• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğimin kardeşi

Siz çok fenasınız. Ama sevgilim dediğiniz kişi daha da fena. Aile fertlerine olan davranışından belli. Olur da evlenirseniz her türlü şiddeti göreceksiniz. Siz sanıyor musunuz ki bir kızın lafıyla annesine kardeşine haksız yere dalan adam, size çok iyi davranacak? Böyle " beni nasıl da ezdirmiyor, çok ideal koca olacak" gibi bir düşünceniz varsa gülerim. Kendi canından insana acımayan size hiç acımaz. Yarın birgün de anne ve kardeşinin lafıyla size saldıracağına emin olabilirsiniz. Sizin saygı, sevgi, ezdirmemek gibi kendinizi kandırdığımız terimlerin hepsi sahte burada. Tebrikler daha sevgiliyken insanların nefretini kazanmışsınız. O kızın yerinde olsam elim yakanızda olurdu açıkçası. Haksız olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım. Kendinizi ne sanıyorsunuz ki elaleme emirler verip sonra da " saygısızlık" adı altında abisini fişekliyorsunuz? Günah yahu, hiç mi vicdanınız sızlamadı o kız size özür mesajı yazınca? Zira kız yanlış bir şey yapmamış. Asıl saygısız olan sizsiniz. Dahası çok da kötü birisiniz. Sizin gibisi düşman başına. Yalnız bu kişiyle evlenirseniz bunlar burnunuzdan getirilecek, o zaman dik kafalılığınızı görürüz.
+50000000000
Kelimesi kelimesine,harfi harfine katiliyorumm.Allah korusun o anneyle kardeşi. Zira bu iki sevgili dünyayı talan eder değil ki aileyi

Bahsettigim kisi erkek canim. Bu arada erkek arkadasim siddet meyillisi bir insan degil. Benim haksiz oldugum durumlarda sen haksizsin diyebilme kabiliyeti var. Ama arayi konusarak uygun yolla bulmayi ttercih eder. Aile konusuna gelince ailesi bana dedigim gibi cok duskun bbeni de her konuda sever sayarlar. Annesi hakkımda en ufak kötü bir yorum yapmaz ustelik olumlu yanlarımı vurgular. Ama erkek arkadasim aile konusunda biraz muzdarip bazi konularda yalniz birakilmis. Bazi konularda üstüne cok yuk yuklenmis bir insan. Adam akilli huzurlu bir yuva sicakligini arayan birisi. O yuzden de benim ailemle vakit gecirdiginde ailemdeki sicakligi gördüğünde babamin kardeslerime yardimlarini bana duskunlugunu gordugunde icten ice dertlenir keske bbenim de boyle bir ailem olsaydi diye. Huzurunun bozulmasindan sorun cikartilmasindan cok cekiniyor. Huzurlu bir yuvaya ac. Annesiyle babasi cok tartisirmis. O yuzden benim yuvama kimse mudahale edemez sana da der hep. Ailesinin huyundan bu yonden cekinir. Ben annesini ovdugumde annem tutarsizdir oyle der baska turlu yapar huyunu sevmiyorum der mesela. Ailesine kizgin oldugu diger konu liseden beri hem calismis hem okumus ailesine ev almis ama su an evlilik arifesinde yardim bile edilmiyor buna cok tepkili. Nisanimiz bu yuzden gecikti artik yuvam olsun istiyorum diyor. Ben ona gore daha sinirli yapidayimdir. Benim ailem bile erkek arkadasima sunu dedigini biliyorum kardeşlerimin vs cok iyi yumusak huylu kıymetini bil derler bana. O yuzden yanlis düşünuyorsunuz. Kavgalarimizda falan ben sinirlensem bile konusarak halletmeyi dener. Kardesim iilk zamanlar is yerinden arastirdiginda bile herkesten olumlu yorumlar almis. İnsaALLAH haksiz cikarsiniz ama bu konuda bej guveniyorum. Cahil bir insan degilim psikoloji mezunuyum o yuzden az cok anliyorum onun korkusu ailesinin huzursuzlugunun bize yansimasi. Ama tabi direk bu yazdiklarima bakarak boyle dusunmeniz normal. n

evet saadete geldiniz anladık sizi ailesine ev almış nişanınız gecikmiş sizde bilenmişsiniz sevgilinizde annesini iyi gömmüş gözünüzde iyice irete olmussunuz yapacak bişey yok başladığınız gibi gideceksiniz bu hislerle

