• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğimin kardeşi

Katılıyorum :KK70:

Konu sahibi,her ne kadar haksiz da olsan,bu kadar yoruma sabrettigin icin ve herkese güzel bi üslupla cevap verdiğin icin ayrıca tebrik ediyorum seni :) neyse ki hatani bilip özür diledin ve gönlünü aldın. Biraz daha alçakgönüllü olmayı öğren bundan sonra. Hani demistin ya,pohpohlanmayi seviyorum diye,lutfen artık bu huyunu törpule.kimse seni pohpohlamak zorunda değil.

Ayrıca konuyu ilk okuduğumda ben erkek kardesi olduğunu anlamistim zaten.kız kardes olduğu kanısına nasıl varıldı acaba????yada siz mi belirtmemistiniz anlayamadim
Sag ol canim ben de epeydir yorumlarini goremeyince merak ettim seni :P :D saka bir yana aynen haksizdim şükür umarim duzeltirmis dikkat etmem gerekiyor. Etiketlerde de yazdım kayinbirader diye ama herkes kiz sandi :D topluca feminist ruhluyuz herhalde :D

Yorum icin tesekkur ederim sevgili derken bu ay sonu insaALLAH ciddiye bindirecegiz. Esya baktik bugun :-) ama dikkat etmem gerek haklisiniz. Cocugun gonlunu almak icin telafi edici olur mu bilmem bir seyler yaptik dun sinemaya gotur dedi gittik yemek yedik bugun esya bakmaya giderken illa kardesini de getir dedim fikrini falan sordum umarim pisman oldugumu anlamistir :-(
mutluluklar :nazar: her zaman hakkınızı savunun ama zaten sevgiliniz hep sizin tarafınızda olmus o yuzden cok da dik baslı olmayın bence biraz uyumlu dengeli olabilirsiniz insallah bır daha sorun yasamazsınız sevgiler:halay:

:süslü:
:KK70: erkekti kardesi canim :KK70: bu arada amin. r
Vallahaaamııığğ. Tatlım senin küçükken okuduğunu anlama konularında derslerin kaçtı acaba?? Dur ben her yaştan ınsana açıklama yapabılıyorum sana da yapayım az bi umut basar belki bişiler.
Hani şimdi senin sevgılın erkek ya yani biz burda öyle anladık kızlarla. Hani senin sevgılının erkek kardeşi kız kardeşi olması olayı degıl yani. Sonuçta gelin gidiceksin ya o aileye. Benim de erkek kardeşim olduğuna göre bize de gelin gelicek. Senin gibi aileye girceklerden Allah korusun dedim. Hadi gidin şimdi bu yorumada sülalece gülün minik yavru kurtlar hadi annemm:süslü:

:süslü:
Vallahaaamııığğ. Tatlım senin küçükken okuduğunu anlama konularında derslerin kaçtı acaba?? Dur ben her yaştan ınsana açıklama yapabılıyorum sana da yapayım az bi umut basar belki bişiler.
Hani şimdi senin sevgılın erkek ya yani biz burda öyle anladık kızlarla. Hani senin sevgılının erkek kardeşi kız kardeşi olması olayı degıl yani. Sonuçta gelin gidiceksin ya o aileye. Benim de erkek kardeşim olduğuna göre bize de gelin gelicek. Senin gibi aileye girceklerden Allah korusun dedim. Hadi gidin şimdi bu yorumada sülalece gülün minik yavru kurtlar hadi annemm:süslü:
Ay bilemedim ki ya şimdi hani Türkçe dersinde il derecem vardir belki. Sen de mesela ironi yapmak ne demek seviyesiz insanlarin mesajlarini takmamak gülüp gecmek ne demek anlamamissindir.
diyorum ki umrumda degilsinnnnn mesajlarin da umrumda degilll amin aminnnnn benim gb gelinlerin senin gibilerin ailesinde isi olmaz zatennn ALLAH eksik etsin aminn. Benim olmam lutuftur ne haddinize diyorummmmm. Uzatma diyorumm. İroniyi kinayeyi ogrende gel takmadim seni ve yorumlarini diyorum. Aldirmadim ve güldüm diyorum. Ama pardon sen simdi bunlari da anlayamazsin. Cok üzülüp amin dedigimi sandigin icin mutlu olursun. İroni ironi, kinaye hani. ALLAH im sabir ver. Uzatma hadi isine bak.

