Sevdiğim mi yoksa sevildiğim mi?

ah boşanmış adam tabi ki bilecek senin duygularını, istediklerini, duygusal boşluklarını, sonuçta tecrübeli :KK53:
çocukluğundan beri seninle olan senden başkasını görmemiş tecrübe edinmemiş birinden nasıl beklersin ki aynısını?
elde edene kadar öyle olacak bu Fatih, sonra bir bakacaksın ki senin odun acayip romantik kalmış yanında.
belli ki sevgilin seni seviyor. öbür adam da kusura bakma ama biraz hileye başvuruyor. eminim ki o da ilk aşkına kapat şu telefonu demiştir. :KK1:

vazgeçme sevgilinden. ama ona yalan da söyleme.
böyle böyle seni çok seviyorum ama ilgi bekliyorum de.
tanıdığın, bildiğin, güvendiğin adamdan vazgeçme. yıllarını vermişsin ona.

Son düzenleme:
"onun arabası vaaaarr güzel mi güzel!"
sondan bir önceki paragraf! fatih'in her şeyi hazırmış hani! gözünü sevdiğimin parası!

canım hakkında hayırlısı olsun diyerek sözlerime başlayayım akıl vermek gibi olmasın niyetim sadece yol göstermek. sevgilimden ayrılırsak tekrar birlikte olamayız diyorsun canım bağlar koptuktan sonra insan oturup bir düşünüyor sevip sevmediğiniz o zaman daha kolay anlaşılır ve de birbirinize dönünce kıymetiniz bilinir. fatih konusuna gelince acele etme derim. boşluktasın ilgi istiyorsun ve karşındaki ideal görünüyor. aranızda 8 yaş var sanırım. ister istemez hayattan beklentileriniz farklı olacak. ilişkiye başladığınızda daha net göreceksin. bazı arkadaşlar güzel demiş tabi ki evlenip boşanan biri bayanların ne istediğini bilir az çok, hatalarından ders çıkarır. kuru sözlere kanma başlayacaksan da gönül rahatlığıyla başla sevgilinin gölgesinde bu ilişki yeşermez hiç tad alamazsın. ikisini de kaybetmiş olursun

Fatihle şu yaşadıklarını tr'de sevgilin bir kızla yaşıyor olsa tepkin ne olurdu çok merak ediyorum. Bu aldatma değildir de nedir. Yatağa girmeden aldatma sayılmıyor mu yani? sabaha kadar nefesini dinleyecek kadar sana yakınlaşmasına nasıl izin verdin. Artık ilişkinden hayır gelmez çünkü en ufak olumsuzlukta Fatih gelecek aklına. Sen en iyisi ertele herşeyi uzun uzun düşün.

sen kararını vermişsin canım bende 23 yaşındayım bende nişanlımla büyüdüm sayılır. 5 senelik bir ilişkimiz var ve ağustosta evleniyoruz. bizimde kavgalarımız oldu. beni çok çok üzdüğü de oldu . ama ben bir erkeğe direk bakmaktan bile çekinmişimdir. kaldı ki bir erkeğe numaramı vermek onunla sabahlara kadar konuşmak,sen hiç sevmemişsin sevgilini.sadece alışkanlık ve yaşanmışlıklar seni ona bağlayan. sen fatihin güzel sözlerine inanmışsın.adam 30 yaşında boşanmış ve nasıl davranacağını bilen bir erkek. allah yolunda giden adam diyorsun allah için yapar herşeyini diyorsun SEVGİLİSİ olan kadına yan gözle bakmak mı? Allah yolunda gitmek.biran önce kararını ver derim 2 tarafada haksızlık etme.

Önce kendinize karşı dürüst olun.
Sevgilimi seviyorum,
Fatih'e karşı mesafeliyim,
Ona ümit vermedim,
Arada kaldım,

Bu ifadelerinizi dürüstçe gözden geçirin, gerisi çorap söküğü gibi gelecek zaten.
Çünkü siz seçiminizi yapmışsınız.
Sadece yılların verdiği alışkanlığı bozma cesaretiniz yok.
Sevgiliniz ayrılmak istese ayrılığı kabullenmeniz zor olmayacak gibi.

