sevdiğim kişi benden 13 yaş büyük

Bizde tam tersi olayı var.Yengem amcamdan 6 yaş büyük..Yengem 63 amcam 57 yaşında dışarıdan bakınca da gayet uyumlular bu zamana kadar hic yaş problemleri olmadı..Tabi ben biraz eskilerden bahsettim ama sevip değer veriyorsanız aranizda yaş konuşması yapmayın bile evlilik deyince kafa yapısının uyması çok önemli

Ama bazen kadın erkekten büyük görünüyor ya:) tabi aradaki yaş farkı ayrı bir mesele de eskiler olsa sorun görmedim hic onlarda günümüzde ise yaş 20yken 25e varana kadar bile birçok fikirler değişebiliyor hatta değişiyor

Eşimde benden 13,5 yaş büyük :) kafa yapın uyduktan sonra hiç problem değil

Eh, 18 yaş farka ne dersiniz peki? 23'e 41

Ben hayır derim hele ki 23 ve 41 ise mümkün değil. Ben de kendimden yaklaşık yirmi yaş büyük biriyle görüştüm bir süre fakat ben otuzumu aşkındım. Parası pulu da yoktu yani hani maddiyat için sanılmasın hatta benim durumum çok daha iyiydi ondan elhamdülillah. İlk başlarda anlayışlı, sakin, ilgili tavırları falan hoşuma gitmişti fakat tanıdıkça anladım yanlış bir şeyler olduğunu. Bazen bana ayak uydurabilmek için ne kadar komik durumlara düştüğü geliyor aklıma, bazen o ensesindeki katmerli kırışıklar
Birde yaş farkından öte başka sorunlarda yaşadım ama belki onlar da yaş farkından kaynaklıydı derine inildiğinde.. Sonuç; saplantı haline getirilmiş bir ilişki ve büyük bir çıkmaza sokulmuş bir psikoloji

Hiç tavsiye etmem.

Yas farkini kiskanclikla bagdastirmayin lutfen ozguvensiz erkek hastalik derecesinde kiskanir, kisitlar. Bunun yasla hicbir ilgisi yok. Aksine olgun oldugu icin kendisiyle ilgili cogu seyi asmis oluyor. Sevgi gosterme sekliniz, beklentileriniz uyusmayabilir. Ama her seyine yardimci oluyor, yormuyor, el ustunde tutuluyorsun. Tecrubesizliginle cogu isi ona kitleyebilirsin mesela Sık sık ben demistim sözü duyman cok olası :) inatçı degilsen duymazsin gerci. Tartışmalar oluyor ama bu yas farkına mahsus değil karakterle alakali. Sacmaladigin zaman alttan alan biri oluyor. Fiziken de siritmiyosaniz sorun yok.
Yas degil karakterlerin uyusmasi esas olan..

ne zamandır görüşüyorsunuz

Eşimle aramızda 6 yaş var ben tahammül edemezdim 13 yaş büyük birine o ne ya bana göre ununu elemis Elegini aşmış onunla her ortamada gidilmez kafası kaldırmaz şimdi neysede ilerde keşke dersin sende is bitmez onda is biter bilemicem artık her yönden düşünmek lazim

bana bır problem yaratır gibi gozukmedı.meslegı ıyı mı pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…