Cevap verme rahatsizsan sormamdan burada güzel tavsiyeler kafamı dağıtmama yardımcı olacak insanlar var . İyi geliyo siz gibi bis konuşanlar haricindeEvet?
Sevse boyle diyebilir miydi sizce ne kadar kizsa bile ?
Baya oldu aramiz bozuk hep ben arıyorum. Arkadaşıyla dışarı çıkmış aradım açmadı ardan 7 saat geçti aradım açtı. Dedim benim moralim bozuk ben olsam sesini duymadan dışarı arkadaşımla çıkamadım dedim. Sen aramamız bile erteliyorsun dedim. Benimle görüşmek isteyenler var ama ben aramiz düzelsin...www.kadinlarkulubu.com Başlık bile ayncevSeven erkek ne olursa olsun boyle soyler mi sevmedigi icin mi boyle kolay diyebiliyor ?
Uzun zamandır aramzi bozuk. Normal de 1 senlik ilişkimiz var 1 aydır falan barışmaya çalışıyoruz ben iyi gidiyorum arıyorum ama o pek aramiyo ilgisiz davraniyo. Yine böyle yaptı ben de dedimki bak benimle görüşmek isteyenler var sana o kadar kıymet veroyorumki bu tavırlarına ilgisizliği rağmen...www.kadinlarkulubu.com
Sen baya yapışkan bsysin adam iyi ki kurtulmuş sendenO ise yaramaz para at iyisine gideyim.d
Kardeşim rahatsizsan cevaplamaBir tane daha kızımız var ya durmadan oda aynı konu açıyor
Sevgilisi onu da istemiyor " Engellemek mi Ghostlamak mı" konusu olan
İkisini aynı odaya koyacaksın, birbirlerine sabaha kadar sorup sorup dursunlar
Canim o bana yapıştı daha başlarda evime çiçekler hediyeler gönderdi ayrılmayalım diye iliski bu bi sen gidersin bunu anlayamayacak kadar yavan mi yaşıyorsun. Şimdide ben koştum ne var. Madem çok akıllı bilgisi gururlu insansın kitap falan oku burada benim yorumlarının altında gezmeSen baya yapışkan bsysin adam iyi ki kurtulmuş senden
Ben zaten yazmıyorum ikidir benden para dileniyorsunCanim o bana yapıştı daha başlarda evime çiçekler hediyeler gönderdi ayrılmayalım diye iliski bu bi sen gidersin bunu anlayamayacak kadar yavan mi yaşıyorsun. Şimdide ben koştum ne var. Madem çok akıllı bilgisi gururlu insansın kitap falan oku burada benim yorumlarının altında gezme
YasakCevap verme rahatsizsan sormamdan burada güzel tavsiyeler kafamı dağıtmama yardımcı olacak insanlar var . İyi geliyo siz gibi bis konuşanlar haricinde
Yoo çok düşünceli insansın psikoloğa git diyorsun ya bana amacın ne bunu derken bilmiyorum ben iyiye yordum beni düşündüğün için söyledin diye umdum. Ee parasını da gönder madem param yoktur leee gardaşBen zaten yazmıyorum ikidir benden para dileniyorsun
Ayyy çok avamsın tatlım hoşçakalYoo çok düşünceli insansın psikoloğa git diyorsun ya bana amacın ne bunu derken bilmiyorum ben iyiye yordum beni düşündüğün için söyledin diye umdum. Ee parasını da gönder madem param yoktur leee gardaş
Geberiyorum kardeşim ister geberirim ister gebermem Allah Allah rahstsizsan yorum yapmak zorunda değilsin. Git burdan
Öff yeter
Ayni konuyu daha kac baski yapacaksin? Gerizekali degiliz tek bir konu acinca da anlayabiliyoruz. Askindan geberiyor oldu mu?
