Sevdiğim mi yoksa sevildiğim mi?

Fatih sana canımın içi diye mesaj atabiliyorsa sen yıllardır olan ilişkini çöpe atmışsın bile, sormaya lüzum yoktu :19:

aldatmadın , yuz vermedin ama karsıdaki sana canımlı cicimli konusuyo, surekli gorusuyosun, sabahlara kadar acık tel ama sen umut vermemissin. kendini kandırıyosun! fatih te cok durust, tam Allah icin yasayan biri ki sozlenecek bi kıza asılmaktan da geri kalmıyo...masallah bence tek madur sevgilin..

Sevgilin ilgisizliği uzun süreli ilişkilerde çok rastlanan bir durum ve sevginin bitmeye başlamasıdır. İlişkiniz alışkanlık durumuna gelmiş ve sıkılmaya başlamış.
Fatihin ilgisi seni ona çekiyor. Zamanla sana aynı ilgiyi göstermeyecek ve sende de soğuyacaksın ondan pişman olacaksın.
İkisinden de vazgeç yaşın daha genç.

fatihin ve erkek arkadaşının aldatıldıklarından haberi var mı?:23:

Bir diğeri isee fatihle 1 aydır sevgilisin cicim ayları hep böyle olur.Sevgilinde eminim ilk aylarda bu kadar odun değildir.Bunuda hesap ederek fatihi seç değişebilir yanii.

Yaptığın davranışş bana göre çok çok seviyesizz ve 1 aydır ikisini birlikte idare ediyorsunnn.ikiside aldatıldıklarından bir haber..:34: işte sadece erkeğin karaktersizi olmuyor kadınında oluyor cnsiyet meselesi değil ya adam olmak.:34:

eğer fatihle ilşkine başladığın zaman erkek arkadaşından ayrılsaydın ozaman bir nebze hak verebiliridim sana ve daha doğru olana ykın bir davranış sergilemiş derdim de şuan kii davranışın hakkında cümleler kurmaya devam edersem banlanırım diyeyim sen anla.:51:

eminim fatihte erkek arkadaşında ikisini aynı anda idare ettiğini bilseler yüzüne bile bakmazlar.Ve şıunuda söyleyeyim aldatma eylemini bir kere yapan adam kolay kolay iflah olmaz.burda da görüyoruz defalarca defalarca defalarca aldatılıyor insanlar.:ssz:

Son düzenleme:
aldatmayı kabullenmıyoruz elbette kaldı kı bak bu adamla sevgılısın o bır gercek. canım demesen de o adamın sana demesıne ızın verıyorsun kı bu bır ılıskı demektır. buyuk buyuk laflar etmeyecem cunku ınsan neyı kınarsa basına gelır ama senı de anlamıyor degılım evet sozlenecegın ınsan senı sevıyormus annesı dıyor sen dıyorsun ama acaba gercekten oyle mı bunu bır o adam bılır. bazı ınsanlar cok romantıktır ve sen de oylesın ılgı alaka ıstıyorsun zaman zaman onun karakterınden dolayı zaman zaman onun sartlarından dolayı yasayamamıssın. fılm arsıvı yapan erkeklere hayran olurum hep cunku fılm ızlemeyı cok severım. ama esım uykum gelıyor der genelde ve bunu cok uzerdı en sevdıgım seyı beraber yapma ıstegınden mahrum kalmak. komsumuz ımrenır der kı bak yenge ne guzel fılmlerı takıp edıyor ızleyelım dıyor abıye. sen dızıden ya da elısınden basını kaldırmıyorsun der. ama ben esımle nadır paylasabılırdım bu anları ıste. oyuzden beraber uyuma ıstegını cok ıyı anlıyorum. sevgılın alıskanlık olmus bır bag olmus aranızda. onu sevıyorsun da ama sevgınde azalma olmus bu bır gercek. evlenınce de boyle olacaksa senı yanlıs yollara ıter. ıcındekı bosluk ıle fatıh benzerı ınsanlara kaplırsın. fatıhın karakterını begenmıssın ılgısı cok mutlu edıyor senı. ama aslında fatıhı sevmıyorsun sevdıgın adam sevgılın. fatıhe gelınce baglanmıs sevmıs senı. dogru olmasa da kopamıyor ıste. sevgıye ac kalmıs erkekler ve kadınlar tutkulu sever. ıcındekı aclıgı severek kapatır sankı sevdıkce mutlu olur sevgı verdıkce ılgı verdıkce huzuru mutlulugu bulur. fatıh de oyle bırı. ama sunu da dusun sevgılınden vazgecebılır mısın fatıhe evet dıyebılırmısın ıkısı karsında dursa kıme gıdersın bunları dusun. aılen fatıhı kabul de etmeyebılır bılıyorsun cogu aılelerın bakıs acısını. cocugu var bu sorun olur mu sana ılerde bunları ıyı dusun. maddıyatı da kucumseme tabıkı. fatıhın hersyeı hazırmıstabıkı bır avantaj ama ya fakır ama daha cok sevdıgın adamı gerıde bırakınca mutsuz olursan bunu dusundun mu.