kendimi gördümm.tabi şartlar daha farklı..
6 yıllık ilişkim mart ayınca bitti bnmde.senin gibi herşeyini sevdim bende onun..ama o beni coktan hazır gördü buyüzden hiç ilgilenmedi inan hergünüm boş geçti..
ünversitedeydim zaten ve arkadaş grubum deişmişti ehh bnmle ilgilenende biri vardı..
ah desem dibimde biten.bi sevgilim oldugunu bildigi halde ve ben ona ümit vermemişken herşeyimin iyi olması için cabaladı durdu..
bigünde eski sevglmle kavga ettik ve ayrılmştk agladıgımı gördü dayanamadı beni benden yine alldı ve tekrar ayaga kaldırdı..
şimdi hala hayatımda ve ben bulutlar üstündeimmm..

ikimizn cakışan noktası ise sevgilin. madem senin derdin oldugunda 6 yılını verdigin sevgilin seni dinlemio kendi dertleriyle meşgul onu bikere bırak gitsin..
digerine git evlen falan diyemem o senin bilicegin iş ama o cocugu bırakmalısın ki mutlu olabilesin

yanlış anlamayın ama sevgilisini bildiği halde bir kızın peşinden koşan erkekler bana hep gurursuz gelmişlerdir bu nasıl iş hiç anlamam derdin olduğunda o hallediyo ama sen başkasının omzuna yaslanıyosun iğrenç bişey hem erkeklik gururu açısından hem insanlık kendi görüşüm bu konu sahibi içinde geçerli fatih bilmiyormuş ama kendisi biliyor fatihten iyisini bulduğunda ona gidecek farkında değil

Son düzenleme:
Daha cok gencsiniz. Bence ikisiyle de olmayin.Kendinize biraz vakit ayirin. Ondan gizli, bundan gizli...Böyle isler yorar insani. İkisine de ihanet ediyorsunuz. Ayrica Allah yolunda olan adam acsin da telefonu cocugunun nefesini dinleyerek uyusun. Tabi ki bosanmis diye yeni iliski kurmasin diye birsey yok. Ama yazik günah senede bir hafta babalık mı olur. Size gösterdigi bu asırı ilginin onda birini de cocuguna göstersin. Esinden ayrilmis cocugundanda mi ayrilmis. Size canimin ici falan filan demesine nasil müsade ediyorsunuz. Yanlis anlamadiysam eger bu kisi baskasiyla sözleneceginizi falan bilmiyor. Söylememekteki amaciniz nedir? Hep öyle olur zaten. Ailesi zorla evlendirir, hic sevemez sevgi nedir bilmez garip, ama cocugu da leylek getirmez.

Sevgilinizin de sizden para istemeyi aliskanlik haline getirmesi hatta 3. seferde param yok cevabini almasi baska bir sorun. Maddiyat onemli degil diyorsunuz ama Fatih Bey'in nesi var nesi yok bilginiz dahilinde. Baskasi size bunlari anlatsa, ona vereceginiz tavsiyeleri kendinize uygulayin.

Arkadasim sunu unutmaki sevgilinle Zor gunleri gordun gecirdin ve Hala seviyosun...
Ama fatihle Zor olani gormedin sen suan ihtiyacin olan seyleri duuuyosun yani fatihin davranislari sozleri hitabi hersey cok guzel tamam ama bide ordan inmesi var,ne kadar sarsilirsin demi fatihin bi yanlisini yada ilgisizligini gorsen....
yanlis anlama herseyi ólç tart iyi dusun...

Sen fatihten etkilendin sadece..sevgilinde seni ilgisiz birakti. Bosluktasin gonlun kaydi.. Bence

Sevdiğim diyip durmayın lütfen,siz ne o çocuğu seviyorsunuz,nede fatihi...Bencilsiniz herşeyden önce.
Hayatınıza fatih girdiği anda diğer ilişkinizi bitirmeniz gerekirdi.Evet resmen yedek oyuncu tutmuşsunuz.

Bi boşta kalın,ne istediğinize karar verin.Hyat sevgiliden ibaret değil! Sevdiğinizin maddi yönü zayıfmış ya,sizin neyiniz var peki? Hazırcı olmayın,fatihin ne kadar iyi yönü varsa bahsetmişssiniz,sevdiğinizinde hep olumsuz özelliklerinden bahsetmişssiniz.DUymak istediğiniz cevapların sinyalleri,burda fatihle birlikte ol demeiz için çırpınmışsın konunda resmen!
Fatih evli,boşanmış,dürüstçe söylemiş,peki ya siz!!Aynı anda 2 ilişki yürüttüğünüzü söyleyebildiniz mi?
Siz ikisinide haketmiyorsunuz...

