven erkek mantıklı düşünemez ve ne olursa olsun sevdiği kızla bir an önce evlenme peşinde mi olur? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum, çünkü etrafımdakiler böyle dedikçe sevgisinden şüphe duymadığım sevgilim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum...
Dipnot: Bir şekilde pro üye olmuşum, Somadaki yardıma katılacaktım fakat kredi kartım onay vermediği için katılamadım. Yanlışlıkla mı oldum yoksa başka bir arkadaş mı bana gönderdi bilmiyorum, muhtemelen başka biri gönderdi ama kim olduğunu bilmiyorum, teşekkür ediyorum ona da:)
bağlama canım ya sendeSağol pofu rahatlattı yorumun, paranoyağa bağladım biraz
Neden evlilik senin icin onemsiz ki?
Dogru insani bulursan cook ta guzel birsey Bence.
Hic evlenmek istemese bile her kendiaine saygisi olan kiz Erkekten ciddi anlamda bir soz bi cümle duymak ister. Uzulmen coook normal. Ve soruna cevap vereyim. Benim bir abim vardi . Otuz yasinda. Ve bana demistiki hic unutmam . Eger bi erkek bi kizi gerçekten seviyorsa kiz ona ne zaman evlenecegiz askim dediginde şu zaman diye cevap verir demisti........
Erkek arkadasin evlilikten korkuyor olabilir. Bide şu var henuz ogrencisiniz i daha askere gidecek gelecek is bulacak. Erkekler icin agir bi sorumluluk bu. Biraz gezip tozmak istiyor galiba. Bence ona ; ornekler vererek konuşabilirsin. Mesela diyebilirsinki benim şu an evlilik gibi bir planim yok ama seninle paylastigim seylerin ileriye dönük olup olmadigini bilmek isterim... ya da ; ilerde beni hayatinin neresinde tutmak istiyorsun yada acik acik konusabilirsin. Palnim yok ama boyle boyle bisey duydum senin bu konuda bana onerin nedir diyebilirsin. Erkeklere acik olmamakla kaybediyoruz biz hep.. halbuki acik acik konussak ta bu iletisim sorununu en aza indirsek. Sende kendini yiyop bitirecegine acik acik konus bence . Ben olsam oyle yapardim
Canim bence her seyin zamani var, ben is guc sahibiyim erkek arkadasim da is guc sahibi ama ayni seyleri ben de gissediyorum zaman zaman, acaba beni sevmiyor mu triplerine girebiliyorum. Sen kendini uzme her seyin zamani var ve ben seven erkek illa hemen evlenme teklifi eder dusuncesine de katilmiyorum. Sartlar musait olmayabilir, korkusu olabilr senin tepkini kestiremiyor olabilir vs vaMerhaba kızlar, kendime sorun ettiğim ufak bir problemim var. Benim dört senelik, iyi giden bir ilişkim var. Arada ufak tartışmalar yaşıyoruz tabii ama önemsiz şeyler. Ancak benim biraz problem ettiğim bir sorunum var. Şimdi kendimden bahsetmem gerekirse ben evlilik olayını önümüzdeki dört beş sene için düşünmüyorum. Zaten mezuniyet iş bulma falan iki sene edecek, sonrasında da kendi evimi tutup, işime gidip gelip kafa dinlemek istiyorum birkaç sene. Buraya kadar bir problem yok. Fakat sevgilimle evlilik muhabbeti yaptığımızda onun "30umuza falan gelince evleniriz, evlilik çok büyük bir sorumluluk, ikimiz de okul bitince hemen büyük bi sorumluluğun altına girmemeliyiz" demesi benim canımı sıkıyorYani aslında söylediği mantıklı bir şey, zira ikimizin fakültesi de oldukça ağır, bitirince biraz dinlenmeye ihtiyacımız var. Ve aslında yakın zamanda evlilik düşünmeyen ve kariyer planları yapan ben, o aynı şeyi dillendirince o kadar sinirlenip üzülüyorum ki tam bir evlilik meraklısı, başka derdi olmayan kız oluveriyorum onun gözünde Böyle olmasının sebebi de etrafımdaki insanların "Seven erkek sevdiğiyle hemen evlenmek ister, bir an önce onunla olmak ister" tarzında yorumları.
Sizce seven erkek mantıklı düşünemez ve ne olursa olsun sevdiği kızla bir an önce evlenme peşinde mi olur? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum, çünkü etrafımdakiler böyle dedikçe sevgisinden şüphe duymadığım sevgilim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum...
Dipnot: Bir şekilde pro üye olmuşum, Somadaki yardıma katılacaktım fakat kredi kartım onay vermediği için katılamadım. Yanlışlıkla mı oldum yoksa başka bir arkadaş mı bana gönderdi bilmiyorum, muhtemelen başka biri gönderdi ama kim olduğunu bilmiyorum, teşekkür ediyorum ona da:)
Merhaba kızlar, kendime sorun ettiğim ufak bir problemim var. Benim dört senelik, iyi giden bir ilişkim var. Arada ufak tartışmalar yaşıyoruz tabii ama önemsiz şeyler. Ancak benim biraz problem ettiğim bir sorunum var. Şimdi kendimden bahsetmem gerekirse ben evlilik olayını önümüzdeki dört beş sene için düşünmüyorum. Zaten mezuniyet iş bulma falan iki sene edecek, sonrasında da kendi evimi tutup, işime gidip gelip kafa dinlemek istiyorum birkaç sene. Buraya kadar bir problem yok. Fakat sevgilimle evlilik muhabbeti yaptığımızda onun "30umuza falan gelince evleniriz, evlilik çok büyük bir sorumluluk, ikimiz de okul bitince hemen büyük bi sorumluluğun altına girmemeliyiz" demesi benim canımı sıkıyorYani aslında söylediği mantıklı bir şey, zira ikimizin fakültesi de oldukça ağır, bitirince biraz dinlenmeye ihtiyacımız var. Ve aslında yakın zamanda evlilik düşünmeyen ve kariyer planları yapan ben, o aynı şeyi dillendirince o kadar sinirlenip üzülüyorum ki tam bir evlilik meraklısı, başka derdi olmayan kız oluveriyorum onun gözünde Böyle olmasının sebebi de etrafımdaki insanların "Seven erkek sevdiğiyle hemen evlenmek ister, bir an önce onunla olmak ister" tarzında yorumları.
Maddiyatla ve mantıkla alakalı. Acele edilse hem maddi olarak hem de kariyer bakımından sıkıntı olacaksa, uzun vadede düşünmek daha iyi. Ama onun bu düşüncesine karşın birkaç yıl eve çıkıp yalnız yaşayıp kafayı dinleyeceğim demen, erkek arkadaşına bbozulduğun düşünceden daha bozulası bir düşünce bence. Bırak o bozulsun.
Soruya gelince bence, seven ve ben özgürüm istediğimi yaparım demeyen her erkek, birlikte yaşanmıyorsa, evlilik birlikte yaşamak olduğundan evlenmeyi ister.
siz nasıl düşünüyosanız o da öyle düşünüyor. neden bu konuda alıngansınız anlamadım çok mantıklı düşünüyo bence birikim falan da yapmış olursunuz
Canim bence her seyin zamani var, ben is guc sahibiyim erkek arkadasim da is guc sahibi ama ayni seyleri ben de gissediyorum zaman zaman, acaba beni sevmiyor mu triplerine girebiliyorum. Sen kendini uzme her seyin zamani var ve ben seven erkek illa hemen evlenme teklifi eder dusuncesine de katilmiyorum. Sartlar musait olmayabilir, korkusu olabilr senin tepkini kestiremiyor olabilir vs va
Cc
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağolun, gereksiz alınganlık yaptığımı duymaya ihtiyacım var. Saçma olduğunun farkındayım aslında ama duymak iyi geliyorBenim ailem oldukça serbesttir fakat annemin ailesi oldukça tutucu. Teyzelerim bir bir liseyi bitirdikten sonra kızlarını evlendiriyorlar. Bana da sürekli "Bu çocuk seni sevmiyor, oyalıyor ne zaman evleneceksiniz" tarzında yorumlar geliyor. Ailem okulum bitip işe girmeden asla müsaade etmez evlenmeme ama bu insanların yorumları kafamda bir "acaba sevmiyor mu" düşüncesi yaratıyor. Ve bunu demelerinin tek sebebi evlilik
yahu siz ne dinliyorsunuz onları :))
hem böylece birbirinizi iyice tanımış olursunuz zaten anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız evlilik konusu açılınca konuyu kapatıp kaçmaya çalışanlardan da değil 30 demiş bir de.
dinlemeyin kimseyi tadını çıkarın özgürlüğün:)