ben gercekten sevgilimi seviyorum bunu isteyen inansin istemeyen inanmasin...sevgilimin benimle saatlerce telefonda görüstügü zamanlarda oldu bu 1ay icinde birkere olsun fatih aklima gelmedi ben fatihe karsi bir sevgi ask hissetmiyorum ilgisi karakteri hosuma gidiyor sadece...benim sevgilim cok asabi sinirli bir insan birsey derken hep korkarim bana kizcak parlicak biranda diye ama fatih öyle degil daha sakin daha anlayisli beni etkileyen tek bunlar oldu...oysaki gercekten gönül verdigim kisi sevgilim onsuz yasayamam derdim yasayamamda ama inanin okadar emek verdimki ben bu iliskiye cok ugrastim ama ilgi alaka görmdim suan cok sacmada gelse size artik icim rahat haksizlik gördüm haksizlik ettim haketti diyorum...

Evet ailem asla fatihi kabul etmez fatih icin ailemi karsima almam gerekir bunuda asla yapmam...ama sevgilim icin yapardim onun icin gerekirse ailemide karsima alirdim

Anlayamadiginiz tek bir nokta var ben iliskime belkide bir cogunuzun veremedigi kadar cok emek verdim. Düsünün almanyada üniverste okuyan genc bir kizim etrafimda cokta begenilen biriyim ama ben 6senede birkere olsun kafami kaldirip bir erkegin yüzüne dahi bakmadim. Eve gelirdim baska hic biryere gitmezdim...gezmezdim eglenmeye gitmezdim istemezdi sevgilim cünkü bende onu hic kirmadim onun icin bircok arkadasimdan bile vazgectim olsun dedim sevgilim huzursuz olmasin...

Gecen sene Amerikada staj yapmam icin teklif geldi hersey devletten olacakti sordum hayir dedi peki dedim...vazgectim gitmedim...

Kimi maddiyatcisin demis benim icin asla maddiyatci olmadim...ben sevgilime sen dert etme kafana takma üzülme gerekirse 2odali bir ev tutalim dedim yasarim nolcak dedim hic birsey istemedim 6senede 1kere hediye aldi bana düsünün nedn almiyorsun bile demedim ama ben ona hep alirdim yine aldim akillanmiyorum iste...

evlenecek erkek kenara para koyma derdinde olmazmi? Hic umursamiyor bile hallederiz diyor düsünün ben kazandigim 3kurusu bir kiz olarak evlenecegiz diye kenara koyardim...

Düsünün her fedakarligi yapiyorsunuz ama inanin öyle bir an geliyorki yeter artik bukadar haksizlik diyorsunuz...ben 6senedir gelinlik fotograflari biriktirdim hergece kafami yastiga koydugumda evlenecegimiz günün bibirimize kavusacagimiz günün hayalini kurdum...ama noldu suan icimde ne heves ne istek hicbirsey kalmadi ilgisizligi davranislari yüzünden...ha bana hic yanlisi olmadi simdiye kadar ama olsun benim bildigim insan sevdigini üzmeye kiyamaz...siz sevgilinizin sesini duymadan 10gün durabilirmisiniz yada 1hafta sadece? Sadece moraliniz bozuk diye? Ama o durabiliyor...benim bildigim insanin moralide bozuk olsa teselliyi sevdiginde arar arkadaslarinda degil...

