ikimizinde maddi durumu eşit onunla alakalı bir şey yokmaddi durumu mu iyi aileniz nasıl olumlu bakıyor anlamak mümkün değil
Ne alakası var ki 13 yaş demiş 23 ya da 33 dese bu yorumu anlardım da neyse :)maddi durumu mu iyi aileniz nasıl olumlu bakıyor anlamak mümkün değil
Siz seviyorsunuz, aileniz olumlu bakıyor.
Eee biz olmaz desek vazgeçecek misiniz??
Eger birbirinizi tamamliyorsaniz.Hic bir sorun olmaz canim.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
etrafımda 9-10-11 yaş fark olupta çok mutlu olan insanlar var onlar mutluysa bende mutlu olurum diye düşünüyorum
Eger birbirinizi tamamliyorsaniz.Hic bir sorun olmaz canim.
13 yaş fark, hem normal hem değil, duruma karşınızdakinin karakterine göre değişir durum.ben sadece fikrinizi ve bu konu ile ilgili olarak düşüncelerinizi merak ediyorum
Etrafimda evlenipte mutlu olan kimse yok. Nelerden vazgeciliyor, nelerden fedakarlik yapiliyor haberin var mi? Evlilik kolay bir duzen degil. 20 yasindasin ezilirsin ama yine de sen bilirsin.
13 yaş fark, hem normal hem değil, duruma karşınızdakinin karakterine göre değişir durum.
Şu an herşey güzel ama evlilik olduğunda kıskanan biriyse ileri ki yıllarda yaş farkı sorun olacaktır, uzun uzadıya yazmayayım ama sizin gibi 20 yaşında bir tanıdığım 38 yaşında biriyle evlendi ve şimdi keşke zamanı geri döndürebilsem diyor, iyi düşünün sevgi bazen tek başına yeterli değildir.
E ama sende evet diyene sagol tatlim hayir diyene tepki veriyosun arkadas. Anlamadim gitti niyetini.
Kendine yediremiyosun bu yas farkinida burda kendini evetlerle mutlu mu hissetirmeye calisiyon?
ama 18 yaş daha fazla neredeyse 20 farklı ol
düzgün bir şekilde hayır diyenlere tepkim yok. ben sizlerden dediğim gibi ya evet yada hayır cevaplarını bekliyorum
Ha 18 ha 13 fark etmez, 20 yaş fark olup bunu hissettirmeyende var ki maalesef nadirdir, 15 yaş büyük olup hayatı zindan edende vardır ve ne yazık ki çoğunluktadır çünkü kıskançlık denen bir duygu var, bu duygu karşındakine yetememe hissi özgüven yetersizliğiyle birleşince hastalıklı bir hal alır ve kısıtlamalar baskılar başlar.ama 18 yaş daha fazla neredeyse 20 farklı ol
düzgün bir şekilde hayır diyenlere tepkim yok. ben sizlerden dediğim gibi ya evet yada hayır cevaplarını bekliyorum
ezilmem için farklı kararlar almamız lazım.asla böyle bir konu söz konusu değil.ikimizde ortak kararlar alabiliyoruz.gerçektende bilgili bir yapıya sahip ama senin etrafında karısını ezen biri varsa bilemem tabi.