- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Yaptığın tek bir hata değil ki,hadi diyelim ki annesi böyle, peki kardeşine yaptiginiza soylediginize ne demeli yazık gunah.bunu küçük bi hata olarak degerlendiremezsin.her ne kadar ailesinin küçük hesaplar peşinde koştuğunu soylesende ,sen yarın evlendiginde o insanlarla içli dışlı olacaksın. Sanma ki lafimi söylerim ceker giderim.madem hesap peşinde koştuğunu düşünüyorsun ayrıl o zaman.sevgiliniz gibi evlat da olmaz olsun.o adamdan ne köy olur ne kasaba.insan ailesini bu kadar kötüler mi arkadas.kol kırılır yen icinde kalirTatlim yorumlardaki seviyeyi koruyalim lütfen. Birincisi ben yurt disina ingilizce egitimi icin gidecektim ve olduk olmadik seviyesiz seyle soyledi cahilce. Gidecegim gün hem de ben de cektim kapiyi ciktim. Daha sonra bu oglunu arayip olanlari anlatmis ilk arayan ben degildim nerdesin sen diye aradi ve bana ne oldu dedi soylediklerini anlattim. Aksam da kiz kardesi anlatmis annesinin hatali oldugunu benim agladigimi falan annesine. Bu da annesiyle kustu sen benim mutlulugumu istemiyor musun diye. Sonra ben araya mesafe koydum yurt disindayken de hic konusmadim kadinla. Sonra oglu isteyken bbeni aradi ozur diledi haksizlik ettim o senin egitimin dedi. Ben de sevindim hemen yumusadim. Sonrasinda erkek arkadasima anlattim. O da dedi annemin isi belli olmaz. Fazla güvenme. Babamla da cok tartisir yapici bir kadin degil dedi. Annesine ve babasina tepkili cok tartistiklari icin. Calismis hem calismis hem okumus ve ailesine ev almis. Ama evlenecek sira hepsi geri cekildi ustelik annesi memur. Ben bu durumu sorun etmedim biz calisiyoruz kendimiz yapariz dedim. O da dedi ki ben onlara guvenip liseden beri calistim simdi beni yari yolda bıraktılar. Anne baba gibi arkamda durmadilar dedi. Senin ailene karşı mahcup olacagim sizinkiler cok duskunler dedi. Ben de oyle olsun isterdim dedi. O yüzden yorum yapmadan okursan mutlu olurum aayrica annesiyle bir sorunum yok her fırsatta kendisi belirtiyor herkese yengesinden bile duydum x in bir saygisizligini gormedim cok iyi anlasacagim demis kac kere erkek arkadaşıma demis. Karsinizdaki insanlari tek hatayla yargisiz infaz yaparsaniz bence siz de hataua dusersiniz. Su an anlattigim durumda haksizim ama bu demek olmuyor ki erkek arkadasim sirrer ben fenayim. Bu durumda siz saygisizlik yapiyorsunuz.e
Resim yukleyemedim yukleyebilseydim mesajlarin ekran goruntusunu atacaktim arkadaslar. Erkek arkadasimi baa dedigi su oldu. İste kardesimi uyardim bana gösterdigin saygiyi x e de gosterdiye. Sonra da gülerek odun bu cocuk daha olgunlasmamis centilmen davranamadi kusuruna bakma dedi. Yani ortad hirpalama va gb durumlar yok. Biraz ince düşünceli
Bence adam yağlı kapı buldum kaçırmayayım diyor,köprüyü geçene kadar yani.Yaptığın tek bir hata değil ki,hadi diyelim ki annesi böyle, peki kardeşine yaptiginiza soylediginize ne demeli yazık gunah.bunu küçük bi hata olarak degerlendiremezsin.her ne kadar ailesinin küçük hesaplar peşinde koştuğunu soylesende ,sen yarın evlendiginde o insanlarla içli dışlı olacaksın. Sanma ki lafimi söylerim ceker giderim.madem hesap peşinde koştuğunu düşünüyorsun ayrıl o zaman.sevgiliniz gibi evlat da olmaz olsun.o adamdan ne köy olur ne kasaba.insan ailesini bu kadar kötüler mi arkadas.kol kırılır yen icinde kalir
Yaptığın tek bir hata değil ki,hadi diyelim ki annesi böyle, peki kardeşine yaptiginiza soylediginize ne demeli yazık gunah.bunu küçük bi hata olarak degerlendiremezsin.her ne kadar ailesinin küçük hesaplar peşinde koştuğunu soylesende ,sen yarın evlendiginde o insanlarla içli dışlı olacaksın. Sanma ki lafimi söylerim ceker giderim.madem hesap peşinde koştuğunu düşünüyorsun ayrıl o zaman.sevgiliniz gibi evlat da olmaz olsun.o adamdan ne köy olur ne kasaba.insan ailesini bu kadar kötüler mi arkadas.kol kırılır yen icinde kalir
Aaa bak olabilir bu hiç aklıma gelmemişti. Yazık yaaa midem bulaniyor böyle adamlardanBence adam yağlı kapı buldum kaçırmayayım diyor,köprüyü geçene kadar yani.
