• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğimin kardeşi

saygi oyle ogretmekle olmaz saygikazanilir. oyle ban saygili olmayi ogret ne kadar sacma. ogretmenligi tum hayatina yaymissin belli. yanlis anlasilmasin her ogretmen boyke degildir surekli saygi saygi pesinde kosan aslinda genel itibari ile ogrencisine sevgisi olmayan igretmenlerin yapisidir. sanirim sende oyle bir tipsin. bence suc sadece sende degil sevgilinde de. eger bir suc varsa konusulur oyke hemen kafani kirarimlar dolasmaz etrafta ya da benim icin ANNESI ile d kavga etmesin istemem.
ayrica bu konuda tek saygisiz var o da sensin

saygi oyle ogretmekle olmaz saygikazanilir. oyle ban saygili olmayi ogret ne kadar sacma. ogretmenligi tum hayatina yaymissin belli. yanlis anlasilmasin her ogretmen boyke degildir surekli saygi saygi pesinde kosan aslinda genel itibari ile ogrencisine sevgisi olmayan igretmenlerin yapisidir. sanirim sende oyle bir tipsin. bence suc sadece sende degil sevgilinde de. eger bir suc varsa konusulur oyke hemen kafani kirarimlar dolasmaz etrafta ya da benim icin ANNESI ile d kavga etmesin istemem.
ayrica bu konuda tek saygisiz var o da sensin
Aslinda yanlış bir yargida bulunmussunuz diyebilirim. Saygi mmanyagi bir insan degilimdir. Ogrencilerimle arkadas gibiyimdir. Hatta bu konuda bir cok öğretmen beni uyardi. Ogrencilere fazla yuz veriyorsun fazla yüz göz oluyorsun. Ben ogretmener odasinda bile durmam tenefuslerde bile ya kantinde onlarla masa tenisi oynardim ne biliyim nobetlerde etrafim doludur. Ders cikisi oturur birseyler yaparim. Tabi ki normal hayatlarinda da yardimci olmaya calisirim. Kiz arkadasini anlatani bile dinlemisligim olur. Türkü söyleyen bi ogrencimin beni aglatmisligi da vardir sesi turkusu cok guzeldi. Hatta ogrencilere aldigim hediyelerden dolayi kitap, anahtarlik, top gb basit hediyelerde bile ogrencileri alistirma diye tepki aldigim olur. Ama ben ödül koyarim belli bir konuyla dersle alakali çikolata vs. En yaramaz siniflarda bile cok rahat ders islerim. Bir sinifin dersine girmem icin dilekce toplandigi da oldu. Bu olaydan dolayi ogretmenligimi asla yargilatmam kusura bakmayin. Mesajinizi bir daha dusunun. Bir insan bir hata yapti diye bir boslukta bulundu diye bütün hayati o hatayla kiyaslanamaz. Cok dar bakislisiniz. Bir daha lutfen bu konuda bu tarz dusuncelerle yargilamayin. Sİzin yaptığıniz da su an ayip.ir

Biri kardesiyle hediye yollar, kardesine karsilattirir falan, oburu git abini uyandir der, sizin aranizda kalmak zorunda mi bu kiz. Garip bi iliski ben anlamadim, 3 yildir girip cikiyorsun yabanci degilsin falan ama karsilamalar ugurlamalar bekliyorsun gelsem kapiyi acar misiniz diyorsun, sen bilin lafini kufur algiliyorsun. Dunya ikinizin etrafinda donmuyor ki..

Bence gereksiz bir çıkışma sizinki. Kızmakta haklısınız gidip kaldırabilirdi, ama çocuğa cevabınız çok ters olmuş :ıslık:
Diğer yandan sevglinizin sizi şimdiden bu kadar sahiplenmesi çok hoş bir detay..
Ben aynı durumda erkek arkadaşımın kardeşine bu şekilde emir kipiyle konuşsam, kendisi benden özür bekler, o da yetmez kıçıma tekmeyi vururdu :KK70:

Biri kardesiyle hediye yollar, kardesine karsilattirir falan, oburu git abini uyandir der, sizin aranizda kalmak zorunda mi bu kiz. Garip bi iliski ben anlamadim, 3 yildir girip cikiyorsun yabanci degilsin falan ama karsilamalar ugurlamalar bekliyorsun gelsem kapiyi acar misiniz diyorsun, sen bilin lafini kufur algiliyorsun. Dunya ikinizin etrafinda donmuyor ki..
Kiz degil canim erkek :) aynen haklisin abarttim biraz :-( cok uzuldum bende ya offfffffff