Evet bencilim...bencilim cünkü ilgi görmek istedim hakettigim ilgiyi görmek istedim... bukadar ilgiyide ilk defa Fatihte gördüm sadece keyfini sürdüm!!!

Pardon ama konuyu açarken ne düşünüyordunuz ? İyi yapmışsın esas oğlanla söz-nişan planları yaparken Fatih'ten gördüğün ilgiliyi de es geçmemeliydin denilmesini mi ?

Evet beklediğin ilgiyi görmemenden şikayetçi olman normal.. buna kimsenin birşey dediği yok.. Ama bu sana nişanlanacağın kişi aldatma hakkını vermez... İlgi vb. ne şikayetin varsa çık mertçe konuş olmuyor ben ayrılacağım de , ayrıl ondan sonra Fatih'e mi mesaj atarsın Mehmet'e mi o senin bileceğin iş.. Ama şu an hatalısın arkadaşım hatalısın.. İstediğin kadar inkar et kız ünlemli cümleler kur bize.. bu maalesef içinde bulunduğun durumu değiştirmiyor...

Aramadı mesaj attı.. Diyorsunuz da maddi durumunun çok kötü hal aldığını ama size anlatmak istemediğini de söylüyorsunuz.. Belki sms paketi satın almış sadece, kontörü yok ve arayamıyor ? Bunlarda birer ihtimal.. Kendiniz yazıp kendiniz oynamayın kendisine sorun ve olursa olur olmazsa da olmaz..

Birçok fedakarlık yaptım diyorsun , ne güzel.. Sevgi fedakarlık ister emek ister 6 yıl tek sen fedakarlık yaptıysan yürümez zaten ama başlangıcı gibi bitişide dürüstçe olsun lütfen..

Pardon ama konuyu açarken ne düşünüyordunuz ? İyi yapmışsın esas oğlanla söz-nişan planları yaparken Fatih'ten gördüğün ilgiliyi de es geçmemeliydin denilmesini mi ?

Evet beklediğin ilgiyi görmemenden şikayetçi olman normal.. buna kimsenin birşey dediği yok.. Ama bu sana nişanlanacağın kişi aldatma hakkını vermez... İlgi vb. ne şikayetin varsa çık mertçe konuş olmuyor ben ayrılacağım de , ayrıl ondan sonra Fatih'e mi mesaj atarsın Mehmet'e mi o senin bileceğin iş.. Ama şu an hatalısın arkadaşım hatalısın.. İstediğin kadar inkar et kız ünlemli cümleler kur bize.. bu maalesef içinde bulunduğun durumu değiştirmiyor...

Aramadı mesaj attı.. Diyorsunuz da maddi durumunun çok kötü hal aldığını ama size anlatmak istemediğini de söylüyorsunuz.. Belki sms paketi satın almış sadece, kontörü yok ve arayamıyor ? Bunlarda birer ihtimal.. Kendiniz yazıp kendiniz oynamayın kendisine sorun ve olursa olur olmazsa da olmaz..

Birçok fedakarlık yaptım diyorsun , ne güzel.. Sevgi fedakarlık ister emek ister 6 yıl tek sen fedakarlık yaptıysan yürümez zaten ama başlangıcı gibi bitişide dürüstçe olsun lütfen..

Benim kizdigim felan yok sizlere...farkindayimben herseyin ki kendim dedim utaniyorum diye ben bunlari yapacak bir kiz degildim sadece icimdekileri paylasmak istedim icinden cikamadigim durumu paylasmak istedim...