ama yav @Mune 81 oldu bu konuyla beraber
Sen de cok düşüncelisin muah öptüm iyi geceler bebeğim ahahaAyyy çok avamsın tatlım hoşçakal
Ozaman daha sorayım da ruhunu darlayataim bu hoşuma gitti bekle ahahahhaahhaSana merakli degilim ama her gun akista konularini goruyorum. Benim bile ruhumu daraltiyorsun adama acidim bir sal
Sayfanın kurucusu musun patenti sende galiba :)) bekle daha sorayım da seni huzursuz edeyim ahaha
Kendin demişsin insan sevdiğinin başkasıyla evlenmesine nasıl izin verir diye. Adam sana açıkça söylemiş. Seni sevmiyor. Sen de bu saatten sonra görüşmezsin herhalde1 senelik ilişkimiz var. Bi kaç aydır aramiz çok bozuk. Ben de bu durumu bitirmek için arıyorum sürekli ama o ben kadar arayıp ilgilenmiyo. Neyse en son konuştuğumuzda dedimki bak gittiğim kurstan falan bile görüşmek isteyenler var ama ben sana olan sevgimden kimseyi kabuk etmiyorum dedim. Neden ilgisizlik gibisinden söyledim bana deidif umrumda değil git görüş beni ilgilendirmiyor dedi. Yani ben de küfür ettim nasıl böyle dersin ben senin sevgilin değilde takıldığın biri miydin dedim. Bana dediği sen görüşüyorum diyorsun zaten diyo ben cocuk abla mesaj attı ama ben konuşmuyorum dedim. Bahanesi bu. Sizce seven bi erkek bubkadar kolay böyle Bi şey der mi? Bi de ben hep onunla olmak istediğim için evlilik konsunu açtığımda bana hep dediği benim maddiyata yok falan filen hazır değilim halbuki jandarma yani kaç bin TL para aliyo zamanla olur da diyebilirdi bana dediği ben senin zamanını çalmak istemiyorum genç kizssin başkasıyla olsun istersen evlilik git evlen diyo düzgünce ben zamanını çalmak istemem diyo. İnsan sevdiğinin başkasıyla evlenmesine nasıl musade eder ya bi şekilde oldurmaya çalışırdı değil mi zaten 3 sene sonra falan düşünürüz diyordum hemen demiyorum ki ben
Sen çocuğa da böyle yaptıysan arkasına bakmadan kaçmıştır zavallım. Bu nasıl bir takıntı, nasıl bir yüzsüzlüktür ya. Bizi bile kendinden iğrendirdin, “eski” sevgilinle hiç şansın yok üzgünüm.1 senelik ilişkimiz var. Bi kaç aydır aramiz çok bozuk. Ben de bu durumu bitirmek için arıyorum sürekli ama o ben kadar arayıp ilgilenmiyo. Neyse en son konuştuğumuzda dedimki bak gittiğim kurstan falan bile görüşmek isteyenler var ama ben sana olan sevgimden kimseyi kabuk etmiyorum dedim. Neden ilgisizlik gibisinden söyledim bana deidif umrumda değil git görüş beni ilgilendirmiyor dedi. Yani ben de küfür ettim nasıl böyle dersin ben senin sevgilin değilde takıldığın biri miydin dedim. Bana dediği sen görüşüyorum diyorsun zaten diyo ben cocuk abla mesaj attı ama ben konuşmuyorum dedim. Bahanesi bu. Sizce seven bi erkek bubkadar kolay böyle Bi şey der mi? Bi de ben hep onunla olmak istediğim için evlilik konsunu açtığımda bana hep dediği benim maddiyata yok falan filen hazır değilim halbuki jandarma yani kaç bin TL para aliyo zamanla olur da diyebilirdi bana dediği ben senin zamanını çalmak istemiyorum genç kizssin başkasıyla olsun istersen evlilik git evlen diyo düzgünce ben zamanını çalmak istemem diyo. İnsan sevdiğinin başkasıyla evlenmesine nasıl musade eder ya bi şekilde oldurmaya çalışırdı değil mi zaten 3 sene sonra falan düşünürüz diyordum hemen demiyorum ki ben
Sayfanın kurucusu musun patenti sende galiba :)) bekle daha sorayım da seni huzursuz edeyim ahaha
Evit bendeSayfanın kurucusu musun patenti sende galiba :)) bekle daha sorayım da seni huzursuz edeyim ahaha
Ben geleyim mi?Geberiyorum kardeşim ister geberirim ister gebermem Allah Allah rahstsizsan yorum yapmak zorunda değilsin. Git burdan
Hayır aynı değil, birinde “böyle mi söyler?” Öteki “böyle söyler mi?”Evet?
Sevse boyle diyebilir miydi sizce ne kadar kizsa bile ?
Baya oldu aramiz bozuk hep ben arıyorum. Arkadaşıyla dışarı çıkmış aradım açmadı ardan 7 saat geçti aradım açtı. Dedim benim moralim bozuk ben olsam sesini duymadan dışarı arkadaşımla çıkamadım dedim. Sen aramamız bile erteliyorsun dedim. Benimle görüşmek isteyenler var ama ben aramiz düzelsin...www.kadinlarkulubu.com Başlık bile aynıSeven erkek ne olursa olsun boyle soyler mi sevmedigi icin mi boyle kolay diyebiliyor ?
Uzun zamandır aramzi bozuk. Normal de 1 senlik ilişkimiz var 1 aydır falan barışmaya çalışıyoruz ben iyi gidiyorum arıyorum ama o pek aramiyo ilgisiz davraniyo. Yine böyle yaptı ben de dedimki bak benimle görüşmek isteyenler var sana o kadar kıymet veroyorumki bu tavırlarına ilgisizliği rağmen...www.kadinlarkulubu.com