Bence gereksiz bir çıkışma sizinki. Kızmakta haklısınız gidip kaldırabilirdi, ama çocuğa cevabınız çok ters olmuş :ıslık:
Diğer yandan sevglinizin sizi şimdiden bu kadar sahiplenmesi çok hoş bir detay..
Ben aynı durumda erkek arkadaşımın kardeşine bu şekilde emir kipiyle konuşsam, kendisi benden özür bekler, o da yetmez kıçıma tekmeyi vururdu :KK70:
Canim ben ilk uyandirir misin dedim hic konusmadigi tarzda ben uyandirmam falan demis tersledi. Sonra gelsem acar msin dedim sen bilin deyince ben de bi gerildim ama yorumlar cok fena icim de huzursiz oldu. Valla onlar pek takmiyorlar bu tarz seyleri ikisid e uyuyordur çünkü abisine bazen terslendigi olur. Birbirlerine kirilmiyorlar ama yorumlardan dolayi da kendimde cok hata buldum icim de huzursuz oldu valla.

Ama güldürdün beni sag ol ihtiyacim vardi :D profil resmin de manidar :D karakter süper.

Baharcim gelsem kapiyi acar misin derken evde olacak misin demek istedim disari cikacak misin gibisinden yani. Evde kimse yoktu çünkü. Burdan okuyunca garip olmus cidden :D

Canim ben ilk uyandirir misin dedim hic konusmadigi tarzda ben uyandirmam falan demis tersledi. Sonra gelsem acar msin dedim sen bilin deyince ben de bi gerildim ama yorumlar cok fena icim de huzursiz oldu. Valla onlar pek takmiyorlar bu tarz seyleri ikisid e uyuyordur çünkü abisine bazen terslendigi olur. Birbirlerine kirilmiyorlar ama yorumlardan dolayi da kendimde cok hata buldum icim de huzursuz oldu valla.
Birbirlerinin yaptığını takmazlar da senin yaptığına kin tutarsa ilerde sıkıntı çekersin canım :KK31:O takmasa kaynana adayın takar zaten bu kadar ters gidersen :ıslık: Ki sana karşı bi tavır değildir muhtemelen abisiyle takışmak istemediği için kaldıramam demiştir.. Kız olsa sana garezi var derim ama değilmiş :KK70:

Ama güldürdün beni sag ol ihtiyacim vardi :KK70: profil resmin de manidar :KK70: karakter süper.
En sevdiğim karakter :KK68: :KK70:

Birbirlerinin yaptığını takmazlar da senin yaptığına kin tutarsa ilerde sıkıntı çekersin canım :KK31:O takmasa kaynana adayın takar zaten bu kadar ters gidersen :ıslık: Ki sana karşı bi tavır değildir muhtemelen abisiyle takışmak istemediği için kaldıramam demiştir.. Kız olsa sana garezi var derim ama değilmiş :KK70:

En sevdiğim karakter :KK68: :KK70:
Benim de en sevdigim karakter oydu :KK70:
Zaten belirtti ya cocuk sonradan mesaj atinca abla senlik bir sey yok abim iyi oglan da uykudan uyaninca iyi olmuyor sen beni yanlis anlama yazmisti :-)

Ben sizin yaptığınızı hiç hoş karşılamadım, alıngansınız, beklentiniz fazla. İngiliz dükü falan değilsiniz. Gidersiniz evde biri varsa kapıyı açar, o kadar. Bana böyle böyle dedi diye de çekiştirmişsiniz. Erkek arkadaşınızda yaveriymiş gibi kardeşi ile. size sürekli bir şeyler yolluyormuş , motosikletsiz kurye yapmışsınız kardeşini ki, eşek kadar insan yani. Abimin eşide sizin gibi, herşeyden alınganlık yapan, nem kapan, üzerine alınan, sürekli kendi ailesi ve bizim ailemiz arasında karşılaştırma yapan bir tip, insanlar bitini seviyorlar onu sevmiyorlar, düşün durumu. Ve kimse kimsenin eşini sevmek ve saygı duymak zorunda değil. Bu konuda bir anlaşalım, abisi sizi seçti evlenmek için diye, size saygı duymak ve sevgi duymak zorunda değil kardeşi, onların aile üyesi değilsiniz, iyi davranırsanız iyi davranırlar, bugün olmasa bile yarın ,sizi tanıdıkça, aksi olursa da durum çetrefilleşir. O yüzden böyle davranarak ilişkiyi şimdiden zedelemeyin.