Ben ona cok sordum nedn böyle yapiyosun dedim susuyor özür dilerim seni cok üzüyorum dimi diyor...6senenin ardindan hadi yoluna demekte zor geliyor iste

Benim kizdigim felan yok sizlere...farkindayimben herseyin ki kendim dedim utaniyorum diye ben bunlari yapacak bir kiz degildim sadece icimdekileri paylasmak istedim icinden cikamadigim durumu paylasmak istedim...

Ben ona cok sordum nedn böyle yapiyosun dedim susuyor özür dilerim seni cok üzüyorum dimi diyor...6senenin ardindan hadi yoluna demekte zor geliyor iste

Hadi yoluna demek zor geliyorsa , aldatmayacaksın o zaman

Sevgilinin davranış biçimi belli, ne olduğu belli, ilişkini yürütüp yürütmeyeceğine karar vereceksin önce

Ama onun yarattığı boşluğu başkasıyla doldurmak etik değil. Bu sevgi değil.

Fedakarlık etmiş olmak, çabalamış olmak sana aldatma hakkı vermiyor, bilakis kendin kendi emeğine saygısızlık ediyorsun.

Hem utanıyorum diyorsun hem savunuyorsun bir karışıksın farkında mısın ? Duygularını tart, böyle devam edersen lanet ettiğimiz aldatan erkekten ne farkın kalır ki

Anlayamadiginiz tek bir nokta var ben iliskime belkide bir cogunuzun veremedigi kadar cok emek verdim. Düsünün almanyada üniverste okuyan genc bir kizim etrafimda cokta begenilen biriyim ama ben 6senede birkere olsun kafami kaldirip bir erkegin yüzüne dahi bakmadim. Eve gelirdim baska hic biryere gitmezdim...gezmezdim eglenmeye gitmezdim istemezdi sevgilim cünkü bende onu hic kirmadim onun icin bircok arkadasimdan bile vazgectim olsun dedim sevgilim huzursuz olmasin...

Gecen sene Amerikada staj yapmam icin teklif geldi hersey devletten olacakti sordum hayir dedi peki dedim...vazgectim gitmedim...

Kimi maddiyatcisin demis benim icin asla maddiyatci olmadim...ben sevgilime sen dert etme kafana takma üzülme gerekirse 2odali bir ev tutalim dedim yasarim nolcak dedim hic birsey istemedim 6senede 1kere hediye aldi bana düsünün nedn almiyorsun bile demedim ama ben ona hep alirdim yine aldim akillanmiyorum iste...

evlenecek erkek kenara para koyma derdinde olmazmi? Hic umursamiyor bile hallederiz diyor düsünün ben kazandigim 3kurusu bir kiz olarak evlenecegiz diye kenara koyardim...

Düsünün her fedakarligi yapiyorsunuz ama inanin öyle bir an geliyorki yeter artik bukadar haksizlik diyorsunuz...ben 6senedir gelinlik fotograflari biriktirdim hergece kafami yastiga koydugumda evlenecegimiz günün bibirimize kavusacagimiz günün hayalini kurdum...ama noldu suan icimde ne heves ne istek hicbirsey kalmadi ilgisizligi davranislari yüzünden...ha bana hic yanlisi olmadi simdiye kadar ama olsun benim bildigim insan sevdigini üzmeye kiyamaz...siz sevgilinizin sesini duymadan 10gün durabilirmisiniz yada 1hafta sadece? Sadece moraliniz bozuk diye? Ama o durabiliyor...benim bildigim insanin moralide bozuk olsa teselliyi sevdiginde arar arkadaslarinda degil...