HHirpalama degil canim. Annesi bana cidden saygisizlik yapmisti iliskimize müdahale etmisti. Sanirim erkek arkadasimin bana duskunlugunden dolayi. Sonrasinda ben bie saygisizlik yapmamistim. Hatta cok aglamistim. Kiz kardesi annesinin yaptiklarini benim sustugumu vs aanlattiginda da tepki göstermişti benim mutlulugumu mu istemiyorsun anne kiza niye ooyle davrandin diye. Sonra ben gidip gelmemeye baslayinca erkek arkadasimin haberi bile yoktu isteydi annesi beni arayip gonlumu almisti haksizim demisti. Ve hirpalayacak bir insan degil. Oyle yorumlar var ki erkei arkadasim okusa şok olur kendisine :D aslinda cok mulayimdir :D m

+50000000000
Kelimesi kelimesine,harfi harfine katiliyorumm.Allah korusun o anneyle kardeşi. Zira bu iki sevgili dünyayı talan eder değil ki aileyi

:D konuyu cok farkli yerlere getirdiniz arkadaşlar bunlarla alakasi yok su an yaptiginiz da yargisiz infaz oluyor. Simdiye kadar bir saygisizligim olmadi. Allah a şükür erkek aarkadasim da hanzo degil.

Simdiye kadar erkek arkadasim bazi konularda babasina ve annesine karsi güvensiz oldugu konularda bile bana anlattiginda moral vermeyr calistim yapici olmaya calistim. Ama ilk kez bböyle davrandim cidden bilemiyorum. Bir keresinde de biz hep birlikte yemek yiyorduk ben minyon tipliyim erkek arkadasim bana gore cok ama cok uzun. Masada ulasamiyorum diye neredeyse agzima yemekleri itiyordu. Herseyi onume koyuyordu. İste ordada bu bahsettigim cocuk biz de variz abi bu ne light lik demisti. Gecenlerde de bir konu vardi benim yanimda kardesini aramisti. İste demisti ki kardesine biz sinemaya gitmeyelim su an isim var. O da demisti sanirim x yaninda abi yine basladin kilibikliga falan. Bazen bana karsi abisinin davranislarindan hosnut olmuyor

Erkek arkadaşın biraz aşırı korumacı davrandığından olabilir. Kaç yaşında bu çocuk yani olur kardeşler ve erkekler arasında böyle şakalaşmalar. Daha neler göreceksin. Benimki şu an iş için antalyada. Adam yorgun bi gece dışarı çıkmasa hemen başlıyorlar oo yenge izin vermiyor da vermiyor. Varsın öyle düşünsünler hiç takmıyorum. :halay:

Yani diyeceğim bırak bunlarla o uğraşsın. Erkek dengeyi kurup sana yansıtmıyor ve sana karşı da değişmiyorsa ideal eştir zaten.

Bahsettigim kisi erkek canim. Bu arada erkek arkadasim siddet meyillisi bir insan degil. Benim haksiz oldugum durumlarda sen haksizsin diyebilme kabiliyeti var. Ama arayi konusarak uygun yolla bulmayi ttercih eder. Aile konusuna gelince ailesi bana dedigim gibi cok duskun bbeni de her konuda sever sayarlar. Annesi hakkımda en ufak kötü bir yorum yapmaz ustelik olumlu yanlarımı vurgular. Ama erkek arkadasim aile konusunda biraz muzdarip bazi konularda yalniz birakilmis. Bazi konularda üstüne cok yuk yuklenmis bir insan. Adam akilli huzurlu bir yuva sicakligini arayan birisi. O yuzden de benim ailemle vakit gecirdiginde ailemdeki sicakligi gördüğünde babamin kardeslerime yardimlarini bana duskunlugunu gordugunde icten ice dertlenir keske bbenim de boyle bir ailem olsaydi diye. Huzurunun bozulmasindan sorun cikartilmasindan cok cekiniyor. Huzurlu bir yuvaya ac. Annesiyle babasi cok tartisirmis. O yuzden benim yuvama kimse mudahale edemez sana da der hep. Ailesinin huyundan bu yonden cekinir. Ben annesini ovdugumde annem tutarsizdir oyle der baska turlu yapar huyunu sevmiyorum der mesela. Ailesine kizgin oldugu diger konu liseden beri hem calismis hem okumus ailesine ev almis ama su an evlilik arifesinde yardim bile edilmiyor buna cok tepkili. Nisanimiz bu yuzden gecikti artik yuvam olsun istiyorum diyor. Ben ona gore daha sinirli yapidayimdir. Benim ailem bile erkek arkadasima sunu dedigini biliyorum kardeşlerimin vs cok iyi yumusak huylu kıymetini bil derler bana. O yuzden yanlis düşünuyorsunuz. Kavgalarimizda falan ben sinirlensem bile konusarak halletmeyi dener. Kardesim iilk zamanlar is yerinden arastirdiginda bile herkesten olumlu yorumlar almis. İnsaALLAH haksiz cikarsiniz ama bu konuda bej guveniyorum. Cahil bir insan degilim psikoloji mezunuyum o yuzden az cok anliyorum onun korkusu ailesinin huzursuzlugunun bize yansimasi. Ama tabi direk bu yazdiklarima bakarak boyle dusunmeniz normal. n

