sevdiğimin kardeşi

Allah'ım neden ben aşk acımdan ölürken, sevdiğim yüzüme bakmazken; örnekteki gibi egolu, emrivaki ve ortalığı karıştıran insanlar sevdiğiyle brilikte? Vardır elbet bir bildiğin Rabbim

Ben senin gibi bir gelini cekemezdim.Abi baya dize getiriyor aileyi.Anne ozur diliyor kardes ozur diliyor daha gelinleri bile degilsin.Bu isin sonu hic iyi degil.

Yengem (10yillik gelinimiz) git uyandır gibi emir kipiyle konuşsa asla dediğini yapmam. Abim kizarsa abimi de silerim. Kimse köleniz değil 21 yaşındaki bir gençle abisinin arasını açmanız çok çirkin. Abının kardeşine sevgilisi için kizmasi çok daha çirkin... Dikkat edin erkekler evlenince aileleri kıymetli oluyor,o zamanda özür dileyen siz olursunuz.

Konu sahibi hiç bir duyguyu tek başına yaşayamıyor sanırım. Kardeşı kv yi sindiremeyince nisanlısından destek alıyor. Kk daki yorumları sindiremeyince k biraderle yorumlara gülüşüyor. Kendine hangi konuda savunmaya kalksa daha bir batıyor. Onlar fakir biz zenginiz. Ailem nüfuslu herkesi tanır. Babamı kimse kandıramaz. Hakkında iyi dedilerse iyidir.
Beni seviyorlar, saygıda kusur etmezler/edemezler. Ederlerse sevgilimi devreye sokarım filan. Sevgilim bsna çok düşkün...Ayyy içim şişti okurken ama her yorumu okudum. Sonu neye varacak diye...
Gönlünü aldım filan kısmı da bsna tamamen uydurma geldi. Burada görüntüyü kurtarmak için. Lakin bir sinema yemeğe tav olup yaptığınız densizligi affetmisse k birader bence de durmayın devam edin. Gerçek ailenizi bulmuşsunuz....

Vallahi okurken ben sinir oldum. Adamı şimdiden ele geçirmiş ailesi üzerine baskı uyguluyorsunuz.Ne sıfatla??? Ayrıca bir saygısızlık görmedim ben kardeşinin konuşmasında. O nasıl abiymis ki kardeşini hiç yoktan kirabiliyor.Sana laf soyletmem taviz vermem.Suçları olur o zaman eyvallah. Bir daha sizin gibisini bulamaz diye mi korkuyor acaba. Ve ayrıca kardeşi sizin ayakçınız mı da size hediye taşıyor çiçek taşıyor.Sonra azarı yiyip oturuyor. Bence ara zıtlastirmak yerine iyi davranın ki iyilik görün.

Canim haklisin ama hediye olayi surpriz oldugu icin haberim olmadan oluyor. Bunun disinda ben de cidden cok islerinde yardima gittim. Ama aramiz iyi şükür duzelttim sinema yemek falan yaptik. İcime dert olmustu hatami ttelafi etmek icin. Ama ben sessiz olsam bu ailede ezme potansiyeline girerdi buna yönelik cabalari da olmadi degil ama erkek arkadasim sag olsun bu konuda bana destek oldu izin vermedi.

sürekli emir verir gibi konusmanız daha konuya da ben dik baslıyım annesiyle kavga ettim geldi özür diledi kardesiyle ettim geldi ozur diledi suna bunu yaptırdm söylettirdim bilmem ne. ozellikle cocuga emir vermeniz hic hos olmamıs bence. ortada buyuk bir olay yok iyi veya kotu yapmıssınız diyemem ama ortada bır saygısızlık varsa size ait daha sevgiliyken sevgilinizin ailesi ile bu kadar kötü olmanız surekli kavga icinde olup sizden ozur dilemelerini beklemeniz hos degil hakikaten dik baslıymıssınız ama gecimsizsiniz de