ah boşanmış adam tabi ki bilecek senin duygularını, istediklerini, duygusal boşluklarını, sonuçta tecrübeli :KK53:
çocukluğundan beri seninle olan senden başkasını görmemiş tecrübe edinmemiş birinden nasıl beklersin ki aynısını?
elde edene kadar öyle olacak bu Fatih, sonra bir bakacaksın ki senin odun acayip romantik kalmış yanında.
belli ki sevgilin seni seviyor. öbür adam da kusura bakma ama biraz hileye başvuruyor. eminim ki o da ilk aşkına kapat şu telefonu demiştir. :KK1:

vazgeçme sevgilinden. ama ona yalan da söyleme.
böyle böyle seni çok seviyorum ama ilgi bekliyorum de.
tanıdığın, bildiğin, güvendiğin adamdan vazgeçme. yıllarını vermişsin ona.
söylemek istediklerimi dile getirmşsin arkadaşım.. :KK9:

6 yılın vermiş olduğu monotonlukla farklı heyecan aramışsınız , 6 yıldır sizi bilen seven güvenen ve rutine bağlamış bir ilişkiyle karşınıza yeni çıkmış adamı bir tutamazsınız . Emin olun ki Fatih de 6 yıl sonra çok sevdiğiniz sevgilinizden farklı olmuycak ( belkide kötü ). Bi anlık gaflete,heyecana kapılıp yıllarınızı mahvetmeyin, ha diyorsanız ki kapıldım gidiyorum fatihsiz yapamıyorum o zaman ayrılında 6 yıllık sevgilinizin daha fazla vaktini çalmayın derim...

İkisinden de uzak kal bir süre...Daha sonra hangisini daha çok özlediğini,sevdiğini farkedersen ona git..Diğeriyle tüm ilişkini kes..İkisine de mavi boncuk dağıtma en azından...

sevgilini seçmiş olsaydın fatih zaten olmazdı
sevmiyorsun onu sadece vijdan yapıyorsun onca sene var diye

Şu davranış bir erkekten gelse yer yerinden oynamıştı bu forumda

Bu yaptığın aldatmaktır arkadaşım ve aldatmanın bahanesi olmaz

Eski sevgilin seni yalnız bırakıyorsa, memnun değilsen tutumundan ayrılırsın ve yeni bir ilişkiye başlarsın

Biri garantide nasılsa öbürünü de bir deneyeyim durumu insana yakışmaz

Duygusal açıdan zayıf olabilirsin ama bu yıllarını geçirdiğin adamı kandırma lüksü vermez sana, onu da olduğu gibi sevmişsin yıllarca.

Her iki adama da yazık, sana bağlı umutları vardır, insanlarla böyle oynama, günahtır :KK47:

yanlış anlamayın ama sevgilisini bildiği halde bir kızın peşinden koşan erkekler bana hep gurursuz gelmişlerdir bu nasıl iş hiç anlamam derdin olduğunda o hallediyo ama sen başkasının omzuna yaslanıyosun iğrenç bişey hem erkeklik gururu açısından hem insanlık kendi görüşüm bu konu sahibi içinde geçerli fatih bilmiyormuş ama kendisi biliyor fatihten iyisini bulduğunda ona gidecek farkında değil

bncede öyle evet.ama konu sahibiyle aynı konumda degilim işte ben.. ne istedigimi biliyodum ilişkimi sonlandırırken cokta uzun sürmedi bnm durumum encokta eski erkek arkadaşım sebep oldu buna..

fatih gibi de yaklaşm yoktu enazndan nefesimle uyutmuodm bn kmsei..

Gerçekten seviyor olsaydınız maddi zorluklarını görmez, Fatih denilen o adamla konuşmazdınız..

Her ilişkinin ilk başları mükemmeldir.
Hele bir düşünün ne dolu anlar yaşadınız şimdi ihanet ettiğiniz o insanla.
Şimdi Fatih'in bu yaptıkları tamamen sevgiye aç kalmış bir insanın yapacakları.. Zamanla Fatih'te değişecek.
Herkes aynı, herşey aynı baki kalan tek şey vefa, insanlık..

BUNU UNUTMAYIN; tlf. açık kalarak uyumak duyguları anlamak değildir.. Bunlardan çok daha önemli kıstaslar vardır.
..

Bildik söz işte ''kınamayın başınıza gelir'' eyvallah tamam biliyoruz, kınamıyoruzda FAKAT unutmayın ki '' haksızlık yaparsanız haksızlığa uğrarsınız. ''

Size yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasınada yapmayın. Sevgiliniz böyle birşey yapsaydı ne hissederdiniz ?