Anladım ailesi ve sevgiliniz size bayılıyor. Ama bu sizi haklı çıkarmıyor. Üzgünüm. Bir de bu kadar güvenmeyin. Burası "bilmemkaç yıldır sevgiliydik, aileler de tanışmıştı, anası danası beni çok severdi, ama ne oldu da ayrıldı benden" diyen kadınların konularıyla dolu. Sizde de aynı havayı görünce söyleme gereği duydum. Anlattıklarınız hiç bir şeyin garantisi değil malesef. Ailesi sizi sevse ne, sevmese ne, bugün ayrılsanız arkanızdan ağlamaz, yollarına bakarlar. Ben sizin ilişkinizi sağlam bulamadım. O ne yahu, kocaman kadınsınız, okumuş etmişainiz, ama sevgili sizi yalnız evine getiremiyor, siz zorla saygı duydurtmaya çalışıyorsunzu, sevgili kişisi sizin lafınızla ailesine patlıyor filan... Ne olursa olsun. Bunlar normal mi? Ben sevgilinizin haklı haksız ayrımı yapabilme kabiliyeti olduğuna inanmadım açıkcası konunuzdan. Köprüyü geçene kadar sizi yağlayıp ballıyor, olay bu bence. Ayrıca ben de diğer bazı yorumcular gibi fazla içli dışlı olmanızı tavsiye etmiyorum. Şimdiden yüzgöz olmuşsunuz. Evcilik oynuyorsunuz. Siz o ailede kimsenin eşi, gelini, yengesi değilsiniz. Sadece o adamın sevgilisisiniz. Fazla gaza gelmeyin bence. Dünya bugün aşkından ölüp yarın ayrılan sevgililerle dolu. Siz bazı insanlara zarar verecek boyuta getirmişsiniz bu işi. Kendinize gelin ve sadece sevgili olduğunuzu unutmayın bence.

Ailelerin bilip tanışıyor olması farketmez. Erkek aileleri için tanışmış olmak ciddi olunduğu anlamına gelmiyor. O kızla evlenecek diye bakmıyorlar. Ayşe gider fatma gelir diyorlar. Senin ilişkin böyledir diye demiyorum ama bu bir gerçeklik. Erkek ailesi ne kadar modern rahat de görünse pratikte öyle değillerdir.
Ailesi ile evlenmeden önce ne kadar çok muhatap olursan evlilik sürecinde ve sonrasında sorun yaşama ihtimalin fazla olacaktır. Şimdiden sorun yaşamaya başlamışsın.
Söz nişan evlilik vs yoluna girdiğinde onlardan maddi manevi beklentilerin artacak onların da senden dolayısıyla o zaman daha farklı sorunlar da çıkmaya başlayacak. Zaten öncesinde yüz göz olduğun için sorunların çözümü daha zorlaşacak.
Dediğim gibi şimdi anlayamaman normal, ama durum böyle.
Hak veriyorum canım. Ama dedigim gb benim bakis acım farkli. Benim kardeşimin karisi da evlenmeden 4 ay bizimle birlikte yasamisti ama biz ona asla agirligini koymadi gozuyle bakmadik. AAyni sekilde erkek arkadasimin abisinin karisi da 3 sene iliskileri boyunca görüştü etti su an bir sorunlari yok. Dedigim gb bakis acisi farkli olabilir. Cevresel olarak aliskanliklar anlayis tarzi farkli olabilir. Sizin cevrenize ve bbakis aciziniza gore de size yanlis gelebilir saygi duyarim.

