- 13 Mart 2012
- 179
- 4
kendimi gördümm.tabi şartlar daha farklı..
6 yıllık ilişkim mart ayınca bitti bnmde.senin gibi herşeyini sevdim bende onun..ama o beni coktan hazır gördü buyüzden hiç ilgilenmedi inan hergünüm boş geçti..
ünversitedeydim zaten ve arkadaş grubum deişmişti ehh bnmle ilgilenende biri vardı..
ah desem dibimde biten.bi sevgilim oldugunu bildigi halde ve ben ona ümit vermemişken herşeyimin iyi olması için cabaladı durdu..
bigünde eski sevglmle kavga ettik ve ayrılmştk agladıgımı gördü dayanamadı beni benden yine alldı ve tekrar ayaga kaldırdı..
şimdi hala hayatımda ve ben bulutlar üstündeimmm..
ikimizn cakışan noktası ise sevgilin. madem senin derdin oldugunda 6 yılını verdigin sevgilin seni dinlemio kendi dertleriyle meşgul onu bikere bırak gitsin..
digerine git evlen falan diyemem o senin bilicegin iş ama o cocugu bırakmalısın ki mutlu olabilesin
söylemek istediklerimi dile getirmşsin arkadaşım..ah boşanmış adam tabi ki bilecek senin duygularını, istediklerini, duygusal boşluklarını, sonuçta tecrübeli
çocukluğundan beri seninle olan senden başkasını görmemiş tecrübe edinmemiş birinden nasıl beklersin ki aynısını?
elde edene kadar öyle olacak bu Fatih, sonra bir bakacaksın ki senin odun acayip romantik kalmış yanında.
belli ki sevgilin seni seviyor. öbür adam da kusura bakma ama biraz hileye başvuruyor. eminim ki o da ilk aşkına kapat şu telefonu demiştir.
vazgeçme sevgilinden. ama ona yalan da söyleme.
böyle böyle seni çok seviyorum ama ilgi bekliyorum de.
tanıdığın, bildiğin, güvendiğin adamdan vazgeçme. yıllarını vermişsin ona.
yanlış anlamayın ama sevgilisini bildiği halde bir kızın peşinden koşan erkekler bana hep gurursuz gelmişlerdir bu nasıl iş hiç anlamam derdin olduğunda o hallediyo ama sen başkasının omzuna yaslanıyosun iğrenç bişey hem erkeklik gururu açısından hem insanlık kendi görüşüm bu konu sahibi içinde geçerli fatih bilmiyormuş ama kendisi biliyor fatihten iyisini bulduğunda ona gidecek farkında değil
Fatih bir sevgilim oldugunu bilmiyor ama 1ay sonra sözlenecegimi biliyor...
Seviyorum ama ilgi yok alaka yok - ariyorum sevgilimi iyi degilim sonra görüselim diyor kaliyorum. Benimde derdim oluyor bende isterim sevgilimle paylasmayi ama hic yanimda degilki
6 yılın vermiş olduğu monotonlukla farklı heyecan aramışsınız , 6 yıldır sizi bilen seven güvenen ve rutine bağlamış bir ilişkiyle karşınıza yeni çıkmış adamı bir tutamazsınız . Emin olun ki Fatih de 6 yıl sonra çok sevdiğiniz sevgilinizden farklı olmuycak ( belkide kötü ). Bi anlık gaflete,heyecana kapılıp yıllarınızı mahvetmeyin, ha diyorsanız ki kapıldım gidiyorum fatihsiz yapamıyorum o zaman ayrılında 6 yıllık sevgilinizin daha fazla vaktini çalmayın derim...