Sevdiğim mi yoksa sevildiğim mi?

Korkum biraktigimda ah keske demek...ne ben geri dönecek kadar gurursuzum ne de o beni geri kabullenecek kadar...hos ayrilmak istiyorum desem birakirmi orasini bile bilmiyorum

ohh neala...seni 2 hafta kadar arayıp sormayacak ve ayrılmak isteyince bırakmıcak öyle mi...buda sevgi yanii..sen bi bırakmayı denede baktın ayrılmıo ozmn dersin sevio..bu nasıl iştir ben anlamadım

Öfff keşke okumasaydım sinirlerim bozuldu.

Siz tercihinizi yapmışsınız zaten.
Sizsiz uyuyamayan fatihle huzur bulmuşsunuz.
Deliler gibi sevdiginizi iddia ettiginiz sevgilinizi
aldatmışsınız bari daha fazla aldatmayın.

iyi guzel adamın kotu ozellıklerıyle kendını dolduruyorsun...ama bunun cozumu aldatmak mı?
ona ıhanet etmek mi.?
madem bu kadar sıkayetcısın, bu adamla nasıl evlenmeyı dusundun?
sana zorla sabır et dıyen mi var. madem mutsuzsun ayrıl sevgılınden, gıt kımınle olmak ıstıyorsan ol.
fatıhı secersen, elindekini kaybetmekten mi korkuyorsun. kusura bakma ama gercekten suan cok bencilsin.

Evlilik meselesi 6senedir var 2012 diyorduk ilk adim icin geldi catti o an hersey hazir hatta etmez dedigim evlilik teklifi bile hazirmis...
Bencillikmi caresizlikmi bilmiyorum

Evlilik meselesi 6senedir var 2012 diyorduk ilk adim icin geldi catti o an hersey hazir hatta etmez dedigim evlilik teklifi bile hazirmis...

Allah askına dramatıze etmeyın olayı.
nesi caresızlık bunun soylermısınız? ıkı adam arasında ıkısının olumlu ozellıklerını secememek mi caresızlık?
sız caresızlık gormemıssınız.
gıdıp orda nabız olcup secım yapıcaksınız, bu yaptıgınız ayıp gercekten.
bence ya ıkısınıde bırakın, yada bır an once karar verıp durust olun.

Son düzenleme:
e büyüyorsun yavrum...14 yaşında verdiğin kararla 22 yaşında verdiğin karar aynı olur mu?evllik içinde acele etme ne fatih'le ne de sevgilinle...şu anda bir fırtına var başında bir soluklan tekrar düşünürsün....acele etme...

Allah askına dramatıze etmeyın olayı.
nesi caresızlık bunun soylermısınız? ıkı adam arasında ıkısının olumlu ozellıklerını secememek mi caresızlık?
sız caresızlık gormemıssınız.
gıdıp orda nabız olcup secım yapıcaksınız, bu yaptıgınız ayıp gercekten.
bence ya ıkısınıde bırakın, yada bır an once karar verıp durust olun.

ohh neala...seni 2 hafta kadar arayıp sormayacak ve ayrılmak isteyince bırakmıcak öyle mi...buda sevgi yanii..sen bi bırakmayı denede baktın ayrılmıo ozmn dersin sevio..bu nasıl iştir ben anlamadım

Sevgilim hayatini bana baglamis bir insan ondan ayrilmam onun sonu olur - benimde

Son düzenleme:
e büyüyorsun yavrum...14 yaşında verdiğin kararla 22 yaşında verdiğin karar aynı olur mu?evllik içinde acele etme ne fatih'le ne de sevgilinle...şu anda bir fırtına var başında bir soluklan tekrar düşünürsün....acele etme...

aslinda bende onu istiyorum busene söz olmasin biraz daha kafami topliyayim surda 1-2ay kaldi sözlenmeme....sorun ailemde biliyor onlarda kabulleniyor onu kalkip vazgectinm diyememmm

madem seninde sonun olur neden buraaya böyle bi konu açtın ve fatihle bukdr samimi olup sevgiline ihanet ettn bn anlamadım

icimi dökmek icin gidip bunu kime anlatabilirim baska? Yaptigimin yanlis oldugunun farkinda degilmiyim sanki ama kapildim bir rüzgara savruluyorm...

icimi dökmek icin gidip bunu kime anlatabilirim baska? Yaptigimin yanlis oldugunun farkinda degilmiyim sanki ama kapildim bir rüzgara savruluyorm...