Evet bencilim...bencilim cünkü ilgi görmek istedim hakettigim ilgiyi görmek istedim... bukadar ilgiyide ilk defa Fatihte gördüm sadece keyfini sürdüm!!!

biz sana emek vermedin vs tarzında yorum yapmıyoruz farkındaysannn.Sen çok emek vermiş olabilirsin.karşılııığını görmediğin halde fedakarlık yapmış olabilirsinn.Bilmmem kaç yıl boyuncaa okuldan eve gelip hiç gezmemiş olabilirsinn.Ama tüm bunlar sevgilini aldattığın gerçeğini değiştirmez ve aldatmanın gerekçesii olamaz sen sadece kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.Sen bundan sonraa sevgilinle de fatihlede devam etsen vicdanın rahat olacak mı? sadece bunu soruyorum sana.:34:

söylemeden geçemeyeceğimm , erkek arkadaşınızı ısrarla sevdiğinizi söylüyorsunuz ya :ssz: azıcık sevseniz bir başkasının ilgisi hoşunuza falan gitmez rahatsız olursunuz.İnsanın sevdiğinin yarattığı boşluğu sdece sevdiği kişi kapatabilir.3. bir şahıs , ilgi gösteren biri değill.

ben gercekten sevgilimi seviyorum bunu isteyen inansin istemeyen inanmasin...sevgilimin benimle saatlerce telefonda görüstügü zamanlarda oldu bu 1ay icinde birkere olsun fatih aklima gelmedi ben fatihe karsi bir sevgi ask hissetmiyorum ilgisi karakteri hosuma gidiyor sadece...benim sevgilim cok asabi sinirli bir insan birsey derken hep korkarim bana kizcak parlicak biranda diye ama fatih öyle degil daha sakin daha anlayisli beni etkileyen tek bunlar oldu...oysaki gercekten gönül verdigim kisi sevgilim onsuz yasayamam derdim yasayamamda ama inanin okadar emek verdimki ben bu iliskiye cok ugrastim ama ilgi alaka görmdim suan cok sacmada gelse size artik icim rahat haksizlik gördüm haksizlik ettim haketti diyorum...

Evet ailem asla fatihi kabul etmez fatih icin ailemi karsima almam gerekir bunuda asla yapmam...ama sevgilim icin yapardim onun icin gerekirse ailemide karsima alirdim

evet bak dedıgım gıbı sen sevgılını sevıyorsun ama sana yetmıyor ve sen bır bosluga dusmussun fatıh ılgısı ıle senı mutlu etmıs gururun ruhun oksanmıs bu da hosuna gıtmıs ıste. ılgı herkesın hosuna gıder mantıgından yola cıkarak. ama bır yon cızmelısın kendıne ya sevgılınle adam akıllı konusup ılıskını toparlayacaksın ya sana ılgı gısteren fatıhle devam edeceksın ya da ıkısınden uzaklasacaksın. sevgılınle evlıyken de bunları yasayabılırmısın sence ? ızlenımın nedır ? cunku oyle bırsey olursai fatıh benzerı ınsana ılgın kayacaktır evlıyken de. bundan lutfen emın ol. sevıyorsun evet ama sevdıgın ınsan senın ısteklerıne karakterıne beklentılerıne uyumlu mu ? bır ınsanı sevıyoruz ya da o ıdeal duzgun bırı dıye o bızı mutlu edecek dıye bır kayde yok. hatta tam tersı cok mutsuz da olabılırız. hep derım hep derım ruhuna uyan ıstedıgın ınsan ıle ılıskın olmalı evlenmelısın ruhun mutlu olmayınca kalbın ve aklın da mutlu olmaz ve hayatını boyle karıstırır ıste. sevgılım hep kızıyor falan demıssın ılgı cok ıstıyorsun ama bulamıyorsun evlenınce de tum bunlardan sıkayetleırn olursa ??? fatıh aılene uygun degıl belkı oyle demıssın ama kendıne şu soruyu sor ınsan olarak karakter olarak huy olarak ılgı alaka olarak ben nasıl bır erkekle mutlu oluyorum ???? bu soruya gore yonunu cız.