Siz de sevgiliniz de fevri insanlar gibi geldiniz bana.
21 pek azarlanacak bir yaş değil bence, şahsen bana emir kipiyle konuşan hele ki dışarıdan bir insana çok sinirlenirim, kim oluyor ki o derim.. Tamam belki tavrı çok hoş değil ben de sevmem öyle ama yanlış, gereksiz bir çıkış yapmışsınız.
Bu muhabbet için de abinin kardeşine tepkisi, sözleri de çok fazla... Korkuyor resmen abisinden, sevgiliniz de aşırı zorluyor bazı şeyleri anlayamadım; kardeşinin sizinle konuşmasını falan inceliyor.. Çok baskı hissettim ben buradan kardeşin üzerinde, bir uyandırma nasıl bu kadar büyük sorun olabilir ki mesela?

Ben ailenin ustunde baski kurmak degil de, bunlar sürekli cagirirlar davet ederler. Mesela erkek arkadasim kendisi isteyken bile kardesini gönderip hediye yollar, cicek yollar. Normaldeki konusmasini bildigim icin yabanci birisi degilim 3 senedir evlerine girip cikiyorum. Samimiyim yani. Böyle tepki vermesi zoruma gitti. Tabi ki uyandirmak zorunda degil. Ama ben geliyorum dedigimde de saygisizca sen bilin demesi zoruma gitti. Normalde cok efendi konusur. Karisma olayina gelince de kavgali degiliz bir ssey degiliz. Abini uyandirir mmisin demisim sonucta kötü bir sey demedim. Bazen benle birlikteyken abisine iste light erkek gibi kondurmalarda bulundugu oluyor. İster istemez rahatsiz oluyorum

21 yaşında eşek kadar kardeşle çiçek mi yolluyor. maaşallah. o kardeşe acıdım ben. onun kız arkadaşı olsam bu durumu aşırı saçma bulurum.

:KK70: konuyu cok farkli yerlere getirdiniz arkadaşlar bunlarla alakasi yok su an yaptiginiz da yargisiz infaz oluyor. Simdiye kadar bir saygisizligim olmadi. Allah a şükür erkek aarkadasim da hanzo degil.
Saygisizligim olmadı diyorsun ama lafimi esirgemem çat çat söylerim kim olursa olsun demissin,bu sebepten kv adayimla tartistim demissin,kadında yazık gelmiş özür dilemiş şirret oğlu ne yaptıysa artık. Sende fisekleyen olduğuna göre. Saygılı olsaydın böyle ortamlara zemin hazirlamazdiniz.saygılı olsaydın daha bismillah nisan bile olmadan bu derece ters dusmezdin milletle

Erkek arkadaşın biraz aşırı korumacı davrandığından olabilir. Kaç yaşında bu çocuk yani olur kardeşler ve erkekler arasında böyle şakalaşmalar. Daha neler göreceksin. Benimki şu an iş için antalyada. Adam yorgun bi gece dışarı çıkmasa hemen başlıyorlar oo yenge izin vermiyor da vermiyor. Varsın öyle düşünsünler hiç takmıyorum. :halay:

Yani diyeceğim bırak bunlarla o uğraşsın. Erkek dengeyi kurup sana yansıtmıyor ve sana karşı da değişmiyorsa ideal eştir zaten.
Tesekkur ederim canim erkek arkadasim 26 yasinda bilgisayar muhendisi calisiyor. Ben de 25 yasinda ogretmenim. Evet biraz korumaci çünkü ailesinden yana muzdarip. Bizim aileyi gorunce de kendi ailesinin eksikleri icine cok dokunur oldu. Yillarca ailesine bakmis ev almis onlara ama düğün yapacagiz hic birinde bir adim yok. Maddi olarak o kadar calistim bosa gitti senden baskasi yalan diyor. Ailem hayal kirikligina ugratti diyor.

Tesekkur ederim canim erkek arkadasim 26 yasinda bilgisayar muhendisi calisiyor. Ben de 25 yasinda ogretmenim. Evet biraz korumaci çünkü ailesinden yana muzdarip. Bizim aileyi gorunce de kendi ailesinin eksikleri icine cok dokunur oldu. Yillarca ailesine bakmis ev almis onlara ama düğün yapacagiz hic birinde bir adim yok. Maddi olarak o kadar calistim bosa gitti senden baskasi yalan diyor. Ailem hayal kirikligina ugratti diyor.

