• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insanı tanımak bile istemediler ..

Maddi durumu nasıl peki ne iş yapıyor ?
Eğer maddi durumları iyiyse ses çıkartmazlar pek.
Sınava çalışıp bir bölüm okusun madem 4 yıllık.
Siz de ayrıldım deyip okulunuza devam edin.
maddi durumları iyi şu an çalıştığı yerdende 2000 liraya yakın maaş alıyor ama şimdi yeni bir işe girmeye çalışıyor ve olursa çok daha iyi para kazanıcak.
bir evi vardı babannesinin üst katıydı ben istemedim diye yeni bir ev aldı şimdi 3+1 yani artık ev derdimizde yok .
ama babam bunların hiçbirne inanmıyor

annem tanıyordu çokta seviyordu kimle tanıştırdıysam herkes çok sevdi kibar dürüst saygılı çocuk dedi.
evet iş okul okumakla bitmiyor.
lise mezunu olunca insanlar kötü mü oluyor lise mezunu diye sevdiği kızla evlenemez diye bir kural mı var.
üniversite mezunu olup katil ruhlu bri olsa ne olacak .
ha gelip öldürse olsun ünv. mezunuydu mu diyeceksiniz
öyle degil bak istisnalar kaideyi bozmasz demisler tabiki vardır ilk okul mezunu ama kendini gelistirmis kimi üni mezunuda vardır okumus ama ayakları okumus yani bunu sen anlarsın

ama bence kendi seviyende biri olsun

öyle degil bak istisnalar kaideyi bozmasz demisler tabiki vardır ilk okul mezunu ama kendini gelistirmis kimi üni mezunuda vardır okumus ama ayakları okumus yani bunu sen anlarsın

ama bence kendi seviyende biri olsun
zaten ipsiz sapsız birisi olsa bende bu kadar direnmezdim.
ailesinin durumu iyi olmasına rağmen her şeyi kendisi yapmaya uğraşıyor. yani çabalıyor bir şeyler için .

Sebep?
Üni mezunu daha mı karakterli oluyor ?
Hemen iş mi buluyor yada?
Mutluluğu garanti ediyor olmalı o zaman!
Cok dürüst mü yada cok mert mi oluyor?
Karısını dövmüyor üni mezunları o zaman!
Peki lise mezunu ama holding sahibi beyaz yakalı bir bey kızınızı istese?hiç de fena olmaz dimi ,hemen tanıyıp vermek istersiniz!
hic alakasi yok. lise mezunu ve beyaz yakayida istemem. univ. mezunu olsun huzel nir meslegi olsun. universite mezunu olup malda olmasin. universite mezunu olup duzgun karakterli insanlar yok mu? hutun zenginler kotudur benzetmesi gibi olmuş sizinki.malesefki hayatin gercekleri var. kabul etmek istemesende bu boyle. ben kizim icin universite mezunu, iyi bir meslegi olan, durumu iyi olan birini isterim tabiki. pratikte bu boyledir teoriye kendisi karar verir, hayatida kendisi yasar.

verdigin ornekler o kadar sacmaki. universite mezunu olup kizimi dovsun mu dedim. sacmalamissin. pekala universite mezunu olup kizimi dovmeyen, onu mutlu edecek, karakterli birisi olsun isterim eşi. herkes boyle ister.

Ben bu okuma mevzularına girenlere çok kızıyorum. Neden? - Çünkü ; rizki veren Allahu tealadir. Sen üni okusan ama yiyeceğin ekmeğin giyeceğin kıyafetin az olsa para akışın az olsa ne yapacaksın. Üni okudun ya. Bakin simdi üni mezunu atanamayanlara. Onların hali ne olacak. Oysaki üniversite okudu!!. Onun yerine askeri ücretle çalışan bile geçim ediyor. Allah başta rızkını nasıl yazdıysa sen o kadarını yer içer kullanırsın. Ha bu mantık daki baba için aman evladını düşünüyor denilmesin lütfen öyle bi mantık yok. Asıl onun cahillik etmeyip rizki veren Allahtır demesi lazim. Karar herkezin.

Hep eğitim denksizliğinin sorun çıkaracağını söyleriz. Genelde böyle düşünülür. Aslında bu daha çok tarafların akli uyumuyla alakalı.
Siz ben yapabilirim o ben yapabilirim derse yapılmayacak bir şey yok. Olmadı açıktan bir yer okusun.
Babanızı çok garipsedim doğrusu. Hiç böyle bir şey duymamıştım.
Sakın okulunuzu bırakmayın mezun olun işe girin ve ilişkiniz hala devam ediyor olursa ve eğitim denksizliği sizin için sorun olmayacaksa devamına bakarsınız.
Üniversite insana şeref ya da haysiyet kazandırmaz farklı insanları öğreterek farklı bakış açıları kazandırır.
Bizim sınıf 32 kişiydi üniversitedeyken. Aralarında 10 tanesine adam derim o da belki.

Ben bu okuma mevzularına girenlere çok kızıyorum. Neden? - Çünkü ; rizki veren Allahu tealadir. Sen üni okusan ama yiyeceğin ekmeğin giyeceğin kıyafetin az olsa para akışın az olsa ne yapacaksın. Üni okudun ya. Bakin simdi üni mezunu atanamayanlara. Onların hali ne olacak. Oysaki üniversite okudu!!. Onun yerine askeri ücretle çalışan bile geçim ediyor. Allah başta rızkını nasıl yazdıysa sen o kadarını yer içer kullanırsın. Ha bu mantık daki baba için aman evladını düşünüyor denilmesin lütfen öyle bi mantık yok. Asıl onun cahillik etmeyip rizki veren Allahtır demesi lazim. Karar herkezin.
haklısınız gerçekten.. tamam üniversite okumadı ama en azından yan gelip yatmıyor iyi bir iş içinde çabalıyor yine ve babam bunu görmezden geliyor. bende artık babamın benim iyiliğini düşündüğü için bunu yaptığına inanamıyorum. benden çok elalemin ne diyeceğini düşünüyor gibi ..

