Merhaba kızlar, kendime sorun ettiğim ufak bir problemim var. Benim dört senelik, iyi giden bir ilişkim var. Arada ufak tartışmalar yaşıyoruz tabii ama önemsiz şeyler. Ancak benim biraz problem ettiğim bir sorunum var. Şimdi kendimden bahsetmem gerekirse ben evlilik olayını önümüzdeki dört beş sene için düşünmüyorum. Zaten mezuniyet iş bulma falan iki sene edecek, sonrasında da kendi evimi tutup, işime gidip gelip kafa dinlemek istiyorum birkaç sene. Buraya kadar bir problem yok. Fakat sevgilimle evlilik muhabbeti yaptığımızda onun "30umuza falan gelince evleniriz, evlilik çok büyük bir sorumluluk, ikimiz de okul bitince hemen büyük bi sorumluluğun altına girmemeliyiz" demesi benim canımı sıkıyor
Yani aslında söylediği mantıklı bir şey, zira ikimizin fakültesi de oldukça ağır, bitirince biraz dinlenmeye ihtiyacımız var. Ve aslında yakın zamanda evlilik düşünmeyen ve kariyer planları yapan ben, o aynı şeyi dillendirince o kadar sinirlenip üzülüyorum ki tam bir evlilik meraklısı, başka derdi olmayan kız oluveriyorum onun gözünde
Böyle olmasının sebebi de etrafımdaki insanların "Seven erkek sevdiğiyle hemen evlenmek ister, bir an önce onunla olmak ister" tarzında yorumları.
Sizce seven erkek mantıklı düşünemez ve ne olursa olsun sevdiği kızla bir an önce evlenme peşinde mi olur? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum, çünkü etrafımdakiler böyle dedikçe sevgisinden şüphe duymadığım sevgilim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum...
Dipnot: Bir şekilde pro üye olmuşum, Somadaki yardıma katılacaktım fakat kredi kartım onay vermediği için katılamadım. Yanlışlıkla mı oldum yoksa başka bir arkadaş mı bana gönderdi bilmiyorum, muhtemelen başka biri gönderdi ama kim olduğunu bilmiyorum, teşekkür ediyorum ona da:)