• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insanı tanımak bile istemediler ..

edindigim tecrubelere dayanarak babam yada sevgilim mi diyor san kesinlikle babanı sec
baba bi seyi istemezse olmaz bildigi vardır ailenin bunu 7 senelik evli kacarak evlenmis 3 yılda flört etmis biri olarak yazıyorum aileni her zaman dinle ne olursa olsun simdi tutusuyosun anlıyorum seni ama hep bi taraf daha asık dır cicim aylarındna sonra gözün acılır ama gecmis olsun
ya ben ailemi zaten karşıma almak istemiyorum diyorum da zaten araştır bi bak nasıl insanmiş ama hiç tanımıyor gerçekten kötü bir huyunu görmüş olsa dicem ama oda yok. benden mi saklıyor acaba dedim anneme sordum annen hiç araştırmadı sormadı bile dedi.
ben ailemide karşıma almak istemiyorum ama erkek arkadaşımdanda böyle bi sebepten dolayı vazgeçemem

Okumak güzel bisey ama okumakla adam olunmuyor maalesef. Heleki okumamis bir insan kalkip bu yuzden baskasini nasil bukadar assaglayabiliyor anlamadim. Bende unv mevzunuyum esim lise mevzunu, yeri gelir ben onun aklina kendiminkinden daha cok guvenirim. Bence araya biraz zaman girsin, okulunu bitir, babam sakinlessin, sonra guvendigin bir buyuk sok araya. Tekrar babanla konussun..

açıkçası bend kizimin universite mezunu biriyle evlenmesini isterim.
Sebep?
Üni mezunu daha mı karakterli oluyor ?
Hemen iş mi buluyor yada?
Mutluluğu garanti ediyor olmalı o zaman!
Cok dürüst mü yada cok mert mi oluyor?
Karısını dövmüyor üni mezunları o zaman!
Peki lise mezunu ama holding sahibi beyaz yakalı bir bey kızınızı istese?hiç de fena olmaz dimi ,hemen tanıyıp vermek istersiniz!

son senen kalmış zaten hatta part bir işe falan gir yakanı bi bıraksınlar hazirana kadar dayan. kötü akıl mı bilmiyorum ama hazirana kadar işlemleri halledin basın nikahı. ailen güzellikten anlayan insanlar değil sanırım bunları yaptırırlar sana en sonunda.
bide şöyle bir şey var babam bana çok ağır sözler söyledi benim kızım öldü sen benim kızım değilsin dedi.
ve odamdan dışarı bile çıkamıyorum beni görmek istemiyormuş..
son ana kadar direnmeye çalışıyorum. bide erkek arkadaşım annemle babamı yollıyım konuşsunlar dedi ama ben bu iyi mi olur kötü mü kestiremiyorum. sizce konuşmaya gelsinler mi ya da aradan biraz zaman geçsin öyle mi gelsinler ?

İlkokulu bitir işine başla. Kimseyi takma evlen.Fakat acaba babanın görüp senin yazmadiklarinmi var düşünüyorum. Bu kadar tepki vermiş
ah keşke bir şeyini görse dese böyle böyle diye ama gerçekten yok . tek taktığı lise mezunu olması ve elalem benle dalga geçicek tasası.

Sevdiğiniz dışarıdan üni okusun. Kayıt yaptirsin o sırada da nisan falan olur anca biter okul zaten

Okumak güzel bisey ama okumakla adam olunmuyor maalesef. Heleki okumamis bir insan kalkip bu yuzden baskasini nasil bukadar assaglayabiliyor anlamadim. Bende unv mevzunuyum esim lise mevzunu, yeri gelir ben onun aklina kendiminkinden daha cok guvenirim. Bence araya biraz zaman girsin, okulunu bitir, babam sakinlessin, sonra guvendigin bir buyuk sok araya. Tekrar babanla konussun..
aynen bende bunu anlıyamıyorum kendisi kraliyet ailesinden gelmiş gibi davranıyor başka bir insanı küçümsüyor.
araya birini sokmayı denedik ama kesinlikle konuşturmuyor kimseyide .
okula gitmeme de izin yok ve benim bütün işim telefonla derslerde ben ses k. alıyorum sözel bölüm olduğu için hocalar hızlı konuşuyor yetişemiyorum. şimdi telefonumda yok sap gibi kaldım :(

ah keşke bir şeyini görse dese böyle böyle diye ama gerçekten yok . tek taktığı lise mezunu olması ve elalem benle dalga geçicek tasası.
Ozaman bekle yasin 35 olsun evde kalsın diye vermek isterler. :KK43:(Tecrübe ile sabit:).
BU DURUM da ayrıldım diyip okul bitireceksin.Sonra mutlu olacaksın. ÖNCE kendi paranı kazan ama.Parasız hiç bir şey olmaz yaşamaz. MUTLULUKLAR