Para mevzusunda diyecek lafım yok, diğer insanlar söylemiş zaten. Ailesi ve parası hakkında yorum yapmayın, bu sizi ilgilendiren bir konu değil, görünen o ki maddi durumları iyi olan bir aile değil, o yüzden siz de laf etmeyin.

Bu arada erkek arkadaşınız eliniz cebinize attırmıyormus, vallahi bana hep cimriler denk geldi çıkolata bile alınsa yarısını Ödemiş bir tip olarak, aynada şu an kendime bakıyorum neyim eksik diye :)))

Bütün suç sevgilinin. Sevdiğini üstün tutmak böyle olmaz. Ben onun annesi olsam oğlum sevgilisi için ailesine bunları dese kardeşiyle kavga etse çok ağır tepki veririm. Çünkü ortada yapılan bi saygısızlık yok. Uyandırmak zorunda da değil seni karşılamak zorunda da değil sana baya yüz vermişler o şekilde git uyandır diyebilmişsin. Nişanlı bile değilsin daha.

Kardeşi saygısızsa ki bana göre 'sen bilin' demek saygısızlık değil sende en az onun kadar saygısız oluyosun emreder şekilde konuşarak abisini doldurup onun üstüne salarak.

Erkek dediğin dengeyi iyi kuracak arkadaş hiç bi
Taraf diğer tarafı ezmeye kalkmıcak nişanlısı bile değilken abim bana zorla özür diletse abilikten silerim özür dilenecek hişey varsa ben dilerim zaten.

Sen bilirsin demenin nesi kötüymüş ben onu anlamadım boşuna çocuğa carlamışsın üstüne yetmez gibi abisini göndermişsin
Nasıl bi çiftsiniz anlamadım ki yalnız sevgilin evlenince seni dövmeye de kalkar demedi deme..evlrninceyr kadar o laf söyletmem benler