Evet bencilim...bencilim cünkü ilgi görmek istedim hakettigim ilgiyi görmek istedim... bukadar ilgiyide ilk defa Fatihte gördüm sadece keyfini sürdüm!!![/QUOTE

bak dedıgım ıste bu. sen bu adamı sevıyorsun ama mutlu degılsın 10 gun ses duymamak ılgıszlık adım atmamak vs. senın sevgın cok azalmıs. ınsanlar 10 yılık evlılıgı emegı bırakıyor vazgecıyor cok emek verdım dıyıp devam edıp yıllarını heba etme derım. cunku o nekadar ıyı bırı olsa da onun gıbı bır adamla mutlu olmayacagın kesın

Sevgilim dediğiniz adamla konuşun ve ayrılın...
Bir süre Fatih ile de görüşmeyin kendinizi dinlemek için...
Kendinize biraz zaman verin ve sonra Fatih'i arayın gerçekten görüşmek istiyorsanız..
İstediğiniz o ise...
Bir ilişkiye de ille evlilik olacak diye başlamayın, bu sözü baştan vermek hata...
Bir hafta da evlenmeye karar verebilirsiniz ama böyle bir niyet yoksa 10 yıl sonrasına randevu verilmez...
Bu arada henüz duygunuz yok iken Fatih'in de evli olmadığına emin olun...
Erkekler genelde söylemiyor, söyleyemiyor bunu...
Ayrı evde yaşıyor ama henüz boşanmamış olabiliyor...
Boşanmış ise bir evlilik yaşamasının bir önemi yok, ama siz bunu kabul edin bu sürede...
Etraf, konu, komşu der dinleyecekseniz yazık edersiniz ikinize de...

bence siz sevgilinizi sevmiyorsunuz, eğer sevseniz elin adamının size canımın içi demesi çok canınızı yakardı, hele hele nefesi.. tabi fatihi de sevmiyorsunuz, sadece ilgisiz kaldığınız bi zamanda karşınıza çıkmış okadar. mesela sevgiliniz sizle çoook ilgilenipsevgisini gösterseydi yinede fatihle konuşurmuydunuz? tabiki hayır. bu da demek oluyo ki fatihi de sevmiyosunuz.. şundan ayrıl, bunla devam et demek bana düşmez, demicem de. ama şunu söyleyebilirim, eğer sevgilinle devam edeceksen ona bunları anlatmak zorundasın. evliliğinize böyle bi yalanla başlayamazsın. tabi bu anlattıklarından sonra sevgilinin seni affedip affetmemesi ona kalmış..gelelim fatihin evine arabasına. eğer ev araba ve ilgili bi eş iyi bir evlilik için yeterli olsaydı fatih ilk eşiyle ayrılmazdı, ya da eşi onun peşini bırakmazdı diyebilirim. bunlar yeterli deil..neyleyim köşkü sarayı, içinde salınan yar olmayınca :)) inşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım...

Hayat çok kısa. Dolayısıyla kimin yanında daha huzurluysanız onunla olmalı, hayatınızı onunla devam ettirmelisiniz. Bunda herkes aynı fikirde.

Burada karşı çıkılan durum hayatınızda biri varken bir başkasıyla bu kadar sık konuşmanız, samimi konuşmasına müsade etmeniz sevgilinize ihanet, konuştuğunuz kişiye umut vermektir.
Siz ona sözlenmek üzereyim derken acaba sevmiyorum zorla sözleniyor muyum dediniz bunu anlamaya çalışıyorum yoksa o da pek şerefli değildir hayatında biri olan bir kıza ilanı aşk ettiği için.

Sizin dikkat etmeniz gereken diğer husus anlık heyecanlara kapılmamanız.
Hayat kısa olduğu kadar da büyük hataları kaldırmacak kadar hassas.

Öyle bir cikmaza girdimki yüzüm yok bunlari birilerine anlatmaya - sizden baska...
Benim suan 6.senemizi devirdigimiz bir iliskim var. O benim ben onun ilk aski..Iyi günümüzde oldu kötü günümüzde. Taa cikma teklifi ederken demisti benimle evleneceksen öyle basliyalim bu yola ben 3-4aylik iliskilerin adami degilim diye ve o günden bu güne hep evlilik hayalimiz oldu ...ne cok isterdim hep hayalini kurardim evlenecegimiz günün - aileside ailemde biliyor 1-2ay sonra isteme ve söz olacak zaten seneyede o hep bekledigimiz dügünümüz ama birseyler degisti sanki....

