ya ben ailemi zaten karşıma almak istemiyorum diyorum da zaten araştır bi bak nasıl insanmiş ama hiç tanımıyor gerçekten kötü bir huyunu görmüş olsa dicem ama oda yok. benden mi saklıyor acaba dedim anneme sordum annen hiç araştırmadı sormadı bile dedi.edindigim tecrubelere dayanarak babam yada sevgilim mi diyor san kesinlikle babanı sec
baba bi seyi istemezse olmaz bildigi vardır ailenin bunu 7 senelik evli kacarak evlenmis 3 yılda flört etmis biri olarak yazıyorum aileni her zaman dinle ne olursa olsun simdi tutusuyosun anlıyorum seni ama hep bi taraf daha asık dır cicim aylarındna sonra gözün acılır ama gecmis olsun
Sebep?açıkçası bend kizimin universite mezunu biriyle evlenmesini isterim.
bide şöyle bir şey var babam bana çok ağır sözler söyledi benim kızım öldü sen benim kızım değilsin dedi.son senen kalmış zaten hatta part bir işe falan gir yakanı bi bıraksınlar hazirana kadar dayan. kötü akıl mı bilmiyorum ama hazirana kadar işlemleri halledin basın nikahı. ailen güzellikten anlayan insanlar değil sanırım bunları yaptırırlar sana en sonunda.
ah keşke bir şeyini görse dese böyle böyle diye ama gerçekten yok . tek taktığı lise mezunu olması ve elalem benle dalga geçicek tasası.İlkokulu bitir işine başla. Kimseyi takma evlen.Fakat acaba babanın görüp senin yazmadiklarinmi var düşünüyorum. Bu kadar tepki vermiş
aynen bende bunu anlıyamıyorum kendisi kraliyet ailesinden gelmiş gibi davranıyor başka bir insanı küçümsüyor.Okumak güzel bisey ama okumakla adam olunmuyor maalesef. Heleki okumamis bir insan kalkip bu yuzden baskasini nasil bukadar assaglayabiliyor anlamadim. Bende unv mevzunuyum esim lise mevzunu, yeri gelir ben onun aklina kendiminkinden daha cok guvenirim. Bence araya biraz zaman girsin, okulunu bitir, babam sakinlessin, sonra guvendigin bir buyuk sok araya. Tekrar babanla konussun..
Ozaman bekle yasin 35 olsun evde kalsın diye vermek isterler.ah keşke bir şeyini görse dese böyle böyle diye ama gerçekten yok . tek taktığı lise mezunu olması ve elalem benle dalga geçicek tasası.
idare etmeye çalışıyorum bende ama işte bana derslerimde en ihtiyacımYerinde olsam okulum bitene kadar ilişkimi bitirdiğimi söylerdim babama,madem seni okuldan edecek kadar sığ bi düşünceye sahip sende Bi süre idare edeceksin
kesinlikle katılıyorum tam da anlatmak istediğim buydu.Sebep?
Üni mezunu daha mı karakterli oluyor ?
Hemen iş mi buluyor yada?
Mutluluğu garanti ediyor olmalı o zaman!
Cok dürüst mü yada cok mert mi oluyor?
Karısını dövmüyor üni mezunları o zaman!
Peki lise mezunu ama holding sahibi beyaz yakalı bir bey kızınızı istese?hiç de fena olmaz dimi ,hemen tanıyıp vermek istersiniz!
malesef açıköğretim ve 2 yıllık bölüm okuyanı okumuş saymıyor babamSevdiğiniz dışarıdan üni okusun. Kayıt yaptirsin o sırada da nisan falan olur anca biter okul zaten
valla bu aşama kötü ilerliyorSen yine asama kaydetmisin. Ben napayım.
sen ne anlattın ailene cocukla ilgili ne biliyolar hic karsılastılarmı peki gerci karsılasmasa bile lisen mezunu olması bile yeter cünkü is okul okumak degil yani aynı seviyede aynı görüste biri olsun ister baban binde bya ben ailemi zaten karşıma almak istemiyorum diyorum da zaten araştır bi bak nasıl insanmiş ama hiç tanımıyor gerçekten kötü bir huyunu görmüş olsa dicem ama oda yok. benden mi saklıyor acaba dedim anneme sordum annen hiç araştırmadı sormadı bile dedi.
ben ailemide karşıma almak istemiyorum ama erkek arkadaşımdanda böyle bi sebepten dolayı vazgeçemem
annem tanıyordu çokta seviyordu kimle tanıştırdıysam herkes çok sevdi kibar dürüst saygılı çocuk dedi.sen ne anlattın ailene cocukla ilgili ne biliyolar hic karsılastılarmı peki gerci karsılasmasa bile lisen mezunu olması bile yeter cünkü is okul okumak degil yani aynı seviyede aynı görüste biri olsun ister baban binde b
açıköğretime girmşti ben üniversteye başladıktan sonra ama ailesi askere gitmesini istedi oda öylece kaldı ..Erkak arkadaşın neden okumadı bu zamana kadar?
açıköğretime girmşti ben üniversteye başladıktan sonra ama ailesi askere gitmesini istedi oda öylece kaldı ..
bide şöyle bir şey var babam bana çok ağır sözler söyledi benim kızım öldü sen benim kızım değilsin dedi.
ve odamdan dışarı bile çıkamıyorum beni görmek istemiyormuş..
son ana kadar direnmeye çalışıyorum. bide erkek arkadaşım annemle babamı yollıyım konuşsunlar dedi ama ben bu iyi mi olur kötü mü kestiremiyorum. sizce konuşmaya gelsinler mi ya da aradan biraz zaman geçsin öyle mi gelsinler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?