İyi geceler arkadaşlar. Tam bir dert degil ama ben bir sey yaptim doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var bir anlik sinirle sevdigimle kardesini kavga ettirdim. Az önce bir arkadaşımla konuşurken anlattım yanlış yaptığımı ssöyledi annem ise doğru yapmışsın dedi. Konum kısaca şu.
Ben biraz dik başlı bir insanım yani nasil diyeyim biraz inadimdir. Sevdiğimin ailesi de olsa cekinmeden cevabı veririm. Bu konuda bir kez sorun yaşamıştım kaynana adayimla ama sonrasinda benden özür dilemişti oglundan da tepki görünce .ben de uzaklasinca ilk zamanlar sonrasinda böyle bir sey yasanmadi iyidir huyuma suyuma gider arar ssorar sag olsun.
Bugun eerkek aarkadaşımla görüşecektik ama kkesin degildi benim çıkma durumum haber verecegim dedim. İste derslerim oluyor öğretmenim, biraz yogun oluyorum son zamanlarda ihmal ettim evde haber bekliyordu sinirlendi telefonunu kapatti. Ben de kiyamadim hazirlandim çıkayım dedim. Evden çıkmadan erkek arkadasimin kardesine mesaj attim. "Abini uyandirir misin canim gorusecektik telefonu kapali ulasamadim" dedim. "Ben ugrasamam, uyuyor, kalkmaz, huyu kötü bu konuda" dedi. Ben de : " ben gelsem acar misin kapiyi, ben uyandiririm" dedim. Cevap olarak yasinin benden küçük olmasina ragmen " sen bilin " yazmis. Erkek arkadasim da genelde tek gitmemi istemez. Oyle durumlarda kardesinden icin beni karsilamasini tembihler. Bu sekilde mesaj atinca "git abini uyandir !" Yazdim. "Ben uyandiramam, bana kizar, sonra kötü olursunuz. Huyu kötü, ugrasamam" gibi devam etti. NE KADAR ZOR OLABİLİR ABİ KALK X ABLA GELİYORMUS demek dedim cok sinirlendim. Erkek arkadasim uyaninca da direk anlattim sinirden gelecektim kardesinin yüzüne gelmedim böyle davrandi bana saygisiz dedim. Şaşırdı önce. Bu konuda sana laf soylettirmem biliyorsun dedi. Sen bilin ne demek dedi. İnsan karsilar sen onun yengesi olacaksin dedi. Taviz vermem dedi. Simdi bu sekilde saygisizlik yyaparsa ilerde daha kötü olur dedim. Gitmis kızmış, bana ozur mesaji atmis ne kadar icten bilmiyorum ama kendimi kötü hissettim. Bir daha x ablanla ööyle konusma, saygili ol, ona yapılan saygisizlik bana yapılan saygisizliktir, kafani kirarim falan demis. Ben konus demedim aslinda bana saygili olmayi ogret dedim bekle konuscam dedi gitmis kizmis iyice. Anneside duymustur. Sanki doldurmus gibi hissettim ama bana o sekilde davranmasi da zoruma gitti. Sizce doğru mu yaptim soylemekle ? Kötü duruma düşer miyim? Haklı mıyım sizce tavrı hosuma gitmedi. Sonucta ben surekli iclerindeyim, yabanci uzak birisi de degilim. Bazen benim evime falan bu bahsettigim kardesiyle cicek gonderir hediye yollar. Kendisi işte olduğunda. Mayis ayida nisan düşünüyoruz. Yine beni iste ogullarina dedigini yaptiran birisi olarak görüp yok dik basli ffalan diye bir kere olmuştu düşünmezler umarim. Çünkü 2 senedir hic sorun yasamamistim benim huyuma suyuma gidiyorlardi erkek arkadasim tepki veriyor bana laf ettirmiyor diye. Bu anlattigim kardesi de bazen abisine tepki gosterir, dalga gectigi olurdu boyle light erkek gibisinden. Normalde serttir ama bana karşı böyle olup hesap vvermesi falan acaibine giderdi. Yarın dersim var düşünmekten uyuyamadim sorayim dedim. Cok uzattim özür dilerim herkesten .
Yanlış anlamayin da ne kadar yüz vermişler size böyle? Gidip tepelerine çıkmışsınız. O ne biçim laf öyle koskoca kadın icin huyuma suyuma gidiyor demişsiniz? Kv iyidir sagolsun arar sorar demişsiniz tövbe bismillah ozurler dilemis ne yaptiysa artik neden korkuyorlar sizden bu kadar? Sevgiliniz hapisten yeni çıkmış külhanbeyi filan mı :KK48: adamın ne ezik bir ailesi var ya ikiniz bir olup boğazlarına cokmussunuz gibi geldi bana ve çok acıdım. Bir olup dövmesiniz inşallah evlenince. Adam bir sözünüzle tüm ailesini harcıyor. Hiç takdir etmediğim bir erkek tipi...buldumcuk erkek...Olayınıza gelince; çocuk ne suç işlemiş pek anlamadım, bırakın uyusun adam, acil degilse mesaj atarsınız, uyanınca döner size. Siz de derdinizi direkt ona söylersiniz kardeşi gidip uyandırmak zorunda değil. Bu kadar laçkaliga ne gerek var? Neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz insanların? Sizden nefret ederlerse evlendiginizde hiç rahat huzur göstermezler çok pişman olursunuz canim. Anneniz kaprislerinize hak vereceğine size biraz öğüt versin bence

Ay elin kizi icin her firsatta anasini bacisini sorguya cekiyo adam. 21 yasinda olsam abim git ozur dile dese agzima geleni sayarim sana ne ozuru. Ayrica sen hangi hakla emir kipi kullaniyosun elalemin kizina?
Sevgilinin azariyla edinilmis bir saygi gosterisi izliyosun ilerde cok pis elinde patlar.

Iki gunluk sevgilinin her lafinda ailesini azarlayan sevgiliye de cok guvenilmez. Bu seni korumak degil.

Seni karşılamaları lazımmış... Niye seni karşılarken kızın başına birşey gelme ihtimali yok mu? Anası onu abisinin sevgilisine hizmetli olarak mı doğurdu? Sevgilin mühendis maaşıyla sana koruma tutsun madem.
Çocuk çocuk dediğinle aranızda 4 yaş var. Kendini de böyle gördüğünü varsayıyorum, anne ve kızkardeşin sabrına hayran kaldım, evin oğlunun hattına ısmarlama sevgi- saygı gösterileri dönüyor, abim bana sevgilisi için bağıracak ben de özür diyeceğim, Ne için? Sen bilin dediğim için:confused:
Ponçik aşkınızı aileyi huzursuz etmeden yaşayın, ayıp yaptığınız. Mesleğin gereği öğretmeyi seversin, sevgiline adaleti, haklı-haksız ayrımını, saygının kelime anlamını öğretmeni tavsiye ediyorum.

Back