ocak ayında actıgın konunun sonucunda nolldu pekii ..kndırmış seni sanırım bu sevgilin de aramaya cesaret edip ayrılamamışşsn

ocak ayında actıgın konunun sonucunda nolldu pekii ..kndırmış seni sanırım bu sevgilin de aramaya cesaret edip ayrılamamışşsn

O party olacagi gün partynin baslangic saatinden 1-2 saat sonra aradim hemen cikti telefona napiyosun dedim evdeydim yataga uzanmistim dedi dayanamadim anlattim ben böyle böyle seyler duydum diye biranda parladi hangi serefsiz yazmis onlari dedi kapatti teli 5dk gecmedi face den o konu komple silindi ve o gün bugündür o arkadaslariyla konusmuyor...

O party olacagi gün partynin baslangic saatinden 1-2 saat sonra aradim hemen cikti telefona napiyosun dedim evdeydim yataga uzanmistim dedi dayanamadim anlattim ben böyle böyle seyler duydum diye biranda parladi hangi serefsiz yazmis onlari dedi kapatti teli 5dk gecmedi face den o konu komple silindi ve o gün bugündür o arkadaslariyla konusmuyor...

anladım...umarım öyledir..snde madem seviosun fatihle muhabbeti kes yoluna bak..kabuletmişssn sen onu öylece sonçta..ben yapamazdım..gnlerce haftalarca bni aramayacak bi sevgiliyi ben napıyım yahu..

ümit vermediysen nasıl sabaha kadar tel açık uyuyosunuz anlamadım yüz vermişsin belli iş kadında biter senin yüz vermediğne inanmıyorum başka birinden hoşlanabilirsin tamam ama diğerinede zarar verme

6 yıllık sevgilinizin ve yeni tanıştığınız, size fazlasıyla ilgi duyan birinin ilgisini, duyarlılığını kıyaslamak çok saçma.:KK20:
Acaba 6yıl ilişki yaşasanız fatih yine ilgisini, sevgisini bu yoğunlukta hissettirebilecek mi size, sanmıyorummmm...

gercekten seven bi insanın fatihe numarasını vermesi saatlerce telefonda konusması ona söylenen güzel sözleri dinlemesi bence cok ayıp ve yanblıs seyler.bikere o adam dogru biri olsa sevgilinin oldugunu bildigi halde nasıl sana evimin kadını ol diebilir ya ben öyle adamın suratına tükürürüm.insanının onuru gururu bukadar kolay bozulabilen şeyler olmamalı bence hemen kendinize gelmeniz gerek.ayrıca suan sizin psikolojiniz bozuk ve yanlıslara egılımınız var fatihde yanlıs biri cocuguda varms bunalrın hepsi sorun cok ii düşünün.ayrıca insan kendinden mesul kendi kendini vezirde eder rezilde eder bunun büyük konusmayla alaksı yok ben mutsuzsam bitiririm ama diger insanıda kandırmam saatlerce baska erkeklerle konusup onu aldatıp bu konuda büyük sölemekse bu ben büyük sölerim ozman.

Bence sen Fatihide sevmiyorsun.Sadece sevgilinden göremediğin ilgiyi alakayı Fatihten gördüğü için öyle hissediyorsun.
Herkesin dönem dönem sıkıntıları olabilir.Bu dönemde sevgiline karşı anlayşlı olmalıydın.
Kusura bakma ama Fatihle yakınlaştığın için suç senin...

eğer eski sevgilinle,mutlu olamicağını düşünüosan ayrıll,ama şöyle bişeyde var 6 senelik bi ilişki ilk günkü gibi duygusallık ilgi olmuo ,,artık o tanışma süresi geçio,çünkü söz yapmayı düşünüosunuz bi sorumluluk alacak artık daha durgun ,daha olgun olur artık ewliliğe yol açılacak muhtemelen bunları nasıl yaparım diye düşünecek bişler yapacaktır daha çok çalışması gerekecektir,bide yaşı küçük ailesinn durumu iyi diğil diosun kendisi çabalıcak bide birikimide yoksa....ama fatihin yaşı otuz yani bırakta o yaşa kadar herşeyi hazır olsun yaniii...ama sen daha iyi tanırsın sevgilini de fatihide..hangisi ağır basıosa onunla ol derim yinede..hayat senin ama bir an önce karar wer kimseyi üzmeden hallett...

X