Hep eğitim denksizliğinin sorun çıkaracağını söyleriz. Genelde böyle düşünülür. Aslında bu daha çok tarafların akli uyumuyla alakalı.
Siz ben yapabilirim o ben yapabilirim derse yapılmayacak bir şey yok. Olmadı açıktan bir yer okusun.
Babanızı çok garipsedim doğrusu. Hiç böyle bir şey duymamıştım.
Sakın okulunuzu bırakmayın mezun olun işe girin ve ilişkiniz hala devam ediyor olursa ve eğitim denksizliği sizin için sorun olmayacaksa devamına bakarsınız.
Üniversite insana şeref ya da haysiyet kazandırmaz farklı insanları öğreterek farklı bakış açıları kazandırır.
Bizim sınıf 32 kişiydi üniversitedeyken. Aralarında 10 tanesine adam derim o da belki.
zaten okulum bitmek üzere okulumu bırakmak istemiyorum ama gizli gizli nasıl idare edeceğimide bilmiyorum ..
söylediklerinize aynen katılıyorum. ki bizde erkek arkadaşımla bu mevzuyu konuştuk hep yanımda oldu okul için. ben okulum bitsin bekle dedim bekledi. aramızda bu konuyu sorun etcek bi insan olsa zaten okumama karşı çıkardı oda şimdi benim için rapor falan almaya çalışıyor sınav haftam için derslerden kalmıyım diye .. yani biz bu konuyu aşmıştık ama babam işte ..

Okulu bırakırsa kızınız üzülür diyen bir sevgili . Evlenmek istiyorsan okulu bırak diyen bir baba . o_O

zaten okulum bitmek üzere okulumu bırakmak istemiyorum ama gizli gizli nasıl idare edeceğimide bilmiyorum ..
söylediklerinize aynen katılıyorum. ki bizde erkek arkadaşımla bu mevzuyu konuştuk hep yanımda oldu okul için. ben okulum bitsin bekle dedim bekledi. aramızda bu konuyu sorun etcek bi insan olsa zaten okumama karşı çıkardı oda şimdi benim için rapor falan almaya çalışıyor sınav haftam için derslerden kalmıyım diye .. yani biz bu konuyu aşmıştık ama babam işte ..

Hem ailenize hem kendinize zaman verin.
Mesele sıcak herhalde üstelemeyin çok.
Allah'a dua edin zaman her şeyin ilacı ve şöyle düşünün kaderinizde varsa olacak zaten. Paniğe kapılıp dersleri ihmal etmeyin. Yarın ne getirir bilinmez.
Ancak ben hala açıktan da olsa bir yere kayıtlı olsun diye düşünüyorum.

haklısınız gerçekten.. tamam üniversite okumadı ama en azından yan gelip yatmıyor iyi bir iş içinde çabalıyor yine ve babam bunu görmezden geliyor. bende artık babamın benim iyiliğini düşündüğü için bunu yaptığına inanamıyorum. benden çok elalemin ne diyeceğini düşünüyor gibi ..
Aynen bende öyle düşünüyorum canım. Kolay gelsin. Hepimize

okulu bırakmayacagınızı bıldıgı ıcın sart kosmus
gercekden aklın okuldamı evlılıktemı onuda kesın gormus olcak güya :D
keske okul bıtınce dırek görücü gıbı gelselermıs hıc gorustugunuzu bılmeden...
hayırlısı olsun kader kısmet olunca aılelere şirin gelıyor
okulunuzun bıtmesıne daha var ozamana kadar gorusmuyorum deyın babanıza
okul bı bıtsınde ozamana neler degısır...

ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
benim için çabalamıyor diyemem şu an aklında bi yer var ve oraya girmek içinde uğraşıyor bir ay sonra belli olucak.
ki zaten bir evi vardı ama babaannesiyle altlı üstlüydü ben istemedim diye şimdi gitti yeni bir ev aldı sırf ben istedim diye .. onun bu konuda hakkını yiyemem
Mesele para degil baban sosyal statunuzu uygun bulmuyor

Hem ailenize hem kendinize zaman verin.
Mesele sıcak herhalde üstelemeyin çok.
Allah'a dua edin zaman her şeyin ilacı ve şöyle düşünün kaderinizde varsa olacak zaten. Paniğe kapılıp dersleri ihmal etmeyin. Yarın ne getirir bilinmez.
Ancak ben hala açıktan da olsa bir yere kayıtlı olsun diye düşünüyorum.
evet haklısınız ama oda şu iş olursa artık kafam rahat olucak diyor..

okulu bırakmayacagınızı bıldıgı ıcın sart kosmus
gercekden aklın okuldamı evlılıktemı onuda kesın gormus olcak güya :KK70:
keske okul bıtınce dırek görücü gıbı gelselermıs hıc gorustugunuzu bılmeden...
hayırlısı olsun kader kısmet olunca aılelere şirin gelıyor
okulunuzun bıtmesıne daha var ozamana kadar gorusmuyorum deyın babanıza
okul bı bıtsınde ozamana neler degısır...
ama okulada gitmeme karşı şimdi istiyorsan gitmiceksin diyor bende gizli gizli gidiyorum :(

Back