İstediginizi düşünün ne deyim ki ben olayi ve gelismelerini anlattim. Hem ben kadinlar kulubunu seviyorum herkes kendi derdini anlatiyor yorum aliyor. Ben de icime dert oldu yazdim. Ayrica bana haksizsin hatalisin diyen kimse zoruma gitmedi ustelik mutlu oldum hatami samimice vurguladilar. Sorun hakaret kisilik icerikli mesajlardi. Bana gorgusus cirkef diyerek verip veristirildi ki beni koyduklari seviyeden ne farki oldu bu kisilerin. Hataliyim suc bende kabul ettim hatta hic ama hic sorun etmedim. Hakaret neden ve ne icin? Herkes gunluk hayatinda kusursuz mu? Herkesin agzindan bal mi damliyor? Kimse kimseyi kirmiyor mu bu hayatta ? Ki benim bir hatam yuzunden tum hayatim karakterim ogretmenligim elestirilerek hakaret edildi. Forumun kurallarina gore de kisiye yonelik hakaret soylemi kabul edilmiyor. Normalce haksizsin hatalisin dediler de ben mi sorun ettim butun yorumlari okuduysaniz tabi ki hayir. Ayrica hatasini kabul eetmis birisine bu kadar hakaret soyleminin gerekcesi ne olabilir? Kim bu kadar kusursuz?
BBenim anlayisim burda derdimi acip olumlu olumsuz elestiriler almakti. Haksiz oldugum belirtildi. Ben de manevi olarak sabaha kadar 0 uyku uyudum. Burda neden yalan soyleyim. Burda gonlunu aldim demekle vicdanimi da mi rahatlatacagim ne alaka ne kafar basit bir mantik. Benim hayatim net uzerine mi kurulu da burada ben vicdanimi rahatlatayim yapmadigim bir seyi yapmis gibi gostereyim. Su an eve yeni girdim esya bakmaya gitmistik kardesi de bizimleydi. Neden yapmayim. Sonucta vicdanim ve ben huzursuzdum. O cocugun gonlunu almadan ne kadar huzurlu olabilirdim. Ne kadar basit bir itham bunlar. Cidden üzüldüm bu mesaja. Her hakarete her soze bir nebze aldirmadim ama bu mesaj cidden acindirici bir ithamda. Hanimefendi ben derdimi paylastim yorumlar almak icin gittim hatami telafi ettim. Siz konuyu nereye baglamissiniz size yazik cidden. Burasi bir paylasim formu. Olmayan seyi yazarak kendimi ve huzurumu sanal ortamdan kazanacak halim yok. İstediginizi dusunun. İyi aksamlar.

Yorum icin tesekkur ederim sevgili derken bu ay sonu insaALLAH ciddiye bindirecegiz. Esya baktik bugun ama dikkat etmem gerek haklisiniz. Cocugun gonlunu almak icin telafi edici olur mu bilmem bir seyler yaptik dun sinemaya gotur dedi gittik yemek yedik bugun esya bakmaya giderken illa kardesini de getir dedim fikrini falan sordum umarim pisman oldugumu anlamistir :-(

Allah'ım neden ben aşk acımdan ölürken, sevdiğim yüzüme bakmazken; örnekteki gibi egolu, emrivaki ve ortalığı karıştıran insanlar sevdiğiyle brilikte? Vardır elbet bir bildiğin Rabbim
Severken sevildigim icindir iyi aksamlar

Kayinvalidem haimden memnun valla bugun aradi alisverise gidecekmis benle gelir misin diye diger gelini hastayım gelemem demis. Tek basima beceremiyom kararsiz kaliyom diye ben yine iyi davranıyorum merak etmeyin saygili oluyorum. Hizmetini de yapiyorum kendi istegimle kimse zorlamiyor. Tabi herseu bu degil ama ilerde kayinvalidemin koluna girip gezmek yemek yemek isterim mesela. Mesafeli olmak istemem.l

Ben olaya başka bi açıdan bakmak istiyorum izninizle ergenler abilerinin ablalarının ilişkilerine şahit olmayı kaldıramıyor bazen bence daha iki kişilik yaşayın ilişkinizi tavsiye ederim

Ben olaya başka bi açıdan bakmak istiyorum izninizle ergenler abilerinin ablalarının ilişkilerine şahit olmayı kaldıramıyor bazen bence daha iki kişilik yaşayın ilişkinizi tavsiye ederim
Haklisin canim ama aramizda pek mesafe olmadığı icin kendisi de sürekli bana bazi kkonularda yardim istedigi icin yazmıştım.

Konu sahibi ne sabirlisin kız 30 sayfadır millete laf anlatıp he haksizim diyosun ben olsam 3. Sayfada cinnete gelip yakardm buraları hep beraber banlanirdik
Katılıyorum

Konu sahibi,her ne kadar haksiz da olsan,bu kadar yoruma sabrettigin icin ve herkese güzel bi üslupla cevap verdiğin icin ayrıca tebrik ediyorum seni :) neyse ki hatani bilip özür diledin ve gönlünü aldın. Biraz daha alçakgönüllü olmayı öğren bundan sonra. Hani demistin ya,pohpohlanmayi seviyorum diye,lutfen artık bu huyunu törpule.kimse seni pohpohlamak zorunda değil.

Ayrıca konuyu ilk okuduğumda ben erkek kardesi olduğunu anlamistim zaten.kız kardes olduğu kanısına nasıl varıldı acaba????yada siz mi belirtmemistiniz anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…