• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insanı tanımak bile istemediler ..

ayy sinir basti ailen cok takintili ne varmis bunda lise muzunu olmak kotu bir seymi sanki sabikali
bende kabul edemiyorum bunu :(
ilerde senin başına da kakar evlensen bile ailen beni istemedi der diyorlar. bende kızıyorum onun ağzına bu lafı verende sizsiniz diyorum ama anlamıyolar kafam durdu benimde

Malesef bizim gibi ülkelerde herkes üniversite okumalı gibi bir önyargı ve saplantı var.Gelismis ülkelerde insanlar eğitimini değil hangi iş degil ne kadar iyi yaptiginla evini gecindirip gecindiremeyeceginle ilgilenir.Bence ailen sosyal baskilari çok onemsiyor.Erkek arkadaşından eminsen aileni bu konularda ikna etmelisin.Hic olmadi unv okumak çok zor değil açıköğretim den başlasın tek mesele buysa. ..

Malesef bizim gibi ülkelerde herkes üniversite okumalı gibi bir önyargı ve saplantı var.Gelismis ülkelerde insanlar eğitimini değil hangi iş degil ne kadar iyi yaptiginla evini gecindirip gecindiremeyeceginle ilgilenir.Bence ailen sosyal baskilari çok onemsiyor.Erkek arkadaşından eminsen aileni bu konularda ikna etmelisin.Hic olmadi unv okumak çok zor değil açıköğretim den başlasın tek mesele buysa. ..
artık durum şöyle bir aşamaya girdi. bu saatten sonra onun iyi bir işe girmesini vs. önemsemiyorlar. Kafasında kestirip attılar ne desem ikna olmuyolar ne yapsam dinlemiyolar görmek bile istemiyolar.

vardir boyle aile buyukleri bir seye dogruda yanlisda olsa hayir dedilermi hadda sonradan iclerinden keske hayir demeseydim deseler bile sirf oteritelerini sarmamak icin evet demezler yani kararlarinin sonu ne olursa olsun olum dahi olsa kararlarindan donmezker sirf egolari icin

vardir boyle aile buyukleri bir seye dogruda yanlisda olsa hayir dedilermi hadda sonradan iclerinden keske hayir demeseydim deseler bile sirf oteritelerini sarmamak icin evet demezler yani kararlarinin sonu ne olursa olsun olum dahi olsa kararlarindan donmezker sirf egolari icin
çok haklısınız :(

Back