- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Sevgi cok onemli ama yeterli mi? Babana ve bana gore degil. Ben bi erkegin sorumluluk sahibi olmasini cok onemserim. Birlikte buyumussunuz, o da seninle denk olmak icin okul kazansaydi calissaydi dersini okusaydi. Ayni zamanda ailene de seni mahcup etmeseydi. Sorumluluk sahibi olmak sadece maddi gecim sunmak degil yaniama insan kendinde pay çıkartmalı sosyal statünün eşit olmasıyla da mutlu olunmuyor ben sevmişim bunun bir önemi yok mu
zaten sınava girmedi değil açıktanda olsa bir bölüm kazandı ama ailesi askere gitmesini istediği için askere gitti oda.Sevgi cok onemli ama yeterli mi? Babana ve bana gore degil. Ben bi erkegin sorumluluk sahibi olmasini cok onemserim. Birlikte buyumussunuz, o da seninle denk olmak icin okul kazansaydi calissaydi dersini okusaydi. Ayni zamanda ailene de seni mahcup etmeseydi. Sorumluluk sahibi olmak sadece maddi gecim sunmak degil yani
Babanız karşıyken kafanız rahat edemez zaten. Nişanlansanız dahi.evet haklısınız ama oda şu iş olursa artık kafam rahat olucak diyor..
babanız istemedi diye mi ?Tipkisinin aynisini bende yasadim canim.. Benimki de 7 yillik bir birliktelikti. Sonuc ne mi oldu? AYRILIK..
bende vardır bu işte bir hayır demek isterdim ama tanımadan direk bu denli bir tavır takınmalarından dolayı anlıyamyorum. tanıma gibi bir çaba yok.bende baska sebeplerde vardi canim. daha dogrusu herseyi bahane ettiler. ve inan bana eger en basindanda istemiyorlarsa ne kadar cabalarsan cabala yine istemicekler. ben az emek vermedim. cok ugrastim. 7 yil icinde neler yasadim. ve bu 7 sene sonunda 3 ay once tammmmm kabullenmislerdi ki hersey tekrar en basa dondu.. ve bende artik pes ettim. Demekki hayirli degilmis dedim. benimde acim taze, henuz icimden atmis degilim ama bir umut da goremiyorum artik. cunku inan cok cabaladim cok sabir gosterdim. nasip kismet..
bende vardır bu işte bir hayır demek isterdim ama tanımadan direk bu denli bir tavır takınmalarından dolayı anlıyamyorum. tanıma gibi bir çaba yok.
senin adına da üzüldüm gerçekten
üzüldüm gerçekten ..Bende de uzun sure tanimak dahi istemediler. O yuzden zaten cok direttim cunku yargisiz infaz diye dusundum ve hep icimde 'acebalar' vardi. Eh sonunda kabullenip tanistilar. Bu sefer baska bi agir sebep öne sürüp bana baska hic bir care birakmadilar.. Detaylari bilmek istiyorsan eski konuma bakabilirsin. Simdi buraya yazarak yarama tuz basmayim :)
üzüldüm gerçekten ..
amin seninde Allah yardımcın olsun.Neyse ben ayri sen ayri tabi.. Suan en azindan acebalarim yok. Cunku olmicakmis zaten.. Sonuna kadar direttim. Her seyi denedim. Sende bence savasmadan pes etme. Herkesin ki kötü sonla bitecek diye birsey yok ya. Bakarsin seninki mutlu sonla biter :) Sonuna kadar git önce yoksa icinde hep bi pismanlik kalir. Severek ayrilmak en kötüsü. Bu hissi cok iyi bilirim. Allah yardimcin olsun.
ne güzel söylediniz bende yanlış bişey mi düşünüyorum acaba diye sorguluyodum ama bir insanı sırf lise mezunu diye bu kadar aşağılamak.Ne üniversite mezunları var insan olamamış lise mezunuysa nolmus yani tamam her anne baba evladı için en iyisini ister ama ne bileyim ahlakına insanligina bakmadan sırf lise mezunu diye kızıma layık değilsin demek hoş gelmiyo bana
amin seninde Allah yardımcın olsun.
savaşıcam pes etmeye niyetim yok zaten hele ki böyle bir şey için bir anda vazgeçemem ..
umarım inşallahhh :) çok teşekkürlerGuzel haberlerini aliriz insallah oyleyse :) bahtin acik olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?