Şuan sizin sevgilinize yaptığınız tam bir haksızlık.. Ayrılmalıydınız ki bir ay çok uzun bir süre aldatmak için.

Aldatma değil bu, Fatih' ede umut vermiyorum diyerek kendinizi kandırmayın..
Bir kere size ''canımın içi'' demesine müsade etmişseniz, tlf. açık uyuyorsanız, devamlı konuşuyorsanız bu umut vermektir, illa güzel söze gerek yok..
Ha aldatmanın cvp.ıda bu cümlenin içinde.

Fatih bir sevgilim oldugunu bilmiyor ama 1ay sonra sözlenecegimi biliyor...
Seviyorum ama ilgi yok alaka yok - ariyorum sevgilimi iyi degilim sonra görüselim diyor kaliyorum. Benimde derdim oluyor bende isterim sevgilimle paylasmayi ama hic yanimda degilki

aldatmayı kabullenmıyoruz elbette kaldı kı bak bu adamla sevgılısın o bır gercek. canım demesen de o adamın sana demesıne ızın verıyorsun kı bu bır ılıskı demektır. buyuk buyuk laflar etmeyecem cunku ınsan neyı kınarsa basına gelır ama senı de anlamıyor degılım evet sozlenecegın ınsan senı sevıyormus annesı dıyor sen dıyorsun ama acaba gercekten oyle mı bunu bır o adam bılır. bazı ınsanlar cok romantıktır ve sen de oylesın ılgı alaka ıstıyorsun zaman zaman onun karakterınden dolayı zaman zaman onun sartlarından dolayı yasayamamıssın. fılm arsıvı yapan erkeklere hayran olurum hep cunku fılm ızlemeyı cok severım. ama esım uykum gelıyor der genelde ve bunu cok uzerdı en sevdıgım seyı beraber yapma ıstegınden mahrum kalmak. komsumuz ımrenır der kı bak yenge ne guzel fılmlerı takıp edıyor ızleyelım dıyor abıye. sen dızıden ya da elısınden basını kaldırmıyorsun der. ama ben esımle nadır paylasabılırdım bu anları ıste. oyuzden beraber uyuma ıstegını cok ıyı anlıyorum. sevgılın alıskanlık olmus bır bag olmus aranızda. onu sevıyorsun da ama sevgınde azalma olmus bu bır gercek. evlenınce de boyle olacaksa senı yanlıs yollara ıter. ıcındekı bosluk ıle fatıh benzerı ınsanlara kaplırsın. fatıhın karakterını begenmıssın ılgısı cok mutlu edıyor senı. ama aslında fatıhı sevmıyorsun sevdıgın adam sevgılın. fatıhe gelınce baglanmıs sevmıs senı. dogru olmasa da kopamıyor ıste. sevgıye ac kalmıs erkekler ve kadınlar tutkulu sever. ıcındekı aclıgı severek kapatır sankı sevdıkce mutlu olur sevgı verdıkce ılgı verdıkce huzuru mutlulugu bulur. fatıh de oyle bırı. ama sunu da dusun sevgılınden vazgecebılır mısın fatıhe evet dıyebılırmısın ıkısı karsında dursa kıme gıdersın bunları dusun. aılen fatıhı kabul de etmeyebılır bılıyorsun cogu aılelerın bakıs acısını. cocugu var bu sorun olur mu sana ılerde bunları ıyı dusun. maddıyatı da kucumseme tabıkı. fatıhın hersyeı hazırmıstabıkı bır avantaj ama ya fakır ama daha cok sevdıgın adamı gerıde bırakınca mutsuz olursan bunu dusundun mu.

6 yılın vermiş olduğu monotonlukla farklı heyecan aramışsınız , 6 yıldır sizi bilen seven güvenen ve rutine bağlamış bir ilişkiyle karşınıza yeni çıkmış adamı bir tutamazsınız . Emin olun ki Fatih de 6 yıl sonra çok sevdiğiniz sevgilinizden farklı olmuycak ( belkide kötü ). Bi anlık gaflete,heyecana kapılıp yıllarınızı mahvetmeyin, ha diyorsanız ki kapıldım gidiyorum fatihsiz yapamıyorum o zaman ayrılında 6 yıllık sevgilinizin daha fazla vaktini çalmayın derim...

en dogru acıklama sızınkı oldu bence

X