:KK70: canim cidden ben de bu konuda cok fena durmusum :KK70:
Bana da sevgilimin kardeşi öyle gevşek gevşek cvp verse rezil ederdim . Sen hiç vicdan yapma haklısın hakkını da hep savun . Herkes bi çemkirmiş şurda ezilen hor görülen gelin olsan milletin hoşuna gidecek

Diğer meziyetlerinizi bilmem ama saygısızlıkta master yapmış gibisiniz. Allahım yavrularımız kimlere emanet....
Not : kayinvalidem de memur olacak kapasite yokta şehit yakını kontenjanından olmuş işte temalı aşağılamanızda gelin gideceğiniz aileye ne derece saygınız olduğunun ekstra kanıtı. Hani dediniz ya kayınbiraderim ile okuduk kk yorumlarını güldük diye... ( dogruysa şayet ki bana göre değil ) umarım evde annesine okutur bu yorumları ve verdiğiniz cevapları. Aileyi nasıl aşağıladığınızı. Sevgilinizin okumasına gerek yok zira o sizinle aynı kafada....

Çocuk saygısızlık yapmamış.Can ciğer davranmak zorunda değil.Normalde öyleyse bile belki o an uğraşası yoktu cani sıkkındı falan.Köleniz değil ki siz nasıl istiyorsanız öyle davransin tek derdi abisiyle sevgilisi degil uğraşmak mecburiyeti yok.Emir vererek ve şikayet ederek asil saygısızlığı sen yapmışsın.

Dikbaşlıyımdır....marifet sayılır oldu artık oysa ne kötü bir özelliktir...

Ne kötü ilişkiler...kimsenin kimseye saygısi yok...başta sizin...çocuk söylediğinizi yapmak zorunda değil...annesi misiniz babası mı???

Yazınızı okudum yalnız verilen cevapların hepsini okuyamadım, bu yüzden zaten yazılan bir şeyi tekrar ediyorsam kusura bakmayın.
Öğretmenmişsiniz, bir öğretmen olarak insanların saygıyı kendileri tarafından kazanması gerektiğini biliyorsunuzdur.
Siz saygıyı kazanamamış ve erkek arkadaşınız üzerinden zorla kazanmaya çalışmışsınız.
Çok yazık.

15 yıllık evliyim sizin kurduğunuz şu baskının onda birini kurmadım bakın kuramam demiyorum kurmadım!
Ama beni kendi kardeşlerinden daha çok severler ve saygı duyarlar ben de aynı şekilde çok şükür
Sizin yaptığınıza despotluk diyoruz biz

Erkek arkadasinizi doldurup kardesinin ustune salmissiniz. Bide kendinizden ozur dilettirmissiniz. Sizin gibi yengem olmasini istemezdim.

Saygı bekliyorsun da sen o saygının ne kadarını gösteriyorsun değil mi? Emrediyorsun, cevap hesabına gelmeyince de abisini doldurup üstüne salıyorsun. Oldu mu şimdi? Bence çok yanlış yapmışsın madem büyüksün büyüklüğünü bileceksin.Kendib hallet niye abisiyle onu karşı karşıya getiriyorsun ki? İnan bana baştan 1-0 başlıyorsun böyle yapma. Seni o ailede kimse sevip saymaz bundan sonra.Hem annesi de çocuklarımı birbirine düşürdü diyerek senden nefret edebilir.

Sürekli benim huyuma suyuma giderler yazmissin bu beni cok rahatsiz etti...

Senin Ne gibi bir özelligin var ki herkesin senin huyuna suyuna gitmesini istiyorsun hadi kardes falan gectim kaynana kayinpederinden bunu beklemen beni rahatsiz etti onlar degil,sen onlarin huyuna suyuna gideceksin!!

Senin gibi ögretmenlerin elinde temel alan öğrencilere de üzülüyorum, sinir halinde neler yapiyorsun kimbilir...

Bir egitimci olarak ne yapacagini bilmen gerekirdi adami kardesiyle birbirine düsürmüssun bu resmen ortalik karistirmak, kendin güzelce uyarabilirdin ama sen resmen adami doldurup kardesinin uzerine salmissin...

hic olmamis bu...

Back