Son 1 senemiz cok problemli gecti tartismalarimiz kavgalarimiz artti tamam benimde cok hatam vardi cok üstüne giderdim bagirirdim cagirirdim teli yüzüme kapatirdi arayip sormazdi...2hafta görüsmedigimiz zamanlar olurdu ama özlerdide seviyor biliyorum eminim. Son 4-5aydir cok düzeldi bana davranislari ilgisi artti ama bende bi sogukluk olmaya basladi seviyorum hala - eskiden gururumu hice sayar arardim özledim be askim derdim simdiyse arama geregi bile duymuyorum. Son 2ayda bana anlatmadigi problemleri cikti ortaya - aile ici maddi özellikle maddi yönden cok zor durumda oldugunu biliyorum ama bana anlatmaz belli etmez. Yeri geldi 1hafta-10gün sadece mesaj attigi oldu aramadi beni cok yanliz birakiyosun dedigimde biliyorum farkindayim cok özür diliyorum ama sen cok degerlisin buyüzden uzagim senden seni üzmemek sinirimden kendi derdimden kalbini kirmamak icin demeye basladi....bunlar dogru hic kuskum yok aslinda...annesiyle konustugumda ah be kizim o seni öyle cok özlüyorki adini duydugunda gözleri doluyor diyor bukadar seven bir erkek bukadar ilgisiz olabilirmi?

Ve öyle birsey olduki kendimden utaniyorum!!!

Beni arayip sormadigi bu 1ayda karsima Fatih cikti senelerdir kavgada tartismaktan yorulan yüregim ilk defa huzuru tatti...
Ben cok hircin bir kizim ama o öyle sakinki bana o sakinligi öyle huzur veriyorki...hayatini hep ALLAH yolunda yasamis beni etrafdaki pisliklerden biranda cekip alan biri...saatlerce telefonda konusuyuroz konusmadigi zamanlar hep mesaj atar hele bi cevap veremiyim hemen merakeder noldu neden cevap atmadin birseymi oldu iyimisin canimin ici der...en fazla 3 saat sesimi duymadan durur yoksa isyerinde bile olsa kacar biryere arar...
Ben hep sevgilime derdim bi gece beraber uyuyalim kapamiyalim teli sacmalama ya kapat yat derdi anlamazdi bazi duygulardan...Fatih ise hic bir gece bensiz uyumaz telefon acik kalir nefesini duymadan uyuyamam der...öglenleri bile uyucak olsa telefonlarimiz aciktir hep..Sevgilimi ise arardim teli acmazdi merak ederdim basina birseymi geldi diye delirirdim o gece gecte olsa teli görürdü saat gecti diye yatar uyurdu cok umursamaz bildiginiz odun aslinda ama sevdim iste onu delicesine onun gibide birdaha birini sevemem biliyorum kalbimide kirsa üzsede beni susardim unutmus gibi yapardim huzurumuz kacmasin diye ama o asla yapmazdi - cikma yildönümümüzü unuttu dogum günümü unuttu Ben ise dogum gününde hep süprizler yapardim o birkere bile yapmadi kadin ruhundan hic anlamazdi...

Ama Fatih öyle degil iste herseyini benimle paylasan daha ilk andan itibaren evimin kadini ol diyen biri...Okadar ictenki söyledigi her söz yaptigi her hareket hissediyorum ya canimin ici dediginde o sözü yüregimi yakiyor...o karakteriyle oturmasiyla kalkmasiyla hayati yasama tarziyla BEKLEDIGIM ERKEK!!Sanmayinki umut verdim daha birkere bile agzimdan güzel bir söz cikmadi ona canim bile demedim mesafemi korudum - bari busekilde sevgilime yanlis yapmiyim diye...daha ilk günden söyledim IMKANSIZ birsey Fatih bizimkisi diye o sert adam gibi adam gözümün önünde göz yaslarina boguldu sustu sadece...savassam senin icin birakmasam dedi - yinede olmaz dedim..hayati boyunca cok cekmis hep yalniz birakilmis biri öyle sevgiye hasretki yüregim isindi ona karsi
Biliyor imkansiz oldugunu...
Ama aramizda baska engellerde var...

