sevdiğim kişi benden 13 yaş büyük

Kafa yapılarınız uyuşuyorsa problem yok. Yalnız şunu söyleyeyim, aşırı kıskanç bir yapıya sahipse ileride sıkıntı olabilir. Atıyorum siz 30'ken o 43 yaşında olacak, kendini daha yaşlı hissedecek, siz yanında daha genç göründüğünüz için sizi kısıtlamaya falan çalışabilir vs. Bunlar ihtimal tabi. İyi anlaşıyorsanız, kafa yapılarınız uyumluysa bence sorun yok.

Evlilik düşünmek için yaşınızın erken olduğunu söyleyen birçok üye olmuş, onlara katılmakla beraber üstüne ekstra bir yorum yapmıyorum. Size kalmış o.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
Düşünce yapınız kafa denkliğiniz birbirine uyuyosa bi sıkıntı olmaz. Mesela benim de eşimle aramda 10 yaş var yeri geldiğinde düşüncelerimiz uyusuyo yeri geldiğinde aynı kafa denginde oluyoruz yeri geldiğinde de yaşa göre olgunluk değişimi oluyo yani bi gün o benim yaşımdaymış gibi davraniyo bi gün ben onun yaşındaymışım gibi davranıyorum hayatın akışına uydun mu problem pek olmuyo

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.

Ben 20 yaşında biri için 33 ü normal bulmuyorum, normal bulan aileyi de anlayamıyorum. Bir kere her şeyden önce siz daha çok çıtır hatta çocuksu görünürken onda aklar, çizgiler, göbekler başlayacak hatta belkide başlamıştır çoktan. Yaşınız hele bi 24-25 olsun, bi hayatınızı yaşayın bekar olarak, ondan sonra oniki onüç yaş farkının çok önemli olabileceğini sanmıyorum çünki sizde daha olgunlaşmış oluyorsunuz. Tabi siz beklemek istesenizde adam yaşım geçiyor diye baskı yapacaktır size fakat kendi yararınızı düşünecek olursanız bence daha çok erken her hangi bir ciddi ilişkiye...

En basitinden tekrar yazıyorum ilerde sen 33 yasinda tam anlamiyla yaşının verdigi oturakligi güzelliği yaşayan kadin iken adam 50 yaşına merdiven dayamis olacak.
Şöyle bir düşün. Dusunebildin demi.
Hep boyle leyla gelmicek hayat. 20 yasindaki genc kizlara sorsan ayy evet olgun erkek derler.

Birde sen bakimli bir kadinsan karsindaki adam kendini salarsa onun yapabilecegi kiskancligi ve baskiyi düşünemiyorum bile.

Akıllı ol derim. Cok iyi düşün.

böyle konular görünce aklıma hep kişinin ilk doğduğu an geliyo, düşünsenize siz doğdunuzda o liseye başlıcakmış, böyle düşününce bi garip:KK49:bence fazla canım, sen daha 20 yaşındasın ama o orta yaşlara gelmiş, sen en hareketli en aktif olduğun zamanlarda o durgun olcak, sen 27 olduğunda o 40 olcak, ne bilim iyi düşünmek lazım, teyzem bu yüzden çok sıkıntı çekiyo

+1

kuşak çatışması yaşarsın, diyecemde sen nasılsa bizi dinlemeyecek ve evleneceksin. herkes kendine eder, yarın buraya konu açarsan üzülmeyiz.

Benim eşim de benden bayağı büyük. Bir sorun yok aksine çok olgun, ılımlı, sevecen, bebek gibi bakan biri. Herşeye yardımcı olan, hiçbir şeyime karışmayan, ilgisi sevgisi tam bi adam. Ben ilkokulu bitirirken o üniversiteye başlamış mesela :) Ama şuan bunun önemi yok. Aksine ondan çok örnek alırım. Bana sakinlik, sabır gibi güzel huylarından biraz aşılayabildi :) Bi de ne dese çıkar, bu yüzden önce onun fikrini alırım. Büyük olması iyi bence. Kafa yapısı da aynı olmalı ama. Bizim inanışlarımızdan ilgi alanımıza kadar, siyasetimize kadar ortak yönler var bayağı.

Benim eşim de benden bayağı büyük. Bir sorun yok aksine çok olgun, ılımlı, sevecen, bebek gibi bakan biri. Herşeye yardımcı olan, hiçbir şeyime karışmayan, ilgisi sevgisi tam bi adam. Ben ilkokulu bitirirken o üniversiteye başlamış mesela :) Ama şuan bunun önemi yok. Aksine ondan çok örnek alırım. Bana sakinlik, sabır gibi güzel huylarından biraz aşılayabildi :) Bi de ne dese çıkar, bu yüzden önce onun fikrini alırım. Büyük olması iyi bence. Kafa yapısı da aynı olmalı ama. Bizim inanışlarımızdan ilgi alanımıza kadar, siyasetimize kadar ortak yönler var bayağı.
sırf iyi yönlerinden bahsetmeseniz daha faydalı olur, iyi olursa zaten sorun yok ki, yaşayabilceği sıkıntıları anlatsanız daha yol gösterici olursunuz, ayrıca ilkokulu bitiren biri 11 üniye başlayan biri de 18-19 yaşındadır ki 7-8 yaş kuşak farkı oluşturmaz, ayrıca yaş farkı büyüdükçe küçülür, şöyle ki üniye giden biri 19 yaşında diyelim dese ki ben 7 yaşında birine aşığım herkes sübyancılıkla suçlar, ama 30-43 olan iki kişi için aynı düşünce olmaz, çünkü 30 yaşında bi kişinin büyük ihtimalle karakteri oturmuş, beklentileri şekillenmiştir, o yüzden 20-33 fazla ve farklı diyoruz. ayrıca büyük olması iyi evet ama çok büyük olması iyi değil

sırf iyi yönlerinden bahsetmeseniz daha faydalı olur, iyi olursa zaten sorun yok ki, yaşayabilceği sıkıntıları anlatsanız daha yol gösterici olursunuz, ayrıca ilkokulu bitiren biri 11 üniye başlayan biri de 18-19 yaşındadır ki 7-8 yaş kuşak farkı oluşturmaz, ayrıca yaş farkı büyüdükçe küçülür, şöyle ki üniye giden biri 19 yaşında diyelim dese ki ben 7 yaşında birine aşığım herkes sübyancılıkla suçlar, ama 30-43 olan iki kişi için aynı düşünce olmaz, çünkü 30 yaşında bi kişinin büyük ihtimalle karakteri oturmuş, beklentileri şekillenmiştir, o yüzden 20-33 fazla ve farklı diyoruz. ayrıca büyük olması iyi evet ama çok büyük olması iyi değil
Bana göre iyi. Ben kendi hayatımı anlattım. Olabilecek sorunları bilenler yazdı. Ben sorun yaşamıyorum yaşla ilgili ki yazmıyorum. Dersen ki kv, görümce sorunu sana yazayım. Evet oluyor ama bunun yaşlarla alakası yok. Aksine onlara göre çok küçüğüm diye kv kıyamıyor bana.

Ebeveynlerimle eşim arasında 13yaş civarı bir fark var. Onlar da kendi aralarında çok iyi anlaşırlar. Hatta çocukluk çizgi filmlerini, dizilerini konuşurlar benim bilmediğim. Bu da bir pozitif benden.

Canım benim 7 yaş vardı aramızda evlendim ayrıldım. Önceleri çok olgun geliyordu işte iyiydi. Fakat bi noktadan sonra kaliplasmis yargıları oluyor ve sorun oluyor. Senin gibi dusunemiyor ve bazen yeni bır düşünceyi kabul edemiyor. Tabi benimki çocuk gibiydi gerçi . Yaşla alakası yok sen karakterini tanı bi.

X