- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Sag ol canim ben de epeydir yorumlarini goremeyince merak ettim seniKatılıyorum
Konu sahibi,her ne kadar haksiz da olsan,bu kadar yoruma sabrettigin icin ve herkese güzel bi üslupla cevap verdiğin icin ayrıca tebrik ediyorum seni :) neyse ki hatani bilip özür diledin ve gönlünü aldın. Biraz daha alçakgönüllü olmayı öğren bundan sonra. Hani demistin ya,pohpohlanmayi seviyorum diye,lutfen artık bu huyunu törpule.kimse seni pohpohlamak zorunda değil.
Ayrıca konuyu ilk okuduğumda ben erkek kardesi olduğunu anlamistim zaten.kız kardes olduğu kanısına nasıl varıldı acaba????yada siz mi belirtmemistiniz anlayamadim
mutluluklarYorum icin tesekkur ederim sevgili derken bu ay sonu insaALLAH ciddiye bindirecegiz. Esya baktik bugunama dikkat etmem gerek haklisiniz. Cocugun gonlunu almak icin telafi edici olur mu bilmem bir seyler yaptik dun sinemaya gotur dedi gittik yemek yedik bugun esya bakmaya giderken illa kardesini de getir dedim fikrini falan sordum umarim pisman oldugumu anlamistir :-(
Sag ol canim aminnnnn :-*mutluluklarher zaman hakkınızı savunun ama zaten sevgiliniz hep sizin tarafınızda olmus o yuzden cok da dik baslı olmayın bence biraz uyumlu dengeli olabilirsiniz insallah bır daha sorun yasamazsınız sevgiler
Vallahaaamııığğ. Tatlım senin küçükken okuduğunu anlama konularında derslerin kaçtı acaba?? Dur ben her yaştan ınsana açıklama yapabılıyorum sana da yapayım az bi umut basar belki bişiler.erkekti kardesi canim bu arada amin. r
Ay bilemedim ki ya şimdi hani Türkçe dersinde il derecem vardir belki. Sen de mesela ironi yapmak ne demek seviyesiz insanlarin mesajlarini takmamak gülüp gecmek ne demek anlamamissindir.
Vallahaaamııığğ. Tatlım senin küçükken okuduğunu anlama konularında derslerin kaçtı acaba?? Dur ben her yaştan ınsana açıklama yapabılıyorum sana da yapayım az bi umut basar belki bişiler.
Hani şimdi senin sevgılın erkek ya yani biz burda öyle anladık kızlarla. Hani senin sevgılının erkek kardeşi kız kardeşi olması olayı degıl yani. Sonuçta gelin gidiceksin ya o aileye. Benim de erkek kardeşim olduğuna göre bize de gelin gelicek. Senin gibi aileye girceklerden Allah korusun dedim. Hadi gidin şimdi bu yorumada sülalece gülün minik yavru kurtlar hadi annemm
Bana da sevgilimin kardeşi öyle gevşek gevşek cvp verse rezil ederdim . Sen hiç vicdan yapma haklısın hakkını da hep savun . Herkes bi çemkirmiş şurda ezilen hor görülen gelin olsan milletin hoşuna gidecekcanim cidden ben de bu konuda cok fena durmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?