Kim ailesini atmış ki,hani büyük sorunlar olsa neyse,ortada sorun yok.
Bende aileme kızar ederim,sabah olur öperek uyandiririm bu durum hep böyledir kimse ailesine laf soyletmez,konu sahibinin sevgilisi gibi çıkarcı yaklaşanlar istisna tabi köprü meselesi dediğim gibi.
Yagli kapi buldum kacirmayim ne kadar düşürucu sohbetler arkadaslar. Ben bu tarz sohbetlere girmemeniz icin belirttim benim üstüme olan seylerden erkek arkadasimin haberi yok. Ustelik ben 3 sene once anlamak icin babam batti diyerek belli bir miktar para alıp davranislarini kontrol edip 2 ay sonra geri vermistim. Ben de aptal degilim.simdiye kadar bir gun elimi cebime atmisligim yok. ALLAH a sukur erkek arkadasimin da bu tarz bir beklentisi yok. Benim ustume ne ev oldugundan haberi var ne araba oldugundan. Babamin arabasini kullaniyorum diye biliyor. Ayrica zaten 4.5 milyar maas alan birisi neden baskalarina tamah etsin bu yasa kadar etmemis de simdi mi edecek.sBence adam yağlı kapı buldum kaçırmayayım diyor,köprüyü geçene kadar yani.
Kim ailesini atmış ki,hani büyük sorunlar olsa neyse,ortada sorun yok.
Bende aileme kızar ederim,sabah olur öperek uyandiririm bu durum hep böyledir kimse ailesine laf soyletmez,konu sahibinin sevgilisi gibi çıkarcı yaklaşanlar istisna tabi köprü meselesi dediğim gibi.
Sizce de çelişmiyor musunuz,sevgiliniz bir ağabey. Ailesinden sürekli kavga gurultu görse kardeşine gidip baskı ile özür diletmezdi,kendi aile ortamının baskınlığını kardeşine yansıtmazdı ve de daha koruyucu tavır sergilerdi o çocukta o ailede büyümüş ve en az sevgiliniz kadar bunalmıştır değil mi?Sevdigim insan hakkindaki yorumlarina dikkat edersen sevinirim ben sizden objektif elestiriler istedim hakaretler degil. Bu sekilde devam edecekseniz lutfen saygiyi bozmayalim. Haksizim eyvallah. İcim rahat degil zaten. Yapmamam gereken bir davranisti. Ama ben erkek arkadasimdan da eminim cok guzel bir es ve cok guzel bir baba olur. Onun yerinde olsaydiniz belki anlardiniz demek istedigimi. Sevdigin insan karin kocan her neyse bazen ailenden üstün olabilir. Benim icin olamaz cunku aileme cok duskunum cok seviyorum cok destek oldular hhep arkamdalardi. Ama bir de eve geldiginizde surekli kavga, arkanizfa olmayan bir anne baba, surekli evden giden anne olsaydı, sizin mutlulugunuzdan cok hala sizin ustunuze kredi cekmeye calisan bir baba olsaydi anlardiniz sanirim. EErkek arkadasim azicik annelik babalik gorse böyle olmazdi zaten. Benim attigim olayla buralara nasil vardiniz hayret ama yeter artik lutfen hakaretlerinize bir son verin.
Yagli kapi buldum kacirmayim ne kadar düşürucu sohbetler arkadaslar. Ben bu tarz sohbetlere girmemeniz icin belirttim benim üstüme olan seylerden erkek arkadasimin haberi yok. Ustelik ben 3 sene once anlamak icin babam batti diyerek belli bir miktar para alıp davranislarini kontrol edip 2 ay sonra geri vermistim. Ben de aptal degilim.simdiye kadar bir gun elimi cebime atmisligim yok. ALLAH a sukur erkek arkadasimin da bu tarz bir beklentisi yok. Benim ustume ne ev oldugundan haberi var ne araba oldugundan. Babamin arabasini kullaniyorum diye biliyor. Ayrica zaten 4.5 milyar maas alan birisi neden baskalarina tamah etsin bu yasa kadar etmemis de simdi mi edecek.s
Elestirilere hicbir sözüm yok inanin olumsuz da olsa hakaret icermedigi sürece. Erkek arkadasim kkardeşine kizmis evet ama cok da iyidir aralari. Her eksigini görür. Universitesine bile birlikte kosturduk. Egitimini tamamlamasi icin ugrastik. Her ay para gonderdi. Evini kiraladi. Ama okulu birakti geri geldi. Uzakta yapamamis. Biraz rahat tavirli bir insan. Umursamaz. Erkek arkadasim da egitime onem verdigi icin cok zoruna gitmisti mesela. Her ay eksiklerini gorur. O calismaz evde yatar.Sizce de çelişmiyor musunuz,sevgiliniz bir ağabey. Ailesinden sürekli kavga gurultu görse kardeşine gidip baskı ile özür diletmezdi,kendi aile ortamının baskınlığını kardeşine yansıtmazdı ve de daha koruyucu tavır sergilerdi o çocukta o ailede büyümüş ve en az sevgiliniz kadar bunalmıştır değil mi?
