sevdiğimin kardeşi

ne güzel ya kv adayı senden özür diler, kardeşi özür diler. iyi bulmuşsun valla

Şimdilik özür de dilerler alttan da alırlar tabii.Oğullarının gözünde kötü olmak istemezler.
Hiç de isteyerek özür dilememiştir. Ama hele bir evlensin ortak beklentiler karşılıklı görevler devreye girdi mi hiç öyle canım gülüm olmuyor ilişkiler. Evlendikten yani köprüyü geçtikten sonra durum tersine dönüyor kızı aldık artık diyorlar.Denge iyi kurulmazsa sıkıntılar başlıyor, şimdiki davranışların acısı çıkar eşinin ailesi de melek değil. Aurıca baştan hevesle çok samimi ilişki kurup evlendikten sonra "herşeyimize karışıyorlaaarr" vs. vs. diye şikayet ediliyor.
Ne kadar az yüz göz olursan o kadar kıymetli ve saygı değer oluyorsun.
Doğası gereği bu işler böyle.

Bence kardesın gonlunu alın. Yazık hıc ıstemezdım onun yerınde olmayı abbıden bı ton papara yetmıyomus gıbı bıde ozur mesajı attırıyo. Annesının senden ozur dılemesınıde tuaf buldum. Gelını degılsın bıseyı dgılsın.

+ 1 Dilerim çocuklarımdan birinin öğretmeni değildir bu barış güvercini arkadaş

Aldimcanim gonlunu

Ogretmenligimle ne alaka ? Her neyse ders verdigim kitle universite düzeyi zaten. Ogrencilerimle velilerim de genelde cok severler ayrica okulda da en sevilen ogretmenlerden biriydim. İnsanin tek bir hatasi tüm kisiligini mi etkiliyormus cidden harika bir bakis aciniz var neyse hic uzatmak istemiyorum. İyi geceler.

Bana da sevgilimin kardeşi öyle gevşek gevşek cvp verse rezil ederdim . Sen hiç vicdan yapma haklısın hakkını da hep savun . Herkes bi çemkirmiş şurda ezilen hor görülen gelin olsan milletin hoşuna gidecek
Sag ol canim zaten 2 gündür yaşadığım seylerden sonra bir karara vardim böyle ddevam edecegim azıcık taviz verince arrkasini alamiyorsun. Kaynanam ozur diledi çünkü yurt disinda egiim icin bulunmama kötü yakistirmalarda bulunmustu. E bende gerekeni yapinca anladi hatasini ozur diledi. Ama sunu cok iyi anladim ki bu devirde ezilirsen seviliyorsun ya da kötü olursan iyi oluyorsun. Azicik iyi olunca nasol sindiririz nasil ezeriz derdindeler. Sanki bana bu kadar hakaret edenler o kadar masumlar ki hakaret ederek benden daha haksiz oluyorlar ama yok ben sucluyum ben ezilmeyen gelinim d

Tam saat 00.00 da baktım açılmamıştı ama bir kac tane yeni konum var bu sefer ben ezildim hem de çok canim sıkkın yarin anlatacagim :-(

Ben de seni ozledim canim :-* evet ya ilk banimdi ay var ya duramadim o kadar alışmışım ki kadinlar kulubune bi özledim u
Öyledir bağımlılık yapar burasi,hele bi 10 gun falan ban yersen ilerde daha iyi anlarsin öküz oturur insanin icine o yüzden polemiğe girmemenizi oneriyorum

Öyledir bağımlılık yapar burasi,hele bi 10 gun falan ban yersen ilerde daha iyi anlarsin öküz oturur insanin icine o yüzden polemiğe girmemenizi oneriyorum
Ay var ya 30 sayfa dayandım sonra cok ağrıma gitti tutamadim kendimi yardirdim ama tovbe cok kibar uslu bir kiz olup bildircem direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…