sizin aileniz maddi yardımı varmı evliliğinize yada sevgilinize

Saygisizligim olmadı diyorsun ama lafimi esirgemem çat çat söylerim kim olursa olsun demissin,bu sebepten kv adayimla tartistim demissin,kadında yazık gelmiş özür dilemiş şirret oğlu ne yaptıysa artık. Sende fisekleyen olduğuna göre. Saygılı olsaydın böyle ortamlara zemin hazirlamazdiniz.saygılı olsaydın daha bismillah nisan bile olmadan bu derece ters dusmezdin milletle

Tatlim yorumlardaki seviyeyi koruyalim lütfen. Birincisi ben yurt disina ingilizce egitimi icin gidecektim ve olduk olmadik seviyesiz seyle soyledi cahilce. Gidecegim gün hem de ben de cektim kapiyi ciktim. Daha sonra bu oglunu arayip olanlari anlatmis ilk arayan ben degildim nerdesin sen diye aradi ve bana ne oldu dedi soylediklerini anlattim. Aksam da kiz kardesi anlatmis annesinin hatali oldugunu benim agladigimi falan annesine. Bu da annesiyle kustu sen benim mutlulugumu istemiyor musun diye. Sonra ben araya mesafe koydum yurt disindayken de hic konusmadim kadinla. Sonra oglu isteyken bbeni aradi ozur diledi haksizlik ettim o senin egitimin dedi. Ben de sevindim hemen yumusadim. Sonrasinda erkek arkadasima anlattim. O da dedi annemin isi belli olmaz. Fazla güvenme. Babamla da cok tartisir yapici bir kadin degil dedi. Annesine ve babasina tepkili cok tartistiklari icin. Calismis hem calismis hem okumus ve ailesine ev almis. Ama evlenecek sira hepsi geri cekildi ustelik annesi memur. Ben bu durumu sorun etmedim biz calisiyoruz kendimiz yapariz dedim. O da dedi ki ben onlara guvenip liseden beri calistim simdi beni yari yolda bıraktılar. Anne baba gibi arkamda durmadilar dedi. Senin ailene karşı mahcup olacagim sizinkiler cok duskunler dedi. Ben de oyle olsun isterdim dedi. O yüzden yorum yapmadan okursan mutlu olurum aayrica annesiyle bir sorunum yok her fırsatta kendisi belirtiyor herkese yengesinden bile duydum x in bir saygisizligini gormedim cok iyi anlasacagim demis kac kere erkek arkadaşıma demis. Karsinizdaki insanlari tek hatayla yargisiz infaz yaparsaniz bence siz de hataua dusersiniz. Su an anlattigim durumda haksizim ama bu demek olmuyor ki erkek arkadasim sirrer ben fenayim. Bu durumda siz saygisizlik yapiyorsunuz.e

Canım babamin kendi sirketi var sirketler grubu. Arabami da aldi. Su an 3 tane evi üstüme yapti. Ama onun ailesi küçük hesaplar pesinde. Babam kardeşimin dugununu bile tek basina ustlendi. Ve ben erkek arkadasimin ailesinin durumu bu kadar iyi degil diye bir ccok seyden feragat eediyorum erkek arkadasim üzülüyor. Senin ailen bu kadar destekken bizim aile neden boyle diye. Mesela erkek arkadasim ev almis onlara calisip. Simdi bir bilezigimlafini ediyorlar. Benim amcalarima kadar bilezik takarlar. Ama onun annesi babasi bile buna zorlaniyorlar.

Sunu da belirteyim erkek arkadasim bilmiyor 3 evin benim uzerime oldugunu. Mesela yanyanayken ben hesap odemek istedigimde cok alınıyor. Sen calissan da ben sana harclik ayircam falan diyor. Ben birseyi beğensem illa onu almak zorunda hissediyor.

Yaşınız küçük değil zira bütün bu olanlara "sevgilimin bana olan aşkı bağlılığı" diye kendinizi telkin etmeniz komik.
Siz kimseye emir veremezsiniz,abim ablam yok,hadi diyelim ki var sevgilisi 'abini uyandır' yazacak hop tatlım yani sen hayırdır sen kimsin olur cevabım
Şimdi haksiz yere özür diletti ya,yarın öbür gün konu açacaksınız buraya.
"Eşim annesinden hakli olmama rağmen özür diletti" diye.
Evcilik oyununuza devam edin,fazla uzun sürmeyeceği ikinizinde kafasından belli.