Fatih 30yasinda ben 22 - ve 5sene olmus karisindan bosanali. Bunu hic saklamadi benden - dürüstce söyledi ben ailemin baskisiyla 18-19yasimda evlendim 5sene evli kaldim cocugum var bitane dedi. Eski karisi ve cocugu Türkiyedeymis yani senede zorla 1hafta görebiliyomus cocugunu. Ben bunca zaman benden önce sevgilisi olmus bir erkegi bile kabul etmem derdim. Hayat insanlara neler yasatiyor asla büyük konusmicakmis insan...

Simdi ben napim siz söyleyin sevgilimi seviyorum hemde deliler gibi ama mutlumuyum? Hayir! Degisirmi? Belki! Tek birseyi biliyorum ben ömrümü benligimi ayaklarinin altina serdim üstüne titredim bir kiz sevdigi icin daha fazlasini yapamazdi yemin ederim bukadar eminim ama karsiligini aldimmi - HAYIR !!! Kalbim kirildi kac gece agladim ben sevgiye ilgiye muhtac bir insanim...o bana bunlari veremiyor ama lanet olsunki SEVIYORUM...
Ya Fatih? Onun evlenmis bosanmis olmasini kabullenemiyorum hala ama cok mutluyum yaninda huzurluyum. Herseyi ALLAH adina yapiyor ALLAH adina yasiyor büyülüyor beni o hali...Mutluyum ya mutlu! Onunla oldugum zamanlar COK MUTLUYUM...Fatihin herseyi hazir evi arabasi isi - sevgiliminse hala maddi sorunlari var daha kendi harcamalarinin icinden cikamiyor. Sanmayin maddiyata önem verdigimi ama suda bir gercek ki ben sevgilimle evlenirsem cok zorluklar cekcem maddi anlamda degermi diyorum bazen...sevgisini hissetsem katlanirim huzurluyum ya varsin olsun zorluklar derim ama oda yokki.
Fatih ise her engeli asmis bugün evlensek sadece keyfimize bakariz...

Cok zor bir durum sakin kinamayin beni bende cok kinardim "millete bak" derdim ama basa gelince anliyor insan...

Siz kararinizi vermissiniz, ama bunu kendinize itiraf edemiyorsunuz.

Sevgilim dediğiniz adamla konuşun ve ayrılın...
Bir süre Fatih ile de görüşmeyin kendinizi dinlemek için...
Kendinize biraz zaman verin ve sonra Fatih'i arayın gerçekten görüşmek istiyorsanız..
İstediğiniz o ise...
Bir ilişkiye de ille evlilik olacak diye başlamayın, bu sözü baştan vermek hata...
Bir hafta da evlenmeye karar verebilirsiniz ama böyle bir niyet yoksa 10 yıl sonrasına randevu verilmez...
Bu arada henüz duygunuz yok iken Fatih'in de evli olmadığına emin olun...
Erkekler genelde söylemiyor, söyleyemiyor bunu...
Ayrı evde yaşıyor ama henüz boşanmamış olabiliyor...
Boşanmış ise bir evlilik yaşamasının bir önemi yok, ama siz bunu kabul edin bu sürede...
Etraf, konu, komşu der dinleyecekseniz yazık edersiniz ikinize de...

Yukaridaki yoruma noktasindan virgülüne kadar katiliyorum.

Ayrica,
Fatih´i iyice bir taniyin, arastirin, anlattiginiz kadar romantikse bu iste bir is var demektir.
Evlilik cok ciddi bir karar onun icin acele etmeyin.
Önemli olan biran önce evlenmek degil, dogru kisiyle dogru zamanda evlenmektir.

Bir de kendinize yapilmasindan hoslanmayacaginiz bir hareketi hic kimseye yapmayin.
Hayatin sebep sonuc, sonuc sebep seklinde bir isleyisi var ki, kisi hatalarinin bedelini ödemeden ölmüyor.

Back