- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
ne güzel ya kv adayı senden özür diler, kardeşi özür diler. iyi bulmuşsun valla
Sankı sımdı kızmamıs.Simdi ben tek çıkıp gitseydim neden haber vermedin bizimkilere derdi haber verdigimi soyledigimde de kardesine kizardi
+ 1 Dilerim çocuklarımdan birinin öğretmeni değildir bu barış güvercini arkadaşSürekli benim huyuma suyuma giderler yazmissin bu beni cok rahatsiz etti...
Senin Ne gibi bir özelligin var ki herkesin senin huyuna suyuna gitmesini istiyorsun hadi kardes falan gectim kaynana kayinpederinden bunu beklemen beni rahatsiz etti onlar degil,sen onlarin huyuna suyuna gideceksin!!
Senin gibi ögretmenlerin elinde temel alan öğrencilere de üzülüyorum, sinir halinde neler yapiyorsun kimbilir...
Bir egitimci olarak ne yapacagini bilmen gerekirdi adami kardesiyle birbirine düsürmüssun bu resmen ortalik karistirmak, kendin güzelce uyarabilirdin ama sen resmen adami doldurup kardesinin uzerine salmissin...
hic olmamis bu...
Aldimcanim gonlunuBence kardesın gonlunu alın. Yazık hıc ıstemezdım onun yerınde olmayı abbıden bı ton papara yetmıyomus gıbı bıde ozur mesajı attırıyo. Annesının senden ozur dılemesınıde tuaf buldum. Gelını degılsın bıseyı dgılsın.
Ne yazdigimiza ddikkat edelim neyse bildirdim ben gereken yere sizin seviyenize inmeyecegim iyi gecelerHülya Avşarın kulakları çınlasın,eğitim cehaleti alır..............demişti,nereden aklıma geldiyse
Ogretmenligimle ne alaka ? Her neyse ders verdigim kitle universite düzeyi zaten. Ogrencilerimle velilerim de genelde cok severler ayrica okulda da en sevilen ogretmenlerden biriydim. İnsanin tek bir hatasi tüm kisiligini mi etkiliyormus cidden harika bir bakis aciniz var neyse hic uzatmak istemiyorum. İyi geceler.Sürekli benim huyuma suyuma giderler yazmissin bu beni cok rahatsiz etti...
Senin Ne gibi bir özelligin var ki herkesin senin huyuna suyuna gitmesini istiyorsun hadi kardes falan gectim kaynana kayinpederinden bunu beklemen beni rahatsiz etti onlar degil,sen onlarin huyuna suyuna gideceksin!!
Senin gibi ögretmenlerin elinde temel alan öğrencilere de üzülüyorum, sinir halinde neler yapiyorsun kimbilir...
Bir egitimci olarak ne yapacagini bilmen gerekirdi adami kardesiyle birbirine düsürmüssun bu resmen ortalik karistirmak, kendin güzelce uyarabilirdin ama sen resmen adami doldurup kardesinin uzerine salmissin...
hic olmamis bu...
Böyle gidersen Mune de banlar demiş miydi acaba Hülya Avşar, bir soralım mı kendisineHülya Avşarın kulakları çınlasın,eğitim cehaleti alır..............demişti,nereden aklıma geldiyse
Kız queen ne çabuk açıldı banınAldimcanim gonlunu
Sag ol canim zaten 2 gündür yaşadığım seylerden sonra bir karara vardim böyle ddevam edecegim azıcık taviz verince arrkasini alamiyorsun. Kaynanam ozur diledi çünkü yurt disinda egiim icin bulunmama kötü yakistirmalarda bulunmustu. E bende gerekeni yapinca anladi hatasini ozur diledi. Ama sunu cok iyi anladim ki bu devirde ezilirsen seviliyorsun ya da kötü olursan iyi oluyorsun. Azicik iyi olunca nasol sindiririz nasil ezeriz derdindeler. Sanki bana bu kadar hakaret edenler o kadar masumlar ki hakaret ederek benden daha haksiz oluyorlar ama yok ben sucluyum ben ezilmeyen gelinimBana da sevgilimin kardeşi öyle gevşek gevşek cvp verse rezil ederdim . Sen hiç vicdan yapma haklısın hakkını da hep savun . Herkes bi çemkirmiş şurda ezilen hor görülen gelin olsan milletin hoşuna gidecek
Ben de seni ozledim canim :-* evet ya ilk banimdi ay var ya duramadim o kadar alışmışım ki kadinlar kulubune bi özledimKız queen ne çabuk açıldı banınilk banın mıydı neydi artık kaldigin yerden devam
Öyledir bağımlılık yapar burasi,hele bi 10 gun falan ban yersen ilerde daha iyi anlarsin öküz oturur insanin icineBen de seni ozledim canim :-* evet ya ilk banimdi ay var ya duramadim o kadar alışmışım ki kadinlar kulubune bi özledimu
Ay var ya 30 sayfa dayandım sonra cok ağrıma gitti tutamadim kendimi yardirdimÖyledir bağımlılık yapar burasi,hele bi 10 gun falan ban yersen ilerde daha iyi anlarsin öküz oturur insanin icineo yüzden polemiğe girmemenizi oneriyorum
Ne Aga olur artikSevgilin konağın ağası sen de baş gelinsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?