Ama bazen kadın erkekten büyük görünüyor ya:) tabi aradaki yaş farkı ayrı bir mesele de eskiler olsa sorun görmedim hic onlarda günümüzde ise yaş 20yken 25e varana kadar bile birçok fikirler değişebiliyor hatta değişiyorSuan kafa uyusuyorsa sorun olmaz. Ama ilerde sen 33 yasinda olduğunda o 46 yaşında olacak haliyle. Eğer ki ben daha 30 lu yaslarimdayim gencligim en guzel zamanları ama esim 50 yasinda gelcek neredeyse. Diye bir dusuncem olursa işte o sıkıntı olur. Çünkü 33 ile 46 yasindaki insanin arasinda fark gozle gorulur derece olur. Hayattan beklentiler olsun gelecek planlar olsun değişir. Dış gorunus bile degisir. Kadin kendine bakim yapiyor genc diri kaliyor genelde ama kendine bakmayan erkek cok çabuk yaşini gösterebiliyor. Insaniz yani simdi iyi guzel ama ilerde bu dediklerimi dusunebilirsin. Genis çaplı dusun karar ver derim.
Eşimde benden 13,5 yaş büyük :) kafa yapın uyduktan sonra hiç problem değilmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
10 yaşı bilmem de 14 kilo kattı hamilelik şu haftama kadardogum kadina arti 10 yas katiyo derdi babannemama inanmak istemiyorum
:)) çok tatlisiniz insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.10 yaşı bilmem de 14 kilo kattı hamilelik şu haftama kadar
Eh, 18 yaş farka ne dersiniz peki? 23'e 41
Sağol canim inşallah.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :))):)) çok tatlisiniz insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
ne zamandır görüşüyorsunuzmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
Eh, 18 yaş farka ne dersiniz peki? 23'e 41
bana bır problem yaratır gibi gozukmedı.meslegı ıyı mı pekı?merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
Teyzemle enıstem arasında 13 yaş var valla gayet anlaşıyorlar.enıstem gayet genc duruyor.esı genc dıye kendıne bakıyor sanırımkesinlikle bu yorumu yapacakdim siz benden çok yasayacaksiniz :)
13 yas çok
ne zamandır görüşüyorsunuz
bana bır problem yaratır gibi gozukmedı.meslegı ıyı mı pekı?
1,5 yıldır canım. çok iyi tanıdığımız bir aile.hatta çok çok çok çok uzaktan akrabam