Tatlim yorumlardaki seviyeyi koruyalim lütfen. Birincisi ben yurt disina ingilizce egitimi icin gidecektim ve olduk olmadik seviyesiz seyle soyledi cahilce. Gidecegim gün hem de ben de cektim kapiyi ciktim. Daha sonra bu oglunu arayip olanlari anlatmis ilk arayan ben degildim nerdesin sen diye aradi ve bana ne oldu dedi soylediklerini anlattim. Aksam da kiz kardesi anlatmis annesinin hatali oldugunu benim agladigimi falan annesine. Bu da annesiyle kustu sen benim mutlulugumu istemiyor musun diye. Sonra ben araya mesafe koydum yurt disindayken de hic konusmadim kadinla. Sonra oglu isteyken bbeni aradi ozur diledi haksizlik ettim o senin egitimin dedi. Ben de sevindim hemen yumusadim. Sonrasinda erkek arkadasima anlattim. O da dedi annemin isi belli olmaz. Fazla güvenme. Babamla da cok tartisir yapici bir kadin degil dedi. Annesine ve babasina tepkili cok tartistiklari icin. Calismis hem calismis hem okumus ve ailesine ev almis. Ama evlenecek sira hepsi geri cekildi ustelik annesi memur. Ben bu durumu sorun etmedim biz calisiyoruz kendimiz yapariz dedim. O da dedi ki ben onlara guvenip liseden beri calistim simdi beni yari yolda bıraktılar. Anne baba gibi arkamda durmadilar dedi. Senin ailene karşı mahcup olacagim sizinkiler cok duskunler dedi. Ben de oyle olsun isterdim dedi. O yüzden yorum yapmadan okursan mutlu olurum aayrica annesiyle bir sorunum yok her fırsatta kendisi belirtiyor herkese yengesinden bile duydum x in bir saygisizligini gormedim cok iyi anlasacagim demis kac kere erkek arkadaşıma demis. Karsinizdaki insanlari tek hatayla yargisiz infaz yaparsaniz bence siz de hataua dusersiniz. Su an anlattigim durumda haksizim ama bu demek olmuyor ki erkek arkadasim sirrer ben fenayim. Bu durumda siz saygisizlik yapiyorsunuz.e

herkes kendinde olmayanı istiyor o ailesine maddi yardım yapmıs ailesi ona destek değil diye ailesine kızmış sizin ailenizin ilişkileri sıkı olduğu için sizin ailede bişey var sanmış arkadaşınız yukarda sordum cevap vermediniz sizin ailenizinde maddi bir desteği yok aynı yani insanlar birbirlerile kavga etmiyor o kadar o da herzaman olmuyodur arkadaşınız abartıyor herşeyi ev kendi üstüneyse satsın evi yapsın düğünü

Resim yukleyemedim yukleyebilseydim mesajlarin ekran goruntusunu atacaktim arkadaslar. Erkek arkadasimi baa dedigi su oldu. İste kardesimi uyardim bana gösterdigin saygiyi x e de gosterdiye. Sonra da gülerek odun bu cocuk daha olgunlasmamis centilmen davranamadi kusuruna bakma dedi. Yani ortad hirpalama va gb durumlar yok. Biraz ince düşünceli

herkes kendinde olmayanı istiyor o ailesine maddi yardım yapmıs ailesi ona destek değil diye ailesine kızmış sizin ailenizin ilişkileri sıkı olduğu için sizin ailede bişey var sanmış arkadaşınız yukarda sordum cevap vermediniz sizin ailenizinde maddi bir desteği yok aynı yani insanlar birbirlerile kavga etmiyor o kadar o da herzaman olmuyodur arkadaşınız abartıyor herşeyi ev kendi üstüneyse satsın evi yapsın düğünü
Kendi ustune degil annesinin ustune yapmis. Babamin katkisi soyle var bize. Mesela benim alinacak herseyim tam ben elimi surmedim. Mesela 1 milyarlik yemek takimi varken annem gitti 3 milyarlik aldi. Erkek arkadasim da bu kadar masraf yapmasinlar icim rahat degil dedi. Ama annemle babam tek kizimiz var biz yapcaz dediler. Onlarda da birşey olmayinca erkek arkadasimin zoruna gidiyor. Çünkü maasi az degil. Simdiye kadar ev almanin yaninda bir cok seylerini esyalarina kadar bu alip düzmus 0 dan. Ama simdi yari yolda kalinca tepkili onlara. Yine de ben dedim ki benim icin sorun degil onlar senin annen baban yyuklenme diye. Ama cok tartışmalari oldu bu konuda

Back