Yerinde olsam okulum bitene kadar ilişkimi bitirdiğimi söylerdim babama,madem seni okuldan edecek kadar sığ bi düşünceye sahip sende Bi süre idare edeceksin
idare etmeye çalışıyorum bende ama işte bana derslerimde en ihtiyacım
Sebep?
Üni mezunu daha mı karakterli oluyor ?
Hemen iş mi buluyor yada?
Mutluluğu garanti ediyor olmalı o zaman!
Cok dürüst mü yada cok mert mi oluyor?
Karısını dövmüyor üni mezunları o zaman!
Peki lise mezunu ama holding sahibi beyaz yakalı bir bey kızınızı istese?hiç de fena olmaz dimi ,hemen tanıyıp vermek istersiniz!
kesinlikle katılıyorum tam da anlatmak istediğim buydu.
üniverste mezunları kusursuzmuş gibi davranıyor babam ama lise mezunu tü kaka

ya ben ailemi zaten karşıma almak istemiyorum diyorum da zaten araştır bi bak nasıl insanmiş ama hiç tanımıyor gerçekten kötü bir huyunu görmüş olsa dicem ama oda yok. benden mi saklıyor acaba dedim anneme sordum annen hiç araştırmadı sormadı bile dedi.
ben ailemide karşıma almak istemiyorum ama erkek arkadaşımdanda böyle bi sebepten dolayı vazgeçemem
sen ne anlattın ailene cocukla ilgili ne biliyolar hic karsılastılarmı peki gerci karsılasmasa bile lisen mezunu olması bile yeter cünkü is okul okumak degil yani aynı seviyede aynı görüste biri olsun ister baban binde b

sen ne anlattın ailene cocukla ilgili ne biliyolar hic karsılastılarmı peki gerci karsılasmasa bile lisen mezunu olması bile yeter cünkü is okul okumak degil yani aynı seviyede aynı görüste biri olsun ister baban binde b
annem tanıyordu çokta seviyordu kimle tanıştırdıysam herkes çok sevdi kibar dürüst saygılı çocuk dedi.
evet iş okul okumakla bitmiyor.
lise mezunu olunca insanlar kötü mü oluyor lise mezunu diye sevdiği kızla evlenemez diye bir kural mı var.
üniversite mezunu olup katil ruhlu bri olsa ne olacak .
ha gelip öldürse olsun ünv. mezunuydu mu diyeceksiniz

açıköğretime girmşti ben üniversteye başladıktan sonra ama ailesi askere gitmesini istedi oda öylece kaldı ..

Maddi durumu nasıl peki ne iş yapıyor ?
Eğer maddi durumları iyiyse ses çıkartmazlar pek.
Sınava çalışıp bir bölüm okusun madem 4 yıllık.
Siz de ayrıldım deyip okulunuza devam edin.

Evlilikte egitim durumlari esit olmali bence. Ileride muhtemelen problem cikar diye dusunuyorum, erkekler kaldiramiyor bazen bu tip seyleri, kendilerini ezik hissedip patliyorlar bir yerden sonra. Ikinizin universite mezunu olmasi bile yetmiyor bazen. Ben hukuk mezunuyum, isletme mezunu bir erkek arkadasim vardi ve hukukcu & doktor agirlikli arkadas grubumuzda ezik hissederdi hep kendini, huzursuzluk cikarirdi, erkekler kadinla esit ya da biraz yukari levelda olmadikca rahat edemiyor maalesef. Egitiminize odaklanin. Egitim her seyden onemli.

bide şöyle bir şey var babam bana çok ağır sözler söyledi benim kızım öldü sen benim kızım değilsin dedi.
ve odamdan dışarı bile çıkamıyorum beni görmek istemiyormuş..
son ana kadar direnmeye çalışıyorum. bide erkek arkadaşım annemle babamı yollıyım konuşsunlar dedi ama ben bu iyi mi olur kötü mü kestiremiyorum. sizce konuşmaya gelsinler mi ya da aradan biraz zaman geçsin öyle mi gelsinler ?

Her sey sicak sicagina herhalde. Biraz zamann

Back