- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
Ne alakası var ki 13 yaş demiş 23 ya da 33 dese bu yorumu anlardım da neyse :)
Düşününce öyle de benim çevremde aynı yaş aralığında ve tam da aynı yaşlarda ilişki yaşayan bir çift oldu bu yaz evlendiler :)konu sahibi 25 yas ve ustu olsa neyse 33 yasındaki koca adamın 20 yasındaki kızla ne işi olabilir
Düşünce yapınız kafa denkliğiniz birbirine uyuyosa bi sıkıntı olmaz. Mesela benim de eşimle aramda 10 yaş var yeri geldiğinde düşüncelerimiz uyusuyo yeri geldiğinde aynı kafa denginde oluyoruz yeri geldiğinde de yaşa göre olgunluk değişimi oluyo yani bi gün o benim yaşımdaymış gibi davraniyo bi gün ben onun yaşındaymışım gibi davranıyorum hayatın akışına uydun mu problem pek olmuyomerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.
böyle konular görünce aklıma hep kişinin ilk doğduğu an geliyo, düşünsenize siz doğdunuzda o liseye başlıcakmış, böyle düşününce bi garipbence fazla canım, sen daha 20 yaşındasın ama o orta yaşlara gelmiş, sen en hareketli en aktif olduğun zamanlarda o durgun olcak, sen 27 olduğunda o 40 olcak, ne bilim iyi düşünmek lazım, teyzem bu yüzden çok sıkıntı çekiyo
konu sahibi 25 yas ve ustu olsa neyse 33 yasındaki koca adamın 20 yasındaki kızla ne işi olabilir
+1Bu yaştaki adamların 20 li kızlara bakması sadece benim mi midemi bulandırıyor?
sırf iyi yönlerinden bahsetmeseniz daha faydalı olur, iyi olursa zaten sorun yok ki, yaşayabilceği sıkıntıları anlatsanız daha yol gösterici olursunuz, ayrıca ilkokulu bitiren biri 11 üniye başlayan biri de 18-19 yaşındadır ki 7-8 yaş kuşak farkı oluşturmaz, ayrıca yaş farkı büyüdükçe küçülür, şöyle ki üniye giden biri 19 yaşında diyelim dese ki ben 7 yaşında birine aşığım herkes sübyancılıkla suçlar, ama 30-43 olan iki kişi için aynı düşünce olmaz, çünkü 30 yaşında bi kişinin büyük ihtimalle karakteri oturmuş, beklentileri şekillenmiştir, o yüzden 20-33 fazla ve farklı diyoruz. ayrıca büyük olması iyi evet ama çok büyük olması iyi değilBenim eşim de benden bayağı büyük. Bir sorun yok aksine çok olgun, ılımlı, sevecen, bebek gibi bakan biri. Herşeye yardımcı olan, hiçbir şeyime karışmayan, ilgisi sevgisi tam bi adam. Ben ilkokulu bitirirken o üniversiteye başlamış mesela :) Ama şuan bunun önemi yok. Aksine ondan çok örnek alırım. Bana sakinlik, sabır gibi güzel huylarından biraz aşılayabildi :) Bi de ne dese çıkar, bu yüzden önce onun fikrini alırım. Büyük olması iyi bence. Kafa yapısı da aynı olmalı ama. Bizim inanışlarımızdan ilgi alanımıza kadar, siyasetimize kadar ortak yönler var bayağı.
Bana göre iyi. Ben kendi hayatımı anlattım. Olabilecek sorunları bilenler yazdı. Ben sorun yaşamıyorum yaşla ilgili ki yazmıyorum. Dersen ki kv, görümce sorunu sana yazayım. Evet oluyor ama bunun yaşlarla alakası yok. Aksine onlara göre çok küçüğüm diye kv kıyamıyor bana.sırf iyi yönlerinden bahsetmeseniz daha faydalı olur, iyi olursa zaten sorun yok ki, yaşayabilceği sıkıntıları anlatsanız daha yol gösterici olursunuz, ayrıca ilkokulu bitiren biri 11 üniye başlayan biri de 18-19 yaşındadır ki 7-8 yaş kuşak farkı oluşturmaz, ayrıca yaş farkı büyüdükçe küçülür, şöyle ki üniye giden biri 19 yaşında diyelim dese ki ben 7 yaşında birine aşığım herkes sübyancılıkla suçlar, ama 30-43 olan iki kişi için aynı düşünce olmaz, çünkü 30 yaşında bi kişinin büyük ihtimalle karakteri oturmuş, beklentileri şekillenmiştir, o yüzden 20-33 fazla ve farklı diyoruz. ayrıca büyük olması iyi evet ama çok büyük olması iyi değil
İlk 5 sene aşığım, olgun beni anlıyor falan diyerek birşekilde olur sonrası olursada çok zor olur diyerek yorumumu yapayım.Eh, 18 yaş farka ne dersiniz peki? 23'e 41