E böyle de bakınca sevgiliniz gözüme kardeşini bile sahiplenmeyecek kadar gaddar geldi.
Elin kızının lafina kardeşini harcayan bir erkek sizce sağlıklı bir erkek mi? Bence değil.
Bu kadar sayfa bu kadar insanın yorumu var,ki burda gelinler genelde kv görümce kayınbirader sevmez hep kin kusar,düşünün ki içinde bulunduğunuz durum ne kadar berbat bu eleştiri okları geliyor,değil mi?
Sevgili konu sahibi,bazı insanların tek derdi para deyip parayla yaptıklarınızı sıralamanız? Nasıl bir duruma koyuyorsunuz kendinizi?Ayrica hayat paradan ibaret degildir. Ama ne yazik ki bazi insanlarin tek derdi bu olmus herkesi kendisi gibi biliyorlar. Ne kadar acindirici bir mantik. Biz maasimizin yarisini yardim kurumlarina birlikte gonderdigimizi, birlikte huzur evine cocuk esirgeme kurumuna gittigimizi, birlikte tanimadigimiz ailelere yardim ettigimizi biliyorum. Nasil bir mantikdir ki tanimadan etmeden bu sekilde yargiliyorsunuz yazik cok yazik. Bizim hayatimizda paradan onemli seyler var. Erkek arkadasim bunu hakaret sayar kendisine. Paranin lafini da asla etmez cok yazik. Bizim aylik gelirimiz fazla olacak borclarimiz bitince maasinin yarisini kendi akrabalarina harca diyen bir insan. Siz neler dusunuyorsunuz. Benim bahsettigim konudan nelerele geldiniz pes !!!
Evet canim fazla takan bir yapisi var. Ama sorun su ki babasi buna kredi cektirmis. O yüzden de birikim olmadigi icin direk düğün islerine gecemiyoruz biz kkredi cekmeyi bekliyor. Babasi da ooderim deyip tekrar buna yikti.5 milyar maaş alıyorda ne diye ailesinden destek bekliyor onu anlamadım 5 milyar maaşım olacak ailemi gömecem bana düğün için yardım etmiyorlar diye bende sandım liseden beri yemedi içmedi çalıştı güzel annesine bir ev aldı şimdide zor durumda kaldı yardım bekliyor bence karekter olarak kafaya bazı şeyleri çok takıyor sanada abartarak anlatıyor
Ama bunlar bir lütuf değil ki,her eksiğini görmesi gayet normal o evde yaşıyor ve o evin bireylerine yardim etmek zorunda zaten.Elestirilere hicbir sözüm yok inanin olumsuz da olsa hakaret icermedigi sürece. Erkek arkadasim kkardeşine kizmis evet ama cok da iyidir aralari. Her eksigini görür. Universitesine bile birlikte kosturduk. Egitimini tamamlamasi icin ugrastik. Her ay para gonderdi. Evini kiraladi. Ama okulu birakti geri geldi. Uzakta yapamamis. Biraz rahat tavirli bir insan. Umursamaz. Erkek arkadasim da egitime onem verdigi icin cok zoruna gitmisti mesela. Her ay eksiklerini gorur. O calismaz evde yatar.
Maddi durum kkarsilastirmas degil. Kopruyu gecene kadar yagli kapi gibisinden seviyesiz yorumlar geldigi icin bu yaziyi yazdim. Yoksa bana ne herkesin maddi durumu kendine. Bilmeden bu tarz yorum yapılması yanlis.Sevgili konu sahibi,bazı insanların tek derdi para deyip parayla yaptıklarınızı sıralamanız? Nasıl bir duruma koyuyorsunuz kendinizi?
Ne yapalım forumca maddi durumlarımızı kapıştıralım?
O yardim etmek zorundaysa ondan da saygı beklemek normal degil mi ?Ama bunlar bir lütuf değil ki,her eksiğini görmesi gayet normal o evde yaşıyor ve o evin bireylerine yardim etmek zorunda zaten.
Çoğu yorumu okudum,hic hakaret eden üyeye rastlamadım.
Tavsiyem buradaki yorumları kulak ardı etmemeniz,herşey insanlar için neticede.
Evet canim fazla takan bir yapisi var. Ama sorun su ki babasi buna kredi cektirmis. O yüzden de birikim olmadigi icin direk düğün islerine gecemiyoruz biz kkredi cekmeyi bekliyor. Babasi da ooderim deyip tekrar buna yikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?