sevdiğim kişi benden 13 yaş büyük

İlk 5 sene aşığım, olgun beni anlıyor falan diyerek birşekilde olur sonrası olursada çok zor olur diyerek yorumumu yapayım.

Ben hayır derim hele ki 23 ve 41 ise mümkün değil. Ben de kendimden yaklaşık yirmi yaş büyük biriyle görüştüm bir süre fakat ben otuzumu aşkındım. Parası pulu da yoktu yani hani maddiyat için sanılmasın hatta benim durumum çok daha iyiydi ondan elhamdülillah. İlk başlarda anlayışlı, sakin, ilgili tavırları falan hoşuma gitmişti fakat tanıdıkça anladım yanlış bir şeyler olduğunu. Bazen bana ayak uydurabilmek için ne kadar komik durumlara düştüğü geliyor aklıma, bazen o ensesindeki katmerli kırışıklar :olamaz:
Birde yaş farkından öte başka sorunlarda yaşadım ama belki onlar da yaş farkından kaynaklıydı derine inildiğinde.. Sonuç; saplantı haline getirilmiş bir ilişki ve büyük bir çıkmaza sokulmuş bir psikoloji :deli:

Hiç tavsiye etmem.

Çok, değil mi :) Biz 24'e 28'iz de bir tanıdığım var 23 yaşında, erkek. 41 yaşında bir kadına aşığım diye ortalıkta geziniyor. Kadını görseniz müthiş ama, o apayrı bir konu da bizim oğlan boş hayaller kuruyor. Bizim ablamız bakmaz ona, imkanı yok, "çocuk" diyor zaten ama oğlanı vazgeçiremiyoruz.

Çok, değil mi :) Biz 24'e 28'iz de bir tanıdığım var 23 yaşında, erkek. 41 yaşında bir kadına aşığım diye ortalıkta geziniyor. Kadını görseniz müthiş ama, o apayrı bir konu da bizim oğlan boş hayaller kuruyor. Bizim ablamız bakmaz ona, imkanı yok, "çocuk" diyor zaten ama oğlanı vazgeçiremiyoruz.

Ters köşe oldu şimdi bu biraz, ben genelde olduğu gibi yine genç tarafın kadın olduğunu sanmıştım, yani nedense öyle olunca çok sinirleniyorum da :) erkekleri sadece dişine göre et avında gibi görüyorum :deli: Ama kadınlarda durum başka yaa, onlar gerçekten aşk için birlikte oluyor genç erkekle, toplumun tüm önyargılarına karşı durarak. Ama burda platonik bir aşk söz konusu ve öyle de kalsın bence. Çünki yaşı oturmamış bir delikanlı söz konusu, yarın hangi rüzgara kapılacağı belli olmaz, boşuna yanmasın kadının başı. Sizin yapacağınız bir şey yok, abla bakmayacak, delikanlı da bir süre sonra vazgeçmek zorunda kalacak. Ya da en sonunda abla ikna olacak, bir ilişki başlayacak fakat bir süre sonra çocuğun hevesi geçecek, abla da gelip burda konu açacak. Umarım böyle olmasın tabi :deli:

Baban yaşında diyenler geldi mi? Okumadım dokuz sayfayı da eksik olmazlar bu tip konulardan.

Eşimle aramda 14 yaş var. Neredeyse 10 senedir birlikteyiz. Tek bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. Benim yirmili onun otuzlu yaşları rahat geçti. Şimdi benim otuzlu onun kırklı yaşlarını idrak ediyoruz sıkıntı yok. Umarım ömür boyu böyle gider.

Bu arada biz istisnayız bence. Bu tip evliliklerin çoğunun sonu hüsran oluyor.

Cok kucuksun. 20 yas gercekten kucuk bir yas. Bence biraz fazla yas farki. Bekle, iyice tani bakalim acele etme evlenmek icin. Onun yasi ileri hemen evlenmek isteyebilir sen atlama hemen evlenecegim diye.

şuıan için bir sıkıntı olmaz
ama sen ilerde genç bir kadın olduğun da (30lu yaşlar) eşin 45 50 yaşlarında olacak
olursa o zaman olabilir
ama kafanız uyuyorsa bişey diyemem bunu en iyi gözlemleyecek olan sadece sensin.

Ne bıleyım ınsanlar evlenıyor ama 13 sene sonra 46 yasında , sız ıse 33 yasında olacaksınız ben sureklı aynı seylerı hıssetmemekten korkarım 13 yas buyuk bırıne

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
20 yaş bir kız evliliği düşünmek için erken.
20 yaşında biri için 13 yaş büyük fark. 33 yaşında olsan adam 46 olsa çok büyük sorun olmaz.Ama 20 yaşında biri için büyük sorun.

Seviyorsan sorun yok diyemeyeceğim malesef..Öncelikle yaşın 20 çok erken değil mi evlilik için,eğitimini tamamladın mı ?
İlerde anlaşamazsan ayakların yere basabilecek mi,bunları da düşün lütfen.
Yaş farkı sorun yaratabilir.

yani o sıralarda

üzgünüm ama bu hicte normal degil. 31 yasindaki bir adam 18 yasindaki bir genc kiza nasil o gözle bakar anlamis degilim. Hicte iyi seyler düsünmem böyle bir insan hakkinda. Aranizdaki yastan cok senin yasinin kücük olmasi sorun

Annemle babam arasında 9 yaş fark var yakınen şahitim bir sorun olmadı.
13 yaşta olmaz yaniiii...

Ama 20 yaş deseydin orda durrr derdikkk cümleten :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.

onunda seni sevdiginden emınsen sorun olmaz
eşimle aramda 12 yaş var :KK66:

Ters köşe oldu şimdi bu biraz, ben genelde olduğu gibi yine genç tarafın kadn olduğunu sanmıştım, yani nedense öyle olunca çok sinirleniyorum da :) erkekleri sadece dişine göre et avında gibi görüyorum :deli: Ama kadınlarda durum başka yaa, onlar gerçekten aşk için birlikte oluyor genç erkekle, toplumun tüm önyargılarına karşı durarak. Ama burda platonik bir aşk söz konusu ve öyle de kalsın bence. Çünki yaşı oturmamış bir delikanlı söz konusu, yarın hangi rüzgara kapılacağı belli olmaz, boşuna yanmasın kadının başı. Sizin yapacağınız bir şey yok, abla bakmayacak, delikanlı da bir süre sonra vazgeçmek zorunda kalacak. Ya da en sonunda abla ikna olacak, bir ilişki başlayacak fakat bir süre sonra çocuğun hevesi geçecek, abla da gelip burda konu açacak. Umarım böyle olmasın tabi :deli:

Evet tam tersi, ablanın gözünde 26-27'ler bile çocuk, öyle söyleyeyim. İnanılmaz olgun, bu olgunluğa hayran olmamak elde değil.ben de o yaşa gelince onun gibi olmak isterim. Ablamız feleğin çemberinden elli kere atlamış resmen. Ve bütün ilgisi ortalama kendi yaş grubunda yani 50 yaş bile kendisine göre "fazla", ablamız biraz denklik seviyor sanırım.

abartı bi yaş farkı değil bence...

X