Seven her erkek evlenmek ister mi?

Canım sen de sevgilin de gayet bilinçli insanlarsınız.Sanırım çevreden etkilenmişsin sen biraz.Milletin lafına bakma.her şey zamanında güzel.Evlilik sevişmekten,film izlemekten ibaret değil malesef...:KK14:

Ne olacak bi imza atılır,bir şekilde evlenilir.Önemli olan sürdürebilmek.Sevgililiğe benzemez bu iş.:KK31:

O yüzden içini ferah tut.Doğru olanı yapıyorsunuz.

Canııım, özlemiştim seni nerelerdesin:KK1: Öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Çok da haklısın, evlilik ayrı bir sorumluluk. Dediğin gibi etrafımdan etkilendim sanıyorum. Yoksa dert edeceğim şey değil ama bilemedim:KK14: Çok sağol canım moral verdiiiin:KK16:

Canııım, özlemiştim seni nerelerdesin:KK1: Öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Çok da haklısın, evlilik ayrı bir sorumluluk. Dediğin gibi etrafımdan etkilendim sanıyorum. Yoksa dert edeceğim şey değil ama bilemedim:KK14: Çok sağol canım moral verdiiiin:KK16:

Buralardayım canım,denk gelemedik demek ki...:KK1: Seni çok iyi anlıyorum,çünkü zaman zaman ben de aynı şeyleri hissediyorum.Ama sonra düşünüyorum ki...Borcum var öğrenim kredisi...İşsizim...Sevgilim atanmış olsa da askerliğini yapmadı,Ağustos'ta gidecek.Eeee ? Bir şeylere kalkışsak anca birbirimizi yıpratacağız.Millet konuşur,memnun etmek imkansız.

Buralardayım canım,denk gelemedik demek ki...:KK1: Seni çok iyi anlıyorum,çünkü zaman zaman ben de aynı şeyleri hissediyorum.Ama sonra düşünüyorum ki...Borcum var öğrenim kredisi...İşsizim...Sevgilim atanmış olsa da askerliğini yapmadı,Ağustos'ta gidecek.Eeee ? Bir şeylere kalkışsak anca birbirimizi yıpratacağız.Millet konuşur,memnun etmek imkansız.

Doğru...Bizim daha okul bitecek iş bulunacak vs derken en az beş senesi var zaten kafamda:KK1: Dediğin gibi milleti memnun etmek zaten imkansız, o yüzden düşünmemek gerek. Ben de iyiyim zaten, burada yazılanları okuyunca rahatladım:KK1:

Doğru...Bizim daha okul bitecek iş bulunacak vs derken en az beş senesi var zaten kafamda:KK1: Dediğin gibi milleti memnun etmek zaten imkansız, o yüzden düşünmemek gerek. Ben de iyiyim zaten, burada yazılanları okuyunca rahatladım:KK1:

Akıllı hatunsun sen zaten.:KK23:

Biz carcabuk evlendik. Konunu esime gonderdim. Cok mantikli bir oglanmis. Mantikli kizmis ama cevredeki kezbanlarla fazla konusmasin dedi. :))))))))

Saka bir yana ailevi bir takim problemler yuzunden acele ettik biz. Eger ailenden ayri yasayacaksan kendi evini tutucaksan evlenmek o kadar gereksiz ki. Erkek arkadasin dogru diyor. Insan cocuk isterse evlenmeli. Onun icin de 30u beklemekte fayda var :KK34:

Sevdiğin biriyle aynı evde yaşamak bi hayatı paylaşmak istemek bana en doğrusu geliyor.
Buna da maddiyat gibi bir takım engeller olmadıkça karşı çıkmam.
Aksine hayatımı yaşayayım kafamı dinliym gibi düşünceler bana göre doğru değli.

Bak benim de arkadaşımın beni bu konuda ezmeye çalışmasıyla ilgili bi'konum vardı:KK19:
Benim de iki buçuk sene oldu geçen yıl mezun olduk benden bi'yaş büyük daha eğitimine devam ediyo, askerlik var, iş var. Ben kpss sınavına hazırlanıyorum.
Haliyle hiç öyle evlenelim evimin kadını, çocuklarımın anası ol modunda olmadı sevgilim:KK9: Bazen ben de o istesin ben olmaz derim nasılsa diyodum ama bu sadece bizim nazımız, egomuz yani:KK17:

24 yaşında evlenip napıcam ya:KK53:

Bak benim de arkadaşımın beni bu konuda ezmeye çalışmasıyla ilgili bi'konum vardı:KK19:
Benim de iki buçuk sene oldu geçen yıl mezun olduk benden bi'yaş büyük daha eğitimine devam ediyo, askerlik var, iş var. Ben kpss sınavına hazırlanıyorum.
Haliyle hiç öyle evlenelim evimin kadını, çocuklarımın anası ol modunda olmadı sevgilim:KK9: Bazen ben de o istesin ben olmaz derim nasılsa diyodum ama bu sadece bizim nazımız, egomuz yani:KK17:

24 yaşında evlenip napıcam ya:KK53:

Hay yaşa missblue al benden de o kadar, ben de 23üm daha:KK1:

Biz carcabuk evlendik. Konunu esime gonderdim. Cok mantikli bir oglanmis. Mantikli kizmis ama cevredeki kezbanlarla fazla konusmasin dedi. :))))))))

Saka bir yana ailevi bir takim problemler yuzunden acele ettik biz. Eger ailenden ayri yasayacaksan kendi evini tutucaksan evlenmek o kadar gereksiz ki. Erkek arkadasin dogru diyor. Insan cocuk isterse evlenmeli. Onun icin de 30u beklemekte fayda var :KK34:

Hahahahha yaaa eşinizin yorumuna kahkahalarla güldüm:KK1: Haklı gerçekten, etrafın sözüne o kadar kulak asmamak gerek. Ben mezun olunca kendi evimde yaşamayı planlıyorum, ailem de rahattır sorun etmezler bunu. Para kazanmaya başlar başlamaz kendi düzenimi kuracağım. Ayyy çok sevindim yorumunuza, eşinizle mutluluklar diliyorum:)):KK16:

Hay yaşa missblue al benden de o kadar, ben de 23üm daha:KK1:

Çaktırma ben de daha tam 24 değilim bi'kaç aycıktan nolur ki:KK9:

Benim o dediğim arkadaşımla yaşıtız hatta bi'yaşta küçük olabilir benden. Bunlar ikisi de işsiz güçsüz sözlendiler, resmen iki sene sözlü kaldılar gelip gidip bana seninkinin niyeti yok galiba, seninki hala okuycak belli, hiç demiyo mu evlenelim diye okulunuz da bitti ahaha :KK14:

Hiç dinleme ben de artık takılmıyorum millete, evlenen buyursun:KK19:

Şimdi bu kadar yoğun olduğunuz için evliliği 30 kadar erteliyor ve o yaşlarda istiyor olması normal bir durum..
Her ikinizde kafanızı dinlemek , işlerinizi yoluna koymak istiyorsunuz..

İşleriniz yoluna girdikten ve dinlendikten sonra o 30 yaş , öne çekilir bence..
Bence sorun etmeyin..

Merhaba kızlar, kendime sorun ettiğim ufak bir problemim var. Benim dört senelik, iyi giden bir ilişkim var. Arada ufak tartışmalar yaşıyoruz tabii ama önemsiz şeyler. Ancak benim biraz problem ettiğim bir sorunum var. Şimdi kendimden bahsetmem gerekirse ben evlilik olayını önümüzdeki dört beş sene için düşünmüyorum. Zaten mezuniyet iş bulma falan iki sene edecek, sonrasında da kendi evimi tutup, işime gidip gelip kafa dinlemek istiyorum birkaç sene. Buraya kadar bir problem yok. Fakat sevgilimle evlilik muhabbeti yaptığımızda onun "30umuza falan gelince evleniriz, evlilik çok büyük bir sorumluluk, ikimiz de okul bitince hemen büyük bi sorumluluğun altına girmemeliyiz" demesi benim canımı sıkıyor:KK43: Yani aslında söylediği mantıklı bir şey, zira ikimizin fakültesi de oldukça ağır, bitirince biraz dinlenmeye ihtiyacımız var. Ve aslında yakın zamanda evlilik düşünmeyen ve kariyer planları yapan ben, o aynı şeyi dillendirince o kadar sinirlenip üzülüyorum ki tam bir evlilik meraklısı, başka derdi olmayan kız oluveriyorum onun gözünde:KK43: Böyle olmasının sebebi de etrafımdaki insanların "Seven erkek sevdiğiyle hemen evlenmek ister, bir an önce onunla olmak ister" tarzında yorumları.
Sizce seven erkek mantıklı düşünemez ve ne olursa olsun sevdiği kızla bir an önce evlenme peşinde mi olur? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum, çünkü etrafımdakiler böyle dedikçe sevgisinden şüphe duymadığım sevgilim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum...

Dipnot: Bir şekilde pro üye olmuşum, Somadaki yardıma katılacaktım fakat kredi kartım onay vermediği için katılamadım. Yanlışlıkla mı oldum yoksa başka bir arkadaş mı bana gönderdi bilmiyorum, muhtemelen başka biri gönderdi ama kim olduğunu bilmiyorum, teşekkür ediyorum ona da:)

Canım bende sevgilimle her an birlikte olmak istiyorum. Sevgilimde öyle ama birşeylerin oturmasını beklememiz gerektiğini biliyoruz. Anlattığın his tanıdık geldi banada. İnsan ister istemez böyle hissediyor anlıyorum seni, bazen sevgilimde birikimlerden bahsedince bende böyle oluyorum :KK1: Ama inan bu sorumluluğu düşünüyorsa ki düşünüyor ve sizin icin cabalıyor bir de bunu düşünmek lazım. Aklınıza bu düşünceler gelince "seni" düşündüğünü aklına getir.
Benim icin ugrasıyor diyin. Bu size iyi gelecektir. Evlilik düşüncesi ve isteği var sonuçta değil mi? Bence önemli olan bu. Ya "dur bakalım hayırlısı, kısmet gibi" belirsiz cümleler kursaydı :26: Bence takılma canım, bir erkeğin sorumluluklarını bilmesi ve bunun farkına vararak evlenmesi daha güzel.

Çaktırma ben de daha tam 24 değilim bi'kaç aycıktan nolur ki:KK9:

Benim o dediğim arkadaşımla yaşıtız hatta bi'yaşta küçük olabilir benden. Bunlar ikisi de işsiz güçsüz sözlendiler, resmen iki sene sözlü kaldılar gelip gidip bana seninkinin niyeti yok galiba, seninki hala okuycak belli, hiç demiyo mu evlenelim diye okulunuz da bitti ahaha :KK14:

Hiç dinleme ben de artık takılmıyorum millete, evlenen buyursun:KK19:

Değil mi ama genciz güzeliz:KK1:

Canım bende sevgilimle her an birlikte olmak istiyorum. Sevgilimde öyle ama birşeylerin oturmasını beklememiz gerektiğini biliyoruz. Anlattığın his tanıdık geldi banada. İnsan ister istemez böyle hissediyor anlıyorum seni, bazen sevgilimde birikimlerden bahsedince bende böyle oluyorum :KK1: Ama inan bu sorumluluğu düşünüyorsa ki düşünüyor ve sizin icin cabalıyor bir de bunu düşünmek lazım. Aklınıza bu düşünceler gelince "seni" düşündüğünü aklına getir.
Benim icin ugrasıyor diyin. Bu size iyi gelecektir. Evlilik düşüncesi ve isteği var sonuçta değil mi? Bence önemli olan bu. Ya "dur bakalım hayırlısı, kısmet gibi" belirsiz cümleler kursaydı :26: Bence takılma canım, bir erkeğin sorumluluklarını bilmesi ve bunun farkına vararak evlenmesi daha güzel.

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Benzer şeyleri hisseden tek kişi değilmişim sevindim şimdi:KK1:

Şimdi bu kadar yoğun olduğunuz için evliliği 30 kadar erteliyor ve o yaşlarda istiyor olması normal bir durum..
Her ikinizde kafanızı dinlemek , işlerinizi yoluna koymak istiyorsunuz..

İşleriniz yoluna girdikten ve dinlendikten sonra o 30 yaş , öne çekilir bence..
Bence sorun etmeyin..

Haklısınız, sorun etmiyorum buradaki yorumları okuduğumdan beri, durumun normal